Captura

Avaluació i acreditació de competències professionals en l’àmbit de les emergències sanitàries

 

S’hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d’experiència professional en alguna de les dues qualificacions que es convoquen: SAN025_2 Trasllat sanitari i SAN122_2 Atenció sanitària a múltiples víctimes i en catàstrofes.

L’assignació de places del procés obert es farà, en primer lloc, pel nombre d’unitats de competències superades de la mateixa qualificació professional que presenti el candidat, i després per rigorós ordre de sol·licitud prenent com a referència la data i hora del registre d’entrada.

El termini de presentació de sol·licituds de preinscripció, segona fase és del  7 al 28 de gener de 2020

*Més informació al portal web  http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-201912

 

Deixa el teu comentari