image_gallery

Ofertes de feina: monitor/a, operari/a, tècnic, repartidor, cambrer/a, peó ramader, oficial 1a perruqueria, coordinació casal estiu, ajudant/a cuina, aprenent de fuster, director/a lleure, agents cívics, bugaderia, muntador/a, adminitratiu/va, control numèric…

 

 

MONITOR/A DE MENJADOR A FOLGUEROLES OFERTA NÚM. 279728  Tasques específiques:   Busquem MONITOR/A DE MENJADOR per realitzar suport i educació en hàbits alimentaris: fomentar l’autonomia perquè els nens mengin i ajudar-los que adquireixin bons hàbits alimentaris; ensenyar-los el comportament correcte a taula i amb els companys i professionals del menjador; fomentar les pràctiques higièniques abans i després de menjar, com ara rentar-se les mans i les dents. Contracte fins a finals de curs amb possibilitats de continuar el curs 2019-2020.  Capacitats requerides:  Persona responsable, amb iniciativa i que tingui experiència en el tracte amb els infants. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi
Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  08/04/2019  Salari mensual:  450 €  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dilluns a divendres de 12:30 a 15h   Atenció al públic:   Sí

OPERARI/A EN INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA (FORMATGES)  A TONA  OFERTA NÚM. 279706  Tasques específiques:   Empresa familiar especialitzada en la fabricació de formatges de cabra cerca incorporar operari en plantilla. Control del procés de fabricació automatitzat, tasques manuals per a emmotllar, posar el producte al salader per la seva maduració, paletitzar i envasar el producte. Tasques de magatzem i neteja de la maquinària i dels espais de treball. Horari intensiu matins, de dilluns a divendres. Feina estable.
Capacitats requerides:   Busquem una persona amb iniciativa, pulcre, orientada als resultats i acostumada a treballar en equip. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Certificat de professionalitat: Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària   Branca C.Formatiu Grau Mitja: Indústries alimentàries   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  08/04/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dilluns a divendres, horari intensiu matins.   Esforç físic:   Sí

TÈCNIC DE PROCESSOS A MANLLEU  OFERTA NÚM. 279688  Tasques específiques:   Es busca tècnic per a les tasques següents: registrar actualitzacions de plànols i actualitzar els documents tècnics de procés productiu associats als plànols. Elaborar procediments de treball. Analitzar els processo de treball i elaborar propostes de millora. Coordinar actuacions del servei tècnic de manteniment.   Capacitats requerides:  Es valorarà CFGS Mecatrònica Persona amb iniciativa, i capacitat de treball.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Titulació: Cicle formatiu grau superior – Instal·lació i Manteniment – Mecatrònica Industrial Català. Nivell Experimentat C1 Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  23/04/2019
Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De 8:00h – 13:00h i 15:00h – 18:00h

REPARTIDOR A SANTA CECÍLIA DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 279674  Tasques específiques:  Càrrega de mercaderies, directes de l’empresa amb control rigorós de unitats, pesos, embalatge, qualitat, caducitat, etc….abans d’emprendre el viatge Entrega a client final vetllant perquè tota la mercaderia que arriba tingui uns nivells de qualitat ¡ presentació òptims Revisió constant de la higiene i temperatura del camió. Planificació dels horaris ¡ les rutes. Atenció al Client per qualsevol queixa, suggeriment o dubte que pugui exposar. Tractament administratiu dels albarans d’entrega. Vetllar per la bona imatge de l’empresa ¡ del producte.   Capacitats requerides:  Persona organitzada, responsable i amb capacitat comunicativa.
Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic   Requisits molt importants  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2
Requisits recomanables   Nivell acadèmic: ESO  Incorporació:  01/06/2019  Tipus de contracte:  Relleu  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:   No   Horari:  40h de dilluns a dijous de 7h a finalització.  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí

CAMBRER/A HABITACIONS A SANT PERE DE TORELLÓ OFERTA NÚM. 279649  Tasques específiques:   Cambrera d’habitacions, neteja espais comuns, lavabos, menjador i cuina.
Capacitats requerides:   Responsabilitat , persona físicament forta.  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Requisits molt importants  Català.  Castellà.  Incorporació:  15/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  de dijous a diumenge
Esforç físic:   Sí

PEÓ RAMADER A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 279646  Tasques específiques:  Fer feines ramaderes i agrícoles en una granja: Alimentar i vigilar el bestiar (porcs, vaques i pollastres), netejar i mantenir nets els estables, ajudar al manteniment de la salut i benestar del bestiar, realitzar reparacions menors en les instal·lacions i les tanques, desbrossar i altres feines agrícoles.   Capacitats requerides:  Responsabilitat, organització i autonomia.  Requisits obligatoris  Permís de conduir  Requisits molt importants  Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  15/04/2019  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dl a dv:8-15.30 i 1 hora ds i dm a negociar

OFICIAL 1ª PERRUQUERIA A MANLLEU   OFERTA NÚM. 279631  Tasques a desenvolupar:  Tallar, rentar, tenyir i ondular els cabells. Pentinar amb rínxols i trenes i afegir extensions. Donar cites i cobrar els serveis. Netejar les zones de treball i esterilitzar els instruments.  Tasques específiques:  Perruqueria de Manlleu necessita oficial 1ª en perruqueria per mitja jornada.  Capacitats requerides:  Persona organitzada, responsable i empàtica.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.
Experiència en l’ocupació – 36 mesos  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà
Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Imatge personal – Perruqueria    Incorporació:  29/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Dies de treball: dijous, divendres i dissabte.  Atenció al públic:   Sí

SUPORT COORDINACIÓ CASALS D’ESTIU A MANLLEU   OFERTA NÚM. 279622  Tasques específiques:  Suport coordinació casals estius. Coordinació de diversos casals d’estiu: des de la gestió administrativa i documental, gestió d’equips, logística, relació amb els clients.  Capacitats requerides:  Valorable experiència en l’àmbit d’educació en el lleure. Valorable formació en l’àmbit educatiu (magisteri, educació social, psicologia, pedagogia…). Persona amb polivalència, autonomia, organització i planificació, habilitats socials i comunicatives.
Requisits obligatoris  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Pedagogia
Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables   Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil o Director/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil  Incorporació:  23/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  De 9h a 13h (d’abril a agost)

AJUDANT/A DE CUINA A ORÍS  OFERTA NÚM. 279590  Tasques específiques:  Recepcionar els aliments i emmagatzemar en càmera o congeladors. Rentar i tallar aliments. Coure al vapor, a la planxa i a la fregidora. Elaborar amanides, cremes i salses bàsiques. Netejar la cuina, els plats, els estris de cuina i en general mantenir l’entorn de treball net. Controlar les existències de l’àrea pròpia de treball. Controlar les comandes i muntar plats per servir-los.  Capacitats requerides:  Treball en equip, responsabilitat, capacitat d’aprenentatge, iniciativa i organització.   Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Hoteleria i Turisme   Incorporació:  15/04/2019  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  dl, dj i dm:10.30-17.30/dv i ds:10.30-17 i 20-22.5

CAMBRER/A D’HABITACIONS A VIDRÀ  OFERTA NÚM. 279587  Tasques específiques:   Escombrar i netejar terres i mobles. Fer els llits. Netejar cambres de bany. Subministrar tovalloles i sabó. Netejar la cuina, les olles i altres utensilis. Recollir escombraries. Fer suport a la cuina en tasques com ara pelar i tallar verdures, preparar postres i primers plats.
Capacitats requerides:  Organització, treball en equip i gestió de l’estrès.  Requisits importants  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Català.  Castellà.  Requisits recomanables
Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Incorporació:  13/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Caps de setmana i festius de 10 a 18 hores

PEÓ MANTENIMENT PISCINES  A SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 279583  Tasques específiques:  Peó per manteniment de piscines: Control del clor; control del PH; anàlisi de l’aigua; control, vigilància i neteja de les instal·lacions. Tallar l’herba i mantenir en condicions l’arbrat. Fes tasques de reparacions, pintura i neteja,… Presentació d’instàncies fins al 10 d’abril, presencialment a les oficines de l’ajuntament de Sant Vicenç de Torelló, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Més informació: http://www.santvicencdetorello.cat.
Capacitats requerides:  Responsabilitat, organització i adaptabilitat.  Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2 Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Peó no qualificat   Incorporació:  01/05/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   No   Jornada:  Indiferent

APRENENT DE FUSTER A TARADELL  OFERTA NÚM. 279550  Tasques específiques:  Empresa de fabricació a mida, muntatge i instal·lació de tot tipus d’elements de fusteria, que realitza tot el procés des de la fabricació fins a la instal·lació amb el client de: bastiments, bigues, mobles, parquets… Busca aprenent de fuster. Experiència en el sector per a desenvolupar totes les tasques de fuster o interès en aprendre l’ofici. Ús de les màquines del taller: escairadora, regruixadora… Feina tant al taller com a la obra. Desplaçaments àmbit de Catalunya-Barcelona. Capacitats requerides:  Ser responsable i amb compromís amb l’empresa. Iniciativa, polivalència, orientació a resultats i a la qualitat, disposició a l’aprenentatge. Feu click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2 Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà certificat de professionalitat: Treballs de fusteria i moble Titulació: Cicle formatiu grau superior – Fusta, Moble i Suro – Producció de fusta i moble  Incorporació:  08/04/2019
Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada complerta de dilluns a divendres  Esforç físic:   Sí

DIRECTOR/A DE LLEURE CASAL A TONA  OFERTA NÚM. 279547 Tasques a desenvolupar:  Desenvolupar les activitats educatives de temps lliure d’acord amb el que s’ha planificat.
Tasques específiques:  Gestió de l’equip de monitors del casal i coordinació de les activitats a realitzar. Desenvolupar activitats de temps lliure dinamitzades mitjançant el joc i la pràctica de jocs físics i esportius. Contracte des del 25 de juny fins el 31 de juliol.   Capacitats requerides:  Experiència prèvia en altres casals, tenir disponibilitat de jornada sencera fins el 31 de juliol. Tenir carnet de conduir i cotxe propi, Tenir experiència en resolució de conflictes i habilitats comunicatives. .Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a info@lamainada.cat i indiqueu la referència ” Director Casal d’estiu Tona”.  Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B2 Requisits molt importants  Nivell acadèmic: ESO
Castellà. Nivell Independent B2 Requisits recomanables  Carnets especials: Director/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil Incorporació:  25/06/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  Jornada partida

AGENT CÍVICS A VIC OFERTA NÚM. 279539 Tasques específiques:  PLA D’OCUPACIÓ TREBALL ALS BARRIS Divulgació de l’Ordenança Municipal de bon govern, civisme, bons costums i convivència ciutadana. Seguiment de compliment de normatives. Treball per afavorir el diàleg, la convivència i la cohesió social. Coordinació amb els altres equips d’intervenció directa al territori. Aquestes tasques es desenvolupen bàsicament durant l’atenció directa a la ciutadania als espais públics. En casos puntuals es desenvoluparà la tasca a les comunitats de propietaris.   Capacitats requerides:  Comunicació, empatia, iniciativa, pro activitat, disposició a l’aprenentatge. Coneixement del territori. Per participar en aquest procés s’ha d’estar inscrit a l’Oficina de Treball, no cobrar prestació per desocupació i ser resident de la zona del Pla de Barris de Vic. Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris.   Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: ESO  Requisits importants  Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Infraestructures de comunicació. Nivell Usuari Mig  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Català. Nivell Experimentat C2  Castellà. Nivell Experimentat C2
Incorporació:  06/05/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  flexible de tardes
Atenció al públic:   Sí

MONITORS/ES CASALS D’ESTIU A TONA  OFERTA NÚM. 279529  Tasques a desenvolupar:  Desenvolupar les activitats educatives de temps lliure d’acord amb el que s’ha planificat.
Tasques específiques:  Desenvolupar activitats de temps lliure dinamitzades mitjançant el joc i la pràctica de jocs físics i esportius. Les funcions són atendre i realitzar activitats educatives i lúdiques i Altres funcions de caràcter similar que li sigui atribuïda. Contracte des del 25 de juny fins el 31 de juliol. Matins de 8 a 15h tot i que també es pot arribar a treballar tardes. Jornades sencera i/o jornada parcial en funció de la vacant a cobrir.   Capacitats requerides:  Tenir alguna habilitat artística o esportiva (concretar en quins esports), saber treballar en equip, es valorarà saber tocar algun instrument i tenir experiència en el mon del lleure.Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a info@lamainada.cat i indiqueu la referència ” Monitor Casal d’estiu Tona”.    Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B2  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: ESO  Castellà. Nivell Independent B2
Requisits recomanables   Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil Llocs a cobrir:  4   Incorporació:  25/06/2019   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:   No    Horari:  Variable ( matins i tardes) segons necessitats

PROJECT MANAGER JUNIOR PER ESDEVENIMENTS D’AUTOMOCIÓ A SEVA  OFERTA NÚM. 279526  Tasques a desenvolupar:  Promoure conferències, convencions i fires comercials entre els clients potencials. Reunir-se amb clients per analitzar les seves necessitats i dissenyar propostes conjuntes per atendre-les. Negociar els tipus i els costos dels serveis a prestar dins dels límits del pressupost.  Tasques específiques:  PROJECT MANAGER JUNIOR PER ESDEVENIMENTS D’AUTOMOCIÓ. Persona que vulgui desenvolupar la seva carrera en projectes relacionals amb la gestió d’esdeveniments del món del motor. Desenvolupar un projecte d’inici a fi, elaboració de pressupostos, preparació del projecte, planificació, creació d’equips de treball, execució in situ i tancament del projecte. Combinació de dies de treball a l’oficina, i desplaçaments segons requereixi el projecte. Contracte per projecte. Possibilitats de promoció. Integració amb equip jove, dinàmic i proactiu, amb projectes consolidats a nivell europeu/internacional.  Capacitats requerides:  Es valoraran coneixements d’automoció, ofimàtica avançada, disponibilitat a viatjar, adaptabilitat, orientació al client i capacitat de reacció. Experiència en organització i producció d’esdeveniments i lideratge d’equips. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i lduran@drivingevents.comi indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.
Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B  Anglès. Nivell Experimentat C1   Requisits importants  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2
Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: FP I Incorporació:  15/04/2019  Tipus de contracte:  Mercantil  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada de treball complerta

RESPONSABLE SERVEI BUGADERIA I NETEJA RESIDÈNCIA A FOLGUEROLES  OFERTA NÚM. 279518  Tasques específiques:  Amb dependència directe de la governanta, les seves tasques són les d’organitzar les rentadores, assecadores, planxa, i en ocasions donar suport puntual a les brigades de neteja pròpiament. Dirigeix, coordina i supervisa la feina del seu equip, un total de 3-4 persones amb discapacitat. L’horari de treball és de dilluns a divendres horari de 8:45 a 17:30 i dissabte i diumenge de 9:00 a 18:00. Es treballa 9 hores /dia setmanes alternes de dilluns a diumenge. Per tant, una setmana es treballen tots els dies i l’altra es descansa.  Capacitats requerides:  Capacitat d’organització i de treball, amb capacitat de direcció de persones, amb resistència a l’estrès, molt responsable i habilitats per dirigir el seu equip. Imprescindible haver fet feina similar i tenir carnet de conduir i cotxe. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B
Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: FP I  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  15/04/2019  Salari mensual:  1400 €
Durada del contracte:  Indefinit

MUNTADOR/A D’ESTRUCTURES INDUSTRIALS  A MASIES DE VOLTREGÀ   OFERTA NÚM. 279486  Tasques específiques:  Muntatge industrial de maquinària i instal·lacions ramaderes  Capacitats requerides:  Persona amb coneixements d’electromecànica i amb predisposició a desplaçar-se alguns dies fora.  Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B
Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Electricitat i Electrònica  Català.  Castellà.  Anglès.   Incorporació:  22/04/2019
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  dill-div: 8h a 13h i 15h a 18h

ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL DE CORREDORIA D’ASSEGURANCES  A MANLLEU OFERTA NÚM. 279484  Tasques específiques:  Administratiu/va – comercial per a corredoria d’assegurances. Atenció al client presencial i telefònica, tramitació de pòlisses, actualització de bases de dades, venda de productes…   Capacitats requerides:  Responsabilitat, orientació al client, disposició a l’aprenentatge… Valorable experiència en venta d’assegurances.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Programari de gestió. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1 Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  05/04/2019  Salari mensual:  900 €  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dill a dij 9h-13h i 16h-19h, i div 9h a 17h

OPERARI/A PECES DE PLÀSTIC A MASIES DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 279483  Tasques específiques:  Operari/a de taller per muntatge de peces de plàstic de riells per a cortines. Hi ha diferents models i es munten i tanquen peces diferents.   Capacitats requerides:  Responsabilitat, habilitat manual i capacitat per treballar en equip.     Requisits importants
Català. Nivell Independent B1 Castellà. Nivell Independent B1 Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir  Incorporació:  29/04/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  7 a 14 hores  Esforç físic:   Sí

RESPONSABLE D’OFICINA BANCÀRIA A RODA DE TER   OFERTA NÚM. 279476  Tasques específiques:  Responsable oficina Banc Santander de Roda de Ter.  Capacitats requerides:
Es valorarà coneixements financers i experiència prèvia. formació a càrrec de l’empresa.      Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Batxillerat    Incorporació:  10/01/2019  Tipus de contracte:  Mercantil  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí

OPERARI SERRA CONTROL NUMÈRIC A MASIES DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 279474  Tasques específiques:  Responsable de la serra: tallar perfils d’alumini segons ordres de fabricació, amb serra de control numèric  Capacitats requerides:  Habilitats manuals, responsabilitat i actitud    Requisits molt importants  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B o A1
Català. Nivell Independent B1 Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  26/04/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   No
Horari:  15:00 a 23:00  Esforç físic:   Sí

OPERARI ENSAMBLATGE ALUMINI A MASIES DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 279466  Tasques específiques:  Peó per a taller. La persona ha d’ensamblar perfils d’alumini de 6 metres de llarg, posar felpes i embolicar-los. Ha de conèixer els perfils (10 diferents) i els colors (20 diferents) També prestarà ajuda al magatzem.  Capacitats requerides:  Habilitat i agilitat manual. Capacitat per fixar-se en els detalls.  Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  08/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   No
Horari:  8 a 13 h i de 15 a 18 h  Esforç físic:   Sí

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari