Captura

Es desconvoca el concurs d’espots per a la no violència del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

 

La decisió presa per l’organització ve motivada per la recerca de noves accions per a la sensibilització i la lluita contra la violència masclista

L’organització del concurs d’espots per a la no violència del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, formada per oficina VicDones-SIAD Osona de l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d’Osona, SIAD Manlleu, Polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Torelló i Mancomunitat La Plana ha decidit deixar de fer-ne la convocatòria.

Després de set anys acollint el concurs, s’ha optat per buscar noves propostes de sensibilització. Des de l’organització es proposa un temps per poder-se reinventar i plantejar noves accions per a la sensibilització i la lluita contra la violència masclista.
Més de 250 persones participants i 65 espots a concurs

Al llarg de totes les edicions del concurs d’espots, s’han presentat a concurs 65 espots i hi han participat, en total, més de 250 persones, de les quals al voltant d’un 65% són dones.

Des de l’organització consideren que s’ha assolit el propòsit del concurs, que era sensibilitzar sobre les violències masclistes i difondre els valors per una societat igualitària, justa i lliure de violències. Totes les persones que han participat s’han adonat de l’atrocitat de la violència masclista i la necessitat de fer canvis en les relacions que establim. El regidors i regidores dels ens organitzadors, i concretament el regidor d’Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, Josep-Ramon Soldevila, han volgut agrair al Cineclub i a l’Espai ETC la inclusió del concurs dins del festival de curtmetratges ‘Julius’.

Tot i no haver-hi convocatòria, els espots guanyadors de les anteriors edicions es podran seguir visualitzant on line.

Deixa el teu comentari