image_gallery

Ofertes de feina: administrativa/tiu, operari pintura, oficial de fusteria, tècnic/a de comunicació, carnisser/a, peó granja, monitor/a, manteniment, recepcionista, copisteriabotiga…

 

 

ADMINISTRATIU/VA DEPARTAMENT INTERVENCIÓ A TORELLÓ OFERTA NÚM. 271228  Tasques específiques: Administratiu/va que formarà part de l’àrea d’intervenció d’una entitat local: preparació , tramitació, informes de l’aprovació, modificacions i liquidacions de pressupost. Desenvolupament i gestió comptabilitat municipal, rendició de comptes anuals i consolidació. Fiscalització actes i documents. Preparació , tramitació i informes d’ordenances fiscals i de preus públics , gestió ingressos de drets. Gestió financera. Subvencions, propostes i decrets d’alcaldia al gestor d’expedients. Entrar informació al Ministerio de Hacienda i altres tasques de suport al Departament.
Capacitats requerides: Relació interpersonal , treball equip, disposició a l’aprenentatge, Iniciativa i autonomia  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Requisits molt importants  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Administració i Direcció d’Empreses   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat Incorporació:  30/10/2018  Tipus de contracte:  Pràctiques
Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  No  Horari:  37,5 h setmanals / dll a div matins – tarda de dilluns obligatòria

OPERARI PINTURA – FUSTERIA A BALENYÀ  OFERTA NÚM. 271227  Tasques específiques: Fusteria dedicada a obra nova, rehabilitació i manteniment d’obres grans ( hospitals, escoles…) busca operari per a secció de pintura. Lacar, envernissar, pintar…  Capacitats requerides: Experiència professional en el sector de la fusteria o formació de mòdul o grau en aquest àmbit. Disposició a l’ aprenentatge, treball en equip i ganes de créixer dins l’empresa. Relació interpersonal, iniciativa i orientació al client.  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: FP I  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Fusta i Moble – Fabricació industrial de fusteria i moble   Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  22/10/2018  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  De Dll a Dv 8h a 13h i de 15h a 18h

OFICIAL 1A EXPERIÈNCIA CNC – FUSTERIA A BALENYÀ OFERTA NÚM. 271225  Tasques específiques: Fusteria dedicada a obra nova, rehabilitació i manteniment d’obres grans ( hospitals, escoles…) busca OFICIAL 1A per treballar amb diferents màquines de CNC.  Capacitats requerides: Imprescindible experiència i programació CNC. Relació interpersonal, iniciativa i orientació al client.   Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 18 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: FP II  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Fusta, Moble i Suro – Desenvolupament de productes en fusteria i moble   Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  05/11/2018
Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  De Dll a Dv 8h a 13h i de 15h a 18h

TÈCNIC/CA DE COMUNICACIÓ A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 271224  Tasques específiques: Tècnic/ca de comunicació per entitat local: participació ciutadana, sensibilització de col·lectius, estratègies d’implicació ciutadana i programes i projectes d’educació i promoció econòmica. Organització de campanyes de sensibilització ciutadana, Instruments de comunicació i planificació. Avaluació de recursos. Impacte social. Instruments, planificació i objectius en matèria d’educació i comunicació . Xarxes socials i utilització de TICS per a les campanyes.  Capacitats requerides: Comunicació i empatia, iniciativa i capacitat d’aprenentatge, flexibilitat i TICS.  Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Requisits molt importants  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Comunicació   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Programari de disseny. Nivell Usuari Avançat   Incorporació:  30/10/2018  Tipus de contracte:  Pràctiques  Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  No  Horari:  37,5 h setmanals de dll a dv matins i tarda del dilluns  Atenció al públic:  Sí

DEPENDENT/A CARNISSERIA A L’ESQUIROL  OFERTA NÚM. 271188  Tasques específiques:  Es necessita persona per una carnisseria de l’Esquirol, fent tasques d’atenció al públic, reposició dels productes, cobrament a caixa i ordre i neteja de la botiga.  Capacitats requerides:  Habilitats manipulatives per tallar la carn. Responsable i orientació al client.
Requisits obligatoris   Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables    Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària
Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic     Incorporació:  15/10/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  de 9 a 13h i de 16:30 a 20:30h

PEÓ PER GRANJA DE VAQUES A L’ESQUIROL  OFERTA NÚM. 271186  Tasques específiques:  Necessitem incorporar a una persona per treballar de peó a una granja de vaques. Les principals funcions consistiran en munyir vaques i mantenir l’ordre i neteja de la granja. Imprescindible tenir cotxe i carnet B. Feina estable amb possibilitat d’ampliar la jornada laboral.
Capacitats requerides:  Cerquem a una persona que li agradin els animals i la natura, responsable, amb predisposició a l’aprenentatge i iniciativa.
Requisits obligatoris   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir tipus B   Castellà. Nivell Independent B2   Català. Nivell Independent B2
Incorporació:  08/10/2018    Tipus de contracte:  Temps parcial – temporal    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  Dijous, Divendres, Dissabte i Diumenge 12h a 18h

AJUDANT DE DEPENDENT/A A MANLLEU   OFERTA NÚM. 271181  Tasques específiques:  Tasques de venda i atenció pública. Neteja i manteniment de la botiga. Gestió d’estocs
Capacitats requerides:  Es valorarà positivament tenir coneixements de moda, fotografia i xarxes socials.   Requisits importants   Programari de Bases de dades. Nivell Usuari Bàsic
Requisits recomanables    Vehicle propi  Nivell acadèmic: ESO  Permís de conduir tipus B   Català.   Castellà.     Incorporació:  07/11/2018   Tipus de contracte:  Temporals bonificats
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  dill-div:10 a 13.30//diss: 10 a 13.30 i 17 a 20.30

MONITOR/A DE LLEURE / MENJADOR A CENTELLES  OFERTA NÚM. 271119  Tasques específiques:  Cobrir vacants i substitucions. de dilluns a div. de 12:30 15:00   Capacitats requerides:  Titulació de Monitor/a de menjador o estudis en el camp de l’educació, animació sociocultural o similar. Experiència    Requisits obligatoris    Català.   Requisits importants
Nivell acadèmic: ESO  Permís de conduir tipus B o A  Requisits recomanables    Vehicle propi  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil   Castellà.    Anglès.      Incorporació:  01/10/2018   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei
Jornada:  de dilluns a divendres   Horari:  de 12:30 a 15:00

TÈCNIC DE MANTENIMENT ELÈCTRIC A VIC  FERTA NÚM. 271115  Tasques a desenvolupar:  Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat.   Tasques específiques:  Manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions de l’empresa de tipus elèctric i llauneria.  Capacitats requerides:   Persona responsable, compromesa amb la feina i amb capacitat de treball en equip.   Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Vehicle propi  itulació: FPII – Manteniment elèctric-electrònic   Permís de conduir   Programari d’Ofimàtica  Tipus de contracte:   15/10/2018   urada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei

RECEPCIONISTA A TARADELL FERTA NÚM. 271081  Tasques a desenvolupar: Acollir i rebre els visitants, convidats o clients, concertar cites per a clients, ocupar-se de les sol·licituds d’informació o cites per telèfon, lliurar documentació informativa, fullets o formularis.  asques específiques: Recepcionista/atenció al client de dilluns a divendres de 14,30h a 20h i caps de setmana alterns de 9h a 14h i de 16h a 20h.  apacitats requerides: experiència en atenció al client, comunicació, relació interpersonal, responsable i capacitat d’aprenentatge.
Requisits obligatoris ehicle propi ermís de conduir tipus BCatalà. Nivell Independent B2  Anglès. Nivell Independent B2  Francès. Nivell Independent B2  Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  ivell acadèmic: FP II itulació: FPII – Administratiu   Incorporació:  08/10/2018  Tipus de contracte:  Temps parcial: indefinitDurada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos ontracte prorrogable:  Sí

DEPENDENT/A PER A COPISTERIA A VIC  FERTA NÚM. 271063  Tasques a desenvolupar:  Explicar als clients els productes i serveis de l’establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Apilar i exposar els productes per vendre’ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts  Tasques específiques: Atenció al client, imprimir documents mitjançant la utilització dels ordinadors i impressores digitals. Tallar papers. Rebre i lliurar comandes.  apacitats requerides:  Persona de tracte amable amb el públic, responsabilitat i compromís amb la feina.   Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  atalà.   Castellà.  Requisits molt importants  Programari d’Ofimàtica rogramari de gestió    Incorporació:  08/10/2018
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí    Jornada 2:  Només jornada partida   Horari:  Matí i tarda   Atenció al públic:   Sí

MONITOR/A MENJADOR ESCOLA // EDUCADOR/A EN EL LLEURE ACTIV. EXTRAESCOLAR  A CENTELLES FERTA NÚM. 270415 Tasques a desenvolupar: Ajudar a preparar materials i objectes per a activitats educatives i recreatives, controlar la conducta dels nens i orientar el seu desenvolupament social, mantenir la disciplina i recomanar o adoptar altres iniciatives per controlar la conducta dels nens, observar i vigilar els jocs dels nens, portar registres de cadascun dels nens, incloent observacions i informació diàries sobre les seves activitats, menjars que han pres i medicaments que han rebut.  asques específiques: Atenció a l’alumnat en horari de menjador (extraescolar de migdia): vigilància i gestió activitats programades durant l’esbarjo, servir el dinar, atenció durant el temps d’estudi. apacitats requerides: Títol de monitora de lleure treball en equip, autonomia, responsabilitat, relació interpersonal, implicació en el projecte de menjador i d’escola, interès per l’àmbit escolar. equisits recomanables  Castellà Incorporació:  01/10/2018  Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal   Més de 6 i menys de 12 mesos ontracte prorrogable:  Sí ornada:  Indiferent de dilluns a divendres  de 13-15 o de 13.30 a 15

DEPENDENT/A BOTIGA DE ROBA A VIC FERTA NÚM. 269188 Tasques a desenvolupar:  Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores.  Tasques específiques:  Assessorar i atendre els/les clients/es de forma personalitzada, mostrar el producte sol·licitat i alternatives similars als gustos dels/les clients/es, prendre mides en cas d’haver d’ajustar peces, informar sobre talles i preus, cobrar, etiquetar i fer la reposició a la botiga, mantenir l’ordre de la botiga…
Capacitats requerides:  Persona discreta i amb saber estar de cara a la clientela, amb habilitats comunicatives i orientació a la venda, amb compromís per la feina.  Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: ESO rogramari d’Ofimàtica. Nivell Usuari MigCatalà.  Castellà    Incorporació:  17/09/2018  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari  Durada del contracte:  Indefinit
Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Només jornada partida  Horari:  Dilluns-dissabte: 10:00 – 13:30. 16:30 – 20:00.   Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari