image_gallery

Ofertes de feina: botiga, perfumeria, manteniment, peó, operari/ària, administració, supermercat, cuina, auxiliar sociosanitàri, taller cotxes, fuster, informàtic, direcció, instal·lador/a…

 

DEPENDENT/A A VIC OFERTA NÚM. 273405  Tasques específiques:  Dependenta de botiga de roba: col·locar la roba, assessorar als clients, vendre, cobrar, quadrar la caixa i atenció al client    Capacitats requerides:  Cerquem una persona amb una clara orientació al client, educada de tracte amable i amb do de gent. Català parlat i bona imatge.   Requisits obligatoris
Català.   Castellà.   Requisits importants   Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Comerç    Incorporació:  10/12/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Horari partit de dm a diss + dll tarda

AJUDANT DE DEPENDENT/A DE PERFUMERIA A VIC  OFERTA NÚM. 273370  Tasques a desenvolupar:  Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts Tasques específiques:  Ajudant de dependent/a de Perfumeria. Atenció personalitzada als clients, gestió de caixa, reposició de productes i altres tasques vinculades al lloc de treball  Capacitats requerides:  Actitud positiva, amabilitat i empatia. Valorable experiència en perfumeries    Requisits obligatoris   Català.   Castellà.   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 3 mesos  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Comerç   Permís de conduir   Anglès Incorporació:  29/11/2018    Tipus de contracte:  Temporals bonificats    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Jornada partida de dll a dss. Diumenges ocasionals   Atenció al públic:   Sí

MECÀNIC/A I MANTENIDOR/A DE MAQUINÀRIA D’INDÚSTRIA TÈXTIL A SANT BOI DE LLUÇANÈS   OFERTA NÚM. 273369  Tasques específiques:  Reparar petites averies i fer el manteniment de màquines tèxtils. No cal experiència prèvia ni formació especialitzada perquè està previst un període d’aprenentatge.   Capacitats requerides:  Habilitats manuals, disposició a l’aprenentatge i organització i planificació.   Requisits molt importants    Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables
Vehicle propi  Permís de conduir   Incorporació:  26/11/2018    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Torn de matí, tarda, nit o caps de setmana

PEÓ BRIGADA MUNICIPAL A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 273366   Tasques específiques:  Lloc de treball vinculat a la construcció, la reparació i el manteniment d’obres en general, tant a la via pública com a les dependències municipals. Obrir, tancar, vigilar i custodiar l’accés a diferents centres municipals. Netejar i realitzar tasques de manteniment a la via pública i a les instal·lacions municipals. Traslladar material i mobiliari necessari pel bon funcionament de les activitats. Fer complir la normativa en relació al manteniment de les instal·lacions. Realitzar tasques senzilles de jardineria. Atendre trucades telefòniques i suport administratiu.    Capacitats requerides:  Les persones han de ser dinàmiques, autònomes i responsables. Han de ser polivalents i tenir facilitat de comunicació i de tracte amb les persones de diferents edats i col·lectius. Han de ser resolutives i educades, respectuoses i meticuloses amb la seva feina. Ha de tenir bona condició física. Ha de tenir certificat d’estudis primaris com a mínim i nivell A de català, demostrable.
Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Bàsic A1 / Certificat oficial Bàsic A1   Castellà   Llocs a cobrir:  2
Incorporació:  26/11/2018    Durada del contracte:  Indefinit    Horari:  De dimecres a diumenge de 13.30 a 21h    Esforç físic:   Sí     Atenció al públic:   Sí

OPERARI/ÀRIA FILATURA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273364  Tasques específiques:  Controlar 7 màquines (talers) que no s’encallin, si la màquina s’encalla mirar si es pot resoldre el problema o avisar al mecànic, nuar fils que es trenquin, verificar peça de roba que surt de la màquina i classificar les peces segons si tenen tara o no i si tenen tara veure si es pot reparar.   Capacitats requerides:  Agudesa visual, habilitats manuals i organització   Requisits importants    Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2
Requisits recomanables    Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Incorporació:  26/11/2018    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Torn de tarda o de nit

ADMINISTRATIU/VA AMB TASQUES D’ATENCIÓ AL PÚBLIC TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273355  Tasques específiques:  Atenció al client, entrada de factures i albarans, preparació i arxivament de documentació i preparació de comandes.  Capacitats requerides:  Organització i planificació, disposició a l’aprenentatge i autonomia.    Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits molt importants    Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa
Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1    Incorporació:  26/11/2018   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  De 15 a 19 hores   Esforç físic:   No    Atenció al públic:   Sí

CAIXER/A REPONEDOR/A PER SUPERMERCAT  TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273354  Tasques específiques:  Caixer/a i reponedor/a per a un supermercat. Suport a xarcuteria i carnisseria.    Capacitats requerides:  Responsable , treball d’equip, polivalència   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  Requisits recomanables    Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  19/11/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   No    Horari:  tardes de 17 a 21.30   Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

AJUDANT/A DE CUINA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273347  Tasques específiques:  Es necessita un/a ajudant de cuina per un restaurant de Manlleu. Per elaborar plats freds, salses, tallar i preparar les verdures i la carn, ordenar i netejar la cuina.   Capacitats requerides:  Capacitat per gestionar l’estrès en moments de molta feina. Responsabilitat i treball en equip.
Requisits obligatoris   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Requisits recomanables    Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  26/11/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  De dill a dig de 9.30h a 15.30h (dimarts festa)

VENEDOR/A DE PLATS PREPARATS I SUPORT A LA SALA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273346  Tasques específiques:  Cambrer/a i venedor/a per a restaurant – botiga. Restaurant: atenció al client, parar/desparar taules, servir, control d’stock, fer amanides, cafès… Botiga: atenció al client, emplatar, empaquetar, cobrar.    Capacitats requerides:  Persona amb autonomia, responsabilitat, disposició a l’aprenentatge… Disposada a treballar tots els caps de setmana i els festius.   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables    Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària    Incorporació:  17/12/2018   Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Només cap de setmana / festius
Horari:  Diss i dg (de 10h a 15h aprox)    Atenció al públic:   Sí

OPERADOR/A DE MÀQUINA GIRATÒRIA A VIC  OFERTA NÚM. 273269  Tasques específiques:  Operar màquina giratòria de càrrega i descàrrega de ferralles   Capacitats requerides:  Responsabilitat i compromís.    Requisits obligatoris    Català.    Castellà.       Incorporació:  03/12/2018    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:   Sí   Jornada 2:  Només jornada partida

AUXILIAR SOCIOSANITARI   A TARADELL  OFERTA NÚM. 273264  Tasques específiques:  Preparació i administració de medicació oral segons la pauta mèdica, realització de cures i presa de constants vitals, realització d’activitats de lleure i socioculturals (ex: tallers de memòria, manualitats, psicomotricitat…), supervisió i ajuda en l’alimentació del residents, ajuda i suport als residents més dependents: llevar-se i anar al llit, vestir-se i desvestir-se, canvis de bolquers, acompanyar i supervisar wc, ajuda en la dutxa i higiene íntima,… Horari: de dilluns a divendres de 7:15 a 14:30 i caps de setmana alterns en el mateix horari.   Capacitats requerides:  Treball en equip, orientació al benestar de la persona, capacitat de comunicació, empatia, capacitat d’organització i planificació. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials   Permís de conduir tipus B   Castellà. Nivell Independent B2   Català. Nivell Independent B1  Incorporació:  19/11/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Horari:  Dill a div 7:15 a 14:30 i caps de setmana alterns    Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

DEPENDENT/A FRESCOS SUPERMERCAT  A VIC  OFERTA NÚM. 273255  Tasques específiques:  AUXILIAR DE FRUITERIA FLECA (30 hores) I AUXILIAR DE PEIXATERIA (40 hores). Atendre els clients; tallar, manipular i preparar el producte. Muntar i desmuntar els mostradors els taulells.   Capacitats requerides:  Orientació al client i treball en equip. Persona detallista, organitzada i amb iniciativa, resolutiu   Requisits obligatoris    Nivell acadèmic: ESO  Castellà.    Requisits importants    Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Incorporació:  03/12/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Rotatiu matí o tarda

RECEPCIONISTA TALLER DE COTXES A VIC  OFERTA NÚM. 273232  Tasques a desenvolupar:  Acollir i rebre els visitants, convidats o clients. Concertar cites per a clients. Ocupar-se de les sol·licituds d’informació o cites per telèfon. Dirigir clients i pacients a la ubicació o la persona adequades. Lliurar documentació informativa, fullets o formularis.  Tasques específiques:  Atenció al client a la recepció de concessionari de cotxes. Rebre els clients i atendre les seves demandes, obrir fixes i explicar els serveis.    Capacitats requerides:  Persona dinàmica, àgil, amb habilitats per les relacions interpersonals i bon tracte amb els clients. Capacitat de gestió, coordinació i comunicació amb l’equip.   Requisits obligatoris
Programari d’Ofimàtica  Català.    Castellà.     Incorporació:  03/12/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei
Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Matí i/o tarda.    Atenció al públic:   Sí

FUSTER A SANT PERE DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273176  Tasques específiques: Taller de fusteria de Sant Pere de Torelló busca operari de fàbrica, per fer les següents funcions: tallar fusta, tallar taulers, muntar caixes, muntar pissarres… Funcionament de màquines seccionadores i fregadores.  Capacitats requerides: Persona responsable, organitzada.
Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Fusta i Moble   Castellà.    Català.   Incorporació:  19/11/2018
Salari mensual:  1347 €  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  De dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h 18h  Esforç físic:  Sí

INFORMÀTIC/A DE XARXES A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273164  Tasques específiques: informàtic/a de xarxes i programació per empresa dedicada a l’automatització i integració de sistemes per a la indústria. Xarxes informàtiques, servidors, connectivitat, serveis al núvol, programació amb visual, i C++, iiOT i Arduino.  Capacitats requerides: Valorable coneixements de xarxes informàtiques, servidors, connectivitat (ports, connexions, protocols…), serveis al núvol, programació amb visual, i C++, iiOT i Arduino.    Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Informàtica – Sistemes Microinformàtics i Xarxes   Llenguatges de Programació. Nivell Usuari Bàsic
Castellà. Nivell Independent B2   Català. Nivell Independent B2   Anglès. Nivell Independent B1 Incorporació:  26/11/2018  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Mitja jornada matí

AUDITOR JUNIOR A VIC  OFERTA NÚM. 273158  Tasques específiques: Auditoria comptable i financera. Elaborar informes. Comunicació i contacte directa amb els clients.
Capacitats requerides: Iniciativa, responsabilitat i ganes d’aprendre. Capacitat per a establir bones relacions interpersonals i comunicació. INTERESSATS ENVIAR CURRÍCULUM A: rrhh@arimanys.cat    Requisits recomanables  Vehicle propi  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Ciències socials i jurídiques – Ciències Empresarials   Permís de conduir
Programari d’Ofimàtica  Català.    Castellà. Incorporació:  03/12/2018  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  08:30-14:00 i 15:00-18:00. Divendres intensiu.

DIRECTOR/A D’OPERACIONS A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273133  Tasques específiques:  Implantació de processos de millora, implantació de procediments de treball que optimitzin les operacions, gestió d’equips de treball, coordinació amb altres àrees, aplicar tècniques 5s als espais, vetllar per la minimització i resolució d’incidències, aplicar millores de processos en el sistema ERP, identificar possibilitats d’optimització d’espais i costos, donar suport a la tasca comercial, negociar amb proveïdors.   Capacitats requerides:  capacitat de lideratge, dots de comandament i de treball en equip, orientat a l’execució i obtenció de resultats, capacitat de control i gestió de pressupostos, meticulós, empàtic i exigent amb l’equip de treball, capacitat de planificació i d’organització, gran capacitat de gestió de l’estrès, actitud positiva davant dels problemes.    Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Direcció i Administració d’Empreses   Anglès. Nivell Experimentat C1    Incorporació:  26/11/2018    Durada del contracte:  Indefinit

TÈCNIC/A ADMINISTRATIU COMPTABLE A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273116  Tasques específiques:  Comptabilitzar factures, moviments, conciliació dels comptes, control cobraments ,remeses, reclamacions. Gestió demandes de risc. Resums facturació trimestral. Control pagaments, previsions, Transferències. Seguiment i comptabilització previsions i prorrateigs mensuals. Gestió l’immobilitzat i amortitzacions. Presentació Model 349, 347,303,111,115,390,. Compres i vendes bens d’inversió. Resum mensual situació préstecs. Tancaments, resums, estadístiques i indicadors mensuals del grup, documentació SEPA clients, conciliació principals comptes comptables, amortitzacions, ajustos, previsions, tancament anual     Capacitats requerides:  Experiència mínima de 2 anys en lloc similar Proactiu/va, self-starter amb enfoc, determinació i actitud positiva Alt domini d’aplicacions informàtiques especialment paquet Office Excel·lent comunicació interpersonal Habilitat per a mantenir-se objectiu/va Bon coneixement del principis de satisfacció de client    Requisits molt importants    Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica    Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Administració i Direcció d’Empreses   Anglès. Nivell Experimentat C1
Requisits recomanables    Sistemes Operatius. Nivell Usuari Avançat  Francès. Nivell Independent B1  Incorporació:  26/11/2018    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit

INSTAL·LADOR/A D’ ALUMINI I PVC A SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273109  Tasques a desenvolupar:  Trepar, tallar i donar forma en un taller a les peces d’acer de les estructures i armadures. Muntar els elements de les estructures metàl·liques d’edificis, ponts i altres construccions.   Tasques específiques:   Operari muntador per la col·locació de finestres i portes d’alumini i PVC amb experiència en lloc similar, per treballar tant al taller (fabricació) com en el muntatge    Capacitats requerides:  Força física, treball d’equip i responsabilitat    Requisits obligatoris    Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants    Castellà. Nivell Independent B2   Català. Nivell Independent B2
Requisits importants    Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Incorporació:  19/11/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dll-dj de 8 a 13 i de 14:30 a 18:30/ Dv fins 14:30    Esforç físic:   Sí

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER TASQUES COMPTABLES I DE FACTURACIÓ A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273115  Tasques específiques: Tasques administratives, entre elles: atenció al client, portar l’agenda, introduir factures i albarans, revisar els registres de les transaccions econòmiques realitzades, introduir dades als assentaments comptables fent servir l’aplicació informàtica de comptabilitat de l’empresa, preparar documentació, enviar-la, tasques d’arxiu  Capacitats requerides: Bona gestió del temps, capacitat per treballar sota pressió, persona organitzada i curosa, facilitat per l’aprenentatge    Requisits obligatoris    Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Requisits molt importants   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Programari de gestió. Nivell Usuari Avançat  Requisits recomanables    Castellà. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  19/11/2018    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Horari partit de dilluns a divendres    Atenció al públic:   Sí

Per accedir a les ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari