image_gallery

Ofertes de feina: mecànic, auxiliar administratiu/va, tècnic/a ocupació, conserge i controlador, dependent/a, pintor, ajudant electricista, netejador/a, gerocultor/a, infermer/a, ajudant de granger

 

MECÀNIC DE MANTENIMENT DE MAQUINÀRIA (PEMP I OBRA PÚBLICA) VIC OFERTA NÚM.  290158 Tasques específiques:  Gestionar i reparar avaries de maquinària i desenvolupar el manteniment òptim. Les funcions seran realitzar i coordinar els desplaçaments al client per a la reparació i revisió de la maquinària llogada; revisió i reparació de tot tipus de maquinària (PEMP i OBRA PÚBLICA); Manteniment preventiu; Coordinar la logística amb peces i recanvis més sol·licitats; Revisions periòdiques (canvis d’oli, filtres, etc.). Capacitats requerides: Es requereixen coneixements en motors de 2 i 4 temps, coneixements d’hidràulica; mecànica de motors i electricitat. Es valorarà com a molt important la disposició a l’aprenentatge, els coneixements previs i el compromís amb l’empresa. Salari segons vàlua i possibilitat de fer indefinit.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Manteniment Electromecànic   Incorporació:   22/11/2019  Horari: Dill a Div de 8h a 13h i de 15h a 18h.  Contracte  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER OFICINA BANCÀRIA CENTELLES OFERTA NÚM.  290195  Tasques específiques:  Atenció al client en entitat bancària Feines relacionades amb la gestió de l’efectiu Tasques comercials d’assessorament a clients. Capacitats requerides: Persona amb dots de gent, dinàmica, perfil comercial Coneixements administratius.  Incorporació:   29/11/2019 Durada: Més de 1 mesos i menys de 3 mesos  Jornada: 8h-15h
Prorrogable: Si Atenció al públic: Si

TÈCNIC/A OCUPACIÓ, CAP D’ESTUDIS I MONITORS/ES CASA D’OFICIS VIC OFERTA NÚM.  290209  Tasques específiques:  Procés selecció de tres llocs de treball de TÈCNIC/A DE SUPORT EN ORIENTACIÓ I FORMACIÓ OCUPACIONAL, un lloc de treball de CAP D’ESTUDIS, i de tres llocs de treball de MONITOR PER LA CASA D’OFICIS, amb destinació al Programa de Treball als Barris Ajuntament de Vic. PERSONES INTERESSADES REGISTRAR SOL·LICITUD AL REGISTRE ENTRADA DE L’AJUNTAMENT DE VIC ABANS DEL 24/11/2019 Capacitats requerides:  BASES: https://seuelectronica.vic.cat/siac/PublicacionTabs.aspx?  &id=2621&t=OP&x=tRpemhw53hGY8HMA1QfNnw
Requisits obligatoris: Nivell C de català Nivell C de castellà   Incorporació 30/12/2019  Contracte Tipus: Interinitat Durada: Més de 12 mesos Prorrogable: Si

CONSERGE I CONTROLADOR/A D’ACCESOS VIC OFERTA NÚM.  290219 Tasques específiques:  Consergeria i control d’accessos de camions. Atenció telefònica  Capacitats requerides:  Responsabilitat i seriositat. Competències TIC
Requisits obligatoris:  Permís de conduir. B  Vehicle propi: Sí  Informàtica: Programari d’Ofimàtica  Llengua: Català i castellà    Data d’incorporació: 22/11/2019 Contracte:  Tipus: Temporals bonificats Horari: Torns de dia/nit 12h,rotatius 4 dies treball  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos Prorrogable: Sí Jornada: Només jornada intensiva

DEPENDENT/A DE BOTIGA VIC OFERTA NÚM.  290225  Tasques específiques: Atenció al client. Cobrament a caixa. Tasques de manteniment de botiga: reposició de producte, neteja, assessorament al client. Capacitats requerides:
Persona amb dots comercials, de venda i d’atenció al client. Proactiva i amb iniciativa pròpia, compromesa i amb ganes de treballar en equip. Cal flexibilitat horària.  Data d’incorporació: 2/12/2019 Horari: 20 hores setmanals. Horari variable
Contracte  Durada: Entre 6 i 12 mesos  Prorrogable: Sí

PINTOR VIC OFERTA NÚM.  290248  Tasques específiques: Treballs bàsics de pintor en empresa especialitzada. Capacitats requerides: Autonomia, responsabilitat i ganes d’aprendre l’ofici. Es busca persona amb interès per aprendre per a que es pugui fidelitzar a l’empresa.  Data d’incorporació: 02/12/2019  Horari: 7h-14h i 15h-17h Contracte  Tipus: Indefinit: ordinari  Durada: Més de 12 mesos  Prorrogable: Sí Jornada: Partida de dilluns a divendres

AJUDANT D’ELECTRICISTA GURB OFERTA NÚM.  290350 Tasques específiques:  Passar cable, col·locar brides, preparar eines, assistir a l’encarregat de l’obra. Ubicació: taller  ubicat a Gurb. Es treballa a indústries de la comarca d’Osona
Capacitats requerides:  Ganes de treballar i aprendre. Disponibilitat alguns dissabtes. Es valora FP del sector i les ganes d’ aprendre un ofici. Data d’incorporació:  09/12/2019  Horari: Horari partit de 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00
Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos Prorrogable: Si

NETEJADOR/A  VIC OFERTA NÚM.  290367  Tasques específiques:  Desenvolupar les tasques de neteja en immobles i equipaments. Desenvolupar tasques de neteja diària en superfícies, mobiliari, lavabos i altres espais aplicant els productes i la maquinària necessària per a cada cas. Preparar i executar neteges a fons de terres, vidres o instal·lacions que requereixen de tractaments especials. En les tasques de neteja cal garantir la correcta higienització, conservació i manteniment dels espais, complint amb la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut. Capacitats requerides:  Organització de la pròpia feina. Coneixement i ús de les eines i accessoris de neteja. Coneixement i aplicació dels productes de neteja. Coneixement i ús de la maquinària de neteja. Coneixement de les tècniques bàsiques de neteja. Coneixement dels riscos laborals i de salut. Coneixement de les tècniques de reciclatge/residus. Disposició a l’aprenentatge.
Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir: B  Experiència en l’ocupació (mesos): 12  Data d’incorporació: 02/12/2019  Salari mensual: 670€  Horari: 25h setmanals / flexible
Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

GEROCULTOR/A  SANT BOI DEL LLUÇANÈS OFERTA NÚM.  290385  Tasques específiques:   Atenció i cura de persones grans i les seves pertinences en residència. Higienes personals, canvis posturals, i suport a l’alimentació. Capacitats requerides:   Responsabilitat, autonomia, treball en equip.  Requisits obligatoris:  Català i castellà  Data d’incorporació:  02/12/2019  Horari: 40h/set de 14.3 a 22.3 de dl a dv i caps set alter  Esforç físic: Sí  Contracte  Tipus: Obra o servei
Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

INFERMER/A  SANT BOI DEL LLUÇANÈS OFERTA NÚM.  290388  Tasques específiques:  Cures a les persones usuàries de la residència i altres atencions especials. Preparar medicació. Participar en les reunions d’equip. Elaborar els PIAI dels resident. Tasques pròpies d’infermeria.  Capacitats requerides:  Treball en equip, comunicació, orientada a les persones  Data d’incorporació:  02/12/2019  Horari: Tardes. de Dl a Dv + un cap de setmana de cada 6.
Contracte  Tipus: Obra o servei Durada: Més de 3 i menys de 6 mesos  Prorrogable: Sí

AJUDANT DE GRANGER SANT MARTÍ D’ALBARS OFERTA NÚM.  290411  tasques específiques:  Granja de truges mare de cercle tancat. Cuidar el bestiar. Neteja Vacunacions, destetes, engreix. ajudar en totes les fases de producció de la granja. Capacitats requerides:  Possibilitat d’anar creixent i promocionant-se dins de l’empresa. Capacitat d’aprendre i posar en pràctica els coneixements. Sou segons conveni      Data d’incorporació:  02/12/2019  Horari: 40 hores setmanals, caps de setmana alterns.  Contracte  Tipus: Obra o servei  Durada: Més de 6 i menys de 12 mesos  Prorrogable: Sí

Per accedir a les ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari