image_gallery

Ofertes de feina: orientació laboral, comefcial, educació infantil, coordinació i agents cívics, administració, tècnic/a de comunicació, tutoria PFI, robòtica, conductor/a camions, peixeteria, brigada municipal…

 

PERSONAL TÈCNIC D’ORIENTACIÓ I INTERMEDIACIÓ LABORAL A VIC  OFERTA NÚM. 276961 Tasques específiques:   Realització d’entrevistes a joves amb discapacitat (orientació, definició d’accions per a la millora de l’ocupabilitat,…), realització d’actuacions individuals o grupals d’orientació laboral específica, dinamització, motivació, presentació d’accions de formació per l’ocupació, etc. Gestió d’accions de millora de l’ocupabilitat, impartició, potenciació i seguiment dels participants en projectes concrets. 24700 euros bruts/anuals  Capacitats requerides:  Es requereix autonomia personal, flexibilitat i adaptació als possibles canvis d’ajustament que requereixi el programa i orientació a les persones. El lloc de treball requereix facilitat en la mobilitat geogràfica per desplaçar-se a atendre a joves en diferents zones del territori. Inicialment només s’acceptaran candidatures que acreditin el reconeixement de grau de discapacitat.   Requisits obligatoris  Minusvalidesa Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Requisits molt importants   Català. Nivell Experimentat C1
Requisits importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Educació Social  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig    Incorporació:  15/03/2019
Tipus de contracte:  Persones amb discapacitat   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  39 hores setmanals   Esforç físic:   No
Atenció al públic:   Sí

REPARTIDOR/A COMERCIAL A VIC  OFERTA NÚM. 276944 Tasques específiques:  Repartidor de recanvis per tallers mecànics de la comarca, entrega de recanvis i atenció al client en el servei d’entrega. Capacitats requerides:  És important per l’empresa la qualitat en l’atenció i la imatge donada pel treballador/a en el moment de les entregues de recanvis. Es valoren les dots comercials, que sigui una persona alegre i dinàmica, tenir empatia amb el client i un bon treball amb l’equip professional.  Requisits obligatoris  Català. Nivell Experimentat C1
Requisits importants  Nivell acadèmic: ESO    Incorporació:  15/02/2019   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  De les 9h a 13h i de les 15h a les 19h

EDUCADORS/ES INFANTILS PER A SUBSTITUCIONS A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 276934  Tasques específiques:  Borsa de treball per a substitucions d’educador/a infantil a Torelló Satisfer les necessitats de cura i atenció dels infants. Ajudar amb els esmorzars i dinars d’aquells infants que facin aquests àpats. Proposar activitats i jocs adaptades a cada edat. Recollir i registrar la informació rellevant respecte a l’Infant i la família i comunicar-la al tutor/a. Atendre les necessitats de cura i higiene dels infants. Inscripcions a aquesta oferta: https://peretarres.talentclue.com/ca/node/41250629/12623479    Capacitats requerides:   Empatia, paciència, responsabilitat, autonomia Possibilitat de incorporació immediata. imprescindible experiència laboral o pràctiques amb infants de 0 a 3 anys en escoles bressol i especialment es valorarà l’experiència en escoles bressol municipals. Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Serveis socioculturals i a la comunitat – Educació infantil  Castellà. Nivell Experimentat C1  Català. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Branca Títol universitari: Educació   Requisits recomanables   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Incorporació:  18/02/2019   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Jornada :  Només jornada parcial   Esforç físic:   Sí
Atenció al públic:   Sí

COORDINADOR/A AGENTS CÍVICS A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 276845  Tasques específiques:  Coordinador/a dels agents cívics en marc del Programa de Pla de Barris 2019. Promoure campanyes de civisme entorn al medi ambient, l’educació, la cultura capa la ciutadania de Torelló. Coordinar un equip de 4 persones.  Capacitats requerides:
Responsable, empàtic/a, capacitat de lideratge, amb iniciativa i autonomia, treball en equip i gestió de conflictes  Requisits obligatoris  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Castellà. Nivell Experimentat C1  Català. Nivell Experimentat C1 Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Requisits recomanables    Vehicle propi
Permís de conduir Incorporació:  19/02/2019   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Horari:  8.30h – 13.30 matins / 16.30 a 18.30 tardes  Atenció al públic:   Sí

AGENTS CÍVICS A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 276830  Tasques específiques:  Agents cívics pel servei d’atenció als ciutadans: execució de campanyes de civisme i conscienciació vinculades a la cultura, al medi ambient, a l’educació, etc. pel municipi de Torelló emmarcat dins el Pla de Barris 2019  Capacitats requerides:  Empatia, escolta activa, comunicació i responsabilitat, treball en equip   Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits importants   Nivell acadèmic: ESO
Incorporació:  19/02/2019   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Jornada:  Només jornada partida  Horari:  8.30 a 13.15 de 16.30 a 18.30 h de dll a dv

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA AMB TASQUES D’ATENCIÓ AL PÚBLIC A TORELLÓ OFERTA NÚM. 276824  Tasques específiques:  Auxiliar administratiu/va per fer tasques de suport a la ciutadania. Informar i acompanyar a la ciutadania a aprendre i accedir a tota la informació que necessiti sobre la tramitació interadministrativa per tal de poder assumir la nova orientació a l’administració electrònica a la policia local. Obligatori estar inscrit/a al SOC com a demandant d’ocupació Bases i inscripcions a www.ajtorello.cat
Capacitats requerides:  Orientació al client, relació interpersonal i negociació  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: ESO  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Requisits importants   Carnets especials: ACTIC. Nivell 2 – mitjà    Incorporació:  25/02/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 12 mesos  Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres  Atenció al públic:   Sí

TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ A TORELLÓ OFERTA NÚM. 276823  Tasques específiques:  Tècnic/ca de comunicació i participació per entitat local: convocar i organitzar rodes de premsa, redactar notes de premsa, atendre els mitjans de comunicació, gestionar i actualitzar la web municipal, Twitter i Newsletter, gestionar la Intranet municipal, acompanyar i assessorar a les entitats i associacions, informar i tramitar documents administratius, difusió pública d’activitats, foment i coordinació del Consistori Infantil. Obligatori estar inscrit/a al SOC com a demandant d’ocupació. Bases i presentació de sol·licituds a http://www.ajtorello.cat   Capacitats requerides:   Comunicació i empatia, iniciativa i capacitat d’aprenentatge, flexibilitat i TICS.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Requisits molt importants   Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Comunicació  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat   Programari de disseny. Nivell Usuari Avançat     Incorporació:  25/02/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 12 mesos  Horari:  37,5 h setmanals matins i tarda del dilluns   Atenció al públic:   Sí

ADMINISTRATIVA/IU COMPTABLE A VIC  OFERTA NÚM. 276812  tasques a desenvolupar:  Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Entrevistar els sol·licitants d’assistència pública per recopilar la informació pertinent relacionada amb la seva sol·licitud.   Tasques específiques:   Atenció a les empreses clients, entrada i gestió de comandes, facturació i gestió de la comptabilitat de l’empresa.
Capacitats requerides:  Persona organitzada i polivalent  Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 6 mesos Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català.   Castellà.  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 2a. Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances   Incorporació:  27/02/2019  Tipus de contracte:  Temporals bonificats  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  40h matins de 9 a 14 i tardes de 16 a 19  Atenció al públic:   Sí

ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL A VIC OFERTA NÚM. 276781  Tasques específiques:  Tasques comercials i administratives. Gestions comercials amb la cartera de clients de l’oficina. Tasques gestió de sinistres i rebuts.  Capacitats requerides:  Persona ambiciosa professionalment i econòmicament. Capacitat de superació i formació contínua.  Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Permís de conduir   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català.  Castellà.  Incorporació:  04/03/2019  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  dill a dij de 09 a 14 hores i de 16 a 19 dv 9 a 3

ASSESOR/A COMERCIAL D’ASSEGURANCES A VIC  OFERTA NÚM. 276779  Tasques específiques:  Assessorament, distribució de productes asseguradors (tots els rams) i financers. Gestió i control de sinistres. Creació i manteniment de cartera de clients. PERSONES INTERESSADES podeu enviar el vostre currículum a: josep.tort@catalanaoccidente.com
Capacitats requerides:  Persona ambiciosa, acostumada o amb ganes de treballar per objectius, capacitat de superació i formació continua. Dots comercials  Requisits obligatoris
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català.  Castellà.  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica     Incorporació:  04/03/2019  Tipus de contracte:  Mercantil   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí

TÈCNIC/A ÀREA DE FORMACIÓ I EMPRESA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 276680  Tasques específiques:  Tècnic de l’àrea de formació i empresa per empresa d’educació de lleure. Dissenyar, estructurar i liderar l’expansió i augment, tant de cursos com d’alumnes, de la formació a distància. Comercialització dels diferents productes de l’àrea. Dissenyar i estructurar nous productes en l’àmbit de l’assessorament i consultoria pedagògica i del lleure. Tutorització de cursos de formació a distància.   Capacitats requerides:  Capacitat de lideratge, treballar en equip, habilitats socials i comunicatives, iniciativa i autonomia. Experiència demostrable en el món del lleure, docència i/o programació i disseny d’activitats educatives i cursos de formació  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències socials i jurídiques – Pedagogia  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Castellà. Nivell Experimentat C1
Català. Nivell Experimentat C1     Incorporació:  18/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí
Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  De 9h a 13h

TUTOR/A DE CURS PFI/PTT A MANLLEU OFERTA NÚM. 276678  Tasques a desenvolupar:  Projectar i modificar plans d’estudi i preparar els cursos de conformitat amb les directrius establertes sobre aquest tema. Preparar i fer classes, dirigir debats i realitzar demostracions en una o més matèries. Establir objectius clars per a totes les classes, unitats i projectes, i comunicar-los als alumnes. Preparar els materials i les aules per a les activitats de la classe. Adaptar els mètodes docents i els materials d’ensenyament a les diferents necessitats i interessos dels alumnes. Observar i avaluar el rendiment i el comportament dels alumnes. Preparar informes sobre la tasca dels alumnes i consultar altres professors i els pares.
Tasques específiques:  Formador/a i tutor/a de PFI – Tutorització i seguiment dels/les joves – Preparar i impartir activitats docents en clau competencial – Gestió tècnica i administrativa – Coordinació amb agents externs referents dels joves – Coordinació dels docents de formació professional   Capacitats requerides:  Flexibilitat – Autonomia – Disposició a l’aprenentatge – Valorable coneixements en gestió administrativa del departament d’Ensenyament – Valorable experiència en joves – Valorable experiència docent – Capacitat de treball en equip – Capacitat de gestió de l’estrès i gestió de conflictes   Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Programari de gestió. Nivell Usuari Avançat
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat    Incorporació:  18/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Horari:  de 8-15h + 1 tarda

MONITOR/A EXTRAESCOLAR PER A CLASSES DE ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 276659  Tasques específiques:  Impartir classes extraescolars de robòtica i programació per nois i noies de 6 fins a 16 anys. Les classes es realitzen en horari de migdia, en la franja horària de 12 a 15 i tarda, en la franja horària de 16:30 a 18:00. Possibilitat de participar també com a monitor en casals i tallers d’estiu de robòtica i programació És valorarà experiència en el tracte amb nens i joves. Formació a càrrec de l’empresa.
Capacitats requerides:  Empatia i treball d’equip. Habilitats per tractar amb grups de nois i noies, Tenir iniciativa a l’hora de realitzar la feina. Compromís amb l’empresa i amb la feina. Ser responsable i complir horaris Disponibilitat i flexibilitat horària migdies i/o tardes. Competències TIC. Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Programari de gestió. Nivell Usuari Mig  Requisits molt importants  Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil  Requisits recomanables   Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Incorporació:  18/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Horari:  Migdies 12 a 15 i tardes de 16.30 a 18.30  Atenció al públic:   Sí

CONDUCTOR/A DE CAMIÓ AMB CARNET C1 I CAP A MANLLEU  OFERTA NÚM. 276644  Tasques específiques:  Conductor de camió per càrrega i descàrrega de begudes i productes alimentaris a bars i restaurants de la comarca d’Osona i el Ripollès.   Capacitats requerides:  Imprescindible parlar i entendre el català i castellà, carnet C i CAP.  Requisits obligatoris
Carnets especials: CAP de transport de mercaderies Permís de conduir tipus B i C  Català. Nivell Independent B1 Castellà. Nivell Independent B1 Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental    Incorporació:  11/02/2019  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  40h/setmanals de dill a div de 7h a 15h   Esforç físic:   Sí

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA A VIC  OFERTA NÚM. 276610  Tasques específiques:  Introduir informàticament el material rebut i imprimir-ne les etiquetes identificatives. Introduir comandes i assignar-les als operaris informàticament. Introduir les hores dels treballadors al programa informàtic. Revisar si falten dades de presència i justificants o si hi ha dades que no corresponen i sol·licitar-ne les dades necessàries Sol·licitar, ordenar, enviar i arxivar la documentació generada als equips de treball. Gestionar l’estoc i comandes. Entregar uniformes i EPI’s. Capacitats requerides:  Es busca una persona polivalent, amb facilitat pel detall, capacitat d’aprenentatge i proactivitat. Es valorarà experiència en llocs de treball similars i gestió d’equips i recursos humans.  Requisits obligatoris  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits importants  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B
Programari de gestió. Nivell Usuari Mig   Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  15/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Dill. a Div. de 10h a 14h i de15h a 19h

MANIPULADOR/A PEIX A TARADELL OFERTA NÚM. 276627  Tasques a desenvolupar:  Desespinar, tallar i preparar el peix per a la venda o per al seu tractament i conservació.
Tasques específiques:  Empresa d’alimentació busca persona per a realitzar manipulació i neteja de peix, per la seva posterior congelació. Horari flexible (mitja jornada, preferiblement als matins). Incorporació immediata.   Capacitats requerides:  Persona organitzada i àgil en la feina. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits recomanables  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  06/02/2019  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Mitja jornada en horari flexible (pref. matins)  Atenció al públic:   No

PEÓ DE BRIGADA A SEVA  OFERTA NÚM. 276629   tasques específiques:  Realitzar i executar els treballs senzills d’obra nova o manteniment de la brigada municipal per tal de conservar en bon estat les instal·lacions i dependències municipals i de la via pública i mantenir l’ordre i la neteja tant en l’obra com en les eines que faci servir de conformitat amb les instruccions fixades pel seu superior jeràrquic.   Capacitats requerides:  Interessats/es PORTAR presencialment la documentació que es demana a les bases, a l’Ajuntament de SEVA abans de les 14 hores del divendres 08 de FEBRER de 2018 (inclòs). Les bases estan penjades a la web i al taulell d’anuncis de l’ajuntament.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Bàsic A2   Requisits importants   Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  25/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Horari variable segons les necessitats del servei.

2 PLACES DE PEÓ PER DONAR SUPORT A LA BRIGADA MUNICIPAL A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 276170  Tasques específiques:  Tasques de paleteria, pintura, manobre, neteja i altres pròpies de suport a la Brigada Municipal. Indispensable estar inscrits/es al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació.  Capacitats requerides:
Es requereix persona treballadora i dinàmica, capaç de desenvolupar-se bé en tasques pròpies de peó de la Brigada Municipal. La inscripció es farà aportant la instancia i la documentació a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà fins a 14/02/2019. IMPORTANT: Les bases reguladores d’aquest procés selectiu s’han publicat al web ://www.santhipolitdevoltrega.cat/  Requisits recomanables  Català. Nivell Bàsic A1   Castellà. Nivell Bàsic A1    Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  04/03/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Horari:  37,5h setmanals de dll a dv jornada partida  Esforç físic:   Sí

MECÀNIC – ELECTRÒNIC A MANLLEU  OFERTA NÚM. 275252   Tasques específiques:  Mecànic amb nocions d’electricitat. Reparació i manteniment mecànic-elèctric de diferents aparells industrials (envasadores, talladores, serres, embotidores, bàscules industrials, etc…).Cal·libracions de bàscules industrials amb pesos. Tasques a taller i a casa els clients.
Capacitats requerides:  Coneixements tècnics de mecànica (transmissió per corretja, pinyó i mecànica hidràulica). Valorable experiència en soldadura acer inoxidable amb TIC. Persona autònoma, responsable, amb iniciativa, treball en equip i flexibilitat horària.  Requisits obligatoris  Vehicle propi Permís de conduir tipus B Requisits molt importants
Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Nivell acadèmic: FP I  Titulació: FPII – Manteniment mecànic
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  Català.  Castellà.  Incorporació:  21/01/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Horari partit de dilluns a divendres  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí

Per accedir a les ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari