image_gallery

Ofertes de feina: agents de policia local, ajudant de cuina, carnisser/a, comercial, cambrer/a, dependent/a, atenció domicili, tècnic/a territorial, tècnic/a comunicació, d’esports, operari /a polivalent, orientador/a laboral, tècnic/a de riscos laborals, oficial de 1a, assegurances, socorrista…

 

 

AGENTS DE LA POLICIA LOCAL A TORELLÓ OFERTA NÚM. 267355 Tasques a desenvolupar: Mantenir l’ordre públic. Protegir persones i béns de perills i actes delictuosos. Arrestar les persones que infringeixen la llei. Dirigir el trànsit de vehicles en el municipi on treballa. Efectuar informes comprovacions i altres tasques administratives. Exercir tasques afins.  Tasques específiques: Presentació de sol·licituds fins el 18 de juliol de 2018 a les oficines municipals o per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló: https//bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html Més informació al BOPB publicat el passat dia 14/06/2018, al DOGC de 19/06/2018 i al BOE de 28/06/2018
Capacitats requerides: Veure bases publicades ajtorello.cat   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Permís de conduir tipus A i B  Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2  Requisits recomanables   Carnets especials: ACTIC. Nivell 1 – bàsic   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:  18/07/2018     Tipus de contracte:  Indefinit: bonificat    Durada del contracte:  Indefinit    Jornada:  Indiferent
Atenció al públic:   Sí 

AJUDANT DE CUINA A SANT AGUSTÍ DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 267485  Tasques específiques: Assistència en cuina amb tasques de preparació en plats i neteja dels estris i l’espai.   Capacitats requerides: Persona amb capacitat per treballar en equip, preocupació per l’ordre i la neteja i capacitat d’aprenentatge.   Requisits importants   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Requisits recomanables   Català.   Castellà.   Incorporació:  20/07/2018    Durada del contracte:  Indefinit    Horari:  A concretar

CARNISSER/A A MANLLEU OFERTA NÚM. 267539 Tasques específiques: Ajudant/a de carnisseria. Atenció al client, assessorament dels productes, tallar/manipular carn, caixa, reposició, preparació/elaboració de productes carnis…Suport en la neteja.   Capacitats requerides: Valorable experiència en la venta de productes alimentaris i/o xarcuteries. Atenció al client, habilitats comunicatives, responsabilitat…   Requisits obligatoris   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària ivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental
Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2    Incorporació:  16/07/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:   No     Jornada:  Indiferent, jornada parcial    Horari:  Dl. Dc i Dv 8-13.30h i 17-20h Ds. 8h a 13:30h

CARNISSER/A A RODA DE TER FERTA NÚM. 267540  Tasques específiques: Ajudant/a de carnisseria. Atenció al client, assessorament dels productes, tallar/manipular carn, caixa, reposició, preparació/elaboració de productes carnis…Suport en la neteja.   Capacitats requerides: Valorable experiència en la venta de productes alimentaris i/o xarcuteries. Atenció al client, habilitats comunicatives, responsabilitat…   Requisits obligatoris   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental.  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2     Incorporació:  16/07/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos.  Contracte prorrogable:   Sí      Jornada:  Indiferent, jornada parcial    Horari:  Dl. a Dv 8-13.30h i 17-20h Ds. 8h a 13:30h

COMERCIAL ESPECIALITZAT EN HIGIENE ALIMENTÀRIA A VIC  NÚM. 267559  Tasques específiques: Comercial especialitzat en higiene alimentària. Tasques d’acció comercial especialitzada en higiene alimentària. Suport tècnic a clients i a nivell intern.   Capacitats requerides: Persona amb iniciativa, alt coneixement del sector, habilitat comunicativa i de negociació. Flexibilitat horària. Necessària titulació de diplomatura o llicenciatura en: Ciència i tecnologia dels aliments o enginyeria agrònoma o veterinària o biologia.   Requisits obligatoris    Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau ermís de conduir tipus B  Català.   Castellà.    Incorporació:  03/09/2018
Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Flexible segons necessitats empresa   Esforç físic:   No
Atenció al públic:   Sí

CAMBRER/A A SANT AGUSTÍ DE LLUÇANÈS  OFERTA NÚM. 267563 Tasques específiques: Feina de cambrer/a. Gestió de sala, atendre les comandes, resolució de possibles incidències i atenció als clients.   Capacitats requerides: Bon tracte amb les persones, educació i responsabilitat. Capacitat de treballar en equip.   Requisits importants   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària    Català.   Castellà.   Incorporació:  20/07/2018    Durada del contracte:  Indefinit    Horari:  A concretar

DEPENDENT/A PER A BOTIGA DE BRICOLATGE A VIC FERTA NÚM. 267568 Tasques específiques:  Es busquen perfils per realitzar tasques de venedor-reposador en diferents seccions de botiga: electricitat i sanitaris; decoració, il·luminació i pintura; i fusta.  Capacitats requerides: Orientació al client: proximitat, respecte, disponibilitat per als seus clients i amb una bona imatge de personal. Capacitat de treball en equip. Passió pel bricolatge i amb ganes d’aprendre    Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Castellà I CATALÀ. importants   Vehicle propi  ermís de conduir tipus B Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Incorporació:  23/07/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos

ATENCIÓ A DOMICILI (AJUDAR A ANAR A COMPRAR, NETEJA LLAR, CUINAR…) A VIC  FERTA NÚM. 267618  Tasques específiques: Ajudar a persones grans/dependents a tasques d’higiene, alimentació i domèstica (cuinar o planxar o anar a comprar…)   Capacitats requerides:  Que li agradi l’atenció a les persones, do de gent, agradable i bona companyia
Requisits recomanables   Permís de conduir tipus B   Incorporació:  16/07/2018    Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei

TÈCNIC/A DE SERVEIS TERRITORIALS (ARQUITECTE TÈCNIC/A O ENGINYER/A TÈCNIC/A) A TORELLÓ  267625  Tasques específiques: Manteniment i millora d’espais i equipaments públics a Torelló. Presentació de sol·licituds fins el 23 de juliol (inclòs) de 2018 per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló. Copiar i enganxar el següent enllaç al navegador: https://bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html o registre d’entrada de l’ajuntament ( c. Ges d’Avall, 5 de Torelló) o correu administratiu a les oficines de correus.   requerides: Trobareu les bases copiant i enganxant el següent enllaç al navegador: http://www.ajtorello.cat/frontal/apartats/index.php?apartat=660   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   itulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Enginyeria – Arquitectura tècnica  Branca Títol universitari: Enginyeria
Requisits molt importants   Ofimàtica. Nivell Usuari Mig    importants atalà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 Incorporació:  21/07/2018  de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:  No  Jornada:  de dilluns a divendres, jornada intensiva    Horari:  Dl. a dv intensiu matins i dl. tardes (37,5 h)    Atenció al públic:  Sí

TÈCNIC/A DE COMUNICACIÓ A TORELLÓ   OFERTA NÚM. 267627  Tasques específiques: Dinamització de projectes de participació ciutadana i comunicació. Presentació de sol·licituds fins el 23 de juliol (inclòs) de 2018 per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló. Copiar i enganxar el següent enllaç al navegador: https://bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html o registre d’entrada de l’ajuntament ( c. Ges d’Avall, 5 de Torelló) o correu administratiu a les oficines de correus.    Capacitats requerides: Veure bases publicades copiant i enganxant el següent enllaç. http://www.ajtorello.cat/frontal/apartats/index.php?apartat=660   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Requisits molt importants   Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Comunicació   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Requisits importants   Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1 Incorporació:  21/07/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  No   Jornada: de dilluns a divendres, jornada intensiva   Horari:  dl. a dv. matins i dl. tarda (37,5 h/s)
Atenció al públic:  Sí

CAMBRER/A A MANLLEU   OFERTA NÚM. 267645  Tasques específiques: Servir plats Servir begudes   Capacitats requerides: Persona amable i amb habilitats comunicatives
Requisits molt importants   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   Requisits recomanables   Català.   Castellà. Incorporació:  30/07/2018   Salari mensual:  1200 €
Tipus de contracte:  Temporals bonificats   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Contracte prorrogable:  Sí   Horari:  15h fins 11h de dimarts a diumenge

CUINER/A A MANLLEU   OFERTA NÚM. 267646  Tasques específiques: Elaboració de plats combinats, entrepans, menús Neteja de plats i cuina   Capacitats requerides: Persona amb coneixements de cuina catalana. Es valorarà que tingui competències en neteja i endreça.   Requisits obligatoris   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   Requisits recomanables   Català.   Castellà. Incorporació:  30/07/2018   Salari mensual:  1300 €   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos   Horari:  10h a 14h i 18h a 10h de dimarts a diumenge

TÈCNIC/A MIG D’ESPORTS A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 267652  Tasques específiques: Dinamització d’activitats i equipaments educatius, culturals i esportius. Presentació de sol·licituds fins el 23 de juliol de 2018 (inclòs) per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló. Copiar i enganxar el següent enllaç al navegador: https://bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html o registre d’entrada de l’ajuntament ( c. Ges d’Avall, 5 de Torelló) o correu administratiu a les oficines de correus.   Capacitats requerides: Veure les bases a copiant i enganxant al següent enllaç: http://www.ajtorello.cat/frontal/apartats/index.php?apartat=660   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Titulació: Grau – Ciències de la Salut – Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport   Branca Títol universitari: Activitat física   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació -  Categoria professional: Tècnic/a mig i assimilats Incorporació:  21/07/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte
Jornada:  Indiferent, jornada intensiva   Horari:  en funció de les activitats programades   Esforç físic:  Sí   Atenció al públic:  Sí

OPERARI/A POLIVALENT OFICIAL DE 1A A TORELLÓ   OFERTA NÚM. 267656  Tasques específiques: Millora i manteniment dels equipaments esportius. L’objectiu és l’execució de diverses tasques de manteniment. Presentació de sol·licituds fins el 23 de juliol de 2018 (inclòs) per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló. Copiar i enganxar el següent enllaç al navegador: https://bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html o registre d’entrada de l’ajuntament ( c. Ges d’Avall, 5 de Torelló) o correu administratiu a les oficines de correus.   Capacitats requerides: Veure bases copiant i enganxant al següent enllaç:http://www.ajtorello.cat/frontal/apartats/index.php?apartat=660
Requisits obligatoris.  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris   Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2   Requisits recomanables   Carnets especials: Conductor/a de Carretó Elevador Targeta professional de la construcció (TPC)   Certificat de professionalitat: Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió Incorporació:  21/07/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  No   Jornada:  Indiferent, jornada intensiva

ORIENTADOR/A LABORAL A TORELLÓ   OFERTA NÚM. 267658  Tasques específiques: Suport en l’àmbit de l’orientació i la intervenció laboral. Millorar l’ocupabilitat de les persones que busquen feina. Presentació de sol·licituds fins el 23 de juliol de 2018 (inclòs) per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló. Copiar i enganxar el següent enllaç al navegador: https://bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html o registre d’entrada de l’ajuntament ( c. Ges d’Avall, 5 de Torelló) o correu administratiu a les oficines de correus.
Capacitats requerides: Veure les bases copiant i enganxant al següent enllaç: http://www.ajtorello.cat/frontal/apartats/index.php?apartat=660  Requisits obligatoris
Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Requisits recomanables   Titulació: Grau – Ciències de la Salut – Psicologia   Branca Títol universitari: Pedagogia Incorporació:   21/07/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  No   Jornada:  de dilluns a divendres, jornada intensiva
Horari:  Dl. a dv matins i una tarda setmana (37,5h)   Atenció al públic:  Sí

TÈCNIC/A DE PREVENCIÓ DE RISCOS A TORELLÓ   OFERTA NÚM. 267660  Tasques específiques: Implementació transversal de la coordinació d’activitats empresarials. Presentació de sol·licituds fins el 23 de juliol de 2018 (inclòs) per administració electrònica a la ruta de la pàgina web de l’Ajuntament de Torelló. Copiar i enganxar el següent enllaç al navegador: https://bpm.ajtorello.cat/OAC/CdS.html o registre d’entrada de l’ajuntament ( c. Ges d’Avall, 5 de Torelló) o correu administratiu a les oficines de correus.
Capacitats requerides: Veure bases copiant i enganxant el següent enllaç: http://www.ajtorello.cat/frontal/apartats/index.php?apartat=660  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig   Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Requisits recomanables   Titulació: Llicenciatura / Enginyeria – Enginyeria – Prevenció de Riscos Laborals   Branca Màster universitari: Arquitectura Incorporació:  23/07/2018   Tipus de contracte:  Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  No   Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres   Horari:  dilluns a div matins i dl. tarda (37,5 h)   Atenció al públic:  Sí

BORSA DE TREBALL TEI ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL A RODA DE TER   OFERTA NÚM. 267710  Tasques específiques: Convocatòria borsa treball TEI per a l’escola bressol municipal. Termini presentació sol·licituds 25/07/2018. Veure convocatòria: https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.aspx?fnew?bop2018&07/022018014445.pdf&1  Capacitats requerides: Es obligatori tenir alguna de les titulacions següents: Tècnic/a superior en educació infantil, Mestre educació infantil o títol equivalent. I estar en possessió nivell C1 de català.
Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior   Requisits importants   Titulació: Cicle formatiu grau superior – Serveis socioculturals i a la comunitat – Educació infantil   Incorporació:  03/09/2018   Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Horari:  HORARI EB: 9 – 18 H.

OFICIAL DE 1A (EDIFICACIÓ I CONSTRUCCIÓ) A VIC   OFERTA NÚM. 267714  Tasques específiques: Construir i reparar fonaments i obres completes, revestir i decorar els murs, sostres i terres dels edificis amb maons i peces de mosaics. Realitzar treballs de restauració, manteniment i reparació. Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Construir voreres, vorades i calçades de pedra, entre d’altres. “PERSONES INTERESSADES podeu enviar el currículum a: ocupacio@vic.cat (referència: Oficial 1a) fins a 26/07/2018″   Capacitats requerides: Persona polivalent i resolutiva, amb agilitat, bona condició física i predisposició per a la feina. Capaç de treballar tan sol/a com en equip.   Requisits obligatoris Vehicle propi  Permís de conduir tipus B Català.   Castellà. Requisits molt importants
Carnets especials: Targeta professional de la construcció (TPC)   Requisits importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior Incorporació:  03/09/2018  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari   Durada del contracte:  Indefinit   Contracte prorrogable:   Sí  Horari:  De 7:30 a 13:00 i de 14:30 a 18:00h

ASSESSOR PERSONAL D’ASSEGURANCES A VIC  OFERTA NÚM. 267752 Tasques a desenvolupar: Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l’assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l’abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d’aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.  Tasques específiques: Creació de cartera en producte financer i assegurador. Venda i post venda; creació i manteniment. L’empresa ofereix assessorament i subvenciona ingressos fixes durant el programa. INTERESSATS enviar currículum a: georgina.ortiz@segurosbilbao.com  Capacitats requerides: Orientació al client, visió empresarial, orientació als resultats. Habilitats comercials i de gerència. Ganes d’emprendre un negoci.  Requisits obligatoris   Català.   Castellà.   Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Nivell acadèmic: FP II   Programari d’Ofimàtica  Incorporació:  01/08/2018   Durada del contracte:  Indefinit  Jornada   Indiferent de dilluns a divendres  Horari:  Jornada complerta. Flexibilitat horària.  Atenció al públic:   Sí

SOCORRISTA DE PISCINA A VIC   OFERTA NÚM. 267766  Tasques a desenvolupar: Vigilar les platges, balnearis, piscines i altres zones de bany i patrullar-hi per prevenir accidents dins o fora de l’Aigua. Acudir al rescat de persones en perill d’ofegar-se, ja sigui de manera individual o amb l’ajuda de barques de salvament en zones de bany. Aplicar tècniques urgents de reanimació abans de l’arribada del personal qualificat sanitari. Prestar primers auxilis en cas d’accident abans de l’arribada del personal qualificat sanitari. Advertir els banyistes de possibles perills. Mantenir en bones condicions el lloc de primers auxilis i el material sanitari. Avisar les autoritats competents de les circumstàncies que puguin posar en risc la seguretat de les persones a la zona o instal·lacions de bany.  Tasques específiques: Socorrista de piscines. INCORPORACIÓ IMMEDIATA.  Capacitats requerides: Responsabilitat i compromís amb la feina. Títol de socorrista (obligatori).  Requisits obligatoris  Carnets especials: Socorrista aquàtic i terrestre   Requisits recomanables   Català. Castellà.   Incorporació:  23/07/2018
Tipus de contracte:  Obra o servei.  Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei   Jornada   Indiferent  Horari:  Dilluns a diumenge amb 2 dies de festa a convenir.

DEPENDENTA FORN DE PA/CAFETERIA A CENTELLES   OFERTA NÚM. 267837  Tasques específiques: atenció al client i venda també servei cafeteria (esmorzar/berenar)
Capacitats requerides: disponibilitat caps de setmana i festius. Habitualment seria a Aiguafreda i alguns dies cobrir a Centelles.   Incorporació:  20/07/2018   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos

CAMBRER/A – CUINER/A A PRATS DE LLUÇANÈS   OFERTA NÚM. 267851  Tasques específiques: Tasques d’atenció a clients i gestió de comandes. Suport en elaboració de plats i neteja de cuina.  Capacitats requerides: Habilitats comunicatives, proactivitat, capacitat de treballar sota pressió, habilitats organitzatives i netedat.  Requisits recomanables
Català.  Castellà.   Incorporació:  01/09/2018   Tipus de contracte:  Relleu   Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos   Horari:  Jornada completa 40h setmanals, torn de tarda

AUXILIAR DE SERVEIS – CONTROL D’ACCESSOS A RODA DE TER   OFERTA NÚM. 267871  Tasques específiques: Auxiliar de serveis o controlador d’accessos   Capacitats requerides: Persona responsable.   Requisits obligatoris   Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  01/08/2018   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Horari:  NIT I CAPS DE SETMANA

AJUDANT DE CUINA A VIC   OFERTA NÚM. 267876  Tasques específiques: Donar suport als caps de cuina i cuiners en aquelles tasques que no requereixen un alt grau  ‘especialització. Es responsabilitza de la neteja de les àrees de treball, de l’equipament i dels estris de cuina. En ocasions, intervenir, tot ajudant al cuiner, en l’elaboració d’alguns plats poc complexos, com l’elaboració de guarnicions i complements de menús.   Capacitats requerides: Acreditar coneixements de l’ús de diferents productes i procediments de neteja. És interessant tenir nocions bàsiques sobre el manteniment de maquinària, estris i parament de cuina i conèixer algunes tècniques per tallar i netejar aliments. Persona preocupada per l’ordre i la qualitat, que sàpiga mantenir la calma en moments puntals de feina.   Requisits importants   Nivell acadèmic: ESO   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar   Vehicle propi   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària   Permís de conduir tipus B   Català. Llengua materna   Castellà. Llengua materna  Incorporació:  23/07/2018   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:   Sí   Jornada:  Només cap de setmana / festius   Horari:  Divendres 19:30 a 00:00 i dissabte 19:30 a 00:30

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari