image_gallery

Ofertes de feina: mecànic, monitor/a, peó granja, jardiner/a, tècnic/a administració, carnisseria, operari/a encarregat, marqueting, tècnic/a espectacles, monitor/a, operari/a responsable neteja, indústria alimentària, peixateria, auxiliar administratiu, enginyer/a

 

 

MECANIC AJUSTADOR CONEIX. INTERPRET PLANOLS I D’EINES PALMER I PEU DE REI A CENTELLES OFERTA NÚM. 267966  Tasques específiques: Interpretació de plànols i coneix. Eines de messura tipus palmer i peu de rei   Capacitats requerides: Treball en equip, organitzat.    Incorporació:  20/08/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei

MONITOR/A MENJADOR ESCOLAR (BORSA) A CENTELLES OFERTA NÚM. 267994 Tasques a desenvolupar: Ajudar a preparar materials i objectes per a activitats educatives i recreatives. Controlar la conducta dels nens i orientar el seu desenvolupament social. Mantenir la disciplina i recomanar o adoptar altres iniciatives per controlar la conducta dels nens. Observar i vigilar els jocs dels nens. Portar registres de cadascun dels nens, incloent observacions i informació diàries sobre les seves activitats, menjars que han pres i medicaments que han rebut.   Tasques específiques: atenció a l’alumnat en horari de menjador (extraescolar de migdia): vigilància i gestió activitats programades durant l’esbarjo, servir el dinar, atenció durant el temps d’estudi.   Capacitats requerides: Títol de monitora de lleure treball en equip, autonomia, responsabilitat, relació interpersonal, implicació en el projecte de menjador i d’escola, interès per l’àmbit escolar.   Requisits recomanables    Català.    Castellà.     Incorporació:  12/09/2018    Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos     Contracte prorrogable:   Sí      Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres     Horari:  DE 13-15 O DE 13.30 A 15

JARDINER/A A TONA OFERTA NÚM. 268938  Tasques específiques:  Empresa de jardineria professional necessita incorporar un peó de jardineria i un jardiner per a realitzar manteniment de zones verdes i jardins. Capacitats requerides:   Imprescindible experiència prèvia en tasques pròpies de jardineria. Es valorarà responsabilitat i pulcritud en la feina i atenció al detall. Feu “click” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des Requisits obligatoris
Català. Nivell Independent B1  Requisits molt importants  Castellà. Nivell Independent B1   Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà   Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Activitats agràries – Jardineria   Permís de conduir Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  20/08/2018
Salari mensual:  1369 €  Tipus de contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 12 mesos  Contracte prorrogable:  Sí Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres
Jornada 2:  Només jornada intensiva   Jornada 3:  Exclusivament matí  Horari:  De 7 a 15 h. Esforç físic:  Sí

PEÓ DE GRANJA D’ENGREIX DE VEDELLS A OLOST OFERTA NÚM. 269608 Tasques específiques: Peó de granja de vedells d’engreix. Gestió integral: neteja i manteniment d’instal·lacions, etc. a granja d’Olost i/o de Sant Hipòlit de Voltregà.   Capacitats requerides: Coneixements de conducció de tractor i maquinària agrícola   Requisits recomanables
Català.   Castellà.    Incorporació:  10/09/2018    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  jornada completa de 7:00 a 17:00h flexible

PEÓ RAMADER EN GRANJA DE TRUGES A OLOST OFERTA NÚM. 269613  Tasques específiques: Peó ramader granja de truges. Gestió integral. Manteniment i neteja de les instal·lacions. Tenir cura del bestiar.    Capacitats requerides: Motivació. Coneixements i experiència a granja de truges.   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Peó no qualificat  Català.    Castellà.  Incorporació:  10/09/2018     Durada del contracte:  Indefinit     Contracte prorrogable:   Sí      Horari:  jornada completa de 7:00h a 17:00h

DEPENDENTA DE CARNISSERIA A RODA DE TER OFERTA NÚM. 269619 Tasques específiques: Dependent/a de carnisseria. Atenció al client, assessorament dels productes, tallar/manipular carn, caixa, reposició, preparació/elaboració de productes carnis…Suport en la neteja.   Capacitats requerides: Valorable experiència en la venta de productes alimentaris i/o xarcuteries. Atenció al client, habilitats comunicatives, responsabilitat…   Requisits obligatoris   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  17/09/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Indiferent    Jornada:  Només jornada parcial    Horari:  Dl. a Dv 8-13.30h i 17-20h Ds. 8h a 13:30h

TÈCNIC ADMINISTRACIÓ GENERAL (TAG) PER A L’AJUNTAMENT DE RODA DE TER  OFERTA NÚM. 269620 Tasques específiques: CONVOCATÒRIA D’UNA PLAÇA TECNIC ADMINISTRACIO GENERAL (TAG): les bases de la convocatòria les pots trobar al link https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.aspx?fnew?bop2018&08/022018017646.pdf&1. Termini de presentació 18/9/2018.    Capacitats requerides: Llicenciatura/Grau Dret, Ciències Polítiques, Econòmiques o equivalent. Nivell C1 de català.   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Català. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  01/11/2018     Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari     Durada del contracte:  Indefinit

DEPENDENT/A CARNISSERIA A VIC OFERTA NÚM. 269621  Tasques específiques: Dependent/a de carnisseria. Atenció al client, assessorament dels productes, tallar/manipular carn, caixa, reposició, preparació/elaboració de productes carnis…Suport en la neteja.   Capacitats requerides: Valorable experiència en la venta de productes alimentaris i/o xarcuteries. Atenció al client, habilitats comunicatives, responsabilitat…    Requisits obligatoris    Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar /  Baxillerat elemental Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  17/09/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Indiferent, jornada parcial    Horari:  Dl. a Dv 8-13.30h i 17-20h Ds. 8h a 13:30h

OPERARI/ENCARREGAT PER PORTAR EQUIP 12 PERSONES LÍNIA LLESCAT SALES BLANQUES A CENTELLES OFERTA NÚM. 269700  Tasques específiques: portar línies de llescat de sales blanques canviar formats i motllos de les línies de llescats portar un equip de persones (12)    Capacitats requerides: experiència en: línies de llescat en sales blanques  operari/encarregat) es valorarà coneixements de mecànica i/o electricitat   Requisits importants   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a. Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Anglès. Nivell Bàsic A2  Incorporació:  05/09/2018     Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)    Durada del contracte:  Indefinit    Horari:  05:30h a 14:00h

ADMINISTRATIU/VA AL DEPARTAMENT DE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ A VIC  OFERTA NÚM. 269705  Tasques específiques: Donar suport a la direcció de Màrqueting i  Comunicació de L’Atlàntida en tasques administratives. – Administració i gestió: suport administratiu a la direcció del departament, actualització dels continguts web, redacció de comunicats, gestió de bases de dades, relació amb clients, interlocució amb proveïdors, etc. – Col·laboració en l’execució de campanyes de màrqueting i comunicació de la Fundació. – Suport en tasques de producció i organització d’activitats. POTS CONSULTAR LES BASES I INSCRIURE’T AL WEB: www.latlantidavic.cat (del 3 al 10 de setembre)  Capacitats  Requerides: Capacitat d’autonomia i de treball en equip. Orientació al client i als resultats. Habilitats de negociació. Disponibilitat i capacitat de servei. Versatilitat.
Requisits obligatoris  Castellà. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C2   Requisits molt importants    Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica    Incorporació:  01/11/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Inicialment matí (flexible)

TÈCNIC D’ESPECTACLES A VIC  OFERTA NÚM. 269706  Tasques específiques: Coordinació, realització, supervisió i execució de muntatges i desmuntatges de teatre, música i dansa, així com qualsevol activitat que es pugui realitzar en un escenari. Manipulació de taules de control de llum i so. Manteniment d’equips / aparells de so i de llums. POTS CONSULTAR LES BASES I INSCRIURE’T AL WEB: www.latlantidavic.cat (del 3 al 9 de setembre)    Capacitats requerides: Proactivitat, empatia i treball en equip. Coneixement i experiència en taules de control de so i llums, i programes informàtics. Flexibilitat horària.   Requisits obligatoris   Castellà. Nivell Experimentat C1  Català. Nivell Experimentat C2   Requisits molt importants
Titulació: Cicle formatiu grau superior – Imatge i So – So per Audiovisuals i Espectacles  Incorporació:  01/10/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Inicialment matí (flexible)

MONITORS/ES DE MENJADOR AL LLUÇANÈS (ALPENS, PERAFITA I ORISTÀ)  OFERTA NÚM. 269715  Tasques específiques: Monitors/es de menjador al Lluçanès (Alpens, Perafita i Oristà): parar i servir taules. Disseny i desenvolupament d’activitats. Dinamització del menjador escolar.  Capacitats requerides: Creativitat, iniciativa, lideratge, treball en equip i cooperació. Es precisa d’experiència amb infants.  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 3 mesos  Requisits importants    Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil   Requisits recomanables    Català.   Castellà.   Incorporació:  12/09/2018    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  de 13:00 a les 15:00

MONITOR/A D’AUTOBUS ESCOLAR A SANT BOI DE LLUÇANÈS  OFERTA NÚM. 269726  Tasques específiques: Monitor/a d’autobús escolar: acompanyar els infants durant el trajecte que va de Sobremunt a Sant Boi de Lluçanès. Passar llista i vetllar per la seguretat durant el trajecte.   Capacitats requerides: Lideratge, iniciativa i responsabilitat.   Requisits molt importants    Carnets especials: Monitor/ora d’activitats de lleure infantil i juvenil   Permís de conduir tipus B   Requisits recomanables    Català.    Castellà.   Incorporació:  12/09/2018     Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos     Contracte prorrogable:   No     Horari:  de dl. a dv de 7:15 a 7:30 i de 15:10 a 15:35

OPERARI RESPONSABLE D’EQUIP DE NETEJA A VIC OFERTA NÚM. 269727  Tasques a desenvolupar: Controlar l’emmagatzematge i la distribució de subministraments. Vetllar pel benestar general i vigilar el comportament de les persones en les institucions. Escombrar o netejar amb aspiradora, rentar i encerar paviments, mobles i altres estris. Fer llits, netejar cambres de bany i subministrar tovalloles, sabó i articles similars. Netejar cuines, rentar atuells i ajudar en les feines de cuina en general.   Tasques específiques: RESPONSABLE D’EQUIP DE NETEJA: planificar els recursos necessaris en cada feina, organitzar l’equip humà i supervisar les feines. Vetllar pels resultats i l’acompliment de les hores destinades a cada tasca; encarregar-se del manteniment de la maquinària i els estris. Netejar tot tipus de superfícies i espais, netejar vidres, locals comercial, naus industrials, habitatges i piscines.
Capacitats requerides: Organització, autonomia, adaptabilitat. Clara orientació al client i a la qualitat. Capacitat de treball en equip, comunicació, i bones relacions interpersonals. Sentit de la responsabilitat i el compromís.   Requisits obligatoris   Vehicle propi Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Català.   Castellà.
Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 6 mesos Incorporació:  17/09/2018    Durada del contracte:  Indefinit    Horari:  Flexible

OPERARI EN INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA ( FORMATGES ) A TONA  OFERTA NÚM. 269731   Tasques específiques: Empresa familiar especialitzada en la fabricació de formatges fosos i preparats làctics, dedicada a la producció continua de productes a mida, ja sigui industrial o consumidor final, cerca incorporar operari en plantilla. Programar la màquina segons la recepta a elaborar, control del procés de fabricació automatitzat. Tasques manuals per a emmotllar, paletitzar i envasar el producte. Tasques de magatzem i neteja de la maquinària i dels espais de treball.   Capacitats requerides: Iniciativa,, implicació, orientat als resultats, treball en equip i flexibilitat horària segons necessitats de producció. Interessats envieu el vostre CV a admin@padroscheese.com  Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Certificat de professionalitat: Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària   Branca C. Formatiu Grau Mitja: Indústries alimentàries    Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica  Programari de gestió  Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  12/09/2018   Salari mensual:  1100 €    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres,  jornada partida    Horari:  dl. a div. 7 a 13.00 i de 15 a 18h   Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   No

PEIXATERA/A A MANLLEU OFERTA NÚM. 269744 Tasques específiques: Peixateria de Manlleu busca dependent/a amb experiència. Preparar el producte, atendre els clients, cobrar.  Capacitats requerides: Persona amb iniciativa, organitzada i orientada al client.   Requisits obligatoris   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  29/10/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Contracte prorrogable:   Sí      Horari:  de dimarts a dissabte    Atenció al públic:   Sí

DEPENDENTA CARNISSERIA-XARCUTERIA A TONA  OFERTA NÚM. 269747  Tasques específiques: DEPENDENTA CARNISSERIA-XARCUTERIA Atenció al públic, preparació de comandes, cobrar, netejar… 40h/setmana de Dilluns a Divendres, horari partit i Dissabte intensiu matí. 1 dia de festa entre setmana. Lloc de treball per cobrir una baixa, amb possibilitats de reubicar a un altre centre si la persona encaixa amb el perfil sol·licitat.     Capacitats requerides: Clara orientació al client, comunicació i relació interpersonal. Interès en treballar en aquest ofici. Molt valorable experiència demostrable en carnisseria i/o xarcuteria. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu l’ocupació i/o el número d’oferta pel que estigueu interessats.   Requisits obligatoris   Català.   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir   Castellà.   Incorporació:  13/09/2018    Salari mensual:  1000 €     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Menys d’un mes     Contracte prorrogable:   Sí      Jornada:  Només jornada partida     Horari:  Dl. a Dv 8h-13.30h i 17h-20h i Ds 8.30-13.30h   Atenció al públic:   Sí

PERSONA DE NETEJA A VIC  OFERTA NÚM. 269772  Tasques específiques: Neteja de centre esportiu, terres, dutxes, vestidors, oficina…    Capacitats requerides: Persona responsable i discreta, puntual i compromesa amb la feina, orientada a resultats i a la qualitat   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Català.    Castellà.  Requisits recomanables    Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Incorporació:  17/09/2018     Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció     Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos     Contracte prorrogable:   Sí      Jornada: jornada parcial, Exclusivament tarda    Horari:  15-20 hores setmanals. Tardes i diumenges.

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER L’INSTITUT DEL TEATRE A VIC OFERTA NÚM. 269848 Tasques específiques: Informar i atendre al públic a la recepció i per telèfon. Verificar, complimentar, elaborar i tramitar expedients administratius. Mantenir contactes amb tercers sobre qüestions relacionades amb els serveis que es presten a l’Institut del Teatre. Donar suport als procediments de contractació administrativa Realitzar operacions comptables   Capacitats requerides: Capacitat d’adaptació, relació interpersonal i habilitats comunicatives, vocació de servei i empatia per l’usuari, disponibilitat per l’aprenentatge i per l’actualització constant, organització i capacitat de planificació.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 24 mesos Nivell acadèmic: ESO Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat Català.   Castellà.    Incorporació:  01/10/2018    Tipus de contracte:  Interinitat
Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei     Contracte prorrogable:   No     Horari:  Dl a Dv de 8:00-15:00 i dm o dj de 16:00 a 18:30h

ENGINYER/A DE PRODUCTE (MECÀNIC, MECATRÒNIC O ELÈCTRIC) A VIC  OFERTA NÚM. 269903 Tasques específiques: Definir les especificacions de la maquina, fer el disseny conceptual, el disseny al detall, el seguiment de fabricació i la posada en marxa del prototip. Fer el seguiment del desenvolupament, fer proves del prototip i la màquina fins al seu llançament i promoció al mercat. Assegurar el planning, cost i pressupost dels projectes d’innovació. Gestionar i coordinar amb centres de recerca i proveidors externs
Capacitats requerides: Persona metòdica, amb capacitat de planificació i organització. Habilitats comunicatives i dots de lideratge.   Requisits obligatoris   Vehicle propi
Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Enginyeria – Eng. Tèc. Ind. Especialitat en Mecànica   Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat
Programari de disseny. Nivell Usuari Avançat  Català.    Castellà.    Requisits molt importants   Anglès. Nivell Independent B2  Incorporació:  20/09/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  7:00-13:00 i de 15:00-17:00h

DEPENDENT/A BOTIGA D’ARTICLES DE DANSA A VIC  OFERTA NÚM. 269935  Tasques específiques: Venedor/a de botiga d’articles de dansa Atenció al client, cobrament i tancament de caixa. Obertura de l’establiment, manteniment de la botiga (neteja, endreça…).    Capacitats requerides: Persona comunicativa amb orientació al client. Persona organitzada i amb ràpida capacitat d’aprenentatge. Responsable i puntual.   Requisits recomanables    Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  13/09/2018
Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   No     Jornada:  Només jornada parcial, tarda
Horari:  dl a dv de 17 a 20 i ds de 10 a 13 (18h/set)   Atenció al públic:   Sí

ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 269937 Tasques específiques: Administratiu/va – comercial per a la gestió i la venda d’assegurances. Atenció al públic presencial i telefònic, gestió de base de dades, assessorament a la clientela en els diferents productes i serveis d’assegurances, diferents tràmits en l’àmbit d’assegurances, entre d’altres.   Capacitats requerides: Persona comunicativa, amb iniciativa, capacitat d’aprenentatge i treball en equip   Requisits obligatoris   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits importants   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa  Incorporació:  08/10/2018    Salari mensual:  900 €    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí      Jornada:  de dilluns a divendres ,jornada partida    Horari:  10 a 13 h i de 16 a 19 h    Atenció al públic:   Sí

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari