xxss-8deMarc¦º20195

Jornada: Violències masclistes en espais d’oci d’Osona

Us informem de la jornada “Violències masclistes en espais d’oci d’Osona”, activitat programada a tota al comarca durant la campanya del 8M, que tindrà lloc el dia 27 de març a l’Auditori Roca del Museu del Ter de Manlleu.
Enguany, aquesta acollirà diferents conferències, sobre violències sexuals, com l’urbanisme i els espais públic des de la perspectiva de gènere afecten a la percepció de la seguretat, centrant-se concretament en l’oci nocturn; i els protocols  i circuits per a l’abordatge de les violències sexuals.
Les conferències aniran a càrrec de l’Observatori Noctàmbul@s, el col·lectiu Punt 6 i finalment es durà a terme l’exposició del “Protocols per abordar les violències sexuals i sexistes en espais públics a Osona” a càrrec de Montse Pineda Lorenzo, de l’Associació Creación Positiva; i d’Àngels Vila, cap del gabinet de seguretat de la direcció general d’administració de la seguretat del departament d’interior.
Aquesta jornada és fruit de l’organització per diferents ajuntaments de la comarca, concretament de l’Oficina VicDones-SIAD Osona, el SIAD de Manlleu, l’Ajuntament de Torelló i la Mancomunitat la Plana.
Les inscripcions online per tal de poder assistir a la jornada s’han de realitzar prèviament en aquest enllaç: https://bit.ly/2TXTlqX

Deixa el teu comentari