image_gallery

Ofertes de feina: forestal, cuina, botiga, manteniment, comptable, professor/a, cambrer/a, tècnic/a subvencions, cuidador/a, peó, mecànic cotxe, carnisser/a, mosso…

 

 

ENGINYER/A TÈCNIC FORESTAL  A VIC  OFERTA NÚM. 271008  Tasques específiques:  Fer treball de camp i de gestió per a l’elaboració de projectes i plans tècnics de gestió i millora forestal, preparació de cartografia, planificació i seguiment d’obres  Capacitats requerides:  Capacitat de síntesi i d’anàlisi, orientació i aptitud física per treball de camp en terrenys forestals.  Requisits obligatoris   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat
Programari cartogràfic. Nivell Usuari Avançat  Requisits molt importants    Anglès. Nivell Independent B2   Francès. Nivell Independent B2     Incorporació:  15/10/2018
Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  Partit de DLL a DJ i intensiu DV

AJUDANT DE CUINA A VIC OFERTA NÚM. 270983 Tasques a desenvolupar: Netejar les cuines, zones de preparació d’aliments i zones de serveis. Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Muntar plats per servir-los. Desembalar, comprovar, traslladar, pesar i guardar els subministraments en frigorífics, armaris de rebost i altres zones d’emmagatzematge. Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part .Preparar, cuinar, torrar i escalfar aliments senzills.  Tasques específiques:  Elaborar i preparat els plats. Mantenir l’ordre i la neteja del lloc de treball.   Capacitats requerides: Persona assertiva i amb capacitat de treball en equip. Ordenada, responsable i treballadora.  Requisits obligatoris    Català.    Castellà.    Requisits molt importants    Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Requisits recomanables   Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Operacions bàsiques de cuina    Incorporació:  08/10/2018    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  18:00 – 00:40

DEPENDENT/A PER A BOTIGA DE JOGUINES A VIC  OFERTA NÚM. 270976  Tasques específiques: Atendre als clients, informar-los i assessorar-los sobre les especificitats dels productes, vendre i cobrar, etiquetar i organitzar a la botiga, fer inventari i actualitzar la base de dades. Organitzar i fer xerrades i activitats per a grups. Capacitats requerides: Persona amb capacitat de planificació i organització, amb habilitats comunicatives i socials, do de gents i empatia. Molt valorable tenir coneixements pedagògics   Requisits obligatoris
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català.    Castellà.  Requisits molt importants    Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Permís de conduir tipus B  Incorporació:   08/10/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Flexibilitat

OPERARI DE MANTENIMENT, MUNTATGES I DESMUNTATGES DE FIRES I CONSERGERIA   A VIC OFERTA NÚM. 270944  Tasques específiques: Fer el manteniment, muntatges i desmuntatges de fires i consergeria del recinte firal i altres espais  Capacitats requerides: Persona polivalent i resolutiva, amb capacitat de treball en equip.   Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Català.    Castellà.       Incorporació:   08/10/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:   No     Horari:  8:00-13:00 i 15:00-18:00 caps de setmana esporàdic

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE A SEVA  OFERTA NÚM. 270902  Tasques específiques: Busquem administratiu/va per a realitzar operacions comptables i fiscals, remeses i pagaments bancaris (sota la supervisió de gerència), gestió de compres i coordinació amb els proveïdors, atenció telefònica, màrqueting digital i suport a vendes. Horari: jornada partida de dilluns a dijous, divendres jornada intensiva.   Capacitats requerides: Persona dinàmica, autònoma, activa, amb iniciativa i capacitat de resolució i decisió. Imprescindible disposar de nivell alt d’anglès per tal de realitzar la gestió de compres i comandes.  Requisits molt importants    Castellà. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1
Anglès. Nivell Independent B2   Requisits recomanables:   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Administració i Gestió – Administració i Finances   Permís de conduir tipus B    Incorporació:  01/10/2018  Durada del contracte:   Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Si  Horari:  De dilluns a dijous jornada partida, divendres intensiu

PROFESSOR/A ALFABETITZACIÓ CATALÀ A TARADELL  OFERTA NÚM. 270878  Tasques específiques: Es cerca professor/a d’alfabetització de català, per donar classes a un grup de persones nouvingudes. Elaboració de nou material i seguiment del que se li proporcioni, dinamització de les classes. Horari: d’octubre a juny, dilluns i dimecres de 15:15 a 16:45. Salari: 28,25 euros brut/hora.  Capacitats requerides: Persona amb capacitat de motivar la participació i habilitats per dinamitzar l’activitat. Imprescindible disposar de molt bones habilitats comunicatives. Es valorarà molt positivament tenir experiència prèvia en la formació d’adults.  Requisits recomanables   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Experimentat C2   Castellà. Nivell Experimentat C1    Incorporació:  01/10/2018 Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  No  Horari:  Dilluns i dimecres de 15:15 a 16:45  Atenció al públic:   Sí

DOCENT EN LLENGUA ANGLESA A TORELLO  OFERTA NÚM. 270852  Tasques específiques: Docent per impartir classes de nivell inicial d’anglès a alumnes de primària, secundària i persones adultes. També classes de repàs d’altres matèries a alumnes de primària i secundària.  Capacitats requerides: Iniciativa, comunicació, empatia, capacitat de captar l’atenció de l’alumnat i treball en equip.  Requisits obligatoris:  Anglès. Nivell Independent B2   Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Batxillerat  Català. Nivell Experimentat C1
Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits importants  Experiència en l’ocupació – 6 mesos Incorporació:  08/10/2018   Tipus de contracte:    Obra o servei  Durada del contracte: Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Dl, dt, dc i dj:17.30-19.30 / Dv:17.30-18.30  Atenció al públic:  Sí

CAMBRER/A A VIC  OFERTA NÚM. 270831  Tasques a desenvolupar: Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Anotar les comandes d’aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Tasques específiques:  Feina majoritàriament de cambrer/a tot i que també ajudarà a la cuina a preparar plats freds i a la neteja del local.  Capacitats requerides: Persona activa, amable cara el públic, acostumada a moments de pressió i bona presència.  Requisits obligatoris:  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Requisits molt importants:  Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Català. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables:  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:     08/10/2018  Tipus de contracte:   Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Horari: dissabte i diumenge mati i un dels dos dies tarda
Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Només jornada intensiva  Horari:  8:30 a 17 de dill a div.Dissab. de 8:30 a 13:30  Atenció al públic:  Sí

TÈCNIC/A DE SUBVENCIONS A VIC  OFERTA NÚM. 270830  Tasques específiques: Convocatòria per cobrir una plaça de tècnic/a mitjà, vinculada al lloc de treball de tècnic/a de subvencions. Pots consultar les bases al web de l’Ajuntament: www.vic.cat  Capacitats requerides: Les instàncies per formar part del procés selectiu s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Vic o bé, telemàticament al web www.seuelectronica.vic.cat , fins el 15.10.2018, inclòs.  Incorporació:     15/10/2018  Tipus de contracte:    Indefinit  Contracte prorrogable:  Sí Horari:  37,5h/set

CUIDADOR/A A DOMICILIS PER CAPS DE SETMANA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 270826  Tasques específiques: Adaptar i aplicar tècniques d’higiene personal i de preparació de llit, en el domicili, seleccionant els productes, materials i estris d’ús comú. Administració de medicació per via oral, tòpica i rectal, Aplicar les tècniques de suport a la ingesta i de recollida d’eliminacions adequades en funció del grau de dependència de la persona usuària, seguint les indicacions d’administració prescrites. Capacitats requerides: Carnet de conduir valorable Disponibilitat per treballar els caps de setmana Bona relació amb les persones ateses i actitud vers la feina. Coneixements tècnics de l’ocupació  Requisits recomanables:  Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili Incorporació:    06/10/2018  Tipus de contracte:   Obra o servei  Horari: dissabte i diumenge mati i un dels dos dies tarda

PEÓ INDÚSTRIA A SANT PERE DE TORELLÓ OFERTA NÚM. 270820  Tasques específiques: Muntar, empaquetar i marcar peces de plàstic, fusta i metall.  Capacitats requerides: Responsabilitat i capacitat de treball en equip. Requisits importants:  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Requisits recomanables:  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Incorporació:    01/10/2018  Tipus de contracte:   Obra o servei  Durada del contracte:      Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:    De 8 a 13 i de 15 a 18 hores (dv tarda festa)

AUXILIAR PER A CENTRE DE PERSONES AMB DISCAPACITAT A VIC  OFERTA NÚM. 270809  Tasques específiques: Tasques de neteja del centre, planxa i bugaderia, i en algun cas alguna cosa de cuina. Atendre puntualment a les persones del centre, que son 16 persones amb discapacitat intel·lectual.  Capacitats requerides: Persona resolutiva i polivalent, amb capacitat d’autogestionar-se i distribuir-se la feina.  Requisits obligatoris:  Català.    Castellà Incorporació:    08/10/2018  Tipus de contracte:   Obra o servei  Durada del contracte:     Més de 6 i menys de 12 mesos  Contracte prorrogable:  No  Jornada:   Exclusivament nit  Horari:   Torn de nit

MECÀNIC COTXES A TONA  OFERTA NÚM. 270789  Tasques específiques: mecànic per empresa de serveis de venda i reparació de tot tipus de pneumàtic. Realització de canvi de neumàtics  Capacitats requerides: capacitat d’aprenentatge, compromís amb l’empresa, formar-se i aprendre. Serietat i responsabilitat.   Requisits recomanables:  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Manteniment de vehicles autopropulsats – Electromecànica de vehicles   Català.    Castellà.   Incorporació:          01/10/2018  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte:    Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres  Horari: De Dll a Dv de 8.30h- 13h i 15h-19h Ds 8.30h a 13h

PEÓ DE LA CONSTRUCCIÓ A PERAFITA  OFERTA NÚM. 270776  Tasques específiques: Manobre: Assistir a paleta en tasques de construcció.  Capacitats requerides: Responsabilitat, capacitat d’aprenentatge i bon estat de forma física.  Requisits recomanables:  Català.    Castellà Incorporació:         08/10/2018  Durada del contracte:   Més de 6 i menys de 12 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Horari:   de 9h a 13h i de 14h a 18h.  Esforç físic:  Sí

SUBSTITUCIÓ PER VACANCES, ES NECESSITA PERSONAL PER SAD I EMPLEADES DOMÈSTIQUES A VIC OFERTA NÚM. 270764  Tasques específiques: servei atenció   domiciliària (aux. geriatria) també personal per a tasques domèstiques (neteja domicilis)   Capacitats requerides: que li agradi l’atenció a les persones, do de gent, agradable i bona companyia   Requisits recomanables:  Permís de conduir tipus B   Incorporació:        01/10/2018   Durada del contracte:    menys d’un mes

CARNISSER – OF 1A SALA DESFER PORC A SEVA  OFERTA NÚM. 270703  Tasques a desenvolupar: Escorxar i esquarterar els caps de bestiar. Desossar, tallar i preparar la carn per a la venda o per al seu tractament i conservació. Preparar els ingredients i fabricar salsitxes i productes similars utilitzant màquines de tallar, mesclar i embotir.  Tasques específiques: Oficial 1a per sala de desfer, en empresa d’embotits d’alta gamma. Realitzarà tasques de peonatge i tasques d’encarregat, formant un equip de dos. Control de qualitat a primera hora del matí durant l’entrada dels porcs i desfer els animals amb ganivet. Organitzar les tasques de la persona que tindrà a càrrec i completar la formació d’aquest en la destresa de desfer en ganivet. Puntualment farà suport a expedicions, encaixar i embotir el producte. Lloc de treball estable.  Capacitats requerides: Coneixement a fons de l’ofici i habilitat en direcció de  persones al seu càrrec. Orientat a obtenir resultats de qualitat. Seguir la normativa de seguretat.   Requisits obligatoris:  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables:  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 24 mesos    Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: ESO Incorporació:        22/10/2018  Durada del contracte:     Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí    Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada intensiva  Jornada 3:  Exclusivament matí  Horari:  De dilluns a divendres de 6 matí a 14.20h  Esforç físic:  Sí

MOSSO EXPEDICIONS – EMPRESA EMBOTITS A SEVA  OFERTA NÚM. 270700  Tasques específiques: operari expedicions per preparar les comandes del dia, recollint i consultant els llistats, imprimir correctament les etiquetes, rebre els xòfers, comprovar temperatures i higienes dels transports, omplir d’estocs el magatzem, endreçar i netejar el magatzem…   Capacitats requerides: Treball en equip, orientació al client, planificació i organització, pro activitat, lleialtat i sentit de prenyant-se, tolerància a la pressió, compromís, confiança, precisió i metòdic.  Requisits obligatoris:  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables:  Experiència en l’ocupació – 6 mesos
Nivell acadèmic: FP II Incorporació:       01/10/2018  Tipus de contracte:   Obra o servei  Durada del contracte:    Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  De Dilluns a Divendres de 11h a 19h

RESPONSABLE DE L’ÀREA DE COMUNICACIÓ A MANLLEU  OFERTA NÚM. 270699  Tasques específiques: Empresa de Manlleu selecciona un/a responsable de l’àrea de comunicació per incorporar de forma immediata. Les funcions consistiran en assolir els objectius econòmics (seguiment de la facturació, marges i despeses), de gestió i comercials de l’àrea de comunicació, definir les estratègies comercials, realitzar i fer seguiment de les mateixes, ampliar la cartera de clients, productivitat i millora de processos i metodologia de treball, establir aliances pel desenvolupament del negoci, innovació de productes i processos, seguiment i gestió de persones, coordinar i dirigir l’equip tècnic.   Capacitats requerides: Titulació universitària de grau superior. Preferiblement amb estudis de postgrau o màster (direcció de comunicació empresarial). Experiència en lloc de treball similar o com a responsable d’agència de comunicació, en la direcció i coordinació d’equips i en la presa de decisions. Coneixements en disseny d’estratègies de comunicació i desenvolupament de suports digitals.  Requisits obligatoris:  Experiència en l’ocupació – 36 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Ciències socials i jurídiques – Comunicació Audiovisual  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1  Anglès. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants:   Branca Títol universitari: Comunicació  Branca Màster universitari: Comunicació   Francès. Nivell Experimentat C1 Incorporació:       15/10/2018  Tipus de contracte:    Eventuals per circumstàncies de la producció  Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Jornada completa de dill a div. Horari partit.

CAP DE TORN EXPEDICIONS – TORN DE TARDA A SEVA  OFERTA NÚM. 270398  Tasques específiques: cap de torn expedicions – torn de tarda, per empresa d’embotits. Persona acostumada a organitzar i liderar equips de treball. Haurà d’organitzar la sortida de comandes, organitzar el magatzem, distribuir la feina a l’equip de treball.  Capacitats requerides: Experiència prèvia com a cap d’expedicions. Responsabilitat, organització i ordre, gestió d’equips, comunicació i relació interpersonal.  Requisits obligatoris: Castellà. Nivell Independent B2  Català. Nivell Independent B2  Requisits recomanables:  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: FP II  Esforç físic:   Sí   Atenció al públic:   Sí   Incorporació:        01/10/2018  Tipus de contracte:    Obra o servei  Durada del contracte:     Entre 1 i 3 mesos  Horari:  Jornada completa. Torn dia/nit  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada intensiva  Jornada 3:  Exclusivament tarda  Horari:  De Dilluns a Divendres de 13.20h a 21.40h

CONDUCTOR DE TRAILER A VIC  OFERTA NÚM. 269085 Tasques específiques: Conductor de camió i tràiler per fer transport d’animals vius: càrrega, descàrrega, transport i neteja. Rutes: comarques properes, Lleida i Tarragona. Torns rotatius. Capacitats requerides: Persona amb bon tracte amb els clients, puntual, i bona disposició per treballar. Ganes d’aprendre.   Requisits obligatoris: Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: ESO Permís de conduir tipus C i E  Català. Nivell Independent B2  Requisits molt importants:  Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:       08/10/2018  Tipus de contracte:    Obra o servei  Durada del contracte:    Indefinit  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Jornada completa. Torn dia/nit

WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari