Captura

Ensenyaments esportius (Calendari inscripcions proves específiques)

Per obtenir el títol de tècnic esportiu i de tècnic esportiu superior cal superar unes proves específiques que convoca el Departament d’Ensenyament.  Aquestes proves es fan per comprovar que les persones aspirants tenen la condició física i les destreses especifiques per cursar aquests ensenyaments.
Terminis d’inscripció
• Entre el 30 de novembre i el 13 de desembre de 2018: Alta Muntanya (segon nivell), Espeleologia (cicle inicial i cicle final), Esquí Alpí (primer nivell), Esquí de Fons (primer nivell), Excursionisme (primer nivell), Salvament i Socorrisme (cicle inicial), Surf de Neu (primer nivell) i Vela amb Aparell Fix i Aparell Lliure (cicle inicial).
• Entre el 30 de gener i el 13 de febrer de 2019: Esquí Alpí (primer nivell), Hípica (cicle inicial, cicle final) i Surf de Neu (primer nivell).
• Entre el 3 i el 22 de maig de 2019: Atletisme (cicle inicial), Basquetbol (cicle inicial), Busseig (cicle inicial), Descens de Barrancs (segon nivell), Escalada (segon nivell), Esgrima (cicle inicial), Excursionisme (primer nivell), Futbol (primer nivell), Futbol Sala (primer nivell), Handbol (primer nivell), Muntanya Mitjana (segon nivell), Piragüisme (cicle inicial), Salvament i Socorrisme (cicle inicial) i Vela amb Aparell Fix i Aparell Lliure (cicle inicial).
• Entre el 2 i el 13 de setembre de 2019: Futbol (primer nivell), Futbol Sala (primer nivell), Hípica (cicle inicial, cicle final), Piragüisme (cicle inicial) i Piragüisme (cicle final), Salvament i Socorrisme (cicle inicial).
Al web del Departament d’Ensenyament  http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/espec-esportius  hi trobareu informació sobre  les inscripcions, exempcions, el contingut de les proves, el material necessari, els centres on es realitzen, etc.

Deixa el teu comentari