image_gallery

Ofertes de feina; comercial banca, d’immobiliària, operari sector metall, oficial de perruqueria, carnisseria, monitor/a menjador, farmaceutic/a, botiga alimentació, neteja, peixeteria, cambrer/a, interiorista,administratiu/va, prospector/a laboral…

 

 

COMERCIAL DE BANCA A VIC OFERTA NÚM. 279030  Tasques específiques:  Es busca comercial de banca per treballar en oficina bancària. Atenció i assessorament al client.
Capacitats requerides:  Persona motivada, amb ganes, i vocació comercial.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 24 mesos Vehicle propi Permís de conduir tipus B
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2 Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Requisits recomanables  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia   Incorporació:  08/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada completa

COMERCIAL PER IMMOBILIÀRIA A VIC  OFERTA NÚM. 279016 Tasques específiques:  Es busca comercial immobiliari, per a compra-venda i lloguer d’immobles. També haurà de realitzar captació de nous immobles.   Capacitats requerides:  Es busca persona de confiança, empàtica, amb dots comercials, proactiva i amb ganes d’aprendre.    Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 24 mesos Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits molt importants
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat   Incorporació:  08/04/2019  Durada del contracte:  Més de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De dill a div 9:00h-13:00h i de 15:00h-19:00h

OPERARI SECTOR METALL: SOLDADOR/ PLEGADOR A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 278981  Tasques específiques:   Operari del sector metal·lúrgic per fer tasques de soldar, plegar i manipular planxes d’alumini.   Capacitats requerides:  Persona oberta a l’aprenentatge, amb motivació, dinamisme i bon ritme de treball. Es valorarà experiència en el sector o bé motivació per aprendre aquest ofici.  Requisits molt importants  Permís de conduir tipus B Requisits recomanables  Nivell acadèmic: ESO  Català.  Castellà.  Incorporació:  25/03/2019  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  Intensiu de 7 a 15h.

OFICIAL 1A EN PERRUQUERIA A TONA  OFERTA NÚM. 278932  Tasques a desenvolupar:  Tallar, rentar, tenyir i ondular els cabells. Aplicar tractaments al cuir cabellut. Assessorar sobre cura dels cabells, productes de bellesa i estils de pentinat. Pentinar amb rínxols i trenes i afegir extensions. Donar cites i cobrar els serveis. Netejar les zones de treball i esterilitzar els instruments.  Tasques específiques:  Es busca oficial de 1ª en perruqueria per tallar, pentinar, assecar, posar tinys, fer permanents, realització de tractaments específics pel cabell… i totes les tasques pròpies d’una perruqueria, ja que treballarà sol/a. Substitució de baixa per maternitat. Horari: de dimarts a divendres, de 9:20 a 13:00 i de 15:00 a 19:30. Dissabte: de 8:20 a 13:00 i de 15:00 a 17:00.   Capacitats requerides:  Persona dinàmica, resolutiva i acostumada a treballar de forma autònoma. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.
Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Imatge personal – Perruqueria  Requisits recomanables
Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  08/04/2019  Salari mensual:  1000 €  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada partida de dimarts a dissabte  Atenció al públic:   Sí

DEPENDENT/A CARNISSERIA  A TARADELL  OFERTA NÚM. 278931  Tasques a desenvolupar:  Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts
Tasques específiques:  DEPENDENT/A CARNISSERIA amb tasques de cara el públic i també amb tasques a dins l’obrador. Venda i elaboració de productes càrnics tan porc, vedella, pollastre, xai i cabrit. També venda de plats cuinats i elaborats amb receptes casolanes. Jornada de treball de dimarts a divendres de 16.30h a 21h i dissabtes de 8 a 14h. Jornada de 30 hores/setmana amb possibilitat de ser ampliable a 40hores/setmana. Dilluns festa.   Capacitats requerides:  Es valorà experiència de cara el públic i especialment en carnisseria. Imprescindible ganes d’aprendre, responsabilitat, atenció al detall i relació interpersonal. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental
Permís de conduir tipus B  Castellà. Nivell Independent B2 Català. Nivell Independent B2  Incorporació:  01/04/2019  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Tardes i dissabte matí

MONITOR/A MENJADOR – BORSA SUPLÈNCIES A BALENYÀ  OFERTA NÚM. 278890  Tasques específiques:  Empresa d’educació, cultura i lleure de la comarca d’Osona busca per SUPLÈNCIES a Balenyà, Taradell, St. Miquel de Balenyà i Vildarau MONITOR/A MENJADOR. Suport i educació en hàbits alimentaris: fomentar l’autonomia perquè els nens mengin i ajudar-los que adquireixin bons hàbits alimentaris; ensenyar-los el comportament correcte a taula i amb els companys i professionals del menjador; fomentar les pràctiques higièniques abans i després de menjar, com ara rentar-se les mans i les dents. 9 euros bruts / hora   Capacitats requerides:  Imprescindible titulació de monitor de menjador i/o menjador de lleure. Per suplències puntuals es podran presentar candidatures de TIS, TEI, Mestre, Pegadogia i Psicologia que tinguin experiència amb el tracte amb infants. Interessats/des envieu el vostre CV a nurias@quiralia.cat i indiqueu la referència “SDL MANCO”. Requisits recomanables  Nivell acadèmic: FP I  Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil
Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  25/03/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Menys d’un mes
Horari:  Dies puntuals de 12h-15h

FARMACÈUTIC/A A TONA  OFERTA NÚM. 278845  Tasques a desenvolupar:  Emmagatzemar i conservar vacunes, sèrums i altres medicaments que poden deteriorar-se. Aconsellar els clients i dispensar medicaments sense recepta i productes auxiliars de diagnòstic i tractament per a situacions comunes. Supervisar i coordinar el treball de tècnics de farmàcia, farmacèutics interns i auxiliars de venda de farmàcia.  Tasques específiques:  Atenció al públic i treballs propis dins la farmàcia. Incorporació a un equip de tres persones: una farmacèutica titular i dues auxiliars de farmàcia. Jornada de treball de dilluns a divendres de 9-13h i 16.30h-20.30h. Dissabtes i diumenges tancat. Una guàrdia cada 3 dissabtes tarda i diumenges cada 6 setmanes, ja que es combina amb l’equip intern. Bon ambient de treball. Farmàcia activa i dinàmica, amb desig que el seu equip participi a activitats formatives de reciclatge i nous àmbits de coneixement.   Capacitats requerides:  Imprescindible titulació universitària FAMÀRCIA i ganes d’integrar-se en un equip jove i dinàmic. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits obligatoris  Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències de la Salut – Farmàcia Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  01/04/2019  Salari mensual:  1500 €  Durada del contracte:  Indefinit  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres
Jornada 2:  Només jornada partida

DEPENDENT/A BOTIGA D’ALIMENTS AL DETALL A VIC  OFERTA NÚM. 278819 Tasques específiques:  Dependent/a botiga productes alimentaris al detall. Despatxar aliments al detall i atendre clients, cobrar caixa. Endreçar i neteja botiga. Recolzament molt puntual a obrador.  Capacitats requerides:  Persona dinàmica, autònoma, amable i respectuosa. Orientada al client. Habilitats amb caixa.    Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos Català.  Requisits molt importants  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar  Castellà.    Incorporació:  28/03/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  33h DLL a DSS de 9 a 14, DV de 17 a 20.  Atenció al públic:   Sí

NETEJADOR/A PER CENTRE VETERINARI A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 278795 Tasques específiques:  Centre veterinari de la zona precisa incorporar persona per a fer tasques de neteja de les instal·lacions de la clínica per fer una substitució d’aproximadament 15 dies.   Capacitats requerides:  Treballar amb animals, persona curosa en la seva feina i responsable
Requisits recomanables  Castellà. Nivell Independent B1 Català. Nivell Independent B1   Incorporació:  29/03/2019  Durada del contracte:  Menys d’un mes  Contracte prorrogable:   No
Horari:  De dilluns a dissabte de 8-12 matí  Esforç físic:   Sí

MANIPULADOR/A PEIX A TARADELL  OFERTA NÚM. 278762  Tasques a desenvolupar:  Desespinar, tallar i preparar el peix per a la venda o per al seu tractament i conservació.
Tasques específiques:  Empresa d’alimentació busca persona per a realitzar manipulació i neteja de peix, per la seva posterior congelació. Horari flexible (preferiblement matins). Jornada parcial (4 / 6 hores diàries), amb possibilitats de realitzar jornada complerta. Incorporació immediata.   Capacitats requerides:  Persona organitzada i àgil en la feina. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits recomanables  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  25/03/2019  Salari mensual:  600 €  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Jornada parcial en horari flexible (pref. matins)  Atenció al públic:   No

CAMBRER/A A VIC  OFERTA NÚM. 278757  Tasques específiques:  Es busca persona per executar el servei de barra i servei a taules d’un bar/restaurant de nova obertura a Vic.
Capacitats requerides:   Es demana que la persona estigui orientada al client i a la qualitat, respectuosa, amable, amb ganes de treballar i aprendre. També cal autonomia i resolució. Es requereix un bon nivell de català. Es valorarà l’experiència prèvia.  Requisits obligatoris  Català. Nivell Experimentat C1 Castellà. Nivell Experimentat C1 Requisits importants
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:  13/04/2019
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Només jornada partida  Atenció al públic:   Sí

AJUDANT DE DEPENDENT/A A VIC  OFERTA NÚM. 278715  Tasques específiques:  Gestionar el punt d’informació del Pantà de Sau a la vegada que porta el bar i la zona de barbacoes. Es busca persona motivada per engegar el projecte i polivalent per portar a terme les diferents tasques. A l’hivern, de setembre a juny, es treballa caps de setmana i festius de 10 a 15h. I durant els mesos d’estiu, juliol i agost es treballa cada dia inclosos caps de setmana i festius (amb un dia de descans a la setmana) de 10 a 19h.  Capacitats requerides:  Iniciativa, emprenedor, flexible, comunicació, relació interpersonal, responsable, autonomia. Es valorarà haver treballat en llocs similars i interès i ganes per portar el projecte. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: FP I  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  01/04/2019  Tipus de contracte:  Interinitat
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:   Sí

GESTOR/A PUNT INFORMACIÓ VILANOVA DE SAU A VILANOVA DE SAU   OFERTA NÚM. 278712  Tasques específiques:  Gestionar el punt d’informació del Pantà de Sau a la vegada que porta el bar i la zona de barbacoes. Es busca persona motivada per engegar el projecte i polivalent per portar a terme les diferents tasques. A l’hivern, de setembre a juny, es treballa caps de setmana i festius de 10 a 15h. I durant els mesos d’estiu, juliol i agost es treballa cada dia inclosos caps de setmana i festius (amb un dia de descans a la setmana) de 10 a 19h.  Capacitats requerides:  Iniciativa, emprenedor, flexible, comunicació, relació interpersonal, responsable, autonomia. Es valorarà haver treballat en llocs similars i interès i ganes per portar el projecte. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.
Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: FP I  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  01/04/2019   Tipus de contracte:  Interinitat  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí

INTERIORISTA PER A BOTIGA DE MOBLES A VIC  OFERTA NÚM. 278709 Tasques específiques:  Es busca persona per fer disseny i coordinació de projectes d’interiorisme de llars i d’oficines. També s’haurà de realitzar atenció al client. Són necessaris coneixements d’Autocad, i interiorisme. Es valorarà sketchup.   Capacitats requerides:  Persona polivalent, organitzada, bona atenció al client i comunicació.  Requisits molt importants  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat Programari de disseny. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 Requisits importants  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Incorporació:  25/03/2019  Tipus de contracte:  Indefinit
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Complerta de dilluns tarda a dissabte

ADMINISTRATIU/VA DEPARTAMENT LABORAL A MANLLEU  OFERTA NÚM. 278708 Tasques específiques:  Altes i baixes de personal Tràmits de Seguretat Social Confecció de treball Registre de contractació Gestió de nòmines Convenis   Capacitats requerides:  Persona responsable. Es valorarà que tingui experiència amb programes de gestió de nòmines i coneixements bàsics de Word i Excel. Es valorarà positivament que la persona tingui experiència d’entre 1 i 3 anys.  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B
Requisits importants  Branca C.Formatiu Grau Superior: Administració i Gestió  Branca Títol universitari: Dret  Requisits recomanables  Català.  Castellà.  Incorporació:  29/04/2019
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  9h-14h i de 15h-18h / div: 9h a 15h

PROSPECTOR/A LABORAL PER A PROJECTE D’INSERCIÓ A VIC  OFERTA NÚM. 278702 Tasques específiques:  Tasques de prospecció. Detectar els llocs de treball vacants, identificar els perfils professionals requerits, i seleccionar els llocs de treball que tenen les empreses a l’àmbit territorial d’actuació definit al projecte, recolzant la tasca del personal tutor i del/la jove participant cap a la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.  Capacitats requerides:  Capacitat de treball en equip, organització, adaptabilitat, escolta activa, comunicació i empatia  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català.  Castellà.  Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Experiència en l’ocupació – 24 mesos Vehicle propi Permís de conduir tipus B   Incorporació:  01/04/2019
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  18,5h, horari flexible  Atenció al públic:   Sí

Per accedir a les ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari