punt lila Festa major

Punt lila Festa Major de Torelló – Les Barjaules col·lectiu feminista de la Vall del Ges

Com a eina d’empoderament i a continuació de la feina feta la darrera festa major, aquest any Les barjaules hem gestionat un nou punt lila per crear un espai d’acompanyament i recolzament a les persones que pateixin agressions masclistes o lgtbfòbiques
.
El dijous de porronada (25/07) ens podreu trobar al costat de la carrosa durant la rua, i al costat de la barra durant el concert de la plaça vella

Divendres i dissabte de concerts (26/07 i 27/07) ens podreu trobar a l’espai de darrera el pavelló municipal ubicades just al costat de la barra

Tots els punts liles estaràn senyalitzats i identificats amb cartells i/o pancartes. Les persones a càrrec del punt aniran identificades amb samarretes liles sota el lema “només si és si”. Per tots els altres actes de festa major, tenim un numero d’informació i atenció operatiu les 24 h per tal de que si es pateix o és presencia qualsevol tipus d’agressió aquesta pugui ser comunicada i gestionada.

Perquè la festa major és millor si totes ens sentim lliures i segures sense agressions de cap mena!
Busquem complicitats!
Festa si! Lluita també!

Deixa el teu comentari