image_gallery

Ofertes feina: carnisser/a, xofer, educador social, supermercat, comercial, professor/a, instal·lacions, fuster, dependent/a, operari/a, consergeria, administració

 

 

CARNISSER/A BOTIGA-OBRADOR TARADELL OFERTA NÚM.  285492 Tasques específiques:   Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment.
Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores.
Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi.  Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts  Capacitats requerides:   Habilitats comunicatives, tracte agradable i amable amb els clients. Responsable amb les tasques encomanades. Saber treballar en equip. Interessant haver treballat en botiga o en obrador.Però no imprescindible. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a   eleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Independent B1 / Llengua materna  Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Requisits recomanables  Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:    02/09/2019  Durada del contracte:  Indefinit  Tipus de contracte:   Indefinit: ordinari   Horari:    6hores/setmana a negociar

XOFER C1 + CAP – REPARTIMENT PALETS PER OSONA SEVA OFERTA NÚM.  285481  Tasques específiques:   Empresa d’Osona Sud busca conductor de camió rígid de 15 Tones per repartiment de palets a Osona, i en ocasions Vallès Oriental i Vallès Occidental. Es valora ser competent en la conducció del camió, adaptabilitat i flexibilitat. Ser operatiu amb les rutes preparades i prendre iniciatives davant les incidències durant els serveis. Controlar i gestionar tota la documentació administrativa. Bona capacitat d’atenció i concentració. Inici de jornada a les 7.30h i fins a finalització de la ruta. Possibilitat de dinar a casa.  Capacitats requerides:   Imprescindible cotxe propi, carnet C i certificat CAP. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a teixidotransports@gmail.com i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus C1 i B  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2    Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Indefinit   Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada partida   Horari:  7.30h a 19.30h aprox. Parada per dinar

EDUCADOR SOCIAL – RESIDÈNCIA GENT GRAN TONA  OFERTA NÚM.  285457  Tasques específiques:   Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d’avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten.  Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes.  Aplegar antecedents i informes per presentar-los davant els tribunals o altres instàncies legals.  Assessorar i prestar serveis terapèutics i de mediació i facilitar l’assistència a sessions de grup per ajudar les persones a desenvolupar les habilitats personals que necessiten per abordar i resoldre els seus problemes personals i socials.  Planificar i aplicar programes d’assistència a les persones que incloguin la intervenció en casos de crisis i la remissió a entitats que prestin ajuda financera, assistència jurídica, serveis d’habitatge, tractament mèdic i altres tipus de serveis.  Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d’ensenyament i serveis sanitaris, per facilitar-los i obtenir informació sobre la situació general i els progressos de les persones. Capacitats requerides:
Imprescindible titulació en educació social i molt valorable experiència laboral en residència de gent gran.  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Educació Social   Català.    Castellà.    Incorporació:    02/09/2019 Durada del contracte:  Indefinit  Tipus de contracte:   Indefinit: ordinari  Horari:    6hores/setmana a negociar

PERSONAL PER SUPERMERCAT MANLLEU  OFERTA NÚM.  285448  Tasques específiques:   Cobrar i verificar els pagaments fets en efectiu, per xec o mitjançant targeta de crèdit a botigues, establiments de venda de bitllets o establiments similars.  Tornar el canvi i lliurar rebuts.  Expedir bitllets per a l’entrada en recintes esportius o culturals.  Comptar i registrar els diners rebuts o desemborsats i quadrar-ho amb les notes de les caixes registradores. Rebre els pagaments en efectiu, comprovar l’import amb els rebuts o altres documents, i preparar-los per al dipòsit bancari.  Fer servir les caixes registradores per calcular el que s’ha de cobrar o retornar als clients.  Pesar els productes i escanejar-hi registrar-ne els preus.  Embolicar les mercaderies i col·locar-les en bosses.  Capacitats requerides:   Orientació al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conèixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, així com també de noves tendències internacionals.  Requisits recomanables  Català. Nivell Independent B2    Llocs a cobrir:  10  Incorporació:  02/09/2019  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Horari:  40 h o 30h amb horari intensiu rotatiu.

COMERCIAL PER A EMPRESA DE DISSENY TÈXTIL  VIC  OFERTA NÚM. 285412  Tasques específiques:    Es cerca comercial per a una empresa de disseny tèxtil de Vic. S’ofereix contracte fixe de 40 hores setmanals amb horari flexible al centre de Vic. S’ofereix sou en funció dels coneixements i experiència aportats de entre 20.000 / 30.000 Capacitats requerides:   Persona dinàmica, organitzada, amb capacitat de aprenentatge i amb disponibilitat per assistir a fires tant a nivell nacional com Internacional. Imprescindible un bon nivell escrit i parlat d’anglès (escriptura suficient per contestar mail empresa i conversa suficient per parlar per telèfon). Es valorarà el coneixement del català i castellà.
Requisits obligatoris    Anglès. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Programari de gestió. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1
Incorporació:  01/08/2019  Durada del contracte:  Indefinit  Jornada:  40h setmanals. Horari flexible

XOFER/REPARTIDOR MANLLEU    OFERTA NÚM. 285356  Tasques específiques:  Empresa de Manlleu busca persona per fer repartiment de materials de construcció amb camió petit (carnet B)  Capacitats requerides:
Persona activa disposada a fer esforç físic, organitzada i amb iniciativa per organitzar-se la ruta.  Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2
Incorporació:  12/08/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí   Horari:  De 8h a 12h i de 14:30h a 17:30h

PROFESSOR/A ANGLÈS – PER ADULTS EL BRULL   OFERTA NÚM. 285354 Tasques específiques:   OProfessor/a d’anglès per adults. Grup constituit fa dos anys de 12-13 alumnes. Del 17 de setembre 2019 al juny 2020. Dimarts de 16 a 17.30h ( hora i mitja a la setmana) Capacitats requerides:   Experiència demostrable en l’àmbit de l’ensenyament d’adults i nivell d’anglès alt. Requisits obligatoris   Anglès. Nivell Experimentat C1 Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  17/09/2019 Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Horari:  Dimarts de 16 a 17.30h

CONDUCTOR CAMIÓ CISTERNA – TREBALLS DE NETEJA INDUSTRIAL A SEVA   OFERTA NÚM. 285335 Tasques específiques:   Operari de neteges industrials amb carnet de conducció de camió cisterna per la realització de gestió de residus orgànics, neteja de greixos i olis vegetals en restaurants i hotels, inspecció de canonades amb càmera, desembussar canonades, neteja de depuradores etc. Àmbit de treball: Catalunya. Habitualment dins la comarca d’Osona i Barcelonès. Es formarà a la persona en el maneig de la neteja i utilització de l’aigua a pressió per cisterna. Jornada de treball de dilluns a divendres. Inici de la jornada a les 7h. Feina estable.    Capacitats requerides:   Imprescindible carnet de xofer C1+ E, capacitat d’aprenentatge, orientació al client i orientació als resultats. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.
Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus C i C1+E  Requisits recomanables   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1   Incorporació:  22/07/2019   Salari mensual:  1300 €   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Jornada de 40h / setmana

TÈCNIC/A D’INSTAL·LACIONS I MANTENIMENT D’ALARMES A MANLLEU OFERTA NÚM. 285329 Tasques específiques:  Anar a domicilis per realitzar el manteniment i/o solucionar qualsevol incidència d’alarmes ja instal·lades. – Assessorar sobre les millores dels sistemes d’alarmes. – Realitzar els manteniments anuals del servei. – Atenció d’incidències i solució de les mateixes.  Capacitats requerides:  Nocions d’electricitat-electrònica/informàtica. Bona atenció a la clientela Disposició a l’aprenentatge i a la millora constant    Requisits obligatoris   Permís de conduir  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: ESO Català.   Castellà.  Incorporació:  05/08/2019   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  dill a div: 9h a 18h/ un diss al mes de 9h a 14h

FUSTER MUNTADOR A SANT BARTOMEU DEL GRAU    OFERTA NÚM. 285322 Tasques específiques:   Fuster muntador   Capacitats requerides:   Capacitat de treball i d’aprenentatge. Motivació, ganes i compromís.   Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 2a. Experiència en l’ocupació – 12 mesos    Incorporació:  17/07/2019   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Horari:  Jornada complerta

DEPENDENT/A PER FRUITERIA A MANLLEU   OFERTA NÚM. 285284 Tasques específiques:   Muntatge de la botiga Selecció i reposició de productes frescos i secs Venda i atenció al públic   Capacitats requerides:  Experiència en vendes (es valorarà que sigui de producte fresc) i bones habilitats comunicatives i de tracte amb les persones.    Requisits recomanables   Català.   Castellà.  Incorporació:  12/08/2019   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  TARDES de dilluns a dissabtes

OPERARI/A DE SERVEIS I MANTENIMENT (PLA OCUPACIONAL) A BRULL   OFERTA NÚM. 285254 Tasques específiques:   Manteniment bàsic de la xarxa de subministrament aigua. Recollida de mostres per al control analític de les aigües. Control del consum domiciliari del aigua (lectura de comptadors ) Manteniment bàsic del mobiliari urbà, dels edificis i instal·lacions municipals. Neteja, manteniment i condicionament dels carrers, camins, vies públiques, jardins i espais públics i cementiris. Fer el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària pel desenvolupament de festes populars i altres esdeveniments.   Capacitats requerides:  Es pot presentar documentació al registre de l’ajunt. de EL BRULL fins al DILLUNS 22 de JULIOL a les 13h. – Veure anunci a web: www.elbrull.cat           Requisits obligatoris  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Bàsic A2
Incorporació:  01/08/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   No    Horari:  35 h/set. segons les necessitats del servei.

CONSERGE PAVELLÓ MUNICIPAL ESPORTS A VIC  OFERTA NÚM. 285240  Tasques a desenvolupar:  Supervisar el treball de neteja, ordre i manteniment realitzat per personal propi i subcontractat. Participar en tasques de neteja, reparacions senzilles i manteniment de l’interior de l’edifici. Ocupar-se d’escalfadors i calderes per al subministrament de calefacció i d’aigua calenta. Recórrer els edificis per vetllar per la seva seguretat.
Tasques específiques:   Control d’accés i d’ús del pavelló. Tasques de manteniment i millora de l’edifici i el recinte.   Capacitats requerides:   Programa Enfeina’t de l’Ajuntament de Vic, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Adreçat a persones de Vic en atur de llarga durada (mínim 12 mesos en atur, continuats o no, durant els darrers 18 mesos). Interessats apuntar-se a Oficina de Treball del SOC. Es requereix: Experiència en tasques similars. Bona comunicació en català/castellà. Iniciativa, autonomia, flexibilitat.            Requisits molt importants  Permís de conduir tipus B Requisits importants  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Català.  Castellà.   Requisits recomanables   Nivell acadèmic: ESO
Incorporació:  19/08/2019   Salari mensual:  1104 €  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  Flexibilitat horària. Inclou caps de setmana  Esforç físic:   Sí

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA A SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 285201  Tasques específiques:   Atenció telefònica, registre d’entrada i sortida de documents, atenció al públic i suport al personal administratiu. Presentació d’instància a les oficines municipals de l’11 al 18 de juliol de 9 a 14 hores. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web: www.santvicencdetorello.cat  Capacitats requerides:  Organització i planificació, comunicació, disposició a l’aprenentatge i flexibilitat.         Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Independent B2  Incorporació:  29/07/2019  Tipus de contracte:  Altres   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:   No   Horari:  Dl, dt, dj i dv matí i dc matí i tarda

COORDINADOR/A AMB ANGLÈS A VIC   OFERTA NÚM. 285171  Tasques específiques:   Empresa líder en serveis educatius per a escoles, selecciona COORDINADOR/A amb ANGLÈS per al curs 2019-2020. El coordinador/a té les funcions d’organitzar, desenvolupar i supervisar el projecte extraescolar d’anglès en un centre concertat de VIC durant el curs escolar 2019-2020.   Capacitats requerides:  Candidat/a amb experiència i nivell d’anglès avançat. Experiència amb alumnes d’Educació infantil, primària i/ESO Caràcter dinàmic i actiu, responsable i disciplina a la feina. Habilitats de lideratge, gestió de grups, motivació i organització. Lideratge, coordinació i gestió de grups. Imprescindible formació en Educació, Pedagogia, Psicologia o similars       Requisits obligatoris  Anglès. Nivell Independent B2 Requisits molt importants  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català.   Castellà.  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 12 mesos
Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Incorporació:  01/10/2019   Tipus de contracte:  Temporals bonificats   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Horari:  de 14:00 a 15:00h i de 16:00 a 18:15h

PROFESSOR/A D’ANGLÈS A ESCOLA D’IDIOMES A UN CENTRE CONCERTAT A VIC  OFERTA NÚM. 285168 Tasques específiques:   Professor/a d’anglès per al curs 2019-2020. Preparar i impartir les classes d’anglès a una Escola d’Idiomes. Possibilitat nivells Infantil, primària i /o ESO.    Capacitats requerides:  Disponibilitat per treballar durant el curs escolar 19-20. Experiència amb alumnes de diferents edats. Caràcter dinàmic i actiu. Experiència en preparació d’Exàmens oficials. Responsabilitat, compromís i disciplina. Imprescindible formació en Educació; Magisteri, Filologia Anglesa i/o relacionats. Es valorarà: Organització, innovació educativa, i experiència en lleure.
Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Anglès. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Requisits importants   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Català. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  01/10/2019   Tipus de contracte:  Temporals bonificats   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Horari:  Jornada parcial de migdies i/o tardes.

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari