interrail

Nova convocatòria per aconseguir el teu passi d’Interrail de franc amb el programa DiscoverEU!

 

La Comissió Europea endega una nova convocatòria que permetrà que 12.000 joves europeus viatgin durant l’any 2019 per tota la UE amb el bitllet d’Interrail de franc.

Objectiu: Combatre l’euroescepticisme i engrescar joves per fer-los partícips del projecte europeu. Mitjançant aquesta iniciativa és podrà conèixer de primera mà la diversitat d’Europa, la seva gent, els seus paisatges i les seves cultures.
Destinataris/es: Tenir 18 anys a data 31 de desembre de 2018 i la nacionalitat d’un dels 28 Estats membres de la UE.
Inscripcions: Del 29 de novembre a l’11 de desembre de 2018, que podran ser individuals o en grups de com a màxim 5 persones.
El viatge: durada màxima d’un mes (30 dies), es farà bàsicament en tren i s’haurà de realitzar entre el 15 d’abril i el 31 d’octubre de 2019. Les característiques del passi Interrail et permet planificar el viatge al teu aire i amb l’al·licient extra de poder gaudir enguany de totes les activitats programades arreu d’Europa amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.
Ambaixador/a de DiscoverEU : Els i les joves que tingueu la sort de participar en aquesta iniciativa, esteu convidats, com a ambaixadors i ambaixadores de DiscoverEU, a explicar les vostres experiències de viatge a través de les xarxes socials (Instagram, Facebook o Twitter) o mitjançant una presentació en el vostre centre escolar o comunitat local. També podreu participar en el concurs fotogràfic #DiscoverEU photo/video #Competition i optar a fantàstics premis.
+ INFO al Portal Europeu de la Joventut https://europa.eu/youth/discovereu_es

Deixa el teu comentari