image_gallery

Ofertes de feina: operari per màquina o soldador, administratiu/va, ajudant muntatge estructures

 

OPERARI PER MÀQUINA O SOLDADOR  VIC OFERTA NÚM.  289465   Tasques específiques:  Formar-se per portar diferents màquines automàtiques per fer manipulació de ferro i/o per àrea de soldadura de punteig.  Capacitats requerides:
Persona responsable, ordenada i neta a l’hora de treballar. Capacitat d’autoexigència, ganes d’aprendre i adaptabilitat. Disposició de coneixements de mecànica i soldadura (no obligatori) . Amb voluntat de trobar estabilitat laboral.   Incorporació:   11/11/2019  Contracte: Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Horari:  8h a 13h i 15h a 18h o torn de 5h a 13h  Salari mensual: 1300€

ADMINISTRATIU/VA VIC OFERTA NÚM.  289477 Tasques específiques: Informació i atenció als clients, de manera personal o telefònica. Concertar visites, recepció i entrada de vehicles, obrir fitxes, cobrar taxes, arqueig de caixa. Confeccionar llistats, arxiu d’informes.  Capacitats requerides:  Preocupació per l’ordre i la qualitat, precisió. Orientació al client, empatia, flexibilitat, resolució de conflictes, treball en equip i cooperació  Incorporació:   4/11/2019
Contracte:  Durada del contracte:  Menys d’un mes  Contracte prorrogable:  No. Tipus: Interinitat  Jornada: Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada intensiva   Jornada 3:  Exclusivament tarda
Horari:  25 hores/setmana.

AJUDANT MUNTATGE ESTRUCTURES METÀL.LIQUES MANLLEU OFERTA NÚM.  289604  Tasques específiques:  Empresa de Manlleu necessita incorporar a un/a ajudant per fer tasques de muntatge d’estructures d’alumini.  principalment el muntatge és a empreses i a particulars. Imprescindible tenir mínim 6 mesos d’experiència i parlar i entendre el català i castellà.  Capacitats requerides:  Responsabilitat, iniciativa, disposició a l’aprenentatge i treball en equip.
Incorporació:   11/11/2019  Contracte: Obra i servei  Durada del contracte:  Més de 1 i menys de 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada: 40h/setm. De dll a dv de 8h a 13h i 15h a 18h  Esforç físic: Si

Per accedir a les ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari