image_gallery

Ofertes de feina: dinamitzador, cuina, magatzem, consergeria, treball social, cafeteria, administració, atenció client, educació, supermercat, geriatria, manteniment, mecanització, veterinari/a, guàrdia urbana, assegurances, enyinyer/a…

 

DINAMITZADOR/A COMERCIAL   A  VIC OFERTA NÚM. 275738 Tasques específiques: Executar l’activitat administrativa i informadora en el seu àmbit d’actuació (principalment comerç) sota les instruccions i coordinació del responsable i seguint els procediments establerts i la normativa vigent i, en concret: – Tramitar i realitzar el seguiment dels expedients administratiu. – Classificar i gestionar la informació dels documents administratius. – Relació amb els tercers, ja sigui a les oficines municipals o en l’activitat inspectora (a peu de carrer). – Competència digital TIC – Redacció de documents i coneixement de gestió administrativa Capacitats requerides:  Oferta gestionada des de l’Oficina de Treball de Vic. Interessats apuntar-se al SOC (per persones amb DONO, que no cobrin prestació d’atur, estudis secundaris, residents als barris sud de Vic, centre Històric i la Calla.) Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris. Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: BUP / Batxillerat superior  Requisits recomanables  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  04/02/2019  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  No  Horari:  Dilluns a Dissabte (horari de matins)

AJUDANT DE CUINA  A  MANLLEU  OFERTA NÚM. 275736  Tasques específiques:  Preparació de plats freds i neteja i servei  Capacitats requerides:  Coneixements bàsics de cuina, predisposició a l’aprenentatge i capacitat de treball en equip  Requisits recomanables  Català.   Castellà. Incorporació:  28/01/2019  Tipus de contracte:  Temporals bonificats
Durada del contracte:  Més de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  dimarts a dissabte de 9 a 17.30h

MOSSO DE MAGATZEM/TRANSPORTISTA  A  GURB OFERTA NÚM. 275732  Tasques específiques:  Mosso de magatzem, descarregar i carregar camions, anar a fer recollides amb furgoneta. Capacitats requerides:  Persona amb iniciativa, autònom a l’hora de organitzar-se la feina, responsable i amb bon tracte personal.  Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B  Requisits importants  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Requisits recomanables Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  28/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 15h Esforç físic:  Sí

PEÓ-CONSERGE MANTENIMENT EDIFICIS MUNICIPALS – PERSONAL LABORAL TEMPORAL  A  FOLGUEROLES  OFERTA NÚM. 275703  Tasques a desenvolupar:  Participar en tasques de neteja, reparacions senzilles i manteniment de l’interior de l’edifici. Ocupar-se d’escalfadors i calderes per al subministrament de calefacció i d’aigua calenta. Recórrer els edificis per vetllar per la seva seguretat.  Tasques específiques:  Tenir cura de l¿adequada utilització del material. Realitzar sempre que siguin necessari, treballs complementaris no propis de la seva especialitat que permetin el correcte desenvolupament de les seves funcions. Fer servir les eines manuals i mecàniques requerides pel desenvolupament dels treballs encomanats, així com tenir cura del seu manteniment. Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, segons la prevenció de riscos laborals. Qualsevol altre funció de caràcter similar que li sigui atribuïda  Capacitats requerides:   Persona resolutiva, polivalent i responsable. IMPRESCINDIPLE ESTÀ INSCRIT/A AL SOC Interessats/es PORTAR presencialment la documentació que es demana a les bases, a l’Ajuntament de FOLGUEROLES abans de les 14 hores del divendres 18 de gener de 2019 (inclòs) Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B1  Requisits importants Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Incorporació:  28/01/2019  Salari mensual:  1331 €  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  37’5 hores ( segons necessitats)

DEPENDENT/A – AJUDANT DE CUINA A  VIC OFERTA NÚM. 275668 Tasques específiques:  Botiga d’alimentació i plats per emportar. Atenció al públic, despatxar, emplatar i ajudar en l’elaboració de plats i preparar primers plats i amanides. Servir, cobrar, entre d’altres. Muntar mostrador de plates de menjar.  Capacitats requerides:   Persona amb nocions del sector hostaleria (per aconsellar el client en relació al plat que compra). Habilitats comunicatives, agilitat cobrant, dots comercials, resolutiva.  Requisits obligatoris  Català.   Castellà.
Requisits molt importants  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària Incorporació:  30/01/2019  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Dm a Dg 8 a 12 i de 16:30 a 20:30 Dll fest. Dg mat

TREBALLADOR/A SOCIAL  A  TORELLÓ  OFERTA NÚM. 275658  Tasques específiques:  Primeres acollides, identificació i acompanyament a persones i famílies, oferir informació, orientació, assessorament, treball social comunitari, detecció, prevenció i tractament social i educatiu. Fer propostes d’atenció a les persones i d’interès per a la comunitat, dissenyar programes d’actuacions socials i cooperar amb els altres serveis de la xarxa de benestar. Conèixer els recursos i les prestacions socials existents i informar i ajudar en la gestió dels tràmits. Capacitats requerides:  Treball d’equip , empatia i iniciativa. Cal estar en situació d’atur i inscrit al SOC. Requisits obligatoris Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Treball Social   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 Incorporació:  28/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  37,5 h setmanals (tarda de dilluns es treballa)  Atenció al públic:  Sí

CAMBRER/A DE CAFETERIA   A  TORELLÓ  OFERTA NÚM. 275641  Tasques específiques:  Parar i desparar taules, atendre els clients, servir aliments i begudes a la taula i a la barra, fer cafès, preparar entrepans freds i calents i mantenir el lloc de treball net i ordenat. Capacitats requerides:   Orientació al client, organització i responsabilitat.  Requisits obligatoris
Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits importants  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Requisits recomanables  Anglès. Nivell Independent B1 Incorporació:  21/01/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí
Horari:  Dc, dj i dv de 15 a 20 h / ds i dm de 9 a 13.30 h

ADMINISTRATIU/VA A  SANTA MARIA DE BESORA  OFERTA NÚM. 275639  Tasques específiques:  Registrar dades, arxivar i ordenar documentació, preparar factures i comptabilitzar-les, transcriure informació a l’ordinador i respondre a preguntes telefòniques o electròniques. Capacitats requerides:  Responsabilitat, organització i autonomia.
Requisits obligatoris  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits molt importants  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1
Requisits importants  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Incorporació:  28/01/2019  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  20 hores setmanals a concretar

ADMINISTRATIU/VA I RECEPCIONISTA DE PERRUQUERIA    A  VIC  OFERTA NÚM. 275607  Tasques específiques:   Administratiu/va i atenció a client. Control stock, caixa, vendes, recepció de clients, gestió xarxes socials i de e-mails de proveïdors i clients, preparació de factures i recepció de trucades.  Capacitats requerides:   Bona presència, orientació al client. Persona comunicativa i dinàmica.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català.    Castellà.    Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Anglès.    Requisits recomanables  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa Incorporació:  29/01/2019  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres
Jornada 2:  Només jornada intensiva  Jornada 3:  Exclusivament matí  Horari:  Entre 25h i 30h setmanals matins de 9h a 13h aprox  Atenció al públic:  Sí

CARRETONER/A  A  ESPINELVES  OFERTA NÚM. 275606  Tasques específiques:   Empresa dedicada al sector logístic necessita incorporar a una persona per fer tasques de magatzem (ús de carretó retràctil i transpalet elèctric), càrrega i descàrrega de camions i control de la traçabilitat amb pistola de infrarojos. Imprescindible tenir mínim un any d’experiència en tasques logístiques.  Capacitats requerides:   Responsabilitat, iniciativa, autonomia, disposició a l’aprenentatge i treball en equip.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:  01/02/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  40h/setmanals. De 9h a 13:30h i de 15h a 18:30h

TÈCNIC/A D’EDUCACIÓ INFANTIL  A  SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 275580  Tasques específiques:   Coordinació amb l’equip, atenció a les famílies, participació en l’organització i la realització d’activitats i projectes i suport a l’aula. Les persones interessades a participar en el procés de selecció han de presentar les sol·licituds al registre de l’Ajuntament. El termini de presentació de la documentació finalitza el dia 21 de gener a les 14 hores. La informació sobre la convocatòria la trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament: www.santvicencdetorello.cat  Capacitats requerides:  Responsabilitat, organització, iniciativa, relació interpersonal i treball en equip.  Requisits obligatoris  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Serveis socioculturals i a la comunitat – Educació infantil    Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Requisits molt importants  Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  01/02/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  No  Horari:  De dilluns a divendres: 8 a 13 i 15 a 17 hores

DEPENDENT/A SUPERMERCAT  A  TARADELL  OFERTA NÚM. 275577  Tasques específiques:  DEPENDENT/A DE SUPERMERCAT Busquem una persona per a realitzar tasques d’atenció al client, col·locar els productes a les prestatgeries, reposició dels productes, endreça i neteja de l’espai i responsabilitzar-se de la botiga quan estigui sola. Gestió del programa informàtic per a registrar devolucions, ingressos, quadrar caixa. Feina estable. Molt important experiència en botiga Horari 30 h /setmana: de dimarts a dijous de 14 a 18, divendres i dissabte de 14 a 21 i diumenge de 9:45 a 14:30. Possibilitats de passar a realitzar 40 hores més endavant.  Capacitats requerides:  Responsabilitat, amabilitat en el tracte al client, organització i ofimàtica bàsica . Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu l’ocupació i/o el número d’oferta pel que estigueu interessats.
Requisits obligatoris  Castellà. Nivell Independent B2   Català. Nivell Independent B2   Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Activitats de gestió del petit comerç  Permís de conduir tipus B Incorporació:  22/01/2019  Salari mensual:  600 €  Tipus de contracte:  Temps parcial: indefinit  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent
Jornada 2:  Només jornada intensiva  Horari:  30 hores setmanals de dimarts a diumenge.  Atenció al públic:  Sí

AUXILIAR DE GERIATRIA A  SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 275573  Tasques específiques:   Acompanyar i fer suport a les persones en les diferents activitats que es realitzen al centre: sortides, tallers, exercicis de coordinació… Les persones interessades a participar en el procés de selecció han de presentar les sol·licituds al registre de l’Ajuntament. El termini de presentació de la documentació finalitza el dia 21 de gener a les 14 hores. La informació sobre la convocatòria la trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament: www.santvicencdetorello.cat  Capacitats requerides:  Responsabilitat, organització, iniciativa, relació interpersonal i treball en equip. Requisits obligatoris  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció a Persones en Situació de Dependència Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Auxiliar d’infermeria en geriatria   Requisits recomanables  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  01/02/2019  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  No

ADMINSITRATIU/VA, DEPENDENT/A DE COMPONENTS INFORMÀTICS D’IMPRESSIÓ      A  VIC  OFERTA NÚM. 275569  Tasques específiques:   Adminsitratiu/va, dependent/a i gestió de magatzem de components informàtics d’impressió. Administració de factures, albarans i comandes. Atenció al client i comercial de venda de productes. Tasques de recepció.
Capacitats requerides:  Persona dinàmica, bon tracte amb el públic, perfil comercial, polivalent i organitzada  Requisits obligatoris  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – 6 mesos Permís de conduir  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Altres característiques: Teletreball Incorporació:  29/01/2019  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 2:  Només jornada partida   Horari:  40h set. Jornada partida de DLL a DV. DSS matí Esforç físic:  No  Atenció al públic:  Sí

TÈCNIC/A DE MANTENIMENT ALS PAÏSOS BAIXOS  A  MANLLEU  OFERTA NÚM. 275537  Tasques específiques:  Tècnic de manteniment als Països Baixos. S’encarrega del manteniment i les reparacions adequades dels sistemes i components subministrats per l’empresa. Acompliment efectiu i eficient de les reparacions i el manteniment (correctiu, preventiu i predictiu) en tots els equips lliurats per la companyia en el lloc.Identificar, assenyalar i comunicar problemes (tècnics) i el funcionament no òptim de l’equip amb el Senior Onsite Maintenance Technician  Capacitats requerides:   Grau superior en Mecànica, Electrònica i / o similar. Domini de la llengua anglesa (bones habilitats per a parlar i escriure). Flexible, preparat per a treballar en torns i, si és necessari, fora de l’horari normal de treball. Proactiu, orientat a resultats, solucions i treball en equip, flexible, comunicatiu i resistent a l’estrès. Disponibilitat per anar a viure a Holanda. Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Experiència en l’ocupació – 36  mesos  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Fabricació mecànica – Desenvolupament de projectes mecànics  Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  18/02/2019  Salari mensual:  2500 €  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent  Horari:  Jornada completa

TELEFONISTA PER OFERIR SERVEIS EDUCATIUS  A  MANLLEU OFERTA NÚM. 275524  Tasques específiques:  Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis per la sostenibilitat, necessita incorporar a una persona per oferir recursos educatius a diverses escoles de tot Espanya via telefònica. Es valorarà experiència en telemàrqueting i coneixements en l’àmbit de l’educació. Imprescindible tenir un nivell mig d’informàtica (ús del programa Excel per enregistrar les trucades) i domini del català i castellà (oral i escrit). La durada del contracte serà de 2 mesos.  Capacitats requerides:   Cerquem a una persona amb alta capacitat comprensiva, síntesi i bona comunicació. Organitzada, amb disposició i facilitat per treballar en equip.
Requisits obligatoris  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus B Incorporació:  22/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Horari:  25h/setmanals, de dill a div de 9h a 14h

AUXILIAR D’ADMINISTRACIÓ  A  OLOST  OFERTA NÚM. 275520  Tasques específiques:  Auxiliar d’administració per realitzar tasques d’arxiu, entrar albarans, gestionar entrades i sortides i tasques comptables variades.  Capacitats requerides:  Capacitat de planificació i organització de la feina, preocupació per l’ordre de l’espai de treball i responsabilitat en la gestió de la informació i la documentació.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Castellà.   Català.   Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà
Requisits recomanables  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa Incorporació:  01/02/2019  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  jornada completa 40h setmanals.

VETERINARI/A  A  MANLLEU  OFERTA NÚM. 275517  Tasques específiques:  Passar consultes, cirurgies bàsiques, urgències…   Capacitats requerides:   Persona amb aptitud, ganes d’aprendre i d’entrar a formar part d’una clínica de referència de la zona.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències de la Salut – Veterinària  Permís de conduir tipus B  Requisits importants  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits   manables
Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  28/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:  Sí Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2:  Només jornada intensiva  Horari:  Un dissabte de cada 3  Atenció al públic:  Sí

VENEDOR/A I ADMINISTRATIU/VA     A  MANLLEU OFERTA NÚM. 275512  Tasques específiques:   Venedor/a per a botiga de tintes i tòners per a impressores. Assessorament i atenció als clients, vendre tot tipus de productes de tintes, tòners… tasques de reposició de productes, cobrament a caixa, control d’stock, comptabilitat bàsica, telemàrqueting…
Capacitats requerides:  Orientació al client i capacitat d’autonomia perquè la persona estarà sola a la botiga.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  28/01/2019  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida   Horari:  Dill a div horari partit. Dissabte matins

BORSA DE TREBALL D’AGENTS DE LA GUÀRDIA URBANA DE L’AJUNTAMENT DE VIC A  VIC  OFERTA NÚM. 275505  Tasques a desenvolupar:  Mantenir l’ordre públic. Protegir persones i béns de perills i actes delictuosos. Arrestar les persones que infringeixen la llei.  Dirigir el trànsit de vehicles en el municipi on treballa.  Efectuar informes comprovacions i altres tasques administratives.  Exercir tasques afins.  Tasques específiques:   Les funcions bàsiques del lloc de treball d’AGENT són les que atribueix la Llei 16/1991, de10 de juliol, de les policies locals, amb les limitacions que estableix pels funcionaris interins. Els models de sol·licituds són a disposició de les persones interessades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i també es poden obtenir en la pàgina web municipal (http://www.seuelectronica.vic.cat)  Capacitats requerides:   Tenir com a mínim una alçada de 1’65 m els homes i 1’60 m les dones. No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.  Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO  Permís de conduir tipus B i A2  Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Requisits recomanables  Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  29/01/2019  Tipus de contracte:  Interinitat  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:  Sí  Esforç físic:  Sí

AJUDANT DE CUINA  A  VIC  OFERTA NÚM. 275496  Tasques específiques:   Es necessita ajudant de cuina, línia de freds i calents (manipulació, elaboració i preparació de plats, neteja i manteniment)  Capacitats requerides:   Persona habituada a treballar a una cuina, pulcra, polivalent i àgil  Requisits obligatoris  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Català.    Castellà.    Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: ESO Incorporació:  28/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Indefinit  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  20h setmanals de dijous a diumenge

RESP. COMPTABILITAT  A  SEVA  OFERTA NÚM. 275490  Tasques a desenvolupar:  Planificar, dirigir i coordinar les operacions financeres de l’empresa o l’organització.
Avaluar la situació financera de l’empresa o l’organització, preparar els pressupostos i controlar les operacions financeres.  Establir i gestionar pressupostos, controlar les despeses i assegurar la utilització eficient dels recursos.  Establir i dirigir els procediments operatius i administratius.  Planificar i dirigir la feina diària.  Tasques específiques:  Responsable pel departament comptabilitat per una substitució de maternitat amb possibilitats de continuïtat. Realització dels tancaments comptables mensuals. Impostos: elaboració i presentació de totes les declaracions d’Imports. Tresoreria: flux de tresoreria, remeses de pagament, previsions de cash Flow i seguiment de cobraments. Conciliacions bancàries. Pressupostos: revisió, seguiment, enviament, tancament i facturació dels pressupostos de l’empresa i resolució d’incidències etc.  Capacitats requerides:   Nivell alt d’anglès i experiència prèvia en lloc similar. Nivell alt d’office i coneixements d’ERP (valorable A3 ERP). Persona acostumada a treballar en equip, proactiva, organitzada, adaptable i amb capacitat d’aprenentatge. Interessats envieu currículum a seleccio@mancoplana.cat i lduran@drivingevents.com amb la referència ¿SDL ¿ RESP. COMPTABLE  Requisits obligatoris  Anglès. Nivell Experimentat C1
Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques -  Administració i Direcció d’Empreses  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  04/02/2019 Tipus de contracte:  Interinitat   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida
Horari:  Dll a Dj 08h-14h i 15h-17h. Dv 08h-15h

AGENT ASSEGURANCES   A  TARADELL   OFERTA NÚM. 275486         Tasques específiques:   Cerquem persona interessada en el sector de les assegurances. Funcions d’Agent Comercial amb suport de base de dades de la companyia i procés propi de cerca de nous clients. Possibilitats reals de carrera professional a través de la promoció interna a altres llocs de treball. Formació inicial a càrrec de l’empresa  Capacitats requerides:   Emprenedoria, iniciativa i planificació. Imprescindible facilitat de comunicació, interès en l’àrea comercial i d’atenció servei. Fluïdesa en català i castellà. Facilitat per treballar amb suport informàtic. Interès per treballar per compte propi. Interessats /des enviar currículum a josep.tort@catalanaoccidente.com amb l’assumpte “SDL- AGENT “  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Nivell acadèmic: FP II  Català. Nivell Independent B2 / Llengua materna   Castellà. Nivell Independent B1 / Llengua materna Incorporació:  04/02/2019  Tipus de contracte:  Treballador autònom  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Segons necessitats  Atenció al públic:  Sí

FORMADOR/A EXTRESCOLAR ROBÒTICA  A  TONA  OFERTA NÚM. 275483  Tasques específiques:   Busquem ESTUDIANTS d’educació primària, infantil, psicologia, pedagogia o relacionats amb educació amb disponibilitat de TARDES per impartir activitats d’extraescolars de ROBÒTICA a nens i nenes de primària. Formació a càrrec de l’empresa, no cal experiència amb robòtica. Prèviament els formadors rebran formació per poder adquirir tots els coneixements necessaris. Imprescindible Català i Castellà fluid i mitjà de transport propi per desplaçar-se al centre escolar on realitzar la formació.  Capacitats requerides:   Flexibilitat horària, interès en el camp de l’educació i motivació per les noves tecnologies. Habilitats pedagògiques, autonomia, organització, comunicació, relació interpersonal. Interessats envieu currículum amb la referència “SDL- FORMADOR/A ROBÒTICA” a l’assumpte a seleccio@mancoplana.cat i a rrhh@ausatel.cat.  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2
Requisits recomanables  Branca Títol universitari: Informàtica Incorporació:  21/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  De dilluns a divendres de 16-19H

DINAMITZADOR JUVENIL PER PUNT JOVE DE FOLGUEROLES  A  FOLGUEROLES  OFERTA NÚM. 275447  Tasques a desenvolupar:   Ajudar les persones a identificar opcions i elaborar plans d’actuació, donant-los al mateix temps el suport i l’assistència necessaris.  Participar en la selecció i admissió de persones en programes adequats.  Tasques específiques:
Informar, orientar, assessorar i prestar atenció directa als joves que es dirigeixi a l’Oficina Jove Realitzar el manteniment, actualització i classificació de les informacions de l’Oficina Jove de Folgueroles Oferir informació i assessorament entorn als diferents eixos d’Interès juvenil: educació, treball, salut jove, garantia juvenil… Dinamització a les xarxes socials de les activitats i informacions d’interès Fomentar i canalitzar la participació juvenil: dinamitzar i donar suport a la participació i a les iniciatives juvenils i fomentar l, associacionisme
Capacitats requerides:   Persona organitzada i resolutiva – Relació interpersonal. IMPRESCINDIPLE ESTÀ INSCRIT/A AL SOC Interessats/es PORTAR presencialment la documentació que es demana a les bases, a l’Ajuntament de FOLGUEROLES abans de les 14 hores del dijous 17 de gener (inclòs)  Requisits obligatoris  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B
Català. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables  Nivell acadèmic: FP II Incorporació:  28/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Durada  ndeterminada per obra o servei Contracte prorrogable:  No Horari:  8 hores (dues tardes : dimarts i divendres)

CAP DE SERVEI LOGÍSTIC  A  VIC  OFERTA NÚM. 275420  Tasques específiques:  Supervisió del servei de càrrega i descàrrega de camions. Amb 52 persones a càrrec. Coordinar tasques assignades al personal, vacants, baixes, horaris. Planificar les necessitats del personal d’acord amb les càrregues de treball previstes. Gestió directa amb el client sobre l’operativa diària. Gestió informàtica i administrativa. Resolució de no conformitats. Detectar i facturar totes aquelles hores que no estan dins de l’oferta. Control i detecció de desviacions.
Capacitats requerides:  Dinamisme, gestió d’equips, treball en equip, polivalència, resolució de conflictes, responsabilitat, comunicació.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Requisits recomanables  Vehicle propi Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador  Permís de conduir Incorporació:  25/01/2019  Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida  Horari:  de 08:00 a 12:00 i de 15:00 a 19:00

ENGINYER/A PER A HOLANDA   A  MANLLEU  OFERTA NÚM. 274387  Tasques específiques:   Enginyer/a mecànic/a per empresa d’Holanda. Coordinació tècnica dels projectes. Responsable de tot el procés d’enginyeria des de l’especificació fins a la implementació. Figura de contacte entre el client, el proveïdor i els enginyers de l’equip. L’empresa col·labora en la recerca d’habitatge i realització dels tràmits.  Capacitats requerides:  Experiència en automatització industrial. Habilitats de comunicació i de lideratge. Domini alt d’anglès. Persona responsable, organitzada i adaptable als canvis. Disposada a viure l’experiència de treballar per 1-2 anys o també indefinidament als Països Baixos. Els joves sense experiència també poden optar a la feina.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Experiència en l’ocupació – 30 mesos  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Grau – Enginyeria – Enginyeria Mecànica   Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2
Anglès. Nivell Independent B2 Incorporació:  10/01/2019  Salari mensual:  3500 €  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:  Sí   Jornada 1:  Indiferent   Horari:  40h/setmanals

MUNTADOR/A O INSTAL·LADOR/A DE PISCINES PER HOLANDA   A  MANLLEU  OFERTA NÚM. 274386  Tasques específiques:   Muntador/a o instal·lador/a de piscines. Construcció, renovació i manteniment de piscines d’ús públic i privat. L’empresa col·labora en la recerca d’habitatge i realització dels tràmits. Capacitats requerides:  Coneixement de electricitat. Coneixement i experiència de d’instal·lacions de calefacció o fontaneria. Domini bàsic d’anglès. Persona responsable, organitzada i adaptable als canvis. Disposada a viure l’experiència de treballar per 1-2 anys o també indefinidament als Països Baixos. Els joves sense experiència també poden optar a la feina.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Electricitat i Electrònica – Equips i Instal·lacions electrotècniques   Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Anglès. Nivell Bàsic A2 Incorporació:  10/01/2019  Salari mensual:  2250 €  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  40h/setmanals

MECÀNIC/A D’AUTOMOCIÓ PER A HOLANDA  A  MANLLEU  OFERTA NÚM. 274384  Tasques específiques:  Mecànic/a d’automoció. Manteniments i reparacions de cotxes nous i usats a taller concessionari oficial de cotxe ubicat a Holanda. L’empresa col·labora en la recerca d’habitatge i realització dels tràmits.  Capacitats requerides:   Domini d’electrònica i mecànica. Domini bàsic d’anglès. Persona responsable, organitzada i adaptable als canvis. Disposada a viure l’experiència de treballar per 1-2 anys o també indefinidament als Països Baixos. Els joves sense experiència també poden optar a la feina.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: FPI – Mecànica de l’automòbil   Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Anglès. Nivell Bàsic A2 Incorporació:  10/01/2019  Salari mensual:  2300 €  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent  Horari:  40h/setmanals

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari