image_gallery

Ofertes de feina: educador/a infantil, tècnic de qualitat, cambrer/a, peó ramader, soldador mecànic, xofer, tècnic/a emprenedoria, vigilant municipal, gerocultor/a, tècnic/a …

 

EDUCADOR/A INFANTIL  A VIC OFERTA NÚM. 281891 Tasques específiques:   Convocatòria per una plaça vacant d’EDUCADOR/A per l’espai familiar municipal de Vic. Aquesta oferta NO es gestiona des del SLO de l’Ajuntament de Vic. Cal seguir les indicacions que trobareu a les bases publicades al web de la Fundació Educació i Art: http://www.feduart.cat/sel-leccio-de-personal/ Titulació mínima requerida: Mestre/a d’Educació Infantil o Tècnic Superior en Educació Infantil.   Capacitats requerides:  Presentació de candidatures del 27 al 31 de maig a la Regidoria d’Educació de Vic.     Requisits obligatoris   Titulació: Cicle formatiu grau superior – Serveis socioculturals i a la comunitat – Educació infantil
Català. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  Branca Títol universitari: Educació Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Requisits importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a superior i assimilats  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior Incorporació:  02/09/2019   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos

TÈCNIC DE QUALITAT A PRATS DE LLUÇANÈS  OFERTA NÚM. 281883  Tasques específiques:   Portar el control de qualitat de l’empresa. Tenen un BRC. A nivell de producció. Traçabilitat.  Capacitats requerides:
Persona orientada a la planificació, ordenada. Amb pensament analític.   Requisits obligatoris   Titulació: Cicle formatiu grau superior – Indústries alimentàries – Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària   Incorporació:  27/05/2019
Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  de dl a dv de 9 a 13 de 14 a 17

CAMBRER/A A SEVA OFERTA NÚM. 281868 Tasques a desenvolupar:  Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l’elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l’efectiu.  Tasques específiques:  Per important restaurant d’Osona sud, seleccionem CAMBRER/A per atendre a clients, servir begudes/menjar a les taules i fer cobraments. Horari: 40 hores setmanals de dilluns a diumenge, amb dos dies de descans.  Capacitats requerides:  Persona dinàmica, amb ganes de treballar en equip i orientada al client. Interessats feu click a “Apuntar-se” i envieu el vostre currículum a seleccio@mancoplana.cat       Requisits recomanables  Vehicle propi Nivell acadèmic: ESO Branca C.Formatiu Grau Mitja: Hoteleria i Turisme   Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2  Anglès. Nivell Independent B1 Llocs a cobrir:  4  Incorporació:  22/05/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   No
Horari:  40 hores setmanals  Esforç físic:   No   Atenció al públic:   Sí

PEÓ RAMADER A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 281861  Tasques específiques:  Es precisa una persona per treballar en una granja d’animals, desenvolupant tasques d’atenció i cura dels animals, munyir vaques, control i seguiment de les màquines i neteja dels espais.  Capacitats requerides:  Flexibilitat horària, coneixements d’informàtica i sensibilitat pels animals     Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus A o B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic
Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  27/05/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Exclusivament matí   Horari:  Dilluns a divendres i caps de setmana rotatius  Esforç físic:   Sí

SOLDADOR, MECÀNIC INDUSTRIAL A SANTA EUGÈNIA DE BERGA OFERTA NÚM. 281845 Tasques específiques:  Soldadura, mecànica industrial, muntatge d’obra.  Capacitats requerides:  Puntualitat, coneixements de soldadura.  Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Requisits molt importants   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  30/05/2019
Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  Dill a div 8:00h a 13:00h i 15:00h a 18:00h

XOFER REPARTIDOR/A BOMBONES DE BUTÀ A VIC OFERTA NÚM. 281833 Tasques específiques:  Es busca conductor per repartir bombones de gas butà. Es necessiten els carnets de conduir B, C i CAP. Es valorarà ADR.
Capacitats requerides:  Bona atenció al públic.   requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B i C Requisits molt importants  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  30/05/2019
Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dill a div de 8:00h-13:00h i de 15:00h-18:00h

TÈCNIC/A EMPRENEDORIA A VIC OFERTA NÚM. 281798 Tasques a desenvolupar:  Dur a terme recerques sobre tendències socials, econòmiques i sectorials, així com les expectatives dels clients respecte a programes i serveis prestats. Formular i analitzar opcions en matèria de formulació de polítiques empresarials, preparar informes orientatius i recomanacions respecte a la modificació de polítiques, i assessorar sobre opcions preferides. Avaluar repercussions, conseqüències financeres, interaccions amb altres programes i la viabilitat de les diferents polítiques empresarials. Realitzar avaluacions d’amenaces i riscos, i elaborar respostes. Revisar operacions i programes per garantir la coherència amb les polítiques de l’organització.  Tasques específiques:  Procés de selecció per proveir un lloc de treball – Tècnic/a d’emprenedoria, com a personal laboral de Creacció (Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, SL). ATENCIÓ: En cas d’estar interessat/da consulta les Bases a: http://www.creaccio.cat/creaccio/treballa-amb-nosaltres; i presentar la documentació a Creacció.   Capacitats requerides:  Iniciativa i autonomia. Orientació al client. Aptitud per treballar en equip. Organització i planificació. Orientació a resultats. Bon coneixement del teixit productiu de la comarca d’Osona. Es valorarà haver realitzat tasques d’assessorament i de seguiment empresarial i l’experiència de treball en llocs de treball similars    Requisits obligatoris  Català.  Castellà.  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia Incorporació:  30/05/2019  Durada del contracte:  Més de 12 mesos

VIGILANT MUNICIPAL (TEMPORAL) + BORSA DE TREBALL A VILADRAU  OFERTA NÚM. 281773  Tasques específiques:   Les funcions assignades a aquest lloc de treball són les següents: – Vigilància dels edificis municipals – Vigilància i control de les zones d’aparcaments – Control del trànsit – Emissió d’informes de les incidències produïdes durant el servei. – Control del compliment de les ordenances municipals – Tasques d’agutzil municipal i de suport a la brigada municipal  Capacitats requerides:  Persona resolutiva i amb do de gens. Convocatòria pública, interessats presentar sol·licituds fins el 27 de MAIG de 2019 a les 14h al registre de les oficines de l’Ajuntament de VILADRAU
Requisits obligatoris  Vehicle propi Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  Català. Nivell Independent B2  Incorporació:  21/06/2019  Salari mensual:  1170 €   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  Segons necessitats del municipi (diurn i nocturn)  Atenció al públic:   Sí

GEROCULTOR/A A MANLLEU  OFERTA NÚM. 281705  Tasques a desenvolupar:  Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l’instrumental quirúrgic o d’altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l’obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l’administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.  Tasques específiques:  Auxiliar de geriatria  Capacitats requerides:  Coneixements tècnics i responsabilitat.  requisits obligatoris   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció a Persones en Situació de Dependència Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Requisits recomanables   Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials   Incorporació:  27/05/2019  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos

TÈCNIC MITJÀ DE JOVENTUT (DINAMITZACIÓ JUVENIL I CULTURAL A RODA DE TER OFERTA NÚM. 281623  Tasques específiques:  Tècnic mitjà de joventut (dinamitzador cultural i juvenil). Convocatòria i bases al link: http://cido.diba.cat/oposicions/8816134/1-placa-de-tecnic-mitja-de-joventut-dinamitzador-cultural-i-juvenil-ajuntament-de-roda-de-ter PRESENTACIO SOL.LICITUDS: del 13 de maig al 2 de juny de 2019.
Capacitats requerides:  Estar en possessió de la titulació de Diplomatura universitària en Educació Social o Grau equivalent.    Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Requisits importants  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Educació Social   Incorporació:  01/07/2019  Tipus de contracte:  Interinitat  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada complerta. Horari partit.

AUXILIAR DE CUINA A SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 281619  Tasques específiques:   Ajudant de cuina per neteja aliments, preparar primers plats i postres. Neteja de l’espai de la cuina i els estris.   Capacitats requerides:
Adaptabilitat i flexibilitat horària, treball d’equip.  Requisits molt importants   Vehicle propi  Permís de conduir tipus A1 o B  Requisits importants   Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  07/06/2019
Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Jornada :  Només cap de setmana / festius   Esforç físic:   Sí

CAMBRER/A A SANT VICENÇ DE TORELLÓ OFERTA NÚM. 281615  Tasques específiques:   Cambrer/a per feina de temporada. Parar taula, atenció als clients, agafar comandes, servir, col·laborar en la neteja de l’establiment.
Capacitats requerides:  Flexibilitat horària, responsabilitat , treball en equip i empatia.  Requisits importants   Català. Nivell Independent B1 Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  07/06/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Jornada:  Només cap de setmana / festius  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí

APRENENT/A DE PERRUQUERIA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 281613 Tasques específiques:   Aprenent/a de perruqueria  Capacitats requerides:  Responsabilitat, ganes d’aprendre i empatia Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Aprenent/a  Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  04/06/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Incialment 30 h setmanals. Dissabtes mati fins 13h  Atenció al públic:   Sí

VENEDOR/A A BOTIGA D’ANIMALS DE COMPANYIA A VIC OFERTA NÚM. 281588 Tasques específiques:  Vendre i assessorar productes per animals de companyia. Neteja i manteniment d’aquaris. Cura i venda d’animals. Gestió d’albarans. Tasques proactives d’assoliment d’objectius de venda.  Capacitats requerides:  Persona dinàmica, amb orientació al client. Persona proactiva i amb energia. Requisits obligatoris  Castellà.  Català.  Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Batxillerat Permís de conduir Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic   Incorporació:  31/05/2019  Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:   Sí
Jornada :  Només jornada intensiva   Horari:  Torns rotatius matins i tardes 40/20h setmanals

COMERCIAL PER IMMOBILIÀRIA A VIC  OFERTA NÚM. 281557  Tasques específiques:  Es busca comercial immobiliari, per a compra-venda i lloguer d’immobles. També haurà de realitzar captació de nous immobles.
Capacitats requerides:  Es busca persona de confiança, empàtica, amb dots comercials, proactiva i amb ganes d’aprendre.     Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 24 mesos Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Incorporació:  10/06/2019  Tipus de contracte:  Indefinit
Durada del contracte:  Més de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dill a div 9:00h-13:00h i de 15:00h-19:00h

REPARTIDOR AMB CARNET C+ CAP A TORELLÓ OFERTA NÚM. 281514 Tasques específiques:  Repartidor per la zona de Torelló amb Carnet C+ CAP. Repartir fonts d’aigua, garrafes i botelleria amb camió. Càrrega i descàrrega de camió, control d’estoc al magatzem, Picking de productes, manteniment del magatzem i el vehicle. Valorable carnet de carretoner.  Capacitats requerides:  Responsabilitat, iniciativa i autonomia, comunicació   Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus C i C1+E  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Requisits importants  Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador  Requisits recomanables   Català. Nivell Independent B1
Castellà. Nivell Independent B1    Incorporació:  20/05/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida  Horari:  Contracte 6 mesos + indefinit.
Esforç físic:   Sí

COMERCIAL DE BANCA A  VIC  OFERTA NÚM. 281504  Tasques específiques:  Es busca comercial de banca per treballar en oficina bancària. Atenció i assessorament al client.   Capacitats requerides:  Persona motivada, amb ganes, i vocació comercial.    Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 24 mesos Vehicle propi Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau Requisits recomanables  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia  Incorporació:  27/05/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada completa

ADMINISTRATIU/VA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 281471  Tasques específiques:   Administratiu/va en règim de personal funcionari interí i constitució d’una borsa de treball en règim de personal. Concurs-oposició. htpp://www.ajtorello.cat/frontal/apartats/index.php?apartat=701 seleccionant el procés selectiu de la convocatòria: borsa administratiu/iva.    Capacitats requerides:  Capacitat de treballa en equip, adaptabilitat i iniciativa i autonomia.
Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: BUP / Batxillerat superior Branca C.Formatiu Grau Superior: Administració i Gestió Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Requisits molt importants  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat   Incorporació:  10/06/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Horari:  Matins i 1 tarda a la setmana (37,5 h setmanals)  Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari