image_gallery

Ofertes de feina: administració, empaquetador, recepció, mecanització, reparació, cambrer/a, aprenent, magatzem, programació…

 

ADMINISTRATIU LOGÍSTIC – TORN DE TARDA A SEVA OFERTA NÚM. 273058  Tasques a desenvolupar: Organitzar i controlar la recepció i l’expedició de mercaderies i portar els registres pertinents. Portar l’inventari de les existències, verificar les entrades i sortides, avaluar les necessitats i fer comandes per reposar les existències.
Tasques específiques: Control d’entrades i sortides del magatzem i altres tasques administratives. Capacitats requerides: Experiència en llocs de treball similars, autonomia, bona gestió de l’estrès, responsabilitat, organització, orientació al client i iniciativa. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables  Vehicle propi  Nivell acadèmic: FP II  Permís de conduir tipus B    Incorporació:  26/11/2018  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit  Horari:  De dilluns a divendres de 14 a 22h

MOSSO EMPAQUETADOR A LLIBRERIA  VIC OFERTA NÚM. 273042  Tasques a desenvolupar: Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts  Tasques específiques: Mosso empaquetador. Gestió de mercaderies. Obrir paquets, comprovar mercaderies, etiquetar, entrar a l’ordinador i col·locar a la llibreria. Devolucions. La feina es desenvolupa en un espai obert al públic i s’haurà de fer també atenció al client puntualment  Capacitats requerides: capacitat d’aprenentatge per la classificació dels llibres. Es valorarà coneixements de literatura i geogràfics.   Requisits obligatoris  Castellà. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1  Requisits importants  Nivell acadèmic: ESO
Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Comerç i Màrqueting – Comerç   Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Anglès.    Incorporació:  23/11/2018  Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  de dimarts a divendres de 09:30 a 13:30  Esforç físic:  Sí
Atenció al públic:  Sí

RECEPCIONISTA – DEPENDENT/A PER CENTRE VETERINARI  A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 273018  Tasques específiques:  Centre Veterinari precisa incorporar una persona per realitzar tasques d’atenció al client, dependent/a, recepcionista i donar suport en tasques d’auxiliar veterinari. A la persona candidata li han d’agradar els animals, tenir bon tracte amb el públic i experiència amb el client    Capacitats requerides:  Capacitats comunicatives, orientació al client, bon tracte amb els animals, capacitat de gestió, polivalència   Requisits recomanables    Categoria professional: Auxiliar  Experiència en l’ocupació – 6 mesos   Incorporació:  12/11/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  Dll-div 9:30-13:30 i 16:30-20:00 Dssbt 9:30-13 h   Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

TÈCNIC/A DE MECANITZACIÓ A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273014  Tasques específiques:  QUALITAT: configuració de paràmetres de maquinària segons plànols. Desenvolupar plànols i esquemes utilitzant eines gràfiques de disseny assistit SERVEIS PREVENTIUS: Manteniment de sistemes mecatrònics, hidràulics, pneumàtics elèctrics i electrònics.

REPARACIÓ DE MÀQUINES: Preparació de les màquines, transferir de programa a màquina. Peces de prova en fase de preparació. Tasques de col·laboració amb el Departament de millora de mètodes i temps.  Capacitats requerides:  Persona endreçada, curosa amb la neteja del material i del lloc de treball. Cal que la persona tingui coneixements d’AUTOCAD
Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Instal·lació i Manteniment – Mecatrònica Industrial    Requisits importants
Programari de disseny. Nivell Usuari Bàsic  Requisits recomanables    Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Català.   Castellà.   Incorporació:  26/11/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Horari:  dill-div: 6h a 14h o 14h a 22h

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA  A MANLLEU  OFERTA NÚM. 273010  Tasques específiques: suport al departament de Producció – Gestió d’albarans i comandes – Realitzar operacions simples de càlcul – Contactes amb terceres persones que es requereixin – Manejar bases de dades, fulls de càlcul i altres aplicacions informàtiques – Mantenir actualitzat l’arxiu i les bases de dades   Capacitats requerides:  Persona amb iniciativa i resolutiva. És valorarà el coneixement de programes de gestió d’albarans i comandes.    Requisits molt importants
Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar   Vehicle propi
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Administració   Permís de conduir   Català.    Castellà  Incorporació:  26/11/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Horari:  12h a 19h de dilluns a divendres

RECEPCIONISTA AMB ESFORÇ FÍSIC A SANT MARTÍ D’ALBARS  OFERTA NÚM. 272984  Tasques específiques:  Atenció telefònica, atendre la clientela i realitzar cobraments. Gestió de comandes. Recepció i emissió d’albarans d’entrega. Càrrega de comandes i entrega a clientela.   Capacitats requerides:  Persona resolutiva amb habilitats comunicatives, i es requereix de força i bon estat de forma física.    Requisits obligatoris   Vehicle propi  Requisits importants    Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Requisits recomanables    Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1    Incorporació:  19/11/2018    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Jornada completa de 9 a 13 i de 16 a 20    Esforç físic:   Sí

CAMBRER/A  A MANLLEU  OFERTA NÚM. 272980  Tasques a desenvolupar:  Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés.    Tasques específiques:  Feina majoritàriament de cambrer/a tot i que també ajudarà a la cuina a preparar plats freds i a la neteja del local.   Capacitats requerides:  Persona activa, amable cara el públic, acostumada a moments de pressió i bona presència.  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Requisits molt importants    Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Català. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic    Incorporació:  19/11/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí    Horari:  8:30 a 17 de dill a div.Dissab. de 8:30 a 13:30    Atenció al públic:   Sí

APRENENT PLANXISTERIA COTXES  A BALENYÀ  OFERTA NÚM. 272966  Tasques a desenvolupar:  Muntar i reparar les peces de planxa metàl·lica de vehicles i avions. Inspeccionar la qualitat dels productes i la seva instal·lació per garantir que es compleixen les especificacions.   Tasques específiques:  aprenent planxisteria de cotxes Estem cercant noi amb interès pels cotxes i que vulgui aprendre i formar-se en la secció de xapa i pintura.     Capacitats requerides:  Carnet de conduir, comunicació fluïda en català /castellà. Disposició a l’aprenentatge i sumar-se a l’equip actual. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B  Requisits recomanables   Vehicle propi  Nivell acadèmic: FP II  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  26/11/2018    Salari mensual:  900 €   Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit   Horari:  De dilluns a divendres de 9-13h a 15-19h

PERSONAL PER MAGATZEM A SEVA  OFERTA NÚM. 272884  Tasques específiques: Busquem PERSONAL DE MAGATZEM per empresa d’importació i distribució de productes alimentaris, per a realitzar tasques de descàrrega i ubicació dels productes, control i preparació de comandes, control de temperatures, control d’estoc i realització d’inventaris. Horari: de dilluns a divendres jornada partida, i un diumenge a la tarda (3 hores) cada 3 setmanes. Feina estable.   Capacitats requerides: Cerquem una persona resolutiva, organitzada i amb habilitat per treballar en equip. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos Incorporació:  12/11/2018  Salari mensual:  1000 €  Tipus de contracte:  Interinitat  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  De dill a div de 9 a 13.00 i de 15 a 19.00  Esforç físic:  Sí

PROGRAMADOR/A DE LA PRODUCCIÓ EN FABRICACIÓ MECÀNICA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 272844  Tasques específiques: Preparar les màquines segons les indicacions del cap de producció – Rebre ajuda d’altres operaris/es per a: *Recopilar eines de preparació *Suport en la pròpia preparació – Transferència de programa de de portàtil a màquina – Ajustament de paràmetres segons indicacions de Qualitat-plànol. – Endreça dels propis utensilis – supervisió operaris/es com a aprenents de preparació de màquines – Peces de prova en fase preparació – Prevenció de maquinària – Ús de grua, carretó elevador i transpalet – Tasques de col·laboració amb el departament de millora de mètodes i temps.
Capacitats requerides: Persona responsable i amb autonomia. Es valorarà positivament que la persona tingui capacitats comunicatives i de treball en equip.  Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Fabricació mecànica – Programació de la Producció en Fabricació Mecànica   Requisits recomanables  Permís de conduir  Català.    Castellà.   Incorporació:  26/11/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos
Horari:  dill-div: 6h a 14h o 14h a 22h

WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari