image_gallery

Ofertes de feina: cuina, lampista, fusteria, vigilància piscina, perruqueria, neteja, granja, residència, botiga, professor/a, administració, camió, direcció creativa…

 

 

AJUDANT DE CUINA PER A CASA DE COLÒNIES A CENTELLES OFERTA NÚM. 265766 Tasques específiques: Ajudar a les tasques d’ajudant de cuina, preparació menjar, etc. Capacitats requerides: Polivalència, dinamisme, proactivitat. es requereix disponibilitat per cobrir dies de descans, baixes, etc. fins a l’agost 2-3 dies / setmana de dilluns a divendres i també alguns caps de setmana. Requisits obligatoris Vehicle propi Incorporació:  19/06/2018  Tipus de contracte:  Fix discontinu   Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Horari:  10 a 15:30h i 19 a 21:30h

AJUDANT DE LAMPISTA A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 266998 Tasques específiques: Mesurar, tallar, empalmar, doblegar, unir, muntar, instal·lar, mantenir i reparar canonades d’aigua i tasques de lampisteria.   Capacitats requerides: Capacitat d’aprenentatge, persona enèrgica i responsable amb bona predisposició per a la feina.
Requisits importants  Nivell acadèmic: ESO  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  05/07/2018    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  De dl. a dv de 9:00ha 13:00h i de 15:00 a 18:00h

FUSTER/A MUNTADOR/A DE MOBLES A VIC  OFERTA NÚM. 267022  Tasques específiques: Muntatge de mobles, parquet i tot allò relacionat a casa del client. Preparar el material i les eines, muntar, recol·locar i assegurar l’acabat pactat.   Capacitats requerides: Persona dinàmica, resolutiva i orientada a la qualitat, amb experiència al sector i capacitat de treball en equip.   Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Català.   Castellà.    Incorporació:  16/07/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos     Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  40h/set

VIGILANT MUNICIPAL. (3 MESOS) A VILADRAU  OFERTA NÚM. 267049  Tasques específiques: Les funcions assignades a aquest lloc de treball són les següents: – Vigilància dels edificis municipals – Vigilància i control de les zones d’aparcaments – Control del trànsit – Emissió d’informes de les incidències produïdes durant el servei. – Control del compliment de les ordenances municipals – Tasques d’agutzil municipal i de suport a la brigada municipal   Capacitats requerides: Persona resolutiva i amb do de gens. Convocatòria pública, interessats presentar sol·licituds fins el 05 de JULIOL a les 14h al registre de les oficines de l’Ajuntament de VILADRAU   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: ESO Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Independent B2   Requisits recomanables    Vehicle propi  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic Incorporació:  15/07/2018   Salari mensual:  940 €    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:     Horari:  Segons necessitats del municipi (diürn i nocturn)   Atenció al públic:   Sí

TASQUES AJUDANT/APRENENT PERRUQUERIA SENYORES,SABER TENYIR A MÉS DE RENTAR A CENTELLES   OFERTA NÚM. 267074  Tasques específiques: També haurà d’anar a la residència de gent gran a pentinar  Capacitats requerides: Bon tracte, empatia, capacitat i ganes d’aprenentatge.    Incorporació:  05/07/2018  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Atenció al públic:  Sí

AJUDANT/A DE CUINA A SANT QUIRZE DE BESORA  OFERTA NÚM. 267082  Tasques específiques: – Netejar la cuina. – Netejar els plats i estris de cuina. – Rentar, tallar,  …diversos aliments. – Preparar, cuinar i escalfar aliments senzills. – Ordenar i classificar els aliments a les diferents zones d’emmagatzematge.  Capacitats requerides: Treball en equip, organització i responsabilitat.   Requisits molt importants    Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables    Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Permís de conduir tipus B  Incorporació:  16/07/2018    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  De dijous a diumenge de 7-15h.Puntualment de 8-12h

PERSONAL DE NETEJA A VIC  OFERTA NÚM. 267085  Tasques específiques: Neteja d’unes oficines de Vic (despatxos, WC’s, escales, vidres…)   Capacitats requerides: Persona autònoma i orientada a la qualitat  Requisits obligatoris   Català.    Castellà.      Incorporació:  04/07/2018    Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Tardes de dilluns a dissabte

CUIDADOR/A DE GRANGES D’ENGREIXOS A SORA  OFERTA NÚM. 267090  Tasques específiques: Es requereix persona amb experiència en el maneig d’una granja d’engreix de porcs per a diverses tasques: alimentació, control i supervisió dels animals, neteja, desinfecció, vacunacions, càrregues i descàrregues d’animals.    Capacitats requerides:  ¡Treball en equip, autonomia i responsabilitat.   Requisits obligatoris   Vehicle propi Permís de conduir tipus B  Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2
Castellà. Nivell Independent B2   Requisits importants   Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Nivell acadèmic: FP I  Titulació: FPII – Mecanització agrària  Incorporació:  23/07/2018
Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dl a dv: 8-13/15-18. Caps de setmana alterns 8-13

CUIDADOR/A INTERN/A A SANT JULIÀ DE VILATORTA OFERTA NÚM. 267123  Tasques a desenvolupar: Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d’embenats, generalment d’acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure’s en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l’entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l’habitatge. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s’adaptin als requisits nutricionals o dietes que s’han prescrit.   Tasques específiques: Atenció integral a una persona gran amb dificultats de mobilitat. Ajudar a l’alimentació, higiene, vestit, control i administració de la medicació. Preparar el menjar, netejar i fer-se càrrec de les tasques de la llar. Cuidadora interna.   Capacitats requerides: Tracte amable, responsabilitat i experiència en l’atenció a persones grans i depenents. Disponibilitat per treballar com a interna.   Requisits obligatoris   Castellà.   Requisits recomanables   Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Auxiliar d’infermeria en geriatria Incorporació:  06/07/2018    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Horari:  De diumenge 21 hores fins dissabte 9 hores

AJUDANTS DE CUINA PER A RESIDÈNCIA A VIC  OFERTA NÚM. 267167  Tasques específiques: Ajudants de cuina per a residència Elaboració de plats, guarnicions, coccions, pre-emplatats. Suport i ajuda al cuiner/era Jornada intensiva: de 10h torn rotatiu de 40 hores setmanals o 5 hores matins de 9h a 14h, 30 hores setmanals . Capacitats requerides: Persona responsable, resolutiva, amb iniciativa, capacitat d’aprenentatge i neta.  Requisits obligatoris   Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Català.
Castellà.   Incorporació:  10/07/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Indiferent, jornada intensiva    Horari:  Jornada intensiva de 10 o 5 hores (40h o 30h)   Esforç físic:   No    Atenció al públic:   No

VENEDOR/A D’EQUIPAMENTS DE LA LLAR A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 267201  Tasques específiques: Atendre i assessorar els clients sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament. Fer pressupostos. Netejar i ordenar l’establiment.
Capacitats requerides: Responsabilitat, orientació al client, habilitats comunicatives i organització.  Requisits obligatoris   Català. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants
Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits importants    Nivell acadèmic: ESO  Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic  Requisits recomanables   Vehicle propi Incorporació:  09/07/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dl a dv: 9.30 a 13 / 16.30 a 20 i ds: 9.30 a 13

PROFESSOR CFGM SISTEMES MICROINFORMÀTICS A TONA OFERTA NÚM. 267211 Tasques específiques: Empresa dedicada a la gestió dels serveis telemàtics integrals dels seus clients, busca pel curs 2018-2020 professor CFGM Sistemes microinformàtics i xarxa. Preparació del material docent, impartir les classes, seguiment dels alumnes… Impartir assignatures relacionades amb: muntatge i manteniment d’equips, sistemes operatius en xarxa, xarxes locals, seguretat informàtica, aplicacions web entre d’altres. Interessats envieu currículum amb la referència “PROFESSOR SISTEMES” a l’assumpte a rrhh@ausatel.cat i/o seleccio@mancoplana.cat. Capacitats requerides: Titulats d’enginyeria d’informàtica de sistemes, enginyeria d’informàtica de gestió, enginyeria d’informàtica de gestió i de sistemes, enginyeria tècnica en telecomunicacions, enginyeria tècnica industrial o enginyeria tècnica en telecomunicacions. Imprescindible màster en formació del professora (CAP).Habilitats pedagògiques, autonomia, organització, comunicació, relació interpersonal.
Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables   Branca Títol universitari: Informàtica  Incorporació:  03/09/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  De dilluns a divendres de 17- a 21h

PERSONA DE NETEJA A VIC  OFERTA NÚM. 267215  Tasques específiques: Neteja d’unes oficines de Vic (passadissos, vidres, oficines, vestidors, wc’s,…)   Capacitats requerides: Persona polivalent i resolutiva, orientada a la qualitat i amb compromís per la feina  Requisits obligatoris   Català.   Castellà.   Requisits molt importants   Vehicle propi
Permís de conduir tipus B  Incorporació:  18/07/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Dl, DC i DV (6h/set motins o tardes)

ADMINISTRATIU/VA LABORALISTA A MANLLEU OFERTA NÚM. 267243 Tasques específiques: Gestoria necessita incorporar a un/a administratiu/va amb estudis universitaris (preferiblement relacions laborals o similar) per fer tasques de laboralista (contractacions, nòmines, notificació d’altres i baixes a seguretat social i altres tràmits administratius). Imprescindible tenir mínim un any d’experiència en el sector. El contracte és temporal per cobrir una baixa de maternitat.
Capacitats requerides: Responsabilitat, autonomia, iniciativa, capacitat resolutiva i treball en equip.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi
Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau   Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Relacions Laborals   Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  01/08/2018    Tipus de contracte:  Temporals bonificats    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Jornada:  de dilluns a divendres, jornada partida    Horari:  Dl. a dj. de 8h a 17h (1h per dinar), dv 8h a 14h

CONDUCTOR DE CAMIÓ A SANT BOI DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 267247 Tasques a desenvolupar: Conduir i ocupar-se de vehicles motoritzats pesants, com ara camions amb o sense remolc o bolquet per al transport de mercaderies, líquids o materials pesants a curta o llarga distància. Calcular la ruta més convenient. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys. Realitzar el manteniment menor dels vehicles, i subcontractar el manteniment i les reparacions de major importància. Estimar pesos per respectar les limitacions de càrrega, i assegurar una distribució segura dels pesos.   Tasques específiques: Recollir la llet fent la ruta habitual i transportar-la. Zona Catalunya central i Mollerussa.   Capacitats requerides: Experiència com a transportista. Responsabilitat i compromís amb la feina.   Requisits obligatoris   Vehicle propi
Permís de conduir tipus B i C+E  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Requisits recomanables    Català.   Castellà.   Incorporació:  16/07/2018
Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos     Contracte prorrogable:   Sí

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE A SANT PERE DE TORELLÓ  OFERTA NÚM.267253  Tasques específiques: Aux. Administratiu per portar la comptabilitat de la empresa, entrar  factures, comprovar albarans, atenció telefònica i altres tasques administratives. Imprescindible tenir experiència en comptabilitat i haver utilitzat el programa Kays. Capacitats requerides: Responsabilitat, iniciativa, autonomia, capacitat resolutiva i treball en equip..   Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 12 mesos Vehicle propi Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau superior  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Administració – Gestió administrativa   Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Bàsic A2 Incorporació:  16/07/2018  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí  Jornada 1:  Indiferent de dilluns a divendres   Jornada 2:  Només jornada partida   Horari:  De dl. a div de 9h a 14h i de 15h a 18h

DIRECTIU/VA CREATIU/VA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 267263  Tasques específiques: Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis per la sostenibilitat necessita incorporar a una persona per ocupar el lloc de treball de directiu/va creatiu/va.  Les tasques a realitzar seran: disseny de la conceptualització i creació de propostes gràfiques i la direcció d’un equip de treball. Coordinar i gestionar la preproducció i producció de diferents projectes, control de la data d’entrega i vetllar per la qualitat de les feines realitzades. Imprescindible experiència en un lloc de treball similar i en la gestió d’equips de treball.  Capacitats requerides: Formació en disseny gràfic. Domini dels programes Illustrator, InDesign, Photoshop. Capacitat d’il.lustració vectorial. Interpretació de dades per a creació inconogràfica i infográfica. Valorable coneixements amb After Effects, edició de vídeo amb Premier, maquetació amb PDF interactiu, HTML i WordPress. Requisits obligatoris  Experiència en l’ocupació – 36 mesos   Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Humanitats – Disseny Gràfic   Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Programari de disseny. Nivell Usuari Avançat  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Incorporació:  16/07/2018  Tipus de contracte:  Eventuals per circumstàncies de la producció   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  Sí   Horari:  Jornada completa. Horari flexible

CONTRACTACIÓ URGENT TÈCNIC/A D’OCUPACIÓ 25 HORES SETMANALS A MALLA  OFERTA NÚM. 267293  Tasques específiques: