image_gallery

Ofertes de feina: cambrers, operari/a, maquina laminadora, màquina de tall de bobines, carretó elevador, cambrer/a de pisos, cuiner/a, cambrer/a de sala, dependent/a, venedor/a carnisseria, recepcionista de taller, ajudant de cuina…

 

CAMBRERS ASSALARIATS SANT PERE DE TORELLO OFERTA NÚM.  289141 Tasques específiques:   Servei i atenció presencial al client. Anotar reserves a l’agenda. Gestió de check-in/check-out. Preparació del servei. Reforç a cuina. Preparació de freds i alguns calents. Manipulació i conservació dels aliments i tasques de reforç amb pica de cuina. Servei de barra: atenció al client, reforç pica de barra i servei de refrescos o cafeteria. Manteniment de càmeres i gestió d’estoc. Gestió de caixa amb tarja i efectiu. Manteniment i neteja de l’espai Capacitats requerides:  Vocació de servei i habilitats comunicatives. Capacitat de resoldre conflictes. Gestió de l’estrès. Organització i planificació. Empatia i capacitat d’aprenentatge. Treball d’equip Requisits obligatoris: Vehicle propi Permís de conduir tipus A1 o B Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables: Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària Incorporació:  2/11/2019 Contracte: Tipus de contracte:  Obra o servei Durada del contracte:  Més de 6 mesos i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Horari: Div i diss 8h a 18h Atenció al públic:  Si
Esforç físic: Si

OPERARI/A PER A IMPRESSORA DE GRAVAT AMB RELLEU,  OLOST OFERTA NÚM.  289188 Tasques específiques:   Operari/a per a màquina impressora de gravat amb relleu Capacitats requerides:  Treball en equip, responsabilitat i compromís.   Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. Experiència en l’ocupació – mínim 5 anys    Incorporació:  21/10/2019 Contracte: Tipus de contracte:  Indefinit Jornada:
Jornada complerta, torn fix de matí, tarda o nit

OPERARI/A EN IMPRESSOR DE FLEXOGRAFIA,  OLOST OFERTA NÚM.  289189 Tasques específiques:   Impressor/a de flexografia, persona operaria per a impressora flexofràfica de tambor central i 8 colors Capacitats requerides:
Persona acostumada a treballar en equip, responsable i compromesa.   Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. Experiència en l’ocupació – mínim 5 anys   Incorporació:  21/10/2019
Contracte: Tipus de contracte:  Indefinit Jornada: Indiferent de dilluns a divendres Jornada complerta, torn fix de matí, tarda o nit

PERSONA PER A TREBALLAR EN MÀQUINA LAMINADORA,  OLOST OFERTA NÚM.  289190 Tasques específiques:   Persona per a treballar com a maquinista en laminadora d’impressió.  Capacitats requerides:  Persona acostumada a treballar en equip, responsable i compromesa.   Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació -  6 mesos  Incorporació:  21/10/2019 Contracte: Tipus de contracte:  Indefinit Jornada:   Jornada complerta, torn fix de matí, tarda o nit

PERSONA PER A  MÀQUINA DE TALL EN BOBINES,  OLOST OFERTA NÚM.  289191 Tasques específiques:   Persona per a treballar en màquina de tall amb bobines.    Capacitats requerides:  Persona acostumada a treballar en equip, responsable i compromesa.   Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació -  6 mesos  Incorporació:  21/10/2019 Contracte: Tipus de contracte:  Indefinit Jornada:   Jornada complerta, torn fix de matí, tarda o nit

CARRETÓ ELEVADOR, PERSONA PER A CÀRREGA I DESCÀRREGA DE CAMIONS,  OLOST OFERTA NÚM.  289192 Tasques específiques:  Persona per a magatzem, encarregada de carregar i descarregar camions amb carretó elevador
Capacitats requerides:  Persona acostumada a treballar en equip, responsable i compromesa i resolutiva.  Experiència en les tasques relacionades i experiència en conducció de carretons elevadors. Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació -  6 mesos  Incorporació:  21/10/2019 Contracte: Tipus de contracte:  Indefinit Jornada:   Jornada complerta, torn fix de matí, tarda o nit

CAMBRER/A DE PISOS SANT PERE DE TORELLO OFERTA NÚM.  289194 Tasques específiques:   Escombrar o netejar amb aspiradora, netejar i encerar terres, mobles i altres estris en edificis, autocars, autobusos, tramvies, trens i avions.
Fer els llits, netejar cambres de bany i subministrar tovalloles, sabó i articles afins. Recollir escombraries, buidar contenidors d’escombraries i portar-ne el contingut als punts de recollida. Capacitats requerides:  Netejar les habitacions i banys de la hostatgeria (Protocol neteja hostatgeria). Endreçar la roba neta al Rober. Guardar roba bruta dins bosses i emmagatzemar. Recollir objectes perduts i entregar-los en Recepció. Endreçar i netejar els elements de neteja i encarregar-se de que el següent torn de neteja disposi dels elements necessaris per dur a terme la feina. Manteniment i neteja general dels diferents espais i dependències de la instal·lació. Neteja i manteniment banys públics. Control estoc elements neteja i fer llista de la compra. Requisits obligatoris: Vehicle propi Permís de conduir Requisits importants:  Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables: Nivell acadèmic: Certificat d’estudis  Primaris Incorporació:  1/11/2019 Contracte: Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada: Jornada 1:  Indiferent Jornada 2:  Només jornada parcial Jornada 3:  Exclusivament matí
Horari:  Dijous de 8 a 14 (6 hores setmanals) Esforç físic:  Sí Atenció al públic:  No

CUINER/A PER A RESTAURANT SANT PERE DE TORELLO OFERTA NÚM.  289195 Tasques a desenvolupar:   Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments.  Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina.
Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d’acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes. Tasques específiques: Planificació dels plats del dia i de la carta. Fer preparacions bàsiques i dur a terme les elaboracions programades setmanalment. Gestió eficient el temps de cuinat i preparació dels aliments. Control d’existències, gestió d’estoc i llista de la compra. Elaboració de fitxes tècniques i escandall de totes les elaboracions. Mantenir neta la cuina i els estris de treball. Capacitats requerides: Formació específica com a cuiner/a i experiència professional en el sector. Endreçat/da i ben organitzat/da. Capaç de gestionar l’estrès Persona empàtica i enèrgica. Amb capacitat d’aprenentatge i motivat/da en créixer professionalment Capacitat/da per sistematitzar processos Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat d’autogestió. Capaç de treballar en equip. Requisits obligatoris: Vehicle propi Permís de conduir Requisits importants:  Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   Requisits recomanables: Cicle formatiu grau mitjà Hoteleria i turisme Incorporació:  1/11/2019 Contracte: Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari: dij, dv, ds i dm  35h/setmana) Esforç físic:  Sí

CAMBRER/A DE SALA SANT PERE DE TORELLO OFERTA NÚM.  289196 Tasques específiques: Servei i atenció presencial al client. Puntualment, atenció telefònica i gestió del check-in/ckeck-out dels hostes. Posada a punt de les taules, muntatge, manteniment i desmuntatge del buffet d’esmorzars Preparació del servei: muntatge i desmuntatge taules Reforç a cuina: preparació de freds i alguns calents Manipulació i conservació dels aliments Servei a barra: Gestió de comptes i realitzar cobraments en tarja i efectiu. Manteniment i neteja dels banys públics, de la sala menjador i del bar. Capacitats requerides:  Persona empàtica i enèrgica. Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat d’autogestió. Capaç de treballar en equip. Vocació de servei i habilitats comunicatives. Capaç de resoldre conflictes. Coneixedor/a d’idiomes (català i anglès parlat). Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina. Endreçat/da i ben organitzat/da. Capaç de gestionar l’estrès  Requisits obligatoris:  Vehicle propi  Permís de conduir  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2 Requisits importants:  Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Programari de gestió. Nivell Usuari Mig  Incorporació:  01/11/2019   Contracte:   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí   Jornada:   Jornada 2:  Només jornada parcial   Horari:  dv i diss de 8 a 18 (20h/setmana)   Esforç físic:  Sí   Atenció al públic:  Sí

