Banners orientacio-1

Vídeos sobre els continguts dels cicles de grau mitjà o grau superior (FP) per seguir estudiant o les sortides en el món laboral

 

Des del Torelló Jove contribuint a la promoció de la formació professional com una bona opció de futur, des d’aquest mes de novembre  i fins el mes de maig de 2019,  mes en que comencen les preinscripcions als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, anirem publicant setmanalment els vídeos que el Departament d’Ensenyament té publicats.
Són 25 vídeos, de poc més de 3 minuts de durada. Tots comencen amb el títol del cicle o cicles,  si són de Grau Mitjà (CF GM) o de Grau Superior (CF GS) i la  família professional que els engloba. Seguit d’imatges que ens mostren quins són els professionals del sector, diferents recursos i equipaments  per realitzar les pràctiques, que es fan en entorns reals.
Actualment hi ha 26 famílies professionals amb més de 50 títols de grau mitjà i 80 de grau superior.  Molts d’ells són desconeguts ni tampoc sempre saben a quina família corresponen a l’hora de buscar-ne la informació.   Amb aquestes publicacions, us engresquem a que vingueu al Torelló Jove  per conèixer amb més detall els continguts dels cicles, la relació de centres que els imparteixen, les cies d’accés,  la  continuïtat per seguir estudiant o quines són les sortides en el món laboral.

Podràs consultar els vídeos a les nostres xarxes socials:

hhttps://twitter.com/torellojove

ttps://www.facebook.com/pg/torellojove/posts/?ref=page_internal

 

 

 

Deixa el teu comentari