image_gallery

Ofertes de feina: Mosso/a, professor/a cicles formatius, reposador/a, administratiu/va, rentaplats, residencia, oficial de 2a, enquestador/a, tècnic/a experta, conserge gent gran, soldaor, instal·lador calefacció, borsa treball operari manteniment, borsa treball consergeria, tècnic/a joventut

 

 

MOSSO/A DE MAGATZEM AMB CARRETÓ ELEVADOR  VIC OFERTA NÚM.  288037 Tasques específiques:   Recepció, ubicació i reubicació de gènere. Abastar gènere per permetre la preparació de les comandes. Càrrega i descàrrega de camions. Ús de toro frontal, preparadora de comandes i trilateral. Suport de tasques de magatzem si és necessari. Capacitats requerides:  Persona dinàmica i activa, amb capacitat de treball en equip, disposició de carnet de toro i amb experiència en magatzem. Sense inconvenient per a treballar en fred a baixes temperatures. IMPRESCINDIBLE EXPERIÈNCIA AMB CARRETOR ELEVADOR FRONTAL I RETRÀCTIL. Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – 12 mesos Requisits molt importants: Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador Incorporació:  01/10/2019 Contracte: Durada del contracte:  Indefinit Contracte prorrogable:  Sí Jornada: Horari:  De dilluns a divendres de 5h a 13h

PROFESSOR/A PER A CICLE FORMATIU DE SISTEMES OPERATIUS EN XARXA VIC OFERTA NÚM.  288045 Tasques específiques:   Impartir l’assignatura del Cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxa. Les assignatures és “Sistemes operatius en xarxa” amb un total de 99h lectives. Capacitats requerides:  Titulació d’enginyeria informàtica de sistemes, enginyeria d’informàtica de gestió, enginyeria tècnica en telecomunicacions o una altra similar.  Cal experiència en l’àmbit docent i formatiu en general així com en l’àmbit sol·licitat. Es valoraran dots comunicatives i motivació/vocació per a la docència. Requisits obligatoris: Branca Títol universitari: Informàtica  Branca Màster universitari: Educació   Català.    Incorporació:  08/01/2020 Contracte: Tipus de contracte:  Obra o servei Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada: Horari:  Dim i dx de 15h a 17h i dij de 15h a 16:30h.

REPOSADOR/A  MANLLEU OFERTA NÚM.  288094 Tasques específiques:   Fer de reposador/a, descarregar camions, repartiment de compres amb furgoneta, pesar fruita i altres feines que poden sorgir en un supermercat. Capacitats requerides:  Persona amb actitud positiva, do de gent, responsable i organitzat. Requisits obligatoris: Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits molt importants: Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador Incorporació:  14/10/2019 Salari mensual:  1050 € Contracte: Tipus de contracte:  Obra o servei Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada: Horari:  De dll a ds amb 3 matins o tardes lliures Esforç físic:  Sí Atenció al públic:  Sí

ADMINISTRATIU/VA ASSEGURANCES  ESQUIROL OFERTA NÚM.  288104  Tasques específiques:    Atendre al públic – Realitzar propostes i projectes d’assegurances – Control i seguiment de sinistres – Mantenir relació amb companyies asseguradores  Capacitats requerides:  Experiència en el món de les assegurances – Domini del paquet Office (en especial Excel) – Persona amb molta adaptabilitat i organitzada. Requisits obligatoris: Branca C. Formatiu Grau Superior: Administració i Gestió  o  Branca Títol universitari: Dret   Català.    Català.     Incorporació:  28/10/2019 Contracte: Durada del contracte:  Indefinit Jornada: Horari:  de 9h a 14h i de 16h a 19:30h div de 9h a 14h

PEÓ INSTAL·LADOR/A DE PLAQUES SOLARS SANTA EUGÈNIA DE BERGA OFERTA NÚM.  288146 Tasques específiques:    Instal·lació i muntatge de panells en coberta i instal·lacions elèctriques dels panells. Capacitats requerides:
Experiència en eines i treball de muntatge de plaques. Coneixements d’electricitat. Possibilitat de desplaçament a diferents indrets de Catalunya per muntar les instal·lacions.  Requisits obligatoris: Català.   Català.    Requisits molt importants:
Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi Nivell acadèmic: FP I  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Electricitat i Electrònica    Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  Incorporació:  11/10/2019
Salari mensual:  1500 €  Contracte: Tipus de contracte:  Obra o servei Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada: Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2:  Només jornada partida
Horari:  DLL a DV 08h-13h i 14h-18h  Esforç físic:  Sí

RENTAPLATS CAP DE SETMANA TARADELL OFERTA NÚM.  288150 Tasques específiques:  Restaurant de les afores del poble de Taradell, cerca persona per donar suport a la cuina. Tasques de RENTAPLATS. començarà amb la neteja de wàter i posteriorment realitzarà les feina de rentaplats. Al final de la jornada ajudarà a la resta de l’equip en la neteja de les instal·lacions en general. Dissabtes, diumenges i festius de 11h a 19h, amb dinar inclòs per part de l’empresa. En ocasions pot treballar dilluns el matí,4 hores. Capacitats requerides:  Persona dinàmica i resolutiva, pulcre i neta. Interessats feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris: Vehicle propi Permís de conduir tipus B Requisits molt importants: Castellà. Nivell Independent B1  Català. Nivell Independent B1  Incorporació:  12/10/2019 Salari mensual:  500 € Contracte:
Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada: Horari:  Ds, Dg i Festius de 11h a 19h

ATENCIÓ A PERSONES DEPENDENTS EN RESIDÈNCIA SANT BOI DEL LLUÇANÈS  OFERTA NÚM.  287836 Tasques específiques:   Atenció a persones dependents en residència. Capacitats requerides:  Autocontrol. Comunicació. Empatia. Flexibilitat i gestió del canvi.  Requisits molt importants: Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Sanitat – Cures auxiliars d’infermeria
Requisits recomanables  Català. Nivell Independent B1      Incorporació:  14/10/2019  Contracte: Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí   Jornada:
Horari:  Torn matí/torn tarda (a definir).

OFICIAL DE 2A I PEÓ DE LA CONSTRUCCIÓ VIC OFERTA NÚM.  288214  Tasques a desenvolupar:   Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Estendre amb la paleta l’argamassa sobre els maons o peces de construcció. Comprovar amb el nivell i la plomada l’horitzontalitat i la verticalitat de l’estructura a mesura que avancen les obres. Supervisar altres treballadors.
Tasques específiques:  Oficials 2a:Feines de col·locació de peces d’obra com rajoles, paviments i demés. Paleteria en general. Peó: Suport i tasques bàsiques de la construcció.  Capacitats requerides:  En el cas dels oficials de II experiència en paleteria i destresa manual. Treball en equip i alta capacitat de comprensió i aprenentage.  Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – 6 mesos Requisits molt importants: Català.   Castellà.      Incorporació:  10/10/2019  Contracte:
Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida  Horari:  jornada partida matí/tarda   Esforç físic:  Sí

PERFIL JUNIOR PER A TASQUES DE COMPTABILITAT, FINANCES I LOGÍSTICA VIC OFERTA NÚM.  288228 Tasques específiques:  Dur a terme el desenvolupament de l’operativa administrativa i comptable de varies empreses. Elaboració d’assentaments comptables. Generació de factures i albarans. Elaboració d’impostos juntament amb l’assessoria externa. Comptabilització bancària. Participació en el control intern de l’àrea financera-comptable. Realització d’informes periòdics per als responsables d’àrea. Realització de tasques de suport d’àmbit logístic. Tasques administratives relacionades amb el dia a dia de l’empresa. Capacitats requerides:Formació mínima de cicle formatiu (comptabilitat, finances…) o universitària (ADE, economia, empresarials…). Coneixement del paquet Office i valorable el coneixement de programes de comptabilitat. Valorable experiència en una posició similar. Persona responsable amb visió analítica, capacitat de treball en equip i ganes d’aprendre. Carrera amb projecció dins la empresa.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Anglès. Nivell Independent B2          Incorporació:  28/10/2019   Contracte:  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Més de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Horari:  Horari a negociar

ENQUESTADOR/A VIC  OFERTA NÚM.  288236 Tasques específiques:  Realització d’enquestes corresponents a l’estudi de turistes de Barcelona (ciutat i regió) a la comarca d’Osona que porta a terme l’Ajuntament de Barcelona juntament amb la Diputació de Barcelona i l’Observatori de turisme. Realitzar enquestes en hotels, càmpings i punts d’interès turístic. Estudi realitzat amb tablet (amb formació), i gravació de la veu. Capacitats requerides:  Persona amb bona presència i do de gent per fer enquestes a turistes i visitants.  Requisits obligatoris: Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català.   Requisits molt importants: Anglès Francès   Incorporació:  07/10/2019  Contracte:  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  No  Jornada:  Horari:  Matí o tarda, parcial

TÈCNIC/A EXPERT/A (SOSTENIBILITAT CORPORATIVA) MANLLEU  OFERTA NÚM.  288243  Tasques específiques:   TÈCNIC/A EXPERT/A (SOSTENIBILITAT CORPORATIVA). Desenvolupar projectes de responsabilitat social per a organitzacions privades i públiques incorporant la comunicació com a element clau en el procés. ▪ L’assessorament a empreses en matèria de responsabilitat social ▪ L’assistència en la definició i elaboració de continguts de memòries de sostenibilitat segons l’estàndard GRI ▪ L’elaboració de diagnosi i plans de responsabilitat social  Capacitats requerides:   Persona analítica, amb bones habilitats comunicatives, resolutiva i organitzada, familiaritzada en la redacció d’informes i memòries tècniques, amb disposició i facilitat pel treball en equip, versàtil, coneixedora de l’estàndard GRI, amb experiència i coneixements en matèria de responsabilitat social i medi ambient Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Experiència en l’ocupació – 36 mesos Vehicle propi Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals  Permís de conduir tipus B
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Anglès. Nivell Experimentat C1    Incorporació:  04/11/2019  Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Jornada 1:  Indiferent  Horari:  Partit de dill a dij, div matí (2 dies teletreball

CONSERGE PER GENT GRAN VIC OFERTA NÚM.  288286 Tasques específiques:  Atenció directa i telefònica d’informació i atenció al públic usuari/ària. Donar hores de podologia i cura dels espais que composen l’equipament (material) i les necessitats d’aquests (no és neteja). Capacitats requerides:  Habilitats en la comunicació assertiva, paciència tenint en compte les característiques del públic/usuaris del Casal. Es demana adaptació i versatilitat en el lloc de feina. Es tracta d’una substitució per incapacitació temporal.  Requisits obligatoris: Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Incorporació:  04/10/2019  Contracte:  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la
producció  Durada del contracte:  Menys d’un mes  Contracte prorrogable:  Sí   Jornada:  Rotatiu: setmana curta – setmana llarga.

SOLDADOR MANLLEU  OFERTA NÚM.  288288  Tasques específiques:   Soldadura d’estructures metàl·liques de contenidors. Capacitats requerides:  Es busca persona responsable i amb experiència en el sector de la soldadura.
Requisits obligatoris: Castellà.   Català.    Incorporació:  28/10/2019   Contracte:   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí   Jornada: Horari:  dill a div: de 7h a 14h i de 15h a 18h

OFICIAL INSTAL·LADOR DE CALEFACCIÓ  CENTELLES OFERTA NÚM.  288377 Tasques específiques:   Oficial Instal·lador de calefaccions; valorable carnets per instal·lar llum, aigua i gas Capacitats requerides:  Persona autònoma i  imprescindible experiència prèvia.  Requisits obligatoris: Castellà.   Català.   Incorporació:  14/10/2019  Contracte: Indefinit

BORSA DE TREBALL DE PLACES D’OPERARI DE MANTENIMENT RODA DE TER OFERTA NÚM.  288388 Tasques específiques:   BORSA DE TREBALL DE PLACES D’OPERARI DE MANTENIMENT. CONSULTAR CONVOCATÒRIA A:
http://cido.diba.cat/oposicions/9245625/borsa-de-treball-de-places-doperari-de-manteniment-ajuntament-de-roda-de- ter  CAL PRESENTAR SOL.LICITUD A REGISTRE, NO PRESENTAR CANDIDATURA. Capacitats requerides:
TERMINI DE PRESENTACIO: 10 OCTUBRE. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Català. Nivell Independent B2    Contracte: Interinitat  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos

BORSA DE TREBALL DE CONSERGE RODA DE TER OFERTA NÚM.  288389 Tasques específiques:  BORSA DE TREBALL DE PLACES DE CONSERGE. CONSULTAR CONVOCATÒRIA A:  http://cido.diba.cat/oposicions/9245716/borsa-de-treball-de-places-de-conserge-descola-ajuntament-de-roda-de-ter  CAL PRESENTAR SOL.LICITUD A REGISTRE, NO PRESENTAR CANDIDATURA. CAL PRESENTAR SOL.LICITUD A REGISTRE, NO PRESENTAR CANDIDATURA.
Capacitats requerides:  TERMINI DE PRESENTACIO: 17 OCTUBRE. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Català. Nivell Independent B2    Incorporació:  17/10/2019  Contracte: Interinitat  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos

TÈCNIC MIG DE JOVENTUT RODA DE TER OFERTA NÚM.  288392 Tasques específiques:   BORSA DE TREBALL DE PLACES DE CONSERGE. CONSULTAR CONVOCATÒRIA A:  http://cido.diba.cat/oposicions/9245655/1-placa-de-tecnic-mitja-de-joventut-dinamitzador-cultural-i-juvenil-ajuntament-de-roda-de-ter  CAL PRESENTAR SOL.LICITUD A REGISTRE, NO PRESENTAR CANDIDATURA. Capacitats requerides:  TITULACIO EDUCACIO SOCIAL, PEDAGOGIA, PSICOLOGIA O EQUIVALENT. TERMINI PRESENTACIO: 16 OCTUBRE. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic:  Diplomatura / Enginyeria tècnica   Català. Nivell Experimentat C1     Incorporació:  16/10/2019  Contracte: Obra i servei  Durada del contracte:  Més de 12 mesos

Per accedir a les ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

 

 

Deixa el teu comentari