sí vida

Que sí, vida!

L’espectacle té per objectiu prevenir el VIH/SIDA i les infeccions de transmissió sexual  on les persones joves poden veure reflectits temes tan propers com la sexualitat, la negociació afectiva i la prevenció d’embarassos no desitjats.
Es tracta d’una obra de teatre interactiu que la companyia Teatracció utilitza com a eina socioeducativa per sensibilitzar a les persones joves sobre el tema,  transmetre’ls  la importància  que té la prevenció i  ser conscients  dels riscos que es corren durant les relacions.
Després de la representació de l’obra, es fa una escenificació de dues persones  joves que amb l’excusa d’estudiar desitgen estar juntes, però  una d’elles no vol parlar del preservatiu. Fet  que contribueix a la reflexió i provoca el debat.
És en aquesta segona part que  la companyia demana que  persones  joves puguin a l’escenari i facin d’actors/actrius escenificant aquesta segona part. Aquí mostren com actuarien elles i com explicarien a l’altra persona  la importància de la prevenció.
Què sí vida és una activitat més de les que es fan des del Torelló Jove amb els centres educatius del municipi per donar resposta a molts dels objectius plantejats en el PLJ 2017-2021, dins l’Eix de Salut. Treballem la promoció de la salut, per mitjà de l’assessorament i l’adquisició de  coneixements, hàbits i conductes saludables que contribueixen a la reducció de conductes de risc vinculades a les relacions afectives -sexuals.
L’obra que es farà el dimecres 5 de desembre a l’Institut Cirvianum s’adreça a l’alumnat de 4t d’ESO i està previst l’assistència de més d’un centenar de joves.

 

 

Deixa el teu comentari