image_gallery

Ofertes de feina: operari fusta, de magatzem, ajudant electricista, administratiu/va, auxiliar laboratori, cambrer/a, delineant, auxiliar cuina, pedagog/a, vidrier, operari/a, cuidador/a, aprenent/a perruqueria, fleca, aprenent electromecànica, pintor…

 

 

OPERARI DE FUSTA VIC OFERTA NÚM.  285863 Tasques específiques:  Manipulació de taulons de fusta de diferents pesos i tamanys. Ús de traspalet per manipulació de càrregues poc pesants Imprescindible disposar del certificat de discapacitat mínima del 33%. Capacitats requerides:  Capacitat de treball en equip. Resiliència al estrés (només en moments puntuals) i la monotonia. Capacitat física per estar dempeus durant més de 2-3 hores. Bona capacitat de treball en equip amdós sexes. Sensibilitat vers a persones de cultures estrangeres. Habilitat manual i motricitat fina. Tolerància al fred i a la calor. Requisits obligatoris: Minusvalies  Català Castellà Requisits molt importants: Vehicle propi
Permís de conduir tipus B   Incorporació: 05/08/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Durada  determinada obra i servei  Horari:  Torns rotatius matins i tardes (6-14 i 14-22) Esforç físic:  Sí

OPERARI DE MAGATZEM VIC OFERTA NÚM.  285866 Tasques específiques:   Manipulació de càrregues amb traspalet, apiladora i moto. Càrrega i descàrrega de mercaderies. Picking amb radiofreqüència. Gestió d’albarans. Imprescindible disposar del certificat de discapacitat mínima del 33% Capacitats requerides:  Capacitat de treball en equip. Responsabilitat. Capacitat de concentració. Resiliència al estrés (només en moments puntuals) Capacitat física per estar dempeus durant més de 2-3 hores i esforços físics puntuals Bona capacitat de treball en equip ambdós sexes. Sensibilitat vers a persones de cultures estrangeres. Habilitat manual i motricitat fina. Tolerància al fred i a la calor.
Requisits obligatoris:  Minusvalies Experiència en l’ocupació – 6 mesos Català.   Castellà.   Requisits recomanables: Vehicle propi Permís de conduir tipus B Incorporació:  05/08/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei Horari:  Torns rotatius matins i tardes (6-14 i 14-22) Esforç físic:  Sí

AJUDANT D’ELECTRICISTA I MANTENIMENT INDUSTRIAL  GURB OFERTA NÚM.  285883  Tasques específiques:   Instal·lació i manteniment elèctric industrial a diferents empreses de la Comarca d’Osona. Sobretot es cerquen ajudants.
Capacitats requerides:   Coneixements tècnics i capacitat de treball en equip. Disponibilitat pels desplaçaments. Amb coneixements d’electricitat o que vulguin aprendre l’ofici. Incorporació immediata. Tasques a desenvolupar:  Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat. Requisits recomanables: Català.   Castellà Requisits obligatoris: Vehicle propi
Permís de conduir tipus B  Incorporació:   01/08/2019  Tipus de contracte:  Temporals bonificats  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  40 hores de DLL a DV de 8 a 13 i de 15 a 18

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA VIC OFERTA NÚM. 285932 Tasques específiques:   Empresa de reciclatge necessita un/a auxiliar administratiu/va per realitzar diverses tasques com són la gestió d’estocs, atenció telefònica i les tasques que se’n puguin derivar. La persona contractada no treballarà sola. Capacitats requerides:  La persona contractada ha de tenir iniciativa en el treball, capacitat de treball en equip, autonomia i motivació pel treball. Requisits obligatoris: Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Requisits recomanables: Català. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  09/08/2019 Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit  Jornada :  Només jornada partida  Horari:  Horari partit. Jornada completa.  Atenció al públic:  Sí

AUXILIAR DE LABORATORI VIC OFERTA NÚM.  285942 Tasques específiques:   Empresa de reciclatge de plàstic necessita auxiliar de laboratori per realitzar proves de qualitat de laboratori i les tasques administratives derivades de les proves. Capacitats requerides:   Es busca persona amb coneixements químics bàsics, amb iniciativa i ganes d’aprendre. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Requisits recomanables: Branca C.Formatiu Grau Mitja: Química Incorporació:  09/08/2019 Contracte:  Tipus de contracte:   Indefinit: ordinari  Durada del contracte:   Indefinit  Horari: Jornada complerta. Horari partit.

CAMBRER/A A JORNADA COMPLERTA AMB EXPERIÈNCIA AL LLUÇANÈS  SANT BOI DE LLUÇANES OFERTA NÚM.  286052 Tasques específiques:   Cambrer/a, i suport a altres tasques de l’establiment (restauració i allotjament rural)
Capacitats requerides:   Responsabilitat, capacitat de treball, experiència en el sector, treball en equip, resolució d’incidències, organització, negociació, iniciativa, i adaptabilitat.Es valorarà formació en el sector de l’hostaleria/restauració. Incorporació immediata o a mitjans de setembre. S’ofereix jornada completa de 40 hores i lloc de treball estable. Imprescindible català i castellà. Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Incorporació:  24/09/2019
Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Jornada complerta Atenció al públic:  Sí

DELINEANT PER OFICINA TÈCNICA TORELLÓ OFERTA NÚM.  286097 Tasques específiques:   Preparar i revisar projectes a partir de croquis i detalls específics. Utilitzar programes de dibuix tècnic, com ara l’AUTOCAD.
Capacitats requerides:  Responsabilitat, organització, disposició a l’aprenentatge i implicació. Requisits obligatoris: Permís de conduir tipus B Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1 Requisits recomanables:
Experiència en l’ocupació – 12 mesos Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior Incorporació: 19/08/2019 Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  8-13/14:30-17:30

AUXILIAR DE CUINA I NETEJA  VIC OFERTA NÚM.  286164 Tasques a desenvolupar:  Netejar les cuines, zones de preparació d’aliments i zones de serveis. Tasques específiques:   Empresa de catering necessita persona per poder cobrir lloc de treball per dues tasques diferenciades, són les següents: NETEJA I DESINFECCIÓ: Estar a la zona de neteja, organitzant els utensilis, fent la seva neteja amb màquines i després ordenant a les corresponents estanteries. AUXILIAR DE CUINA: Durant els dissabtes i diumenges s’ha d’ajudar a fer les preparacions dels diferents arrossos i fideuà que van sortint per la botigueta: Agafar marques i posar-les a la paella + preparar el % d’arròs de cada comanda, fer alguna neteja d’utensilis petits, etc. Capacitats requerides:   És molt important una persona que sigui net i ordenat, amb ganes de treballar i que si ho desitja pugui anar escalant posicions fins arribar a cuinar, és per això que combinem neteja amb aux. de cuina. Hi ha una parada per dinar de 30 min que va a càrrec de l’empresa tant els 30″ com el dinar. Requisits molt importants Vehicle propi Requisits recomanables Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Català.   Castellà.   inració:       02/09/2019 urada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos ipus de contracte:   Obra o servei
Horari:    De 8 a 16h de dissabte a dimecres. Dj i div festa.

PERSONNEL COORDINATOR VIC OFERTA NÚM.  286191 Tasques específiques:  Buscar candidats pels clients; assegurar-se que els candidats tinguin tots els certificats necessaris per treballar per un projecte en concret, incloent visats, documents de viatge, cursos, certificats mèdics, etc; preparar contractes, logística, documents de viatge; comprovar mensualment els planings per assegurar a l’Account Manager que es pot facturar amb les dades correctes i que el professional rebi el pagament correctament, assegurar-se de mantenir la base de dades al dia, actualitzar CV’s en el format estandar.Capacitats requerides:  Acostumat a treballar en equip, alta capacitat de comunicar-se en anglès tant per mail com per telèfon, capaç de treballar sota pressió i fent múltiples tasques al mateix temps. Sociable, entusiasta i amb ganes d’aprendre una feina nova amb possibilitats de promoció a mig/llarg termini. equisits obligatoris:
Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica rogramari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig nglès. Nivell Experimentat C1 equisits recomanables xperiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar
Experiència en l’ocupació – 6 mesos .   català Castellà.   Incorporació:       06/09/2019 Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Tipus de contracte:    Temporals bonificats  Horari: de 9 a 18 (60 mins. flexibles per dinar) Jornada:
Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida Atenció al públic:  Sí

PEDAGOG/A (COACHING EDUCATIU) MANLLEU OFERTA NÚM.  286256 Tasques específiques:   PEDAGOG/A (COACHING EDUCATIU). ▪ Disseny i construcció d’un procés d’acompanyament i mentoria sistematitzat, flexible i adaptable en cada cas particular. ▪ Acompanyament en la selecció d’itinerari a realitzar i en l’adaptació de la programació segons les necessitats de cada docent en funció del seu centre i context educatiu. ▪ Elaboració de propostes personalitzades al professorat segons les seves necessitats, el seu centre i el seu context educatiu. Capacitats requerides:   Persona amb pedagogia, amb bones habilitats comunicatives, organitzada i implicada, amb disposició i facilitat pel treball en equip, resolutiva i creativa, hàbil en la redacció d’informes i valoracions, que sàpiga treballar de forma autònoma, amb intel·ligència emocional Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències socials i jurídiques – Pedagogia   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:       09/09/2019 Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Tipus de contracte:     Obra o servei  Horari: De dilluns a divendres de 8h a 14h Contracte prorrogable:  Sí  Jornada :  Indiferent de dilluns a divendres

AUXILIAR DE CUINA VIC OFERTA NÚM.  286350 Tasques específiques:  Restaurant a Vic necessita un/a ajudant de cuina en la preparació de plats, neteja de la cuina i altres possibles feines pròpies del seu lloc de treball. Capacitats requerides:   Cal ser una persona neta i ordenada. Requisits molt importants Experiència en l’ocupació – 6 mesos Requisits recomanables Català. Nivell Experimentat C1 Incorporació:       16/08/2019 Durada del contracte:   Indefinit
Tipus de contracte:    Indefinit: ordinari   Horari:     Dll a diu: 19 a 00. Dis: 13 a 14 i 19 a 01. Dmc no

AUXILIAR DE SALA VIC OFERTA NÚM.  286354 Tasques específiques:   Es busca ajudant de cambrer local de restauració a Vic. Les tasques seran d’atenció al client a barra i taula, cobrar a caixa i neteja de i endreça del lloc de treball.
Capacitats requerides:   Es busca una persona dinàmica, amb orientació al client i motivació per la feina. La persona ha de ser neta, ordenada i parar atenció als detalls. S’haurà d’aprendre la carta. Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – 6 mesos Català. Nivell Experimentat C1  Anglès. Nivell Independent B2  Francès. Nivell Independent B2 Incorporació:       16/08/2019 Durada del contracte:   Indefinit Tipus de contracte:    Indefinit: ordinari  Horari:      Dll a diu: 19 a 00. Dis: 13 a 14 i 19 a 01. Dmc no Atenció al públic: Sí

VIDRIER TORELLÓ OFERTA NÚM.  286358 Tasques a desenvolupar:  Triar el tipus de vidre que s’utilitzarà, tallar-lo a mida i col·locar-lo en finestres, portes i envans d’edificis. Col·locar vidres i miralls en claraboies, aparadors, elements de separació i sostres Tasques específiques:  Operari/a per a taller i col·locació de vidres  Capacitats requerides:  Responsabilitat, capacitat de treballar en equip. Valorable experiència. Requisits importants: Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Català. Nivell Independent B1 / Certificat oficial Independent B1 Castellà. Nivell Independent B1 / Certificat oficial Independent B1 Incorporació:       02/09/2019  Durada del contracte:   Indefinit Tipus de contracte:     Més de 6 i menys de 12 mesos  Horari:       8 a 13 15 a 18 Atenció al públic: Sí Esforç físic: Sí  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida

OPERARI/A I MUNTADOR/A D’ESTRUCTURES D’ALUMINI  TORELLÓ OFERTA NÚM.  286359 Tasques específiques:   Tallar manualment, per procediments mecànics, automàtics i semiautomàtics els perfils. Realitzar operacions de mecanització en perfils. Acoblar elements i components d’estructures segons les especificacions. Instal·lar elements de tancaments metàl·lics.  Capacitats requerides:  Responsabilitat, treball equip i capacitat física.  Requisits molt importants:
Català. Nivell Independent B1 / Certificat oficial Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1 / Certificat oficial Independent B1 Incorporació:  02/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2:  Només jornada partida

DISSENYADOR/A INDUSTRIAL DE MOBILIARI   TORELLÓ OFERTA NÚM.  286367 Tasques específiques:  Anàlisi del projecte, l’empresa i el mercat. Avantprojecte de disseny o elaboració de les primeres hipòtesis. Realitzar diverses propostes creatives formals i estètiques i presentar-les als clients. Proposar materials i acabats. Projecte i seguiment del procés d’industrialització. Eina de treball IMOS CAD/CAM. Capacitats requerides: Creativitat, pensament analític, flexibilitat i gestió del canvi, iniciativa i orientació a l’assoliment. Coneixement de programes de CAD. Requisits obligatoris: Programari de disseny. Nivell Usuari Avançat  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  molt molt importants:
Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Enginyeria – Arquitectura   Branca Títol universitari: Enginyeria   Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 Incorporació:  02/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit  Jornada:   Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada partida
Horari:  8 a 13.00 i de 15 a 18  Atenció al públic:  Sí

MUNTADOR/A PER EMPRESA D’HOLANDA MANLLEU OFERTA NÚM.  286385   Tasques específiques:   Muntador/a per a empresa d’Holanda. Muntatge i desmuntatge d’estands per a exposicions i esdeveniments d’arreu del món.
Capacitats requerides:   Disponibilitat de viatjar. Domini de la llengua anglesa. Responsabilitat, autonomia i treballar en equip.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic
Anglès. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  02/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:
Jornada 1:  Indiferent   Horari:  Jornada completa  Esforç físic:  Sí

CUIDADOR/A SANT JULIÀ DE VILATORTA OFERTA NÚM.  286405  Tasques específiques:   NETEJADORA/CUIDADORA. Fer la neteja de la casa, cuinar, fer la compra, ajudar en algunes activitats de la vida diària al propietari de la casa.
Capacitats requerides:    Persona endreçada, organitzada, discreta, pacient, que li agradi cuinar, disposada a donar un cop de mà a una persona amb certa dependència. Es necessita incorporació immediata.  Requisits obligatoris:
Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  Vehicle propi  Permís de conduir Incorporació:  16/08/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Horari:  Dll a dis al matí. No és intern.

APRENENT DE PERRUQUERIA VIC OFERTA NÚM.  286410  Tasques específiques:   Es busca aprenent de perruqueria per fer les següents tasques: atenció al client, rentar caps, aplicació de tints, i neteja. Capacitats requerides:
Persona amable, bona atenció al client, educat, puntual, net, discret i que li agradi la perruqueria. Requisits obligatoris:  Nivell Independent B2 Incorporació:  02/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Horari:  Dim-dij 10-13 i 16-19. Div 10-13 i 15-19 Diss 9-14  Atenció al públic:  Sí.

AUXILIAR D’OBRADOR DE FLECA FOLGUEROLES OFERTA NÚM.  286431  Tasques específiques:   AUXILIAR D’OBRADOR DE FLECA per a envasat de producte: controlar el correcte funcionament de la màquina envasadora, reposar matèria primera, controlar l’etiquetatge i treballar en funció de la comanda a preparar. Ajudarà en la producció: tallar, enfornar, neteja dels equips… Horari inicial de 20h setmanals, de 13 a 18 de dilluns a dijous (substitució de baixa), amb possibilitats de passar a realitzar jornada complerta (de 6 a 14) posteriorment.  Capacitats requerides:    Persona responsable per assegurar el correcte funcionament de la màquina, capacitat de treballar per prioritats, habilitat per adaptar-se als canvis en la producció segons comanda i organització del propi treball. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.
Requisits recomanables:  Vehicle propi  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  27/08/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Interinitat   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Horari:  De dilluns a dijous, de 13 a 18h.
Esforç físic:  Sí  Atenció al públic:  No

OPERARI/A NETEJA VIC OFERTA NÚM.  286445  Tasques específiques:   Es busca persona per a neteja domèstica, industrial, d’oficina i comunitats de propietaris. Neteges puntuals i neteges específiques.  Capacitats requerides:
Experiència amb neteja, disponibilitat horària, honest i organitzat.  Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Català.    Castellà.  Requisits recomanables:    Permís de conduir tipus B Incorporació:  16/09/2019
Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  No  Jornada:   Horari:  Mitja jornada de 6:00h a 10:00h

APRENENT D’ELECTROMECÀNICA MANLLEU OFERTA NÚM.  286446  Tasques específiques:   Taller de bobinatges necessita incorporar a un/a aprenent/a (de 16 a 18 anys d’edat) per donar suport en diverses tasques: carregar i descarregar material, tallar aïllants, fer bobines, netejar motors, collar i descollar peces, desmuntar motors, canviar coixinets, etc. Feina d’esforç físic. Contracte per a la formació i l’aprenentatge.
Capacitats requerides:   Responsabilitat, disponibilitat d’aprenentatge, compromís, facilitat de treball en equip.  Requisits obligatoris:  Castellà. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1
Requisits recomanables:    Nivell acadèmic: ESO Incorporació:  09/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí
Jornada:   Horari:  De dill a div de 8h a 13h i de 15:30h a 18:30h

ENCARREGAT/DA DE NETEJA INDUSTRIAL VIC OFERTA NÚM.  286448  Tasques específiques:   Es busca encarregat de neteja industrial. Presentació i captació de clients; repartiment de tasques, planificació i supervisió de l’equip durant el servei; execució de neteges especialitzades; ruta de vidres i neteges puntuals  Capacitats requerides:   Persona amb habilitats comunicatives i de convicció, experiència en gestió d’equips, bona presència i habilitat amb el tracte amb la gent, honest i organitzat.  Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català.    Castellà.   Requisits recomanables:   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:  16/09/2019
Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  No  Jornada:   Horari:  De 6:00h a 10:00h

OPERARI DE MANTENIMENT DE SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ PER UNA EMPRESA HOLANDESA MANLLEU OFERTA NÚM.  286451  Tasques específiques:   S’ofereix un lloc de treball per treballar en el servei tècnic d’una empresa Holandesa, portant a terme tasques del muntatge i manteniment tècnic de sistemes de climatització, màquines de refrigeració, bombes de calor i sistemes de VRF i VRV. També realitzant controls i tractaments de les unitats de tractament de l’aire (UTA). L’empresa es fa càrrec de l’habitatge i els tràmits necessaris. La durada mínima ha de ser d’un any. Sou entre 2200 – 3400 euros bruts al mes.  Capacitats requerides:  Persona amb capacitat d’adaptació per adaptar-se a la manera de treballar d’una altra cultura, orientació al client i responsabilitat. Imprescindible tenir coneixements de les normes de seguretat en el lloc de treball. Es valorarà que la persona tingui formació en Gasos Fluorats.  Requisits obligatoris:
Permís de conduir tipus B  Requisits importants:   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 2a.  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Anglès. Nivell Independent B2  Requisits recomanables:  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment i Serveis a la producció – Muntatge i manteniment d’instal·lacions de fred, climatització i producció de calor  Català. Nivell Bàsic A2   Castellà. Nivell Bàsic A2 Incorporació:  30/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Horari:  36h setmanals repartides en quatre dies.
Esforç físic:  Sí

DEPENDENT/A BOTIGA CARTUTXOS DE TINTA VIC OFERTA NÚM.  286470  Tasques específiques:   Venda de cartutxos, paper i tòner per impressores. Atenció als clients, gestió de caixa. Preparació i gestió de comandes. Organització, neteja i manteniment de botiga. Tasques de telemàrqueting.  Capacitats requerides:   Habilitats comunicatives, tracte agradable, i capacitat per treballar en equip. Proactiu i dinàmic  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: ESO
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits molt importants:  Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Requisits recomanables:   Vehicle propi  Permís de conduir  Català.    Castellà. Incorporació:  30/08/2019
Contracte:   Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada 2:  Només jornada parcial   Horari:  de DM a DV de 16:30 a 20:00 i DSS de 10 a 13:30
Atenció al públic:  Sí

CUINER/A TARADELL OFERTA NÚM.  286510  Tasques específiques:   Busquem CUINER/A per treballar en una cuina per col·lectivitats: cuinar dinars i sopars segons pla de menús, conèixer i el·laborar diferents tipus de dietes (tenint en compte les al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, textures adaptades…), avaluació de PPCC, control de magatzem i neteja i manteniment de l’espai de treball. Horari: de 8 a 14 de dilluns a divendres, dissabtes de 8 a 14 i de 16:30 a 20:30.
Capacitats requerides:   Persona organitzada, resolutiva i amb habilitats per treballar en equip. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.
Requisits obligatoris:  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables:   Experiència en l’ocupació – 36 mesos  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària
Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  28/08/2019 Salari mensual:  1200 €  Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Horari:  Dills a divs de 8 a 14, dissabtes horari partit  Atenció al públic:  Sí

CAMBRER/A PER A BAR-CAFETERIA  VIC OFERTA NÚM.  286522  Tasques específiques:   Cambrer/a de barra, taula i terrassa, que pugui cobrar a caixa.  Capacitats requerides:   Es valorarà l’experiència en tasques similars si bé és indispensable, la motivació, ganes, atenció al detall i orientació al client.  Requisits obligatoris: Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català.   Castellà.   Requisits recomanables:   Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentàriaCastellà. Nivell Independent B2 Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  02/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Horari:  De 8 a 14h o, de 14 a 20h o, de 20h fins a tancar  Atenció al públic:  Sí

PINTOR  VIC OFERTA NÚM.  286528  Tasques específiques:   Treballs bàsics de pintor en empresa especialitzada.  Capacitats requerides:   Autonomia, responsabilitat i ganes d’aprendre l’ofici. Es busca persona amb interès per aprendre per a que es pugui fidelitzar a l’empresa.  Requisits importants:  Nivell acadèmic: ESO  Requisits recomanables:   Permís de conduir tipus B Incorporació:  16/09/2019   Contracte:   Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada partida   Horari:  7h-14h i 15h-17h

EMPLEADA DE NETEJA A MASIA GURB OFERTA NÚM.  286532  Tasques específiques:   Tasques principals de neteja d’una masia de grans dimensions. Altres tasques de cuina, compres i acompanyaments esporàdics.
Capacitats requerides:   Persona amable i atenta. Perfeccionista, neta i ordenada. Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir  Castellà.   Requisits molt importants:   Català. Incorporació:  02/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Jornada 2:  Només jornada intensiva   Horari:  de dll a dv de 9 a 17 (dinar a la masia) DSS matí

REPOSADORS PER A SUPERMERCAT VIC OFERTA NÚM.  286544  Tasques específiques:   Es cerquen 3 persones per a treballar de reposadors en un supermercat de Vic.  Capacitats requerides:    Persones responsables i organitzades amb experiència en reposició. Requisits molt importants:  Experiència en l’ocupació – 12 mesos Requisits recomanables:   Català.   Castellà. Incorporació:  16/09/2019 Contracte:  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 2:  Només jornada parcial  Jornada 3:  Exclusivament tarda  Horari:  20 hores setmanals. De 18h a 22h.

DEPENDENT/A BOTIGA DE GELATS  VIC OFERTA NÚM.  286549 Tasques específiques:   Atenció al client i venda, elaboració davant del client de gelats i creps. Cobrament i tancament de caixa. Neteja i manteniment de la botiga.
Capacitats requerides:   Capacitat de treball en equip, per sona comunicativa amb caràcter extrovertit i dinàmic. Requisits obligatoris: Nivell acadèmic: ESO Requisits recomanables:   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Aprenent/a Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària Català.  Castellà.   Incorporació:  02/09/2019  Contracte:  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent  Horari:  20h/10h setmanals, horaris rotatius flex. Atenció al públic:  Sí

2 PERSONES CAMBRER/A PISOS PER AL PARADOR DE VIC SAU   MASIES DE RODA OFERTA NÚM.  286557 Tasques específiques:  ES NECESSITA 2 PERSONES PER INCORPORACIO IMMEDIATA I OPCIONS DE CONTRACTACIO FINS DESEMBRE: – 1 PLAÇA CAMBRERA PISOS – JORNADA COMPLERTA (40 h.) – 1 PLAÇA CAMBRERA PISOS 3/4 JORNADA (30 h.) Capacitats requerides:   ES TRACTA DE TREBALLAR 5 DIES A LA SETMANA, INCLOENT CAPS DE SETMANA, DOS DIES CONSECUTIUS DE VACANCES. IMPORTANT CARNET DE CONDUIR I COTXE, PERQUÈ EL CENTRE DE TREBALL ESTÀ A 15 KM. DE VIC I 13 KM. RODA DE TER. Requisits importants: Vehicle propi
Permís de conduir tipus B   Incorporació:  02/09/2019 Contracte:  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí

AUXILIAR DE SERVEIS  MANLLEU OFERTA NÚM.  286559 Tasques específiques:   Es precisa incorporar Auxiliar de Serveis per fer tasques de consergeria i manteniment a empresa de la comarca. La persona haurà de vigilar càmeres, controlar el recinte i portar el control de les mides de calderes i refrigeradors. Seria recomanable que la persona tingués El carnet d’operador de calderes o que estigui interessat/da en fer la formació. Lloc de treball amb possiblitats de continuitat. Capacitats requerides:   Disponibilitat per l’aprenentatge, organització, autonomia i disponibilitat horària per treballar a la nit. Requisits obligatoris: Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2
Requisits molt importants: Vehicle propi  Permís de conduir tipus B o A Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Requisits recomanables:   Experiència en l’ocupació – 6 mesos Nivell acadèmic: ESO Incorporació:  08/09/2019
Contracte:  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Jornada:  Jornada 2:  Només jornada intensiva  Jornada 3:  Exclusivament nit.

DEPENDENT/A DE FLORISTERIA  MANLLEU OFERTA NÚM.  286566  Tasques específiques:   Tasques relacionades amb la venda de flors i plantes. – netejar i regar plantes – preparar comandes – atendre clients/tes – netejar i endreçar la botiga Capacitats requerides:  ersona amb habilitats comunicatives, responsable i amb adaptabilitat horària. Es valorarà positivament que la persona tingui experiència en el sector de les vendes.. Requisits recomanables:  Català.
Castellà.   Incorporació:  09/09/2019 Contracte:  Tipus de contracte:  Indefinit: bonificat  Durada del contracte:  Indefinit Jornada:  Horari:  De dts a dss i dill. 9h a 13h i de 16:30h a 8h Atenció al públic:  Sí

AJUDANT DE CUINA VIC OFERTA NÚM.  286589  Tasques específiques:   Substitució d’ajudant de cuina. Manipulació i emplatat de producte en línia freda. Registres APPCC i autocontrols al dia. Col·locació del producte a diferents llocs de la càmera/magatzem. Petites tasques de cuinat. Preparació de comandes per diferents centres. Capacitats requerides:   Coneixements de cuina. Neteja, ordre i responsabilitat durant la realització de les tasques encomanades. Persona metòdica a l’hora de treballar.  Requisits obligatoris:   Permís de conduir tipus B  Català.   Castellà.   Requisits molt importants: Experiència en l’ocupació – 12 mesos Incorporació:  02/09/2019 Contracte:
Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Horari:  Variable segons la substitució que es faci.

AUXILIAR DE NETEJA  VIC OFERTA NÚM.  286591  Tasques específiques:   Substitució d’auxiliar de neteja. Buidat de carros de menjar: esmorzar, dinar i sopar. Neteja i desinfecció d’estris de cuina i carros de transport. Neteja d’aparells i espais de cuina. Registres APPCC (Anàlisi de punts de perill i punts de control crítics) i autocontrols al dia. Col·locació de producte a diferents llocs de càmera/magatzem. Capacitats requerides:   Neteja, ordre i responsabilitat durant la realització de les tasques encomanades. Persona metòdica a l’hora de desenvolupar les seves funcions. Requisits obligatoris:   Català.   Castellà. Requisits molt importants: Experiència en l’ocupació – 12 mesos Incorporació:  02/09/2019
Contracte:  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Horari:  Variable segons la substitució que es faci.

PERSONA PER NETEJAR ESCOLA A LES TARDES MASIES DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM.  286599 Tasques específiques:  Tasques de neteja a una escola: Neteja dels lavabos, de les oficines, de les aules, dels passadissos i dels espais comunitaris. Capacitats requerides:   Persona amb experiència en el sector de la neteja, responsable, activa i que pugui treballar amb certa autonomia. Requisits recomanables:  Nivell acadèmic: ESO  Incorporació:  02/09/2019
Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada:  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada intensiva
Jornada 3:  Exclusivament tarda  Esforç físic:  Sí
AJUDANT D’ELECTRICISTA I MANTENIMENT INDUSTRIAL GURB OFERTA NÚM.  286623 Tasques a desenvolupar:  Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat. Tasques específiques:  Instal·lació i manteniment elèctric industrial a diferents empreses de la Comarca d’Osona. Sobretot es cerquen ajudants. Capacitats requerides:  Coneixements tècnics i capacitat de treball en equip. Disponibilitat pels desplaçaments. Amb coneixements d’electricitat o que vulguin aprendre l’ofici. Incorporació immediata. Requisits obligatoris: Vehicle propi Permís de conduir tipus B Requisits recomanables:
Català.   Castellà.   Incorporació:  27/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Temporals bonificats   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Horari:  40 hores de DLL a DV de 8 a 13 i de 15 a 18

DEPENDENT/A – ADMINISTRATIU/VA MANLLEU OFERTA NÚM.  286635  Tasques específiques:   Empresa de Manlleu busca persona per fer de dependent/a en una botiga de productes d’estètica i a l’hora fer tasques administratives. Es valorarà coneixements d’estètica i bellesa.  Capacitats requerides:   Persona activa, empàtica, responsable i organitzada amb disposició a l’aprenentatge i millora continua.  Requisits molt importants:   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits recomanables:  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Imatge personal – Estètica i Bellesa   Programari de gestió. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1
Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  09/09/2019  Contracte:   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:   Jornada 2:  Només jornada parcial
Horari:  De dill. a div. de 17h a 20h. dissabte de 10h a 13  Atenció al públic:  Sí

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari