image_gallery

Ofertes de feina: informació-guia, botiga, operari/ària, instal·lacions elèctriques, farmàcia, coordinació, policia, auxiliar administratiu, tècnic de so, gerocultor/a, tècnic/a, peó cantera, cuina, actes culturals, paletes, carretons,

 

INFOMADOR/A-GUIA  A MONTESQUIU OFERTA NÚM. 276558  Tasques específiques:   Informador/a-guia del Castell de Montesquiu: Atendre al públic visitant. Portar a terme visites guiades al castell. Vendre entrades i productes de la botiga del castell. Facilitar informació del parc i del territori als visitants. Portar a terme l’atenció i el suport tècnic al centre de recursos del castell. Donar suport a les activitats realitzades del parc. Realitzar enquestes i càlcul de freqüentació. Veure bases: www.gesbisaura.cat. Termini presentació: 11 de febrer de 2019 a les 14 hores, a la seu del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. C. Enric Prat de la Riba, 17 de Torelló.   Capacitats requerides:  Iniciativa, autonomia, comunicació, orientació al client, treball en equip, organització i planificació.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  01/03/2018   Durada del contracte:  Més de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Atenció al públic:   Sí

VENEDOR/A DE BOTIGA D’UNA GASOLINERA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 276550 Tasques específiques:   Venedor/a de botiga d’una gasolinera: Atendre els clients, cobrar i quadrar caixa, mantenir l’ordre i fer la neteja del local, reposar les estanteries, controlar l’estoc i notificar a l’encarregada del material pendent, preparar cafès i controlar el forn de pa.
Capacitats requerides:  Flexibilitat horària, responsabilitat, orientació al client, organització i treball en equip.   Requisits molt importants  Català. Nivell Independent B2 Castellà. Nivell Independent B2  Requisits importants  Nivell acadèmic: ESO Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic       Incorporació:  18/02/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Rotatiu: 6-14, 14-22 i 22-6. Ds i dm alterns   Atenció al públic:   Sí

OPERARI/ÀRIA INJECCIÓ PLÀSTIC A MANLLEU OFERTA NÚM. 276525  Tasques específiques:  Empresa dedicada a la fabricació i injecció de plàstic necessita incorporar a una persona per fer tasques d’operari, encaixar i manipular peces i accessoris de PVC.  Capacitats requerides:  Responsabilitat, iniciativa, disposició a l’aprenentatge, capacitat resolutiva i treball en equip.  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent  2  Incorporació:  /02/2019  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  40h/setmanals de dll a dj de 18h a 6h

AUXILIAR D’INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES A GURB OFERTA NÚM. 276511  Tasques específiques:   Empresa especialitzada en instal·lacions elèctriques necessita incorporar a una persona per fer tasques d’auxiliar d’instal·lacions elèctriques. Les principals tasques consistiran en ajudar a fer muntatges elèctrics, fer servir el taladre, la mola i altres eines manuals. Ús de plataformes elevadores i màquines tipus “jirafa”. Cal tenir disponibilitat per puntualment anar a Noruega durant 15 dies a treballar.  Capacitats requerides:   Responsabilitat, disposició a l’aprenentatge, iniciativa i treball en equip. Persona habituada a fer feines que requereix esforç físic i amb habilitats manuals.   Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables   Nivell acadèmic: FP I Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment de vehicles autopropulsats – Electromecànica de Maquinària  Anglès. Nivell Independent B1      Incorporació:  11/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  40h/setmanals de dll a dv 8h a 14h i 15h a 17h

FARMACÈUTIC/A – INFERMER/A A MANLLEU  OFERTA NÚM. 276476  Tasques a desenvolupar:  Rebre prescripcions de productes farmacèutics de metges i altres professionals de la salut, comprovar els historials farmacològics dels pacients i assegurar l’ús apropiat de les dosis i els mètodes d’administració òptims dels medicaments i comprovar la compatibilitat entre medicaments abans de la dispensació. Aconsellar els clients i dispensar medicaments sense recepta i productes auxiliars de diagnòstic i tractament per a situacions comunes.
Tasques específiques:  Preparar medicació, atendre al públic, posar injeccions. També podria complir el perfil una infermera o auxiliar d’infermeria.  Capacitats requerides:
Persona amb iniciativa, responsabilitat i bon tracte al públic.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències de la Salut – Farmàcia   Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits importants    Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits recomanables   Permís de conduir tipus B     Incorporació:  11/02/2019   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  De dill a div de 16h a 20h i un dissabte de dos   Atenció al públic:   Sí

PERSONNEL COORDINATOR A VIC  OFERTA NÚM. 276470  Tasques específiques:  Buscar candidats pels clients; assegurar-se que els candidats tinguin tots els certificats necessaris per treballar per un projecte en concret, incloent visats, documents de viatge, cursos, certificats mèdics, etc; preparar contractes, logística, documents de viatge; comprovar mensualment els plannings per assegurar a l’Account Manager que es pot facturar amb les dades correctes i que el professional rebi el pagament correctament, assegurar-se de mantenir la base de dades al dia, actualitzar CV’s en el format estàndard.  Capacitats requerides:  Acostumat a treballar en equip, alta capacitat de comunicar-se en anglès tant per mail com per telèfon, capaç de treballar sota pressió i fent múltiples tasques al mateix temps. Sociable, entusiasta i amb ganes d’aprendre una feina nova amb possibilitats de promoció a mig/llarg termini.
Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Anglès. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables  xperiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Català.   Castellà.     Incorporació:  14/02/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí   Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  de 9 a 18 (60 mins. flexibles per dinar)  Atenció al públic:   Sí

AGENT POLICIA LOCAL DE L’AJUNTAMENT DE TORELLÓ A TORELLÓ OFERTA NÚM. 276454 Tasques a desenvolupar:  Mantenir l’ordre públic. Protegir persones i béns de perills i actes delictuosos. Arrestar les persones que infringeixen la llei. Dirigir el trànsit de vehicles en el municipi on treballa. Efectuar informes comprovacions i altres tasques administratives. Exercir tasques afins.  Tasques específiques:  Presentació de sol·licituds fins el 18 de febrer de 2019 a les oficines municipals o per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló: https//bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html Més informació al BOPB publicat el passat dia 09/01/2019, al DOGC de 16/01/2019i al BOE de 29/01/2019
Capacitats requerides:  Veure bases publicades ajtorello.cat  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Permís de conduir tipus A i B  Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Requisits recomanables   Carnets especials: ACTIC. Nivell 1 – bàsic  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic   Incorporació:  25/02/2019  Durada del contracte:  Indefinit  Jornada 1:  Indiferent  Atenció al públic:   Sí

PROCES SELECTIU AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA INTERÍ/NA A RODA DE TER OFERTA NÚM. 276445 tasques específiques:   PROCÉS DE SELECCIÓ D’UN/A AUXILAR ADMINISTRATIU/IVA INTERÍ/NA. Podeu consultar les bases: https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.aspx?fnew?bop2019&01/022019001024.pdf&1. Termini presentació sol·licituds: 18/02/2019.  Capacitats requerides:  Auxiliar administrativa OAC.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Incorporació:  19/02/2019
Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 12 mesos

TÈCNIC DE SO, IL·LUMINACIÓ I COORDINACIÓ D’ESPECTACLES A VIC  OFERTA NÚM. 276443  Tasques específiques:  Control del so i il·luminació d’espectacles. Coordinació tècnica d’equipaments i producció tècnica d’espectacles. Coordinació del personal de la brigada escènica. Manipulació, control, prevenció, conservació, neteja, inventari, ajust, manteniment i emmagatzematge d’equips i instal·lacions escenotècniques, així com tasques polivalents relacionades amb la contractació de serveis i subministrament. Inscripcions mitjançant Xaloc, o bé, enviant el CV a ocupacio@vic.cat fins el 15/02/2019.   Capacitats requerides:  Capacitats tècniques i de gestió professionals i personals que puguin contribuir a la prestació d’un servei públic de màxima qualitat. Organització, gestió d’equips, polivalència, creativitat, negociació i comunicació.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Programari d’Ofimàtica  Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1  Requisits recomanables   Titulació: Cicle formatiu grau superior – Imatge i So – Realització d’audiovisuals i espectacles   Permís de conduir    Incorporació:  04/03/2019  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Flexible segons necessitats dels espectacles

MUNTADOR D’ESCENARIS AMB CONEIXEMENTS D’ELECTRICITAT A TORELLÓ OFERTA NÚM. 276405  Tasques específiques:  Muntador d’escenaris amb nocions d’electricitat. S’encarrega juntament amb l’equip de la carrega i descarrega del material de l’orquestra, muntatge de les tarimes, col·locació dels instruments de só i llum així com d’identificar els punts de connexió elèctrica i comprovar que tot estigui a punt per a l’inici de les actuacions i en finalitzar recollir tot el material , les eines i instruments i col·locar-ho altra vegada per retornar-ho al magatzem.   Capacitats requerides:  Flexibilitat horària, adaptabilitat , iniciativa i responsabilitat  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Titulació: FPI – Electricitat  Català. Nivell Independent B1 Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  01/03/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Horari:  De 10 mati a l’endemà 6 mati   Esforç físic:   Sí

VENEDOR/A FORMADOR/A DE SOFTWARE ERP A VIC   OFERTA NÚM. 276319  Tasques a desenvolupar:  Procurar comandes i vendre béns a establiments minoristes, industrials, majoristes i altres. Vendre equips tècnics, subministraments i serveis afins a establiments empresarials o individus. Examinar les necessitats de clients nous i ja existents i subministrar informació especialitzada sobre la manera en què determinats equips, subministraments i serveis satisfan aquestes necessitats. Oferir i negociar preus i condicions de crèdit, signar contractes i registrar comandes. Actualitzar registres de clients i preparar informes de vendes.  Tasques específiques:  Venedor/a, assessor/a, administratiu/va formador/a de software ERP. Vendre i assessorar a empreses de logística i emmagatzematge software ERP.  Capacitats requerides:  Imprescindible coneixement de programari ERP/SGA. Orientació i atenció al client, resolutiva, caràcter afable. Capacitat de ràpid aprenentatge i de saber tancar vendes. Persona compromesa. Coneixements de comptabilitat, facturació, gestió de la producció magatzems.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos Programari de gestió. Nivell Professional  Requisits recomanables    Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà
Branca C.Formatiu Grau Mitja: Informàtica o  Branca C.Formatiu Grau Superior: Informàtica i Comunicacions  Català.   Castellà.   Incorporació:  07/02/2019   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19:30   Atenció al públic:   Sí

GEROCULTOR/A A MANLLEUOFERTA NÚM. 276312  Tasques a desenvolupar:  Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l’instrumental quirúrgic o d’altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l’obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l’administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.  Tasques específiques:  Auxiliar de geriatria  Capacitats requerides:  Coneixements tècnics i responsabilitat.  Requisits obligatoris  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció a Persones en Situació de Dependència Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Requisits recomanables  Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials     Incorporació:  01/02/2019  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit

TÈCNIC/A SOSTENIBILITAT CORPORATIVA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 276275  Tasques específiques:  Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis per la sostenibilitat necessita incorporar a un/a tècnic/a de sostenibilitat corporativa per assessorar a les empreses en matèria de responsabilitat social, controlar l’assistència en la definició i elaboració de continguts de memòries de sostenibilitat segons l’estàndard GRI, elaborar diagnosi i plans de responsabilitat social, elaboració d’estudis i informes i participar en auditories de RSC i de memòries de sostenibilitat. Imprescindible tenir experiència en un lloc de treball similar, elaborant memòries de sostenibilitat.  Capacitats requerides:  Formació en ciències ambientals, dret, empresarials, economia, publicitat i relacions publiques, biologia, enginyeria o similar. Valorable formació específica en RSC: màster o postgrau. Domini de l’Excel i coneixement de les guies del Global Reporting Iniciative.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Experimentat C1     Incorporació:  11/02/2019    Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  40h/setm de dll a dj de 8h a 17h i dv 8h a 15h

TECNIC/A SECTOR AGROALIMENTARI A VIC  OFERTA NÚM. 276252  Tasques a desenvolupar:  Dur a terme recerques sobre tendències socials, econòmiques i sectorials, així com les expectatives dels clients respecte a programes i serveis prestats. Formular i analitzar opcions en matèria de formulació de polítiques empresarials, preparar informes orientatius i recomanacions respecte a la modificació de polítiques, i assessorar sobre opcions preferides. Avaluar repercussions, conseqüències financeres, interaccions amb altres programes i la viabilitat de les diferents polítiques empresarials. Realitzar avaluacions d’amenaces i riscos, i elaborar respostes. Revisar operacions i programes per garantir la coherència amb les polítiques de l’organització.  Tasques específiques:  Procés de selecció per proveir un lloc de treball – Tècnic/a sector agroalimentari, com a personal laboral de Creacció (Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, SL). ATENCIÓ: En cas d’estar interessat/da consulta les Bases a: http://www.creaccio.cat/creaccio/treballa-amb-nosaltres/
Capacitats requerides:  Iniciativa i autonomia. Orientació al client. Aptitud per treballar en equip. Organització i planificació. Orientació a resultats. Bon coneixement del teixit productiu de la comarca d’Osona. Es valorarà haver realitzat tasques d’assessorament i de seguiment empresarial i l’experiència de treball en llocs de treball similars  Requisits obligatoris
Català.  Castellà.  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia  Incorporació:  25/02/2019
Durada del contracte:  Més de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí

TECNIC/A EMPRENEDORIA A VIC  OFERTA NÚM. 276251  Tasques a desenvolupar:   Dur a terme recerques sobre tendències socials, econòmiques i sectorials, així com les expectatives dels clients respecte a programes i serveis prestats. Formular i analitzar opcions en matèria de formulació de polítiques empresarials, preparar informes orientatius i recomanacions respecte a la modificació de polítiques, i assessorar sobre opcions preferides. Avaluar repercussions, conseqüències financeres, interaccions amb altres programes i la viabilitat de les diferents polítiques empresarials. Realitzar avaluacions d’amenaces i riscos, i elaborar respostes. Revisar operacions i programes per garantir la coherència amb les polítiques de l’organització.   Tasques específiques:  Procés de selecció per proveir un lloc de treball – Tècnic/a d’emprenedoria, com a personal laboral de Creacció (Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, SL). ATENCIÓ: En cas d’estar interessat/da consulta les Bases a: http://www.creaccio.cat/creaccio/treballa-amb-nosaltres/
Capacitats requerides:  Iniciativa i autonomia. Orientació al client. Aptitud per treballar en equip. Organització i planificació. Orientació a resultats. Bon coneixement del teixit productiu de la comarca d’Osona. Es valorarà haver realitzat tasques d’assessorament i de seguiment empresarial i l’experiència de treball en llocs de treball similars
Requisits obligatoris  Català.  Castellà.  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia   Incorporació:  25/02/2019  Durada del contracte:  Més de 12 mesos

PEÓ CANTERA A FOLGUEROLES  OFERTA NÚM. 276210  Tasques específiques:  PEÓ PER A CANTERA. Ajudar a l’oficial en totes les tasques de l’explotació: muntar la serra per a tallar la pedra en blocs, instalar-la, recollir la sorra que surt i col·locar matalassos protectors quan el bloc es desprèn, fer el manteniment de la màquina (oli, gas-oil, neteja…) i de l’espai. No és imprescindible experiència Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.
Capacitats requerides:  Adaptació a treballar a l’aire lliure. Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B o A  Requisits molt importants    Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Independent B1   Incorporació:  04/02/2019  Salari mensual:  1100 €  Tipus de contracte:  Interinitat  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Horari:  de dill a div de 8. a 13.00 i de 15 a 18.00  Esforç físic:   Sí

AJUDANT DE CUINA – CAMBRER/A A MANLLEU  OFERTA NÚM. 276201   Tasques específiques:  AJUDANT/A DE CUINA / CAMBRER/A – Pla de Manlleu- TASQUES: ajudant de cuina i cambrer/a per restaurant de caps de setmana. REQUISITS: català i castellà mig, experiència en l’ocupació, carnet de conduir i vehicle propi per desplaçar-se. HORARI: divendres, dissabtes i diumenges de 09h a 15h del migdia. INCORPORACIÓ IMMEDIATA.  Capacitats requerides:  Simpatia i iniciativa. Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir
Requisits importants   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1
Incorporació:  08/03/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Horari:  divendres, dissabte i diumenge de 09h a 15h

AUXILIAR DE FARMÀCIA, TÈCNIC/A DE LABORATORI I/O INFERMERIA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 276178  Tasques específiques:  Dispensar medicaments i fàrmacs als clients i donar instruccions escrites i orals sobre el seu ús segons la prescripció feta per metges o altres professionals de la salut. Atendre prescripcions, omplir i etiquetar envasos amb els medicaments prescrits, ajudar als clients responent preguntes, localitzant articles o remetent-los al farmacèutic.  Capacitats requerides:   Treball en equip, responsabilitat, empatia.
Requisits obligatoris   Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Requisits molt importants
Branca Títol universitari: Farmàcia  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits importants   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Sanitat – Farmàcia  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar   Incorporació:  04/02/2019   Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  dill a div. 9 a 13 h de 17 a 20 dissabte mati de 9   Atenció al públic:   Sí

MUNTATGE D’ESCENARIS I ACTES CULTURALS A VIC  OFERTA NÚM. 275032  Tasques específiques:  Suport al departament de cultura: càrrega i descàrrega dels materials i muntar i desmuntar escenaris en espais de la via pública i equipaments culturals, suport a les activitats culturals que es porten a terme tant a l’aire lliure com a l’interior (porteria de l’Orfeó, a l’espai ETC, etc.)   Capacitats requerides:   Programa Enfeina’t de l’Ajuntament de Vic, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Adreçat a persones de Vic en atur de llarga durada (mínim 12 mesos en atur, continuats o no, durant els darrers 18 mesos -del 10/07/2016 al 10/01/2019-) Requeriments: Esforç físic, responsabilitat, compromís, flexibilitat.
Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Independent B1   Requisits importants   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Castellà. Nivell Independent B1
Requisits recomanables   Nivell acadèmic: ESO    Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   No
Horari:  Flexible. Inclou caps de setmana  Esforç físic:   Sí

OFICIALS 1A. PALETES  A VIC  OFERTA NÚM. 275025  Tasques a desenvolupar:  Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Construir voreres, vorades i calçades de pedra. Estendre amb la paleta l’argamassa sobre els maons o peces de construcció. Comprovar amb el nivell i la plomada l’horitzontalitat i la verticalitat de l’estructura a mesura que avancen les obres. Supervisar altres treballadors.  Tasques específiques:  Tasques d’Oficial 1a/2a Paleta. Obres de manteniment i construcció de la via pública i d’edificis públics.    Capacitats requerides:  Programa Enfeina’t de l’Ajuntament de Vic, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Adreçat a persones de Vic en atur de llarga durada (mínim 12 mesos en atur, continuats o no, durant els darrers 18 mesos -del 10/07/2016 al 10/01/2019-). Es requereix: Autonomia, responsabilitat, compromís, organització.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 24 mesos
Permís de conduir tipus B  Requisits importants   Català. Nivell Independent B1  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: ESO  Castellà. Nivell Independent B1     Llocs a cobrir:  2
Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   No    Horari:  Matins de 7 a 14:30h de dilluns a divendres
Esforç físic:   Sí

CARRETONER/A A ESPINELVES OFERTA NÚM. 275606 Tasques específiques:   Empresa dedicada al sector logístic necessita incorporar a una persona per fer tasques de magatzem (ús de carretó retràctil i transpalet elèctric), càrrega i descàrrega de camions i control de la traçabilitat amb pistola de infrarojos. Imprescindible tenir mínim un any d’experiència en tasques logístiques.   Capacitats requerides:  Responsabilitat, iniciativa, autonomia, disposició a l’aprenentatge i treball en equip.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic    Incorporació:  01/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  40h/setmanals. De 9h a 13:30h i de 15h a 18:30h

VENEDOR/A BOTIGA PRODUCTES TELEFÒNICS A VIC OFERTA NÚM. 275809  Tasques específiques:  Comercial en punt de venda de productes de telefonia. Assessorament i detecció de necessitats del client, i informar de productes i serveis que millor s’adaptin. Crear experiència única pels clients. Tancar vendes, facturació i gestió de les aplicacions informàtiques.   Capacitats requerides:  Clara vocació comercial, orientació al client, iniciativa, flexibilitat i capacitat d’adaptació, interès pel desenvolupament professional i aprenentatge continu, coneixements de noves tendències del sector i bona imatge.   Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Comerç i Màrqueting – Gestió comercial i Màrqueting     Incorporació:  28/01/2019  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  Jornada completa, horari partit. Torns rotatius.  Atenció al públic:   Sí

INFORMADOR/A DEL PARC NATURAL DEL MONTSENY A BRULL OFERTA NÚM. 276247 Tasques a desenvolupar:  Respondre a preguntes relacionades amb problemes i prestar assessorament, informació i assistència. Registrar la informació relacionada amb les preguntes i reclamacions. Transmetre les preguntes complexes als caps d’equip o als assessors experts. Lliurar formularis, documentació informativa i fullets rellevants als interessats  Tasques específiques:  Informar als veïns, visitants i/o usuaris del Parc sobre l’oferta dels equipaments, serveis i productes que ofereix el dit Parc i per extensió el municipi del Brull Col·laborar amb els habitants del parc, agents de l’autoritat, visitants del parc i/o usuaris, tenint especial cura d’informar-los de les disposicions legals vigents relatives a la prevenció d’incendis forestal  Capacitats requerides:  Persona agradable, amb do de gens, resolutiva … La documentació per prendre part en el procés de selecció s’ha de presentar a les oficines de l’Ajuntament del Brull ( en l’horari que diu a les bases, veure la web www.elbrull.cat) abans dels dia 07 de febrer a les 13 h.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus A o B  Català. Nivell Independent B2
Requisits recomanables    Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Castellà. Nivell Independent B2  Anglès. Nivell Independent B1  Incorporació:  25/02/2019  Tipus de contracte:  Temps parcial  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  de 9 a 15 h ( caps de setmana i festius) + estius

PEÓ PER GRANJA DE VAQUES  A ESQUIROL  OFERTA NÚM. 274550  Tasques específiques:  Necessitem incorporar a una persona per treballar de peó a una granja de vaques. Les principals funcions consistiran en munyir vaques i mantenir l’ordre i neteja de la granja. Imprescindible tenir cotxe i carnet B. Feina estable amb possibilitat d’ampliar la jornada laboral. L’horari de treball serà: de dijous a diumenge de 03:30h a 10:30h. Però cal tenir flexibilitat horària per fer horari de 11:30h a 18:30h algun dijous i divendres d’alguna determinada setmana.  Capacitats requerides:  Cerquem a una persona que li agradin els animals i la natura, responsable, acostumada a fer feines d’esforç físic i amb predisposició a l’aprenentatge i iniciativa.  Requisits obligatoris  Vehicle propi   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir tipus B   Castellà. Nivell Independent B2   Català. Nivell Independent B2 Incorporació:  07/01/2019  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal  Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Jornada laboral de 30h/setmanals

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari