image_gallery

Ofertes de feina: manteniment, botiga, orientació laboral, energètica, promoció, equip producció, neteja consergeria, sociosanitari, repartidor/a, emprenedoria…

 

MANTENIMENT DE MAQUINÀRIA TÈXTIL (CARDES) A MANLLEU  OFERTA NÚM. 274033  Tasques a desenvolupar:    Efectuar treballs tècnics relacionats amb les tasques de recerca i desenvolupament relatives a màquines, equips, components i instal·lacions mecànics, i assajar prototipus.Garantir que els projectes d’enginyeria mecànica i els treballs acabats compleixen les especificacions, els reglaments i les clàusules contractuals existents  Tasques específiques:   Reparar i fer el manteniment de les Cardes.  Capacitats requerides:
Tot i que no és necessari, es valorarà positivament que la persona tingui experiència i coneixements informàtics.   Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior
Titulació: Cicle formatiu grau superior – Instal·lació i Manteniment – Mecatrònica Industrial  Permís de conduir tipus B  Català.   Castellà.   Incorporació:  02/01/2019    Tipus de contracte:  Indefinit     Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  de 8h a 13h i de 15h a 18h

AJUDANT DE BOTIGA DE QUEVIURES I ALIMENTACIÓ A SANT BOI DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 274013 Tasques específiques:  Ajudant a botiga de queviures i alimentació. Col·locar productes als prestatges, endreçar magatzem, atendre clientela, realitzar cobraments, etc.   Capacitats requerides:  Habilitats comunicatives, bona presència, empatia i amabilitat.        Requisits obligatoris  Català.  Castellà.  Incorporació:  10/12/2018  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei  Horari:  diumenges de 10 a 14h i algun dissabte de 16 a 20h

ORIENTADOR/A LABORAL  A VIC  OFERTA NÚM. 274001  Tasques específiques:  Reclutament i acollida de joves del Sistema de la Garantia Juvenil. Assessorament, orientació, informació, motivació i acompanyament a joves en procés de recerca de feina o de retorn al sistema educatiu. Planificació i execució d’accions individuals i grupals pel foment de l’ocupació. Com per exemple: accions de formació en competències transversals, mercat de treball i eines de recerca de feina. Foment de la participació i inclusió dels joves a l’entorn social. Coordinació amb els diferents agents del territori per a la promoció de l’ocupació juvenil.    Capacitats requerides:  Cal que la persona tingui capacitat de treballar amb un equip pluridisciplinar i pugui adaptar-se amb facilitat a la realitat de l’entitat. Ha de ser una persona empàtica i propera a la realitat dels joves desocupats i ha de tenir les eines per dinamitzar i motivar cap a objectius laborals i/o formatius. Interessats enviar currículum a: insercio@adfo.cat  Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Programari d’Ofimàtica  Programari de Bases de dades  Català.    Castellà.   Incorporació:  27/12/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos

TÈCNIC/A ENERGÈTIC/A A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273981  Tasques específiques:  Tècnic/a d’energia. Suport en el desenvolupament de projectes d’eficiència energètica (coaching energètic, monitorització, contractació elèctrica, auditories o ISO50001) i/o projectes d’instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum o edificis nZEB.   Capacitats requerides:  Experiència en l’àmbit de l’eficiència i la gestió energètica. Coneixement del mercat elèctric i gestió de subministraments. Coneixement i experiència en consultoria i gestió energètica. Molt valorable formació i coneixements de ISO 50001. Molt valorable formació i experiència en projectes executius d’instal·lacions fotovoltaiques.   Requisits obligatoris    Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències – Ciències Ambientals   Permís de conduir tipus B
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Independent B1   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Altres característiques: Teletreball     Incorporació:  10/12/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Partit de dilluns a dijous. Divendres de 8h a 15h

PROMOTOR/A DE VENDA DE CAPSES REGAL A VIC  OFERTA NÚM. 273944  Tasques a desenvolupar:  Fer demostracions d’articles en venda, a fi d’informar els clients sobre les seves característiques i utilització, a més d’estimular l’interès de compra. Respondre a les preguntes que se’ls facin i oferir assessorament sobre l’ús dels productes. Vendre productes o dirigir els clients al personal de vendes. Anotar comandes i disposar el necessari per al pagament, lliurament i recollida dels productes.   Tasques específiques:  Guiar, assessorar i incentivar la venta de les capses regal a les persones interessades, a explicar-los la diferència entre els 8 models disponibles i a resoldre tots els dubtes que puguin tenir.
Capacitats requerides:  Dots comunicatives principalment, desimboltura i vocació amb l’atenció al client.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Batxillerat   Català.   Castellà.
Requisits recomanables    Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil   Branca C.Formatiu Grau Superior: Comerç i Màrqueting     Llocs a cobrir:  3
Incorporació:  15/12/2018   Durada del contracte:  Menys d’un mes   Contracte prorrogable:   No    Horari:  78 o 42 hores durant tota la campanya de Nadal   Atenció al públic:   Sí