DEPENDENT/A PER A BOTIGA SEGONA MÀ VIC OFERTA NÚM.  289210  Tasques específiques:  Ocupar-se de les compres i les vendes corresponents de la botiga. Tasques administratives bàsiques i manteniment de la botiga en general.
Capacitats requerides:  Persona responsable i ordenada, amb capacitat per a treballar en equip, empatia i habilitats per a treballar de cara al públic.  Requisits molt importants:  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  31/10/2019  Contracte:  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada 2:  Només jornada partida  Horari:  40h setmanals en horari comercial

CUINER/A SANT PERE DE TORELLÓ OFERTA NÚM.  289241  Tasques específiques:  Planificar els plats i la carta. Fer preparacions bàsiques i dur a terme les elaboracions setmanals. Gestió del temps de cuinat i preparació. Controlar les existències, gestió d’estoc i llista de la compra. Elaborar fitxes tècniques i escandall. Mantenir neta la cuina i estris de treball (35 hores setmanals). Capacitats requerides:  Persona enèrgica, organitzada, amb iniciativa i capaç d’autogestionar-se. Ha de saber treballar en equip, sota pressió i sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls). Amb coneixement de les tècniques culinàries bàsiques i dels procediments d’higiene, salut i seguretat a cuina. Requisits obligatoris:
Vehicle propi  Permís de conduir tipus B o A1  Requisits recomanables:  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 2a.  Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Hoteleria i Turisme – Cuina   Incorporació:  04/11/2019  Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada 1:  Indiferent  Horari:  Dj 15h-00:00h.Dv 12h-19:00h.Ds 8h-17:00h.Dg 8h-18h

VENEDOR/A DE CARNISSERIA TORELLÓ OFERTA NÚM.  289256  Tasques específiques:  Venedor/a de carnisseria. Atenció al client, assessorament dels productes, tallar/manipular carn, caixa, reposició, preparació/elaboració de productes carnis…Suport en la neteja. Jornada a concretar.  Capacitats requerides:  Valorable experiència en la venta de productes alimentaris i/o xarcuteries. Atenció al client, habilitats comunicatives, responsabilitat…  Requisits obligatoris:
Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  04/11/2019  Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada 1:  Indiferent  Jornada 2:  Només jornada parcial  Horari:  Dill a Dv 8-13.30h i 17-20h Dissabte 8h a 13:30h

RECEPCIONISTA DE TALLER D’EINES VIC OFERTA NÚM.  289306 Tasques a desenvolupar:  Organitzar i controlar la recepció i l’expedició de mercaderies i portar els registres pertinents.  Portar l’inventari de les existències, verificar les entrades i sortides, avaluar les necessitats i fer comandes per reposar les existències.  Rebre, emmagatzemar i lliurar eines, peces de recanvi, recanvis i equips diversos, i portar els registres pertinents.  Tasques específiques:  Atenció al client – taller. Recepcionar les màquines que entren a taller Control i gestió dels recanvis: control de l’estoc i gestió de les comandes de compra. Recepcionar i distribuir la paqueteria entrant  Capacitats requerides:  Imprescindible bona predisposició al treball en equip Persona positiva amb ganes de treballar Habilitats informàtiques i administratives bàsiques Es valorarà positivament coneixements de mecànica  Requisits obligatoris  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Castellà.   Castellà.   Requisits molt importants Vehicle propi Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Branca C.Formatiu Grau Mitja: Manteniment i Serveis a la producció   Permís de conduir tipus B    Incorporació:  04/11/2019
Salari mensual:  1357 €  Contracte:  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:  Sí Jornada: Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2:  Només jornada partida
Horari:  DLL a DV 09h-13h i 15h-19:30h DSS 9h-13h (alterns)

AJUDANT DE CUINA VIC OFERTA NÚM.  289382   Tasques específiques:  Manipulació i emplenat de producte en línia freda. Registres APPCC i autocontrols al dia. Col·locació del producte a diferents llocs de la càmera/magatzem. Petites tasques de cuinat. Preparació de comandes per diferents centres. Capacitats requerides:  Coneixements de cuina. Neteja, ordre i responsabilitat durant la realització de les tasques encomanades. Persona metòdica a l’hora de treballar.
Requisits recomanables: Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: ESO  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica Català.   Castellà.     Incorporació:   05/11/2019 Contracte:  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada: Horari:  40h setmanals

Accés ofertes de feina: WWW.diba/slo

Deixa el teu comentari