image_gallery

Ofertes de feina: neteja, xofer, venedor/a, arquitecte tècnic/a, manteniment, recollida roba, administració, residència, instal·lacions, mecànic/a, obrador pa, robòtica…

 

TREBALLADOR/A FAMILIAR I AUXILIAR DE NETEJA A VIC OFERTA NÚM. 264385  Tasques específiques: Treballador/a familiar: Atenció a domicili a persones dependents. Suport en la higiene i el vestir, fer acompanyaments, suport a transferències, preparació d’àpats. Auxiliar de neteja: Neteja de domicilis de persones dependents.   Capacitats requerides: Habilitats d’atenció a les persones. Responsabilitat, persona respectuosa, empàtica i pacient. Compromesa amb la confidencialitat. Treball en equip   Requisits obligatoris
Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar  Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  04/06/2018    Tipus de contracte:  Interinitat     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Indiferent
Horari:  Generalment matins, algunes de tardes i CS   Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

XOFER REPARTIDOR A VIC  OFERTA NÚM. 264740  Tasques específiques: Xofer repartidor de begudes i alimentació per a la comarca i rodalies  Capacitats requerides: Persona organitzada i amb capacitat de planificació (organització de rutes per optimitzar el temps!) Carné C i CAP vigent. Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris
Permís de conduir tipus C  Català.    Castellà. Incorporació:  18/06/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  40h

DEPENDENTS/ES A VIC  OFERTA NÚM. 265225  Tasques específiques: Atenció al client en 3 llocs diferents: 1. Caixa-reposició: gestió dels cobraments, arqueig de caixa, ordre i manteniment dels lineals, reposició. 2. Auxiliar de fruiteria/fleca: tall, manipulació i preparació dels productes, muntar i desmuntar el mostrador. 3. Venedor per a departament d’electrònica: (cap de setmana), col·locar els productes, gestionar les ofertes, finançaments i cobraments. Arqueig de caixa.    Capacitats requerides: Orientació al client, iniciativa, persona resolutiva, amb capacitat de treball en equip i organitzada.  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: ESO  Castellà. Nivell Experimentat C1     Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Indiferent, jornada intensiva    Horari:  Diferents horaris en torns rotatius. 30 hores set.

ARQUITECTE TÈCNIC/APARELLADOR (CCO 2481) A CENTELLES  OFERTA NÚM. 265415 Tasques específiques: ARQUITECTE + GESTIÓ PROJECTES, TRAMITACIÓ DOCUMENTACIÓ, CERTIFICATS, PERMISOS, ETC. Capacitats requerides: CONEIXEMENTS EN DISSENY TECNIC D’EDIFICACIONS (INTERPRETACIÓ PLÀNOLS), TASQUES ADMINISTRATIVES DE GESTIÓ CORRESPONENTS (TRAMITACIONS, CERTIFICACIONS…)  Requisits molt importants   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Requisits recomanables    Programari de disseny. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Anglès. Nivell Independent B1  Incorporació:  03/09/2018
Tipus de contracte:  Altres   Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei

MANTENIDOR I INSTAL·LADOR DE CALDERES A VIC  OFERTA NÚM. 266361  Tasques específiques: -Analitzar i registrar les lectures dels instruments, localitzar les avaries i realitzar petites reparacions per prevenir falles en els equips o sistemes. -Vigilar i inspeccionar el funcionament eficient dels equips i garantir que l’aigua de les calderes, els productes químics i el combustible es mantenen als nivells requerits. -Comprovar o ocupar-se que es comprovi la qualitat de l’aigua de les calderes, ajustar el que procedeixi i prendre les mesures pertinents, com ara afegir els productes químics per prevenir la corrosió i la deposició de substàncies nocives.    Capacitats requerides: Necessari tenir el carnet d’instal·lacions tèrmiques en els edificis (ITE). Valorable formació relacionada amb les funcions descrites. Residencia en la comarca d’Osona. Valorable experiència de 6 mesos però no és imprescindible tenir experiència. Obligatori tenir carnet de conduir.   Requisits recomanables    Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Sense categoria laboral determinada  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: ESO  Carnets especials: Instal·lador/a-mantenidor/a d’instal·lacions tèrmiques en els edificis (ITE), Branca C. Formatiu Grau Mitja:  Energia i aigua o Branca C. Formatiu Grau Superior: Electricitat i Electrònica   Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Instal·lador/a de calefacció i aigua calenta sanitària  Permís de conduir   Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2  Incorporació:  23/07/2018    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Horari:  Dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h.

RECOLLIDA ROBA I MANTENIMENT DELS CONTENIDORS A CENTELLES OFERTA NÚM. 266453  Tasques específiques: Recollir roba dels contenidors i manteniment d’aquests   Capacitats requerides: Carnet conduir i coneix. basics soldadura (manteniment contenidors)  Requisits obligatoris  Minusvalies  Requisits recomanables  Permís de conduir tipus B.  Català.   Castellà.   Incorporació:  25/06/2018  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  DE 09:00 A 14:00

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE A VIC  OFERTA NÚM. 267927  Tasques específiques: Recepció i enviament del correu intern. Organitzar, registrar i arxivar documentació. Realitzar tasques de consulta i recerca d’informació. Portar la comptabilitat. Gestió de les nòmines. Conciliar albarans amb factures. Utilitzar el programa de gestió i de comptabilitat de l’empresa per a: Facturació (clients i proveïdors), conciliació bancària, realització d’anotacions i assentaments comptables, editar, extreure i analitzar informació comptable. Altres tasques de suport administratiu i comptable   Capacitats requerides: Persona metòdica i ordenada, amb capacitat de comunicació i empatia, d’aprenentatge, d’organització i de gestió. Aptitud per treballar en equip. Capacitat numèrica i precisió. Iniciativa i autonomia. Experiència en tasques comptables (valorable amb el programa Kaiss). (Termini per apuntar-se fins a 20/07/2018, inclòs)   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Programari de gestió. Nivell Usuari Mig
Català. Nivell Experimentat C1   Castellà.    Requisits molt importants    Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Incorporació:  30/07/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  16:00-20:00h

CUIDADOR/A INTERN/A A SANT JULIÀ DE VILATORTA  OFERTA NÚM. 267935  Tasques a desenvolupar: Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d’embenats, generalment d’acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure’s en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l’entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l’habitatge.  Tasques específiques: CUIDADOR/A INTERN/A Ajuda en la higiene diària, preparar els àpats, portar el control de la medicació. Tasques generals de neteja de la llar. Possibilitat de fer  torn de cap de setmana o entre setmana.    Capacitats requerides: Persona de tracte amable, que li agradi treballar amb persones grans, responsable. Valorable formació en Atenció de Persones en Institucions, Auxiliar de geriatria.
Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Català.    Castellà.   Requisits recomanables    Permís de conduir  Incorporació:  30/07/2018    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos

TÈCNIC/A D’INSTAL·LACIONS FRIGORÍFIQUES I CLIMATITZACIÓ A MONTESQUIU OFERTA NÚM. 267991 Tasques específiques: Muntar, instal·lar i reparar components de sistemes de climatització i refrigeració. Provar sistemes, diagnosticar avaries i realitzar activitats normals de manteniment o reparacions menors.    Capacitats requerides: Iniciativa, organització i responsabilitat   Requisits obligatoris    Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants    Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Carnets especials: Operador frigorista  Certificat de professionalitat: Muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques   Català. Nivell Independent B2   Requisits importants    Vehicle propi  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Requisits recomanables    Castellà. Nivell Independent B2   Anglès. Nivell Independent B1  Incorporació:  30/07/2018    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada :  de dilluns a divendres    Horari:  de dl. a dv de 8-13h i 14-17h (jornada flexible)   Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

OPERARI/A MECÀNIC/A DE PROGRAMACIÓ CNC A TORELLÓ OFERTA NÚM. 268012 Tasques específiques: Realitzar el manteniment i reparació de maquinària. Domini del torn. Coneixements de programació de centre de mecanitzat.   Capacitats requerides: Iniciativa, organització i autonomia   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà. equisits molt importants    Branca C. Formatiu Grau Mitja: Fabricació mecànica    Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2   Requisits importants
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Requisits recomanables   Vehicle propi Incorporació:  23/07/2018    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Jornada :  Indiferent de dilluns a divendres    Horari:  de dl. a div de 8 a 13 i de 15 a 18.

REPARTIDOR/A A MANLLEU  OFERTA NÚM. 268072  Tasques específiques: Preparar Picking de comandes al magatzem Gestionar la ruta de transport amb el personal administratiu logístic Optimitzar la rendibilitat de la ruta Entregar material a la clientela    Capacitats requerides: Indispensable bona conducció de vehicles Predisposició a descarregar sacs de 15/20kg en ocasions puntuals.   Requisits recomanables   Vehicle propi  Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador    Permís de conduir tipus B   Català.    Castellà.   Incorporació:  30/07/2018   Salari mensual:  1500 €     Tipus de contracte:  Temporals bonificats    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  8h-13h i 15h-19h Atenció al públic:   Sí

AJUDANT DE COL·LOCACIÓ / INSTAL·LACIÓ DE VIDRES A CALLDETENES  OFERTA NÚM. 268087  Tasques específiques: Adjunt d’operari per a la col·locació de vidres a casa del client. Tallar, polir, instal·lar a casa client. Carregar i descarregar el material.    Capacitats requerides: Bona forma física (la feina requereix esforç físic) i orientació a la qualitat. Persona  discreta i agradable per a treballar a casa al client    Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits recomanables    Català. Nivell Experimentat C1
Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  27/08/2018     Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos     Contracte prorrogable:   Sí      Horari:  Dl. a Dj. 8h a 13h i 15h a 18’30h. Dv fins 14h

AJUDANT/A D’OBRADOR DE PA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 268109  Tasques a desenvolupar: Elaborar pa, galetes, pastissos i altres productes fets amb farina. Elaborar a mà, amb l’ajuda d’estris i algunes màquines, dolços i llaminadures, barrejant sucre, xocolata i altres ingredients. Combinar els ingredients mesurats en recipients de màquines de mescla, pastament o cocció. Comprovar la qualitat de les matèries primeres per garantir que es compleixen les normes i especificacions. Aplicar banys, glacejats i altres cobertures als productes fornejats, utilitzant espàtules o pinzells. Vigilar les temperatures del forn i l’aspecte dels productes per determinar els temps de cocció.   Tasques específiques: Ajudant/a d’obrador per a la secció de brioixeria. Preparació de productes, neteja dels estris, aplicar banys…   Capacitats requerides: Autonomia, habilitats manuals… Valorable experiència en l’ocupació.
Requisits obligatoris   Vehicle propi  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus B
Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  27/07/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Contracte prorrogable:   Sí      Horari:  De dl. a div 6:00h a 13:00h, ds. 5:00h a 10:00h

ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL A SANT PERE DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 268235  Tasques específiques: La persona contractada s’encarregarà de totes les relacions amb els clients: Cartera de clients, atenció telefònica, gestió pagina web, gestió de comandes, albarans, facturació i estocs.   Capacitats requerides: Persona amb bon tracte al client, capacitat de treball, organitzada i amb iniciativa.   Requisits obligatoris    Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1 Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants    Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Administració i Direcció d’Empreses   Anglès. Nivell Independent B1  Incorporació:  31/08/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres, jornada intensiva, matí    Horari:  de dilluns a divendres de 7h a 15h   Esforç físic:   No  Atenció al públic:   Sí

FORMADOR/A D’EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA EDUCATIVA (CURS 2018-2019) A TONA  OFERTA NÚM. 268247  Tasques específiques: Realitzar classes extraescolars de robòtica als centres educatius seguint el mètode de l’empresa. No cal experiència amb robòtica, l’empresa es fa càrrec de la formació. 3 places Capacitats requerides: Requisits: Estudis relacionats amb àmbit educatiu iniciats o finalitzats (CFGS educació infantil, Grau primària, etc.) Disponibilitat per treballar algun dia a la set mana Experiència amb nens/es en diferents àmbits educatius Requisits recomanables  Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili requisits obligatoris  Titulació: Cicle formatiu grau superior – Serveis socioculturals i a la comunitat – Educació infantil   Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Català.    Castellà. Incorporació:  31/07/2018   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Algunes tardes en horari de 16 h a 19 h

CUIDADOR/A EN DOMICILIS  A VIC  OFERTA NÚM. 268248  Tasques específiques: Adaptar i aplicar tècniques d’higiene personal i de preparació de llit, en el domicili, seleccionant els productes, materials i estris d’ús comú. Administració de medicació per via oral, tòpica i rectal, Aplicar les tècniques de suport a la ingesta i de recollida d’eliminacions adequades en funció del grau de dependència de la persona usuària, seguint les indicacions d’administració prescrites.  Capacitats requerides: Carnet de conduir Disponibilitat Bona relació amb les persones ateses i actitud vers la feina. Coneixements tècnics de l’ocupació Cal tenir disponibilitat de matí i tarda i caps de setmana, tot i que no es treballa totes les hores, hi pot haver feines en aquestes franges.  Requisits recomanables  Certificat de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones al domicili Incorporació:  30/07/2018  Tipus de contracte:  Obra o servei.  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos

Per accedir a les ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari