image_gallery

Ofertes de feina: cuina, cuidador/a, coordinador/a, docent, fruiteria, educador/a i treballador/a social , comercial, botiga, peó, peixeteria, bar

 

AUXILIAR DE CUINA A MANLLEU OFERTA NÚM. 273735  Tasques específiques:  Preparació dels plats per servir (escalfar aliments, etc.) i neteja dels utensilis utilitzats i l’espai. Capacitats requerides:  Persona polivalent, amb adaptabilitat, dinàmica i molta disposició a l’aprenentatge.   Requisits molt importants   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1   Requisits importants   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris   Incorporació:  26/11/2018
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  De 6:30h a 16:30h

CUIDADOR/A A DOMICILI   A SANT QUIRZE DE BESORA  OFERTA NÚM. 273708  Tasques a desenvolupar:  Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d’embenats, generalment d’acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure’s en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l’entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l’habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s’adaptin als requisits nutricionals o dietes que s’han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.  Tasques específiques:  Cuidador/a de persones a domicili amb el model d’atenció centrada en la persona.    Capacitats requerides:  Alta responsabilitat, empatia i comunicació interpersonal.   Requisits molt importants    Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili  Requisits importants   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Serveis socioculturals i a la comunitat – Atenció a Persones en Situació de Dependència   Incorporació:  26/11/2018   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos

COORDINADOR/A CENTRE SERVEIS GENT GRAN A VILADRAU OFERTA NÚM. 273657  Tasques específiques:  Responsable de dirigir, coordinar i posar en marxa els procediments d’actuació, de les diferents àrees d’atenció del centre. S’ocuparà de planificar, revisar, fer el seguiment i executar, si s’escau les diferents activitats i tallers del centre. Es farà càrrec de les diferents aspectes relacionats amb l’atenció a les persones ateses al centre, així com de l’atenció a les famílies. Es responsabilitzarà, de la gestió i coordinació del personal. Imprescindible disposar d’alguna de les següents titulacions: Treball Social, Educació Social, Psicologia o Teràpia Ocupacional.    Capacitats requerides:  Relacions interpersonals, habilitats socials i d’empatia vers els altres, treball en equip, negociació, lideratge de persones, pro activitat, flexibilitat i alta capacitat de planificació, organització i resolució de problemes. Interessats/des envieu currículum amb la referència “Coordinació Viladrau” a l’assumpte a seleccio@mancoplana.cat i lpey@sumaracciosocial.cat.   Requisits obligatoris   Castellà. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica Incorporació:  03/12/2018
Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit   Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada partida

AUX.SOCIOSANITARI/A -GERICULTOR/A A VILADRAU OFERTA NÚM. 273646 Tasques específiques:  Realitzar l’acompanyament a les persones usuàries del centre, participant en les diferents activitats i tallers que s’hi desenvolupen. Vetllar pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats. Imprescindible presentar la formació sociosanitària pertinent per poder treballar en centre de serveis de gent gran. Es valorarà proximitat a Viladrau i tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.
Capacitats requerides:  Orientat/da en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones, amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 12 mesos Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables   Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Sanitat – Cures auxiliars d’infermeria  Català. Nivell Independent B2   Incorporació:  01/01/2019
Durada del contracte:  Indefinit   Horari:  Jornada 40h compresa entre les 9 a les 19h

DOCENT DEL MÒDUL DE PRIMERS AUXILIS DEL CURS DE CP SOCORRISME   A MANLLEU OFERTA NÚM. 273630 Tasques específiques:  Impartir la docència del Mòdul Primer Auxilis (40h) del curs amb Certificat de Professionalitat de nivell 2 de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques   Capacitats requerides:  Imprescindible 1 any d’experiència treballant realitzant tasques de Primers Auxilis i experiència com a docent de mínim 600h de formació impartides.. | Titulacions: llicenciatura de medicina o diplomatura d’infermeria
Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Grau – Ciències de la Salut – Infermeria     Incorporació:  14/01/2019
Tipus de contracte:  Treballador autònom   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:   No    Horari:  horari a acordar de dilluns a divendres de 9h a 14

DEPENDENT/A FRUITERIA A VIC  OFERTA NÚM. 273592  Tasques a desenvolupar:  Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts  Tasques específiques:  DEPENDENT/A FRUITERIA Venda el públic, col·locació del material, taller el producte … Jornada de treball de dimarts a dissabte de 7-14h i divendres de 7-12h i de 15-20h. diumenge i dilluns festa. Lloc de treball estable amb possibilitats de promoció a encarregat/da de botiga.    Capacitats requerides:  Bona comunicació en català i castellà. Atenció al client, responsabilitat, ordre i neteja. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits obligatoris   Castellà. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental   Incorporació:  03/12/2018
Durada del contracte:  Indefinit    Horari:  Jornada intensiva matins i una tarda de DT a Ds    Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

EDUCADORS/ES SOCIALS A VIC OFERTA NÚM. 273543   Tasques específiques:  Borsa de treball de Educadors/es Socials Aj.Vic. Informació, orientació i assessorament a les persones. Valoració social i elaboració del diagnòstic. Detecció, prevenció i atenció de situacions de risc social o d’exclusió. Elaboració, aplicació, avaluació i tancament dels plans d’intervenció. Tramitació i seguiment, de les prestacions individuals i/o familiars. Coordinació amb els professionals de l’equip i territori. Promoció, elaboració i seguiment de projectes d’intervenció individual, familiar, grupal i comunitària. Participar en la gestió i avaluació dels serveis o programes. Termini 10/12/2018    Capacitats requerides:  Capacitat de treball en equip, capacitat de motivar; habilitats de relació i comunicatives, discreció quan s’escaigui, persona amb iniciativa i empenta, persona emocionalment equilibrada, motivació per la feina, amb capacitat de treball, persona amb capacitat/habilitat per resoldre conflictes, persona que sigui capaç de treballar amb certa pressió, capacitat d’escolta.   Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica   Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Educació Social   Branca Títol universitari: Educació
Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants    Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats
Experiència en l’ocupació – 6 mesos      Incorporació:  17/12/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Dll a Dv de 8 a 15h i dll tarda de 16h a 18’30h

TREBALLADORS/ES SOCIALS A VIC  OFERTA NÚM. 273541  Tasques específiques:  Borsa de treball de Treballadors/es Socials Aj. Vic. Informació, orientació i assessorament a les persones. Valoració social i elaboració del diagnòstic. Detecció, prevenció i atenció de situacions de risc social o d’exclusió. Elaboració, aplicació, avaluació i tancament dels plans d’intervenció. Tramitació i seguiment, de les prestacions individuals i/o familiars. Coordinació amb els professionals de l’equip i territori. Promoció, elaboració i seguiment de projectes d’intervenció individual, familiar, grupal i comunitària. Participar en la gestió i avaluació dels serveis o programes. Termini 10/12/2018    Capacitats requerides:  Capacitat de treball en equip, capacitat de motivar; habilitats de relació i comunicatives, discreció quan s’escaigui, persona amb iniciativa i empenta, persona emocionalment equilibrada, motivació per la feina, amb capacitat de treball, persona amb capacitat/habilitat per resoldre conflictes, persona que sigui capaç de treballar amb certa pressió, capacitat d’escolta.    Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Treball Social   Branca Títol universitari: Treball social
Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants    Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats
Experiència en l’ocupació – 6 mesos   Incorporació:  17/12/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Dll a Dv de 8 a 15h i dll tarda de 16h a 18’30h

COMMUNITY MANAGER I COMERCIAL A VIC  OFERTA NÚM. 273520  Tasques a desenvolupar:  Analitzar, dissenyar i desenvolupar llocs d’Internet, tot aplicant una combinació de capacitats artístiques i creativitat amb el coneixement de la programació de programari, els llenguatges script i la interfície amb entorns operatius. Dissenyar i desenvolupar animacions digitals, imatges, presentacions, jocs, seqüències de so i de vídeo, i aplicacions d’Internet, per mitjà d’eines, utilitats i programari multimèdia, gràfics interactius i llenguatges de programació. Dissenyar, desenvolupar i integrar codis informàtics amb altres elements especialitzats, com arxius d’imatges i de so i llenguatges script, amb la finalitat de produir, mantenir i sostenir llocs web.   Tasques específiques:  Serveis informàtics cerca dos perfils: 1. Dissenyador de pàgines web: manteniment de pàgines web i gestionar les xarxes socials. 2. Comercial de serveis informàtics: software SAP, visites i manteniment de la cartera de clients arreu de Catalunya.   Capacitats requerides:  Habilitats comunicatives i comercials.  acilitats per establir relacions interpersonals, creativitat i compromís.   Requisits obligatoris   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Programari de gestió. Nivell Usuari Avançat
Català.   Castellà.    Incorporació:  03/12/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  A pactar amb l’empresa    Atenció al públic:   Sí

CAIXER/A PER A BOTIGA DE BRICOLATGE A VIC  OFERTA NÚM. 273516  Tasques específiques:  Caixer/a per botiga de bricolatge. Atenció al client, cobrar…   Capacitats requerides:  Orientació al client, capacitat de treball en equip, ganes d’aprendre…   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Llocs a cobrir:  2   Incorporació:  26/11/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Tarda o matí (i caps de setmana)

VENEDOR/A PER BOTIGA DE BRICOLATGE A VIC OFERTA NÚM. 273488  Tasques específiques:  Venedor/a per botiga de bricolatge. Oferir assessorament als clients a través del coneixement productes i serveis, per tal de satisfer completament les seves necessitats. – Garantir al client un adequat servei postvenda. – Assegurar que la botiga té producte suficient, està ordenada i neta, garantint la seguretat en la implantació. – Participar en la preparació i posada en marxa dels Plans d’Acció Comercial de la botiga. – Participar en la gestió d’estoc, controlant i verificant la mercaderia.   Capacitats requerides:  Orientació al client. Capacitat de treball en equip. Passió pel bricolatge i amb ganes d’aprendre. Coneixements en el sector del bricolatge. Coneixements d’ofimàtica a nivell usuari.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar   Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1     Llocs a cobrir:  2    Incorporació:  26/11/2018
Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Jornada completa (torn rotatiu) / 30h/s torn tarda

ADMINISTRATIU/VA A VIC  OFERTA NÚM. 273446  Tasques específiques: Informació i atenció als clients, de manera personal o telefònica. Concertar visites, recepció i entrada de vehicles, obrir fitxes, cobrar taxes, arqueig de caixa. Confeccionar llistats, arxiu d’informes.  Capacitats requerides: Preocupació per l’ordre i la qualitat, precisió. Orientació al client, empatia, flexibilitat, resolució de conflictes, treball en equip i cooperació   Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: FP II  Titulació: FPII – Administratiu   Català.    Castellà.    Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats  Anglès. Nivell Independent B1  Incorporació:  03/12/2018   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada: Exclusivament matí  Horari:  30 hores/setmana de dilluns a divendres
Atenció al públic:  Sí

PEÓ FORESTAL A TONA  OFERTA NÚM. 273455  Tasques específiques: Empresa de jardineria professional necessita incorporar un peó de jardineria per realitzar les tasques de recollida i neteja en els carrers durant el període de poda, així com donar suport a les tasques de manteniment: desbrossar zona verda i treure males herbes.  Capacitats requerides: Imprescindible coneixements i experiència en l’ús de la desbrossadora. Molt valorable disposar de certificat de discapacitat. Responsabilitat i pulcritud en la feina. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des  Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B1
Castellà. Nivell Independent B1   Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Activitats agràries – Jardineria   Permís de conduir tipus B Incorporació:  03/12/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Menys d’un mes  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  De 7 a 15 h.  Esforç físic:  Sí

COMERCIAL JUNIOR A TONA  OFERTA NÚM. 273460  Tasques a desenvolupar: Vendre equips, subministraments i serveis relacionats amb establiments comercials o a particulars. Proporcionar als clients informació sobre les característiques i funcions dels productes i equips que ven l’empresa i mostrar-ne l’ús i les qualitats. Especificar preus i condicions de pagament, prendre nota de les comandes i organitzar-ne els lliuraments. Informar els proveïdors i fabricants de la resposta dels clients als seus productes. Dur a terme el seguiment dels clients per garantir la satisfacció amb els productes comprats.  Tasques específiques: Empresa del sector de la metal·lúrgia precisa comercial amb capacitat d’aprenentatge, facilitat de comunicació, orientació al client i bona presència. S’encarregarà de la relació empresa-client durant tot el procés de venda i post-venda , i donar suport al departament comercial Nacional i d’Exportació. Jornada de treball de dilluns a divendres partida.  Capacitats requerides: Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu el vostre CV a intelec@intelec.es . Imprescindible fluidesa en català, castellà i anglès. Valorable altres idiomes. Es valorarà residència pròxima al lloc de treball. Disposició a l’aprenentatge, relació interpersonal, comunicació, orientació al client i responsabilitat.   Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Anglès. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables
Nivell acadèmic: FP II   Titulació: Cicle formatiu grau superior – Comerç i Màrqueting – Comerç internacional   Incorporació:  03/12/2018  Tipus de contracte:  Formació i aprenentatge
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:  Sí   Jornada 2:  Només jornada partida de dll a dv   Atenció al públic:  Sí

PEIXATER/A  A VIC  OFERTA NÚM. 273472  Tasques a desenvolupar: Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts  Tasques específiques: Oficial amb experiència (30 hores/setmana tardes) i aprenent (40 hores/setmana matí i tarda). Netejar i tallar el producte, atenció al client, muntar els taulells. Realitzar comandes i descarregar camions.  Capacitats requerides: Persona amb capacitat de treball en equip, polivalent i molt bona disposició per aprendre.
Requisits recomanables   Castellà.    Català.   Incorporació:  30/11/2018  Tipus de contracte:  Indefinit   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí
Atenció al públic:  Sí

TÈCNIC/A COMPTABLE  A TAVÈRNOLES  OFERTA NÚM. 273474  Tasques específiques: Càrrec intermig amb experiència amb comptabilitat, finances i tresoreria. Capacitats requerides: Persona organitzada i responsable amb capacitat d’anàlisi, adaptabilitat, treball equip.  Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – 36 mesos Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior   Requisits importants  Vehicle propi  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Comptabilitat i Finances Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Comandament intermedi  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Programari de gestió. Nivell Usuari Avançat  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1    Incorporació:  26/11/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 17h o de 9h a 18h

DEPENDENT/A JOIERIA A VIC  OFERTA NÚM. 273477  Tasques a desenvolupar: Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts  Tasques específiques: Atenció al client i vende dels productes. Manteniment del ordre i la neteja del lloc de treball.  Capacitats requerides: Amabilitat i bon tracte amb el client, persona respectuosa i discreta. Habilitats comunicatives  i comercials.  Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Català.    Castellà.   Incorporació:  03/12/2018 Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Horari comercial/campanya de nadal

CAMBRER/A PER A BAR-RESTAURANT  A MASIES  DE RODA  OFERTA NÚM. 273304  Tasques específiques: cambrera de barra i taules. 35 h/set. dc-dj-dv horari partit i db-dg 9-17 h.  Capacitats requerides: bona comunicació. bon nivell català. experiència demostrable  Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Català. Nivell Experimentat C1
Requisits recomanables  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   Incorporació:  01/12/2018  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí

PER ACCEDIR OFERTES: WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari