image_gallery

Ofertes de feina: auxiliar administratiu, peons brigada municipal, aprenent mecànic, gelateria, magatzem, comercial, manobre, xòfer, infermer/a…

 

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER ESCOLA A TARADELL  OFERTA NÚM. 279435  Tasques específiques:   Busquem una persona per treballar en la secretaria d’una escola, realitzant tasques d’atenció al públic, gestió del correu electrònic, cobrament i emissió de rebuts, entrega de material als professors i/o alumnes, obertura i tancament de l’escola per la recollida dels nens. 12,5 hores setmanals. Imprescindible disponibilitat d’incorporació immediata. Substitució de baixa fins a finals de curs.  Capacitats requerides:
Persona dinàmica, resolutiva, amb habilitats comunicatives i que li agradi treballar amb nens. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  08/04/2019  Tipus de contracte:  Interinitat
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  De dilluns a divendres, de 15 a 17:30.  Atenció al públic:   Sí

2 PLACES DE PEÓ DE SUPORT A LA BRIGADA MUNICIPAL A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 279423  Tasques específiques:  Donar suport a les tasques de la Brigada Municipal de l’Ajuntament, realitzant feines de pintura, manteniment dels equipaments municipals; suport a l’organització i realització d’esdeveniments, etc.   Capacitats requerides:  Es requereix persona responsable i capaç de desenvolupar-se bé en tasques pròpies de peó de la Brigada Municipal. IMPORTANT: Per inscriure’s a més d’apuntar-se a Xaloc, caldrà portar la instància i documentació necessària a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà fins a l’11/04/2019. Les bases reguladores d’aquest procés selectiu s’han publicat al web: http://www.santhipolitdevoltrega.cat/.   Requisits recomanables  Català. Nivell Bàsic A1 Castellà. Nivell Bàsic A1   Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  29/04/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Horari:De 8 a 13:30h i de 14:30 a 17h divendres de 8 a 13  Esforç físic:   Sí

APRENENT DE MECÀNIC DE MANTENIMENT DE CAFETERES A VIC   OFERTA NÚM. 279403  Tasques específiques:  Muntatge, manteniment i petites reparacions de cafeteres professionals. Repàs i manteniments de maquinària cafeteres, molinets de cafè i cafeteres oficines. Distribució de cafè i complements a diferents clients arreu de la comarca d’Osona
Capacitats requerides:  Nocions bàsiques d’electromecànica. Disposició a l’aprenentatge, responsabilitat. Conèixer el món del cafè.   Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B
Català.  Castellà.  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Manteniment i Serveis a la producció  Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Aprenent/a  Incorporació:  12/04/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Inicialment mitja jornada matins de 9-13, ampli 40h  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí

DEPENDENT/A DE GELATERIA A VIC  OFERTA NÚM. 279378  Tasques específiques:  Dependent/a de gelateria per atendre i servir als clients, preparar les comandes, manipular el producte, cobrar les vendes i fer el manteniment i la neteja de les neveres i de la botiga en general. Contractació 9 mesos  Capacitats requerides:  Habilitats comunicatives i saber estar de cara al client, relació interpersonal bona i treball en equip.  Requisits obligatoris  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Nivell Experimentat C1 Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  19/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  40h

ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL D’ASSEGURANCES A VIC OFERTA NÚM. 279376  Tasques específiques:  Tasques comercials i administratives. Gestions comercials amb la cartera de clients de l’oficina. Tasques gestió de sinistres i rebuts.  Capacitats requerides:  Persona ambiciosa professionalment i econòmicament. Capacitat de superació i formació contínua.
Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Permís de conduir  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig.  Català. Castellà. Incorporació:  25/04/2019   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  dill a dij de 09 a 14 hores i de 16 a 19 dv 9 a 3

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA A VIC  OFERTA NÚM. 279335  Tasques específiques:   Tasques de recepció, comptabilitat bàsica i gestions varies de comunicacions a clients. Mitja jornada inicialment, posteriorment complerta.   Capacitats requerides:   Educació, bon tracte, bona capacitat per integrar-se a l’equip. Capacitat d’aprenentatge.   Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Català.   Castellà.  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar
Vehicle propi   Branca C.Formatiu Grau Mitja: Administració   Branca C.Formatiu Grau Superior: Administració i Gestió   Permís de conduir   Incorporació:  05/04/2019   Tipus de contracte:  Temporals bonificats   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  35h. DLL a DV de 08h a 14h   Atenció al públic:   Sí

MOSSO/A DE MAGATZEM A MASIES DE VOLTREGÀ   OFERTA NÚM. 279211  Tasques específiques:   Mosso de magatzem per empaquetar , paletitzar i preparar comandes per exportació i importació. Carrega i descarrega de camions.   Capacitats requerides:   Agilitat, responsabilitat i capacitat de treball en equip   Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1   Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris   Carnets especials: Conductor/a de Carretó    Incorporació:  01/04/2019 Salari mensual:  900 €  Tipus de contracte:  Obra o servei  Horari:  8 a 13 h 15 a 18 h  Esforç físic:   Sí

ADMINISTRATIU/VA – COMERCIAL A VIC   OFERTA NÚM. 279188  Tasques específiques:   Empresa de gestió d’assegurances cerca persona administrativa-comercial que pugui fer en l’atenció al client/a de manera presencial, telefònica i via correu electrònic i gestionar les autoritzacions i consultes derivades de l’atenció. Dins la gestió té hi ha una tasca important de gestió comercial.  Capacitats requerides:   Persona molt metòdica amb dots d’empatia. Es treballa amb temes de salut i cal una persona responsable, amb discreció i resolutivitat. Es treballa amb informació confidencial i molt delicada. La persona contractada haurà de ser capaç d’entendre les situacions que es donin i poder donar una resposta professional.
Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits importants   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior   Requisits recomanables   Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances   Incorporació:  05/04/2019   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Dll a Div de 9h a 14h i 16h a 19h

MANOBRE A PRATS DE LLUÇANÈS   OFERTA NÚM. 279171  Tasques específiques:   Per rehabilitacions de cases. Preparar la pastar, servir-la al paleta. Preparar el material per la seva utilització. Utilització de disc, martell. Netejar el lloc de treball i els estris utilitzats.  Capacitats requerides:   Busca una persona amb capacitat d’aprendre i utilització de coneixements, amb capacitat de treballar en equip. Orientat a l’assoliment.  Incorporació:  08/04/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  de dl a dv de 8 a 13 i de 14 a 18

XÒFER REPARTIDOR DE BEGUDES  A MANLLEU   OFERTA NÚM. 279152  Tasques específiques:   Xòfer repartidor de begudes per la comarca d’Osona. Obligació de tenir el CAP aprovat.  Capacitats requerides:  Persona amb capacitat organitzativa (calcular les rutes), empàtica i físicament forta.  Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus C1   Requisits importants   Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Incorporació:  08/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h 18h   Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí

INFERMER/A PER IMPARTIR DOCÈNCIA DE PRIMERS AUXILIS A MANLLEU  OFERTA NÚM. 279104  Tasques específiques:  Impartir la docència del Mòdul Primer Auxilis (40h) del curs amb Certificat de Professionalitat de nivell 2 de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques. Cal que la persona tingui disponibilitat per treballar 8 dies de 9h a 14h entre finals d’abril i principis de maig.  Capacitats requerides:   Imprescindible 1 any d’experiència treballant realitzant tasques de Primers Auxilis i experiència com a docent de mínim 600h de formació impartides o tenir el CAP. | Titulacions: llicenciatura de medicina o diplomatura d’infermeria.  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica
Titulació: Grau – Ciències de la Salut – Infermeria   Incorporació:  22/04/2019   Tipus de contracte:  Treballador autònom   Durada del contracte:  Menys d’un mes   Contracte prorrogable:   No   Horari:  horari a acordar de dilluns a divendres de 9h a 14

BORSA DE TREBALL AUX. ADMINISTRATIVA A VIC   OFERTA NÚM. 279096  Tasques a desenvolupar:   Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d’equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Entrevistar els pacients per obtenir i tramitar la informació necessària per a la prestació de serveis hospitalaris. Entrevistar els sol·licitants d’assistència pública per recopilar la informació pertinent relacionada amb la seva sol·licitud. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Iniciar procediments per concedir, modificar, negar o cessar l’assistència. Subministrar informació i respondre a preguntes relacionades amb les prestacions i els procediments de reclamació. Remetre els pacients o sol·licitants a altres organitzacions si no tenen dret a rebre els serveis.  Tasques específiques:   Procés de selecció per a borsa de treball d’auxiliar administratiu/iva de l’Ajuntament de Vic. Administració general. Inscripcions mitjançant Xaloc, o bé, enviant el CV a ocupacio@vic.cat fins el 05/04/2019.   Capacitats requerides:  Capacitat d’organització, treball en equip, atenció a públic i adaptació a la flexibilitat horària.   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: ESO   Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Castellà.   Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 24 mesos   Branca C.Formatiu Grau Mitja: Administració   Branca C.Formatiu Grau Superior: Administració i Gestió   Programari d’Ofimàtica. Nivell Professional  Incorporació:  05/04/2019   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada de 37,5 h
Atenció al públic:   Sí

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE A MASIES DE VOLTREGÀ   OFERTA NÚM. 279082  Tasques específiques:   Introduir les dades financeres i comptables de l’empresa en el software de gestió de què es disposi per realitzar els assentaments comptables Introducció de dades relacionades amb la comptabilització de les factures emeses i rebudes per l’empresa, de les provisions, de les dotacions, de les amortitzacions, dels impostos a pagar, de la caixa (metàl·lic disponible). Editar i extreure informació comptable (deutes, factures pagades i impagades, saldos, etc.) a través del software de gestió de l’empresa i elaboració de taules dinàmiques d’Excel de dades comptables.   Capacitats requerides:   Organització i planificació, capacitat de treballar en equip i responsabilitat   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Requisits molt importants   Programari de gestió. Nivell Usuari Mig   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Castellà. Nivell Independent B2   Català. Nivell Independent B2   Requisits recomanables   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Incorporació:  08/04/2019   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Només jornada partida   Horari:  Flexibilitat horària   Atenció al públic:   No

ADMINISTRATIU/VA PER DEPARTAMENT COMERCIAL INTERNACIONAL A MASIES DE VOLTREGÀ   OFERTA NÚM. 279084  Tasques específiques:   Administratiu/va per departament de comerç exterior. Atenció a trucades de clients nacionals i internacionals, recepció i comunicació via correus electrònics, elaboració de pressupostos i seguiment .
Capacitats requerides:  Idiomes, comunicació, empatia i gestió emocions.  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Anglès. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2  Requisits molt importants   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Francès. Nivell Independent B1  Incorporació:  15/04/2019   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Jornada :  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  Matins 8- 9 a 13 h hores   Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat /slo

 

 

Deixa el teu comentari