Captura

V colònies d’estiu LGTB – 8 – 13 de juliol del 2019 – Alberg Les Cases Altes de Posada

 

Si tens entre 13 i 17 anys i ets lesbiana, gai, Abisexual o trans… Vine a Oasis, les colònies d’estiu per a adolescents LGTB!!

Podràs passar una setmana amb altres joves com tu i amb educadors/res que també són LGBT. El programa d’activitats és molt variat: activitats creatives, de natura, esportives, lúdiques, de reflexió i de creixement. Una  experiència inoblidable, com la que vam tenir l’any passat! Pots veure el vídeo de la darrera edició a: Farem pinya, ens donarem suport per afrontar la discriminació, compartirem coneixements sobre la realitat LGBT, i sobre tot, farem noves amistats en un espai de confiança i seguretat on podràs ser tu mateix/a.

No ho dubtis, t’hi esperem!!! www.oasislgtb.org

http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/flyer_oasis2019_CATALA.pdf

Deixa el teu comentari