foto

Educació promourà la matriculació de dones als cicles formatius d’FP industrials amb bonificació a la matrícula

 

El Departament d’Educació promourà des d’aquest curs la matriculació de dones en els cicles de formació professional vinculats al sector industrial, a través de la bonificació de la matrícula. Serà en els cicles de grau superior, i les dones que s’hi matriculin tindran una bonificació en el moment del pagament del 50% de l’import del preu públic.
El DOGC  ha publicat una ordre que desplega les accions positives específiques per a promoure la presència d’alumnat en determinades especialitats.
Amb la bonificació que permet la convocatòria, es vol donar resposta conjunta a tres factors: revertir la poca demanda  de matriculació en alguns cicles; donar sortida a les necessitats de qualificació no cobertes del sector industrial; i estimular l’interès de les dones per l’FP industrial.

+ Informació sobre la notícia publicada el dilluns 21 d’octubre de 2019 i quins cicles podran optar a la bonificació a: http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=378670

Deixa el teu comentari