VENEDOR/A ASSESSOR/A BOTIGA D’ESPORT    A VIC  OFERTA NÚM. 273915  Tasques específiques:   Atendre els clients i gestionar l’stock de la secció. Assessorament especialitzat en FITNESS i NATACIÓ   Capacitats requerides:   Persona de tracte amable, apassionat/da per l’esport. Iniciativa, responsabilitat i capacitat de gestió.     Requisits obligatoris   Programari d’Ofimàtica  Català.    Castellà    Incorporació:  10/12/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  40 hores setmanals   Atenció al públic:   Sí

RESPONSABLE EQUIP DE PRODUCCIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT   A VIC   OFERTA NÚM. 273901  Tasques a desenvolupar:  Treball en línia de producció: muntatge de peces metàl·liques i gestió d’un equip de persones amb discapacitat intel·lectual. Gestionar un equip de persones amb discapacitat intel·lectual, a la vegada que subministra el material a les màquines de muntatge, fa la verificació dels paràmetres de qualitat, control i suport als treballadors peons i triatge de diferents materials. La persona porta les persones usuàries de Vic a Torelló on és l’empresa fa la jornada amb elles i tornen a Vic.  Capacitats requerides:  Treball en equip, gestió de grups, experiència en tasques de producció.    Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir   Castellà.    Català.    Incorporació:  10/12/2018   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Tardes: de 13:30 a 21:50h

CONSERGE-NETEJADOR/A A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273866  Tasques a desenvolupar:  Participar en tasques de neteja, reparacions senzilles i manteniment de l’interior de l’edifici.  Tasques específiques:  Obrir portes al matí, neteja d’aules i pati, neteja de menjador, manteniment de l’edifici (canvi de fluorescent, canvi de mobiliari), col·laborar amb les activitats del centre   Capacitats requerides:  Responsabilitat, iniciativa i autonomia, flexibilitat horària    Requisits molt importants    Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris
Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Incorporació:  26/11/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 12 mesos
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  75% jornada. 8-9.30h / 12 a 15 h / de 17 a 19   Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

COSIDOR/A DE MÀQUINES INDUSTRIALS OWERLOCK I PLANA A MASIES DE VOLTREGÀ  OFERTA NÚM. 273837  Tasques a desenvolupar:  Cosir a mà les teles de paraigües i ombrel·les a l’armadura, unint-les a les barnilles de manera que quedin subjectes en plegar-se. Confeccionar i muntar teles gruixudes, lones i materials similars en veles, tendals i tendes.
Tasques específiques:  Cosidor/a per a operar amb màquines de cosir industrials, planes i owerlock per cosir lones de tendals i parasols.    Capacitats requerides:  Valorable experiència
Requisits molt importants   Castellà. Nivell Independent B2  Català. Nivell Independent B2  Requisits importants   Vehicle propi  Permís de conduir   Incorporació:  03/12/2018
Durada del contracte:  Indefinit   Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada partida   Horari:  8 a 13 h 15 a 18.Divend tarda festa excepte estiu   Esforç físic:   Sí

RESPONSABLE DE PROJECTES A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273835  Tasques específiques:  Responsable de projectes de residus. Redacció dels plecs de condicions dels serveis de recollida i neteja viària. Assessorament sobre la fiscalitat dels residus municipals. Responsable de licitacions públiques (serveis de gestió integral de residus). Seguiment i coordinació de serveis prestats per l’empresa (clients privats i públics). Detectar i dotar els projectes dels recursos humans necessaris i garantir la seva correcta gestió. Distribuir les càrregues de treball del personal al seu càrrec. Coordinar l’equip.   Capacitats requerides:  Persona organitzada i metòdica, amb bones habilitats comunicatives, amb disposició i facilitat pel treball en equip, amb orientació a resultats, hàbil en la redacció d’informes i memòries tècniques, consolidada experiència i coneixements del sector dels residus, que hagi gestionat equips de treball i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats   Experiència en l’ocupació – 24 mesos   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals   Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Independent B2  Incorporació:  10/12/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Partit de dilluns a dijous. Divendres de 8h a 15h

AUXILIAR SOCIOSANITARI A BALENYÀ  OFERTA NÚM. 273804  Tasques específiques: auxiliar sociosanitari en residència per torn de 7 a 10h (3h/dia) Atenció a persones grans en residència fent reforç en totes les tasques: ajudant a donar sopars, acompanyar a dormir, realitzar higienes i administració de medicació. Torns de treball de dilluns a diumenge de 7-10h i de dimarts a divendres de 7-10h la següent. Possibilitats d’ampliar la jornada a mig-llarg termini  Capacitats requerides: Imprescindible tenir formació reglada en Atenció Sociosanitària en institucions. Es valorarà experiència. Disponibilitat horària, capacitat de relació interpersonal, gestió de les emocions, treball col¿laboratiu i habilitats comunicatives. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.    Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Auxiliar d’infermeria en geriatria   Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  03/12/2018  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:  Sí   Jornada:  Només jornada parcial Exclusivament matí  Esforç físic:  Sí  Atenció al públic:  Sí

REPARTIDOR – BARCELONA CIUTAT A FOLGUEROLES   OFERTA NÚM. 273808  Tasques específiques: Conduir i ocupar-se de carregar i descarregar productes d’alimentació, fleca, per BARCELONA CIUTAT I ZONA METROPOLITANA. Amb punt de sortida i arribada a Folgueroles. Jornada de 6.15h a 14.15h.  Capacitats requerides: Imprescindible experiència en treballs de repartidor per Barcelona. Iniciativa, autonomia, agilitat i responsabilitat. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: FP I  Castellà. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  03/12/2018  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  De Dilluns a divendres de 6.15h a 14.15h

DEPENDENT/A A SEVA  OFERTA NÚM. 273818  Tasques específiques: Dependent/a de botiga que gestionarà el comerç durant baixa de maternitat: venda de productes d’alimentació i petits objectes de regal, servir degustacions (beguda i pastisseria). Atenció als clients, realització de comandes, organitzar la botiga, cobrar i quadrar caixa i fer neteja del local. Puntualment, actualització de les xarxes socials de la botiga (facebook, instagram i blog). Horari: de dimecres a diumenge, de 8:45 a 13:15 i els divendres de 17:00 a 20:00 (25,5 hores setmanals). Es valorarà experiència com a dependent/a i coneixements d’anglès i francès.  Capacitats requerides: Cerquem una persona responsable, amb capacitat per treballar de forma autònoma i per prendre decisions. Imprescindible disposar de bones habilitats comunicatives i orientació al client. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des..  Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B2   Requisits recomanables  Vehicle propi
Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus B  Castellà. Nivell Independent B2   Anglès. Nivell Independent B1 Incorporació:  02/01/2019
Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  No  Horari:  Dimecres a diumenge  8:45 a 13:15. Divs:17 a 20
Atenció al públic:  Sí

TÈCNIC/A D’EMPRENEDORIA    A VIC   OFERTA NÚM. 271435  Tasques a desenvolupar:    Dur a terme recerques sobre tendències socials, econòmiques i sectorials, així com les expectatives dels clients respecte a programes i serveis prestats. Formular i analitzar opcions en matèria de formulació de polítiques empresarials, preparar informes orientatius i recomanacions respecte a la modificació de polítiques, i assessorar sobre opcions preferides. Avaluar repercussions, conseqüències financeres, interaccions amb altres programes i la viabilitat de les diferents polítiques empresarials. Realitzar avaluacions d’amenaces i riscos, i elaborar respostes. Revisar operacions i programes per garantir la coherència amb les polítiques de l’organització.   Tasques específiques:   Procés de selecció per proveir un lloc de treball – Tècnic/a d’emprenedoria, com a personal laboral de Creacció (Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, SL). ATENCIÓ: En cas d’estar interessat/da consulta les Bases a: http://www.creaccio.cat/creaccio/treballa-amb-nosaltres/
Capacitats requerides:   Iniciativa i autonomia. Orientació al client. Aptitud per treballar en equip. Organització i planificació. Orientació a resultats. Bon coneixement del teixit productiu de la comarca d’Osona. Es valorarà haver realitzat tasques d’assessorament i de seguiment empresarial i l’experiència de treball en llocs de treball similars.
Requisits obligatoris   Català.   Castellà.   Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Economia   Incorporació:  10/12/2018   Durada del contracte:  Indefinit

Per accedir ofertes : WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari