image_gallery

Ofertes de feina: netejador/a, conductor, monitor/a, ajudant de cuina, aprenent/a, mecànic, empleat/a de la llar, operari, carnisser/a, mosso/a, cambrer/a, construcció, cuiner/a, administratiu/va, tallerista, ajudant de projectes, esteticient…

 

NETEJADOR/A D’OFICINES VIC OFERTA NÚM.  286685 Tasques específiques:   Neteja de terres, mobiliari, lavabos i vidres en oficines i/o altres ubicacions. Capacitats requerides:  Es busca una persona responsable, autònoma i amb iniciativa que hagi desenvolupat tasques similars i pugui desenvolupar la seva feina amb qualitat. Es valorarà tenir vehicle propi.  Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Requisits recomanables: Vehicle propi
Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir tipus B  Català.   Castellà.   Incorporació:  09/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  10hores/set als matins. Esforç físic:  Sí

CONDUCTOR – REPARTIDOR GAS BUTÀ VIC OFERTA NÚM.  286691 Tasques específiques:   Es busca conductor per repartir bombones de gas butà. Es necessiten els carnets de conduir B, C i CAP. Es valorarà ADR.
Capacitats requerides:  Bona atenció al públic.  Requisits obligatoris:  Permís de conduir tipus B i C  Requisits molt importants: Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  09/09/2019
Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Horari:  De dill a div de 8:00h-13:00h i de 15:00h-18:00h

MONITOR/A PER LUDOTECA TONA OFERTA NÚM.  286698 Tasques específiques:   MONITOR/A PER LUDOTECA a Tona Dinamitzar l’espai de la ludoteca, en coordinació amb els actes culturals del municipi. Atendre i realitzar activitats educatives amb els infants de la ludoteca. Eslaborar material didàctic entorn al joc, i realitzar l’actualització i manteniment dels materials i jocs de la ludoteca, organitzar i realitzar altres activiats culturals ( casal Nadal…), fer memòries,  ssistir a jornades de formació…. Es valorarà experiència en l’àmbit de lleure i educació infants Adm púbica i/o sector privat. Capacitats requerides: INTERESSATS/ES presentar omplerta INSTÀNCIA (que trobareu a la web de l’ajuntament ),…. abans del dia 10 de SETEMBRE a les 14h a les oficines del ajuntament de Tona . Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: ESO Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Requisits molt importants:
Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil  Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  30/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Horari:  DL a DJ 15h-20h i DV 9-14h i 15-20h

AJUDANT DE CUINA – JORNADA SENCERA, AMB UN SERVEI LLIURE EL CAP DE SETMANA FOLGUEROLES OFERTA NÚM.  286707 Tasques a desenvolupar:  Netejar les cuines, zones de preparació d’aliments i zones de serveis.
Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Muntar plats per servir-los.  Desembalar, comprovar, traslladar, pesar i guardar els subministraments en frigorífics, armaris de rebost i altres zones d’emmagatzematge.  Preparar, cuinar, torrar i escalfar aliments senzills.  Tasques específiques:   Restaurant de cuina creativa, honesta i amb productes de proximitat. Horari partit de dimecres a diumenge, amb un servei lliure el cap de setmana. Imprescindible disposar d’experiència prèvia, com a mínim de 3 anys, com ajudant de cuina. Feina estable.  Capacitats requerides:   Persona activa, responsable i acostumada a treballar en equip. Imprescindible experiència d’ajudant de cuina en restaurant. Molt valorable formació en restauració, ajudant de cuina… Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatories:  Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Requisits importants:  Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  06/09/2019
Salari mensual:  1200 €  Contracte:   Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit  Jornada:   Horari:  De dimecres a diumenge horari partit  Atenció al públic:  Sí

APRENENT/A FUSTERIA TONA OFERTA NÚM.  286714  Tasques específiques:  Es busca aprenent/a de fusteria per ajudar en la fabricació de mobles de cuina fets a mida, i muntatge dels mateixos a casa del client. Horari: de 8 a 13 i de 15 a 18, de dilluns a divendres. Feina estable.  Capacitats requerides:  Persona responsable i organitzada en la feina, amb interès per aprendre un ofici. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris:  Castellà. Nivell Independent B2 Requisits molt importants:  Nivell acadèmic: ESO Català. Nivell Independent B2 Incorporació:  09/09/2019  Salari mensual:  1000 €
Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida  Horari:  De dilluns a divendres, de 8 a 13 i de 15 a 18  Esforç físic:  Sí Atenció al públic:  Sí

EMPLEAT/DA DE LA LLAR  SEVA OFERTA NÚM.  286716 Tasques específiques:  Tenir cura d’un senyor de 79 anys amb autonomia, però que pateix una demència en estat inicial: acompanyar-lo si vol sortir a passejar, servir el dinar i fer companyia durant el dia. Realitzar la neteja de la llar. Horari partit amb inici 9h. De dilluns a divendres. Horari flexible, es podria donar el cas que algun dia es plegués més tard però l’endemà o algun altre dia de la setmana es pogues fer festa. Feina estable. Contracte i alta a la seguretat social. 30 hores a la setmana, 750 euros nets/mes. Capacitats requerides: Persona responsable, resolutiva, flexible i adaptable. Nèta i orientada a l’atenció a persones grans. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris: Vehicle propi Permís de conduir tipus B Requisits recomanables: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció a Persones en Situació de Dependència  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  09/09/2019 Salari mensual:  750 €  Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  Jornada partida de dilluns a divendres
Esforç físic:  No Atenció al públic:  Sí

NETEJADOR/A OFICINES  VILADRAU OFERTA NÚM.  286719  Tasques específiques:   Neteja general d’oficines, incloent fregat i mopejat de sòls, mobiliari, despatxos, lavabos, buidatge de papereres, etc. Jornada laboral de 1’5 hores/setmana repartides de dilluns a divendres. Horari flexible de matins, entre les 8h i les 15h. Possibilitat de treballar 2 dies a la setmana (45min / dia) o 3 dies a la setmana (30min / dia). Disponibilitat d’incorporació a finals de setembre. Contractació estable. Retribució segons conveni. Capacitats requerides:  Persona responsable, organitzada i amb capacitat per treballar sense supervisió. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits recomanables: Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Permís de conduir tipus B
Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  23/09/2019 Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí
Jornada:   Horari:  Una hora i mitja a la setmana, a escollir.

MONITOR/A MENJADOR ESCOLAR  CENTELLES OFERTA NÚM.  286732 Tasques específiques:  ATENCIÓ A L’ALUMNAT EN HORARI DE MENJADOR (EXTRAESCOLAR DE MIGDIA): VIGILÀNCIA I GESTIÓ ACTIVITATS PROGRAMADES DURANT L’ESBARJO, SERVIR EL DINAR, ATENCIÓ DURANT EL TEMPS D’ESTUDI. Capacitats requerides:  TÍTOL DE MONITORA DE LLEURE TREBALL EN EQUIP, AUTONOMIA, RESPONSABILITAT, RELACIÓ INTERPERSONAL, IMPLICACIÓ EN EL PROJECTE DE MENJADOR I D’ESCOLA, INTERÈS PER L’ÀMBIT ESCOLAR. Requisits recomanables: Català.   Castellà. Incorporació:  12/09/2019 Contracte:   Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  DE 13-15 O DE 13.30 A 15

OPERARI DE TALLER ESQUIROL OFERTA NÚM.  286743 Tasques específiques:   Operari de taller per treballar en centres de control numèric. Interpretació de plànols, peu de rei, control qualitat peces produïdes. Capacitats requerides:
Actitud positiva, responsabilitat i predisposició a l’aprenentatge. Requisits obligatoris: Castellà. Nivell Independent B2  Català. Nivell Independent B2 Requisits molt importants: Vehicle propi Permís de conduir Requisits importants:
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fabricació mecànica – Mecanització Incorporació:  16/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 2:  Només jornada intensiva  Horari:  Torns de 06h a 14h de 14h a 22h i de 22h a 06h Esforç físic:  Sí

CARNISSER/A ESQUIROL OFERTA NÚM.  286747 Tasques específiques:   Dependent/a per carnisseria amb nocions de l’ofici: manipulació del producte, assessorament al client, preparació de comandes i venda i cobrament dels diferents productes. Es valorarà experiència en carnisseria. Capacitats requerides:  Atenció al client, autonomia, capacitat de treballar sota pressió, organització Requisits obligatoris: Vehicle propi Requisits molt importants: Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables: Experiència en l’ocupació – 6 mesos Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària Permís de conduir tipus B Incorporació:  09/09/2019 Contracte:
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent  Jornada 2:  Només jornada partida  Horari:  8:30 a 13 i 16:30 a 20:30. Diumen i 2 tardas festa Esforç físic:  Sí
Atenció al públic:  Sí

MECÀNIC PER A MANTENIMENT MAQUINÀRIA TÈXTIL CENTELLES OFERTA NÚM.  286755 Tasques a desenvolupar:  Ajustadors de maquinària mecànica Tasques específiques:   Manteniment mecànic de màquines de teixir Valorable experiència Capacitats requerides:  Persona autònoma i capacitat organitzativa Requisits obligatoris: Vehicle propi Requisits molt importants: Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables:
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Permís de conduir tipus B Incorporació:  12/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit
Jornada:   Horari:  torn matí (6h a 14h) o torn tarda (14 a 22h)

MECÀNIC PER A MANTENIMENT MAQUINÀRIA TÈXTIL CENTELLES OFERTA NÚM.  286755 Tasques a desenvolupar:  Ajustadors de maquinària mecànica Tasques específiques:   Manteniment mecànic de màquines de teixir Valorable experiència Capacitats requerides:  Persona autònoma i capacitat organitzativa Requisits molt importants: Nivell acadèmic: FP I Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fabricació mecànica – Mecanització  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Fabricació mecànica  Requisits recomanables: Català. Llengua materna Incorporació:  12/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit Jornada:  Horari:  torn matí (6h a 14h) o torn tarda (14 a 22h)

MOSSO/A DE MAGATZEM MANLLEU OFERTA NÚM.  286764 Tasques a desenvolupar:  Carregar i descarregar mercaderies i equipatges de camions, furgons, vagons de ferrocarril, vaixells o avions. Carregar i amuntegar mercaderies en magatzems o dipòsits similars. Classificar la mercaderia abans de la seva càrrega i descàrrega. Tasques específiques:   Empresa de Manlleu necessita un mosso de magatzem per carregar i descarregar mercaderies, fer pikings etc.
Capacitats requerides: Persona organitzada amb actitud positiva i compromís vers la feina. Requisits obligatoris Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador Permís de conduir tipus B Requisits importants: Experiència en l’ocupació – 6 mesos Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Branca C.Formatiu Grau Mitja: Fabricació mecànica  Incorporació:  16/09/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Horari:  dll a dj 8:30 a 18:30 1h x dinar, dv 8:30 a 14:30 Esforç físic:  Sí

OPERARI/A MANLLEU OFERTA NÚM.  286768 Tasques específiques:   Treball a la secció d’enllumenat fent la part de cablejat i leds. Capacitats requerides:  Persona organitzada i responsable, destresa visual i manual. Requisits obligatoris:
Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 Requisits molt importants: Nivell acadèmic: ESO  Llocs a cobrir:  2 Incorporació:  16/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i  menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Horari:  dll a dj 8:30 a 18:30 1h x dinar, dv 8:30 a 14:30

CAMBRER/A DE RESTAURANT AL LLUÇANÈS A JORNADA COMPLERTA CONTINUADA OLOST OFERTA NÚM.  286788  Tasques específiques:   Restaurant, personal de sala, cambrer/a.  Capacitats requerides:  Es valorarà l’experiència en tasques similars si bé no és indispensable, responsabilitat, capacitat de treball, treball en equip, adaptabilitat. S’ofereix jornada completa de 40 hores. Requisits recomanables: Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària
Incorporació:  03/09/2019  Contracte:   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Horari:  Jornada complerta continuada entre 8:30 i 16:30h30

AJUDANT DE CUINA VIC OFERTA NÚM.  286791 Tasques específiques:  Restaurant braseria busca persona per estar a la cuina fent sobretot plats de brasa. Capacitats requerides: Persona responsable, organitzada i proactiva. Amb disposició a l’aprenentatge. Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – 6 mesos Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2 Requisits importants: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Incorporació:  16/09/2019  Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 2:  Només jornada partida
Horari:  40h dt a ds migdies de dj a ds migdies i vespres

OPERARI CONSTRUCCIÓ PAVIMENTS VIC OFERTA NÚM.  286828  Tasques específiques:   Realitzar aplicacions de materials especialitzats de la construcció (resines, morters impermeabilitzants, poliuretans..) per paviments industrials i impermeabilitzacions. Capacitats requerides:  Orientació a la qualitat, coneixement de l’ofici i treball en equip. Requisits obligatoris: Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B1  Castellà.   Requisits importants:
Vehicle propi  Incorporació:  23/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Horari:  Jornada complerta, horari partit

2 CUINERS/ES PER AL PARADOR DE VIC SAU MASIES DE RODA OFERTA NÚM.  286922 Tasques específiques:   Es necessita 2 dos cuiners/es per al Parador de Vic Sau. Jornada complerta 5 dies a la setmana (inclou caps de setmana), horari habitual de restaurant. Requisits molt importants: Experiència en l’ocupació – 12 mesos Requisits importants: Permís de conduir tipus B Incorporació:  09/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Horari:  Horari de restaurant

VENEDOR I REPOSADOR PER A FRUITERIA DE SUPERMERCAT.VIC OFERTA NÚM.  287012  Tasques específiques:   Es necessita 2 dos cuiners/es per al Parador de Vic Sau. Jornada complerta 5 dies a la setmana (inclou caps de setmana), horari habitual de restaurant. Capacitats requerides: Persona organitzada, dinàmica, amb capaciats d’atenció al públic i amb experiència i coneixements del sector de la fruita. Cal que sàpiga valorar la qualitat i el tipus de producte. Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: ESO  Català.   Castellà.    Incorporació:  01/10/2019 Contracte:  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Horari:  6:30h a 12:50h (30h a la setmana)

ADMINISTRATIU/VA VIC OFERTA NÚM.  287016 Tasques específiques:   La persona que s’incorpori reportarà al Responsable d’Administració i Finances i s’encarregarà de: Preparació i emissió de factures a clients. Manteniment ERP amb les dades necessàries per permetre la correcta facturació. Presentació d’informació mitjançant el sistema. Ordre, classificació i control de la documentació generada. Capacitats requerides: Persona amb orientació a resultats, ordenada i rigorosa. Molt valorable coneixemennts informàtics de SAP, SAGE o ERP d’empresa. Oferta no gestionada pel Servei, interessats enviar correu a: dinacardona@tenstalent.com Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior Català.   Castellà.   Requisits molt importants: Experiència en l’ocupació – 24 mesos Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances  Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica
Programari de gestió Incorporació:  30/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit Jornada:  Horari:  De dilluns a divendres de 9h a 18h

TALLERISTA MANLLEU OFERTA NÚM.  287048  Tasques específiques:   Dinamitzar activitats de lleure relacionades amb la papiroflèxia (origami), plastilina, dibuix sense o amb llapis 3D, postals il·luminades amb llums leds.
Capacitats requerides: Experiència en el lleure relacionat amb l’àmbit artístic, creatiu i treballs manuals. Coneixements de les tècniques de papiroflèxia i nocions bàsiques de circuits elèctrics. Disponibilitat per desplaçar-se als diferents llocs on s’ha de desenvolupar el projecte. Requisits molt importants: Català.   Castellà.  Requisits recomanables: F. ocupacional/contínua/certificacióde professionalitat: Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil Incorporació:  27/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Jornada:  Horari:  4 tallers a la tarda + 1 al matí

AJUDANT DE PROJECTES FOTOVOLTAICS  VIC OFERTA NÚM.  287055 Tasques específiques:  Suport en l’elaboració de projectes tècnics d’instal·lacions fotovoltaiques amb Autocad. Càlculs elèctrics bàsics. Gestions tràmits legalització instal·lacions. Capacitats requerides: Persona amb iniciativa. Disposició i capacitat d’aprenentatge. Responsable i implicada Requisits obligatoris:  Programari de disseny. Nivell Usuari Mig Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Castellà.   Català.   Requisits recomanables: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior Branca C.Formatiu Grau Superior: Instal·lació i Manteniment ncorporació:  16/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal
Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada intensiva  Jornada 3:  Exclusivament matí  Horari:  de 08:30 a 14:00

ESTETICIENT AMB EXPERIÈNCIA EN DEPILACIÓ LASER.VIC OFERTA NÚM.  287061  Tasques específiques:  D’atenció al client: Atenció i recepció de la clientela, assessorament del tractament segons el tipus de pèl i pells, realització del tractament làser, control i seguiment personal del client i avaluació temporal del client segons resposta del tractament. De gestió: Gestió de l’agenda, gestionar les xarxes socials raports a gerència diaris, control d’estoc i altres tasques relacionades amb el bon funcionament del centre. Capacitats requerides: Do de gent, bona presència i predisposició per aprendre. Cal ser proactiu i mostrar implicació en la feina i bona relació amb l’equip. Requisits obligatoris:
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Branca C.Formatiu Grau Mitja: Imatge personal  Requisits molt importants: Experiència en l’ocupació – 6 mesos Requisits recomanables: Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica
Català.   Castellà.   Incorporació:  13/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Temporals bonificats  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Horari:  Torn intensiu 40h/set
Atenció al públic:  Sí

Per accedir a les ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari