Cartell Raid dels Ausetans Editable

Inscripcions obertes!

El Raid dels Ausetans és un circuit d’aventures format per un conjunt d’activitats i proves d’enginy, cooperació, esforç, destresa… que es juga en equip i on es compateix de forma positiva i divertida amb la resta d’equips, posant en joc totes les habilitats de les persones participats i suposant un repte per aquestes, posant de manifest valors tan importants com l’amistat, el respecte, la integració i la superació personal, entre altres.
El Raid es divideix en dues fases, una primera fase local on sortiran els equips guanyadors de cada municipi i una segona fase on els equips guanyadors de cada municipi hauran de treure totes les seves habilitats per guanyar el gran premi.
Edat: joves entre 13 i 17 anys
Equip: de 4 a 6 persones ( amb ganes de passar-ho bé)
Inscripcions al Torelló Jove: del 4 al 29 de març de 2019
Inici fase local: dimecres 3 d’abril de 2019 a les 6 (18h) Sala d’actes de La Cooperativa
Final local: 14 d’abril, tarda. Sala Polivalent i zona esportiva
Final comarcal: 27 i 28 d’abril. En cas d’haver-se de suspendre 11 i 12 de maig
Preu per persona participant: 6 euros

c/ Enric Prat de la Riba, 17  -08570 Torelló-  tel. 938594272   torellojove@ajtorello.cat

Deixa el teu comentari