image_gallery

Ofertes de feina: administració, repartidor, oficial de 1a, socorristes aquàtics, paletes, mosso magatzem, responsable projectes, granja, perruqueria, cambrer/a, punt jove, cuiner/a, hostessa, neteja, menjador escolar, comercial, geriatria,

 

 

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE A VIC   OFERTA NÚM. 278322  Tasques específiques:   Gestió de documentació contractual, responsable de la part comptable de l’empresa, tractament de nòmines, gestió del paquet office, entre d’altres tasques relacionades amb el lloc de treball. Capacitats requerides:   Persona organitzada, responsable, amb autonomia, polivalent i capacitat de presa de decisions i gestió. Indispensable coneixements en l’ús de noves tecnologies, programari ofimàtic i de gestió comptable.    Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Administració   Castellà. Nivell Independent B2  Català. Nivell Independent B2  Requisits importants   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig     Incorporació:  18/03/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  De dill a div de 8:00h-13:00h i de 15:00h-18:00h

REPARTIDOR DE BOMBONES BUTÀ A VIC  OFERTA NÚM. 278319 Tasques específiques:  Es busca conductor per repartir bombones de gas butà. Es necessiten els carnets de conduir B, C i CAP. Es valorarà ADR. Capacitats requerides:   Bona atenció al públic.   Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B i C  Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2     Incorporació:  18/03/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  De dill a div de 8:00h-13:00h i de 15:00h-18:00h

ADMINISTRATIU/VA / COMPTABLE A VIC   OFERTA NÚM. 278315  Tasques específiques:   Es busca un/a administratiu/va / comptable per poder portar la comptabilitat d’un centre especial de treball. La persona gestionarà la documentació contractual, la comptabilitat i el tractament de nòmines de l’empresa.   Capacitats requerides:  Persona organitzada, responsable, amb autonomia, polivalent i capacitat de presa de decisions i gestió. Indispensable coneixements en l’ús de noves tecnologies, programari ofimàtic i de gestió comptable.
Requisits obligatoris  Minusvalies  Programari de gestió  Programari d’Ofimàtica  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: FP I  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa   Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  15/03/2019
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  30h/set. Dll a dj de 13h 19h i div de 8:30 a 14:30

OFICIAL DE 1A (EDIFICACIÓ I CONSTRUCCIÓ)  A VIC   OFERTA NÚM. 278281  Tasques específiques:   Construir i reparar fonaments i obres completes, revestir i decorar els murs, sostres i terres dels edificis amb maons i peces de mosaics. Realitzar treballs de restauració, manteniment i reparació. Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Construir voreres, vorades i calçades de pedra, entre d’altres. “PERSONES INTERESSADES podeu enviar el currículum a: ocupacio@vic.cat (referència: Oficial 1a) abans del 22/03/2019″  Capacitats requerides:  Persona polivalent i resolutiva, amb agilitat, bona condició física i predisposició per a la feina. Capaç de treballar tan sol/a com en equip.  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català.   Castellà.   Requisits molt importants
Carnets especials: Targeta professional de la construcció (TPC)  Requisits importants   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior   Incorporació:  25/03/2019   Tipus de contracte:  Indefinit   Durada del contracte:  Més de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  De 7:30 a 13:00 i de 14:30 a 18:00h

SOCORRISTES AQUÀTICS PER A LA PISCINA MUNICIPAL A MUNTANYOLA OFERTA NÚM. 278274  Tasques específiques:  Assistir com a primer intervinent en cas d’accident o emergència, d’acord amb la normativa vigent. Rescatar a les persones en cas d’accident que es produeixi en el medi aquàtic. Atenció a usuaris, trasllat de persones disminuïdes, ajuda a persones amb mobilitat reduïda. Revisió de la piscina i del material abans de l’obertura als usuaris i després del tancament de les instal·lacions. Control del llibre d’incidències de la piscina. Vetllar pel compliment de la normativa interna de la piscina  Capacitats requerides:  Persones interessades poden presentar sol·licitud i documentació a les oficines de l’ajuntament de MUNTANYOLA fins el dia 25 de març de 2019 a les 14 hores. Consultar bases a: www.muntanyola.cat     Requisits obligatoris  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2   Requisits molt importants   Permís de conduir tipus B  Requisits importants  Castellà. Nivell Independent B2
Requisits recomanables  Carnets especials: Socorrista aquàtic i terrestre  Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  10/06/2019  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   No   Horari:  dilluns a diumenge (horari segons les necessitats)  Esforç físic:   No   Atenció al públic:   Sí

PALETA OFICIAL 1ª (PALETA PER LA BRIGADA) A MUNTANYOLA  OFERTA NÚM. 278251  Tasques a desenvolupar:   Estendre amb la paleta l’argamassa sobre els maons o peces de construcció. Supervisar altres treballadors.   Tasques específiques:  Supervisar la qualitat i quantitat del material a emprar en les intervencions pròpies del seu ofici. Orientar els operaris en el desenvolupament de llurs funcions i definir els criteris de treball per tal d’executar les tasques pròpies del seu ofici sota les indicacions de l’encarregat o empleat en qui delegui. Realitzar el manteniment bàsic de la maquinària i de les eines de treball a la seva disposició. Donar suport bàsic en el desenvolupament de tasques genèriques de la brigada o de tasques pròpies d’altres oficis quan les necessitats del servei ho requereixin.  Capacitats requerides:  Persona polivalent, organitzada i responsable. Persones interessades poden presentar sol·licitud i documentació a les oficines de l’Ajuntament de MUNTANYOLA fins el dia 25 de març de 2019 a les 14 hores. Consultar bases a: www.muntanyola.cat    Requisits obligatoris
Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B1 / Certificat oficial Independent B1  Requisits recomanables   Permís de conduir tipus B   Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  10/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   No    Horari:  37’5 h /setmana a concretar segons necessitats

MOSSO DE MAGATZEM A PRATS DE LLUÇANÈS   OFERTA NÚM. 278242  Tasques específiques:   Magatzem de panel sandwitch, rebre camions, carregar i descarregar-los i Stock: classificar-los per mides, metres, alçada  Capacitats requerides:   Resolutiva i treball en equip     Requisits recomanables   Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador
Permís de conduir tipus C   Incorporació:  11/03/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  8.15 a 13.30 i 15 a 18 (40h/set)

RESPONSABLE DE PROJECTE (RESIDUS) A MANLLEU  OFERTA NÚM. 278202  Tasques específiques:  Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis per la sostenibilitat necessita incorporar a un/a responsable de projecte de residus. Les principals tasques consistiran en fer redacció dels plecs de condicions dels serveis de recollida i neteja viària, oferir assessorament sobre la fiscalitat dels residus municipals, ser la persona responsable de licitacions publiques, fer seguiment i coordinació dels serveis prestats per empreses, distribuir i coordinar les tasques del personal de l’equip.  Capacitats requerides:  Titulació en ciències ambientals, enginyeria o similar. Imprescindible tenir expertesa en consultoria, nivell alt d’anglès i disponibilitat per desplaçar-se. Es valorarà tenir experiència en plantes de tractament.  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències – Ciències Ambientals  Permís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  18/03/2019  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  40h/setm. De dill a div horari partit

AJUDANT DE GRANJA A PERAFITA  OFERTA NÚM. 278144  Tasques específiques:   Ajudant de granja, en paridera i destete. Assistir a parts, cubrició, destete, càrrega d’animals, vetllar perquè els animals estiguin bé. neteja. No fa falta experiència, els primers mesos serà per l’aprenentatge del funcionament de la granja.  Capacitats requerides:  Persona amb capacitat d’aprenentatge i utilització de coneixements, orientada a l’assoliment, flexible.       Incorporació:  05/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  de DL a DV de 7 a 17 i caps de setmana rotatius

AJUDANT/APRENENT DE PERRUQUERIA A VIC  OFERTA NÚM. 278085 Tasques específiques:  Aprenent/ajudant de perruqueria per ajudar a tallar, rentar, tenyir i ondular els cabells. Aplicar tractaments al cuir cabellut. Pentinar amb rínxols i trenes i afegir extensions. Donar cites i cobrar els serveis. Netejar les zones de treball i esterilitzar els instruments.
Capacitats requerides:  Persona simpàtica, oberta amb iniciativa.     Requisits obligatoris  Català.  Castellà.  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Aprenent/a  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Imatge personal – Perruqueria  Incorporació:  08/03/2019  Tipus de contracte:  Temporals bonificats   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Només jornada partida  Horari:  Horari comercial  Atenció al públic:   Sí

CAMBRER/A CAPS DE SETMANA A SEVA OFERTA NÚM. 278074  Tasques a desenvolupar:  Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Aconsellar-los en l’elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina.  Tasques específiques:  Restaurant de cuina artesana i natural, amb nova direcció des de fa un any cerca cobrir CAMBRER/A. Jornada de treball de caps de setmana de 10 a 18h, amb possibilitats d’ampliar jornada a curt termini.  Capacitats requerides:  Es valorarà experiència i formació de camber/a. Atenció al client, serietat, responsabilitat, dinamisme, gestió de l’estrès, relació interpersonal, pulcritud. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B Català. Nivell Independent B2 Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  09/03/2019  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Caps de setmana, de 10 a 18h  Atenció al públic:   Sí

AGENT SOCIOEDUCATIU PER AL PUNT JOVE DEL ÀREA DE SERVEIS PERSONALS  A TONA  OFERTA NÚM. 278073  Tasques específiques:  AGENT SOCIOEDUCATIU per al Punt Jove del Àrea de Serveis Personals: Implementar projectes del Servei de Joventut. Treballar amb col·lectius, formals i informals, de joves de Tona i fer-ne un seguiment. Crear xarxes de relació entre els diferents col·lectius de joves, principalment aquells que estiguin en situació de risc. Suport a les activitats de dinamització juvenil . Participar en el programa PIDCES. Donar suport a les accions del Àrea de Benestar Social, Salut Pública. Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball.   Capacitats requerides:  Interessats/es APORTAR presencialment la documentació que es demana a les bases, a l’Ajuntament de TONA abans de les 14 hores del dimecres 20 de MARÇ de 2019 (inclòs). Les bases estan penjades a la web i al taulell d’anuncis de l’ajuntament.   Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Català. Nivell Experimentat C1 Requisits molt importants  Castellà. Nivell Independent B1   Requisits recomanables  Permís de conduir  Incorporació:  01/04/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  A concretar (principalment tardes)

CUINER/A PER CAPS DE SETMANA A SEVA  OFERTA NÚM. 278070  Tasques específiques:  Restaurant de cuina artesana i natural, amb nova direcció des de fa un any, cerca cobrir CUINER/A. Es responsabilitzarà de cuinar els plats de la carta i el menú, sota la supervisió del cap de cuina. Horari: caps de setmana, de 9:30 a 17:00 i de 20:00 a 24:00, amb possibilitats d’ampliar horari a curt termini. Salari negociable segons vàlua.  Capacitats requerides:  Es valorarà experiència i formació de cuiner/a. Atenció al client, serietat, responsabilitat, dinamisme, gestió de l’estrès, relació interpersonal i pulcritud. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits recomanables  Vehicle propi  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  09/03/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Caps de setmana, de 9:30 a 17h i de 20 a 24h   Atenció al públic:   No

HOSTESSA PROMOTORA DE BEGUDA ESPIRITUOSA A VIC  OFERTA NÚM. 278061 Tasques específiques:  Promocionar beguda espirituosa en una discoteca de Vic
Capacitats requerides:  Proactiva, puntual i responsable Requisits recomanables  Castellà.  Català.  Incorporació:  02/03/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Menys d’un mes   Contracte prorrogable:   No   Horari:  Dissabte de 0:00 a 04:00  Atenció al públic:   Sí

PERSONAL DE NETEJA (TEMPS PARCIAL, TARDA) A SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER  OFERTA NÚM. 278025  Tasques específiques:  Busquem persona per a realitzar neteja d’un centre escolar i un centre de lleure: escombrar, fregar i treure la pols d’aules, despatxos i espais comuns. Imprescindible disponibilitat d’incorporació immediata. Horari: dilluns de 16 a 20h i de dimarts a divendres de 18 a 20h (12 hores setmanals), amb possibilitats d’ampliar la jornada a mig termini.  Capacitats requerides:  Capacitat d’organització i per treballar de forma autònoma, preocupació per l’ordre i la neteja. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des. Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  11/03/2019  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Dills, de 16 a 20, dimarts a divendres de 18 a 20  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   No

MONITOR/A DE MENJADOR A TORELLÓ OFERTA NÚM. 277999  Tasques específiques:   – Donar suport i controlar als alumnes durant l’estona de dinar al menjador. – Realitzar activitats durant l’estona de lleure. – Preferible estudis relacionats amb l’educació infantil. Es requereix tenir el carnet de monitor de lleure. – Valorable experiència com a monitor de lleure o monitor de menjador  Capacitats requerides:  – Responsabilitat, iniciativa, capacitats comunicatives, empatia i flexibilitat  Requisits obligatoris  Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil  Requisits molt importants  Castellà. Nivell Experimentat C1 Català. Nivell Experimentat C1 Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Incorporació:  04/03/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Horari:  dll a dv de 12 a 15 hores (de març a juny)
Atenció al públic:   Sí

GESTOR/A COMERCIAL A VIC  OFERTA NÚM. 277995  Tasques específiques:   Gestionar una cartera de clients. Ajudant als clients a aconseguir els seus objectius financers a través d´una àmplia gama de productes i serveis bancaris. L´assessor financer serà l´interlocutor entre el client i el banc. IMPORTANT: El SLO no gestiona aquesta oferta, per tant, les persones interessades cal que enviïn el seu CV per correu electrònic a merce.raurell@bancomediolanum.es indicant: Assumpte: Ref.: Assessor/a SLO Vic Amb Cc.: ocupacio@vic.cat
Capacitats requerides:  Es valorarà persona amb capacitat comercial, amb iniciativa i capacitat d’aprenentatge.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica
Requisits molt importants   Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  11/03/2019  Tipus de contracte:  Mercantil   Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Flexible

AUXILIAR DE GERIATRIA A VIC  OFERTA NÚM. 277978  Tasques a desenvolupar:  Aixecar, girar i moure els pacients i transportar-los en cadira de rodes o en llits mòbils.
Tasques específiques:  Taques pròpies d’atenció a la dependència: dutxar, donar suport en la higiene, vestir, suport en l’alimentació, canvis posturals i mobilitzacions a través de grues i administració de la medicació. També són necessàries tasques de neteja d’habitacions i altres estances.   Capacitats requerides:  Persona discreta, responsable amb orientació a les persones, amb capacitat de treball en equip i compromís amb l’organització. Es demana experiència i possible formació en el sector.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Català.   Castellà.  Requisits recomanables  Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció sociosanitària  Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Auxiliar d’infermeria en geriatria    Incorporació:  28/02/2019  Durada del contracte:  Menys d’un mes   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Substitucions matí-tarda  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí

AGENT COMERCIAL I DE MÀRQUETING INTERNACIONAL A VIC OFERTA NÚM. 277971  Tasques específiques:  Estudis de mercat, xarxes socials, preparació i control del pla de marketing. Publicitat, promoció i venda de rodes i remolcs per a platja.   Capacitats requerides:  Persona dinàmica, autònoma i amb iniciativa, implicada, sociable, dinàmica, oberta a nous coneixements, amb capacitat d’organització i que generi bon ambient de treball. Dots comercials i relacionals. Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Permís de conduir tipus B Català. Nivell Experimentat C1 Castellà. Nivell Experimentat C1 Anglès. Nivell Experimentat C1
Requisits recomanables   Titulació: Cicle formatiu grau superior – Comerç i Màrqueting – Comerç internacional      Incorporació:  08/03/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  9:00 – 13:00 / 15:00 – 19:00  Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari