set

Del 8 al 17 de novembre se celebrarà a Catalunya la 24a Setmana de la Ciència.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.
Els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, la taula periòdica, amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, i, de l’altra, diferents persones que han estat referents als respectius camps de coneixement Ramon Margalef, Narcís Monturiol,  Margaret Hamilton i Leonardo da Vinci
Per veure totes les activitats programades durant aquesta setmana, inscriure’t a les activitats, participar dels concursos a Instagram, les bases de participació als monòlegs, etc. trobaràs tota aquesta informació a    https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/

 

Deixa el teu comentari