ultra

ULTRA CLEAN MARATHON

Amb l’ULTRA CLEAN MARATHON  les persones participants recolliran residus mentre corren per espais naturals, tot augmentant el seu compromís en la cura del medi ambient.
En la marató s’uneixen dos grans esdeveniments ambientals anuals com són el Let’s Clean Up Europe i la Setmana de la Natura. Amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.
Let’s Clean Up Europe és una iniciativa europea, coordinada a Catalunya per l’Agència de Residus de Catalunya, que cada any mobilitza milers de persones i associacions per retirar residus abandonats en espais naturals. Enguany es celebra l’11, 12 i 13 de maig.
La Setmana de la Natura és la campanya amb la qual les entitats ambientals conviden a apropar-se a la natura, i implicar-se en la seva protecció. Enguany es celebra del 26 de maig al 5 de juny.

http://ultracleanmarathon.cat

Deixa el teu comentari