image_gallery

Ofertes de feina: ajudant de cuina, recepcionista, comercial, operari/a, educador/a, mecànic vehicles, emprenedor/a, auxiliar tècnic/a educatiu/iva, controlador/a, jardiner,

 

 

AJUDANT DE CUINA A MENJADOR ESCOLAR GURB OFERTA NÚM.291728  Tasques específiques:  Tasques d’ajudant de cuina de menjador escolar  Capacitats requerides:  Persona dinàmica i flexible, amb bona capacitat d’integració en equips de treball. Requisits obligatoris: Permís de conduir: B Experiència en l’ocupació (mesos): 6 Formació de manipulació d’aliments: Sí  Data d’incorporació: 13/01/2020 Horari: DLL A DV DE 9 A 15:30 Contracte
Tipus Indefinit: ordinari Durada: Indefinit Prorrogable: Sí Jornada: Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada intensiva

RECEPCIONISTA PER A CENTRE MÈDIC VIC OFERTA NÚM.  291715 Tasques específiques: Es busca recepcionista per consultori mèdic: atenció als usuaris (presencial i telefònica), gestió de programes, concertar cites, etc. Són necessaris coneixements informàtics. Capacitats requerides: Bona capacitat comunicativa, do de gents, bona presència, agilitat, bona gestió de l’estrès i rapidesa. Es demana flexibilitat horària, sobretot a l’inici. Requisits obligatoris:
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Llengua: Català – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 07/01/2020  Horari: 40 hores. Principalment tardes amb alguns matins.
Atenció al públic: Sí  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí

COMERCIAL JUNIOR A NIVELL NACIONAL  TONA OFERTA NÚM.  291638  Tasques específiques:  Empresa del sector de la metal·lúrgia precisa comercial per l’àmbit NACIONAL. S’encarregarà de la relació empresa-client durant tot el procés de venda i post-venda. Jornada de treball de dilluns a divendres partida, i possibilitat d’una setmana al mes de viatge a nivell nacional. Feina estable. Formació a càrrec de l’empresa. Es precisa coneixements previs d’enginyeria i/o tècnics.  Capacitats requerides: Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat. Imprescindible fluïdesa en català, castellà i valorable anglès. Es valorarà residència pròxima al lloc de treball. Capacitat d’aprenentatge, facilitat de comunicació, orientació al client i bona presència.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: FP II  Llengua: Castellà – Nivell Independent B2  Català – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 20/01/2020
Horari: de 8h a 13,15h i de 14:15h a 17:15h  Atenció al públic: Si  Contracte:   Tipus:  Formació i aprenentatge  Durada: Més de 1 i menys de 3 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada partida

OPERARI/A DE MAGATZEM MANLLEU OFERTA NÚM.  291625 Tasques específiques:  Operari/a de magatzem. Preparació de comandes, col·locació de productes… mitjançant ús de pistoles de radiofreqüència i amb el carretó elevador. Diferents torns (matí de 6h a 14h o tardes de 14h a 22h), partits (amb 1h per dinar) de 8h a 20h o de 6h a 19h. Capacitats requerides: Persona amb experiència amb ús de pistoles de radiofreqüència i amb el carretó elevador. Autonomia i responsabilitat. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Permís de conduir: B Vehicle propi: Sí Llengua: Català – Nivell Independent B2 Castellà – Nivell Independent B2 Informàtica: Programari de gestió – Usuari Bàsic  Data d’incorporació: 01/02/2020 Horari: Diferents torns. Jornada indiferent Contracte: Tipus: Obra i servei Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable: Sí

EDUCADOR/A SOCIAL BALENYÀ OFERTA NÚM. 291621 Tasques específiques: Convocatòria de selecció per a la contractació d’un/a EDUCADOR/A SOCIAL pel centre obert de Balenyà. Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran d’entrar una instància a l, Ajuntament de Balenyà especificant la voluntat de participació en el procés selectiu i el CV professional actualitzat fins el 7 de gener del 2020 inclòs. Es poden trobar les bases a la web de l’Ajuntament www.balenya.cat Capacitats requerides: Les competències transversals exigides per aquest lloc de treball són: – Treball en equip i cooperació – Relació interpersonal – Flexibilitat i adaptabilitat – Disposició a l’aprenentatge – Organització i planificació – Autonomia en el treball Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Permís de conduir: B Vehicle propi: Sí Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Educació Social  Llengua: Català – Nivell Experimentat C1, Castellà – Nivell Experimentat C1  Data d’incorporació: 15/01/2020 Horari:   30h (tardes de dills a divs i 2 matins) Contracte:  Tipus: Interinitat  Durada: Entre 1 i 3 mesos
Prorrogable: Si

Mecànic oficial de vehicles de  1era  GURB OFERTA NÚM.  291619 Tasques específiques: Oficial de 1a en diagnòstic i reparació d’avaries de vehicles. Capacitats requerides: Tracte agradable amb l’equip i el client. Capacitat de treball en equip.
Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Cicle formatiu de grau superior Permís de conduir: B  Llengua: Català i Castellà   Data d’incorporació: 30/12/2019 Horari: DLL A DV DE 9 A 13 I DE 15 A 19 Atenció al públic: Sí Esforç físic: Sí
Contracte Tipus: Indefinit: ordinari Durada: Indefinit Prorrogable: Sí Jornada Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2: Només jornada partida

Emprenedor/a traspàs empresa de cortines Manlleu OFERTA NÚM.  291611 Tasques específiques: Emprenedor/a que vulgui inicialment estar contractat per l’empresa i posteriorment quedar-se-la. Es dedica a la fabricació de cortines. Gestió integral de l’empresa, gestió del personal (5 treballadors/es)…  Capacitats requerides: Persona emprenedora, amb iniciativa, visió de futur… Coneixement o disposició a l’aprenentatge de tasques de taller. Requisits obligatoris:
Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Permís de conduir: B  vehicle propi: Sí  Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig Llengua: Català – Nivell Experimentat C1  .Castellà – Nivell Experimentat C1 .Anglès – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 1/2/2020  Horari: flexibilitat horària  Esforç físic: Sí  Contracte  Tipus: Ordinari Durada: Indefinit  Prorrogable: Sí  Jornada: Indiferent

Auxiliar tècnic/a educatiu/iva a pisos (torn nit) Vic OFERTA NÚM.  291515  Tasques específiques:  Estar al cas dels usuaris (en principi hi ha poca atenció perquè durant la nit dormen), realitzar tasques de neteja de llar,  rentadores/assecadores/planxa i en el cas de torn de caps de setmana elaborar menús per l`endemà. Preparar, recolzar i participar en les intervencions de suport a les persones i al seu entorn, i promoure la participació d´aquestes. Desenvolupar intervencions d’acompanyament i suport físic dirigides a les persones usuàries. Desenvolupar actuacions d´acompanyament i suport psicosocial dirigides a les persones usuàries del servei.
Capacitats requerides: Persona amb iniciativa, capacitat de treballar autònomament i amb experiència amb persones amb discapacitat intel·lectual. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Cicle formatiu Grau Mitjà  Llengua : Català i Castellà  Data d’incorporació: 30/12/2019  Horari: DLL A DG DE 22 A 07 (SETMANES ALTERNES) Contracte Tipus: Temporals bonificats Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: No  Jornada Jornada 2: Només jornada intensiva
Jornada 3: Exclusivament nit

CONTROLADOR/A ACCESSOS VILADRAU OFERTA NÚM.  291498  Tasques específiques:  Realitzar el control d’accessos en fàbriques, obres… des d’una garita o un despatx habilitat per a realitzar aquestes tasques. Fer rondes per les instal·lacions per comprovar que no hi hagi incidències. Es poden realitzar aquestes tasques a diferents poblacions de la comarca d’Osona.  Capacitats requerides: Persona amb un alt nivell d’autocontrol, resolutiva i amb capacitat de treballar sense supervisió. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: ESO  Permís de conduir: B  Vehicle propi: Sí Llengua: Català – Nivell Independent B2  Castellà – Nivell Independent B2   Data d’incorporació: 23/12/2019  Contracte  Durada: Més de 1 i menys de 3 mesos  Prorrogable: Si  Horari: A concretar  Tipus: Obra i servei

JARDINER TONA OFERTA NÚM.  291485 Tasques específiques: Empresa de jardineria professional necessita incorporar jardiner per a realitzar manteniment de zones verdes i jardins. S’encarregarà del tracte esporàdic amb el client i juntament amb el tècnic responsable dirigirà a l’equip de treball. Realitzarà tasques d’ esbrossar, tala, poda, tractaments i rec. Capacitats requerides: Experiència prèvia de jardiner i responsable d’equip humà. Es valora bon tracte amb el client, formació i titulació específica títols fitosanitaris. Imprescindible carnet B1. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des
Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Permís de conduir: B  Experiència en l’ocupació: 12   Data d’incorporació: 2/1/2020  Salari mensual: 1330€  Horari: De 7 a 16h Atenció al públic: Sí  Esforç físic: Sí
Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Entre 1 i 3 mesos  Prorrogable: Sí  Jornada  Jornada 1: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2: Només jornada intensiva  Jornada 3: Exclusivament mati

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat\slo

Deixa el teu comentari