img_gcyf-spa

Ajuts per artistes i arquitectes joves per assistir al Fòrum Global de Cultura i Joventut del 29 d’octubre a 4 de novembre a Jeju

 

Els propers dies 29 d’octubre a 4 de novembre de 2018, la Província Autònoma Especial de Jeju (Corea del Sud), organitzarà per primera vegada el Fòrum Global de Cultura i Joventut amb el suport de la Comissió de cultura de Ciutats i Governs Locals Units.
L’objectiu d’aquesta trobada és debatre sobre la cultura a les ciutats sostenibles, amb especial atenció al compromís amb l’espai públic, la planificació urbana i la cultura.
Des de l’organització han obert una convocatòria per finançar el viatge i l’allotjament a 20 artistes i arquitectes joves que tinguin interès en assistir-hi. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el proper 31 de juliol i es poden tramitar a través del següent enllaç

http://www.agenda21culture.net/es/noticias/foro-global-cultura-y-juventud

 

Deixa el teu comentari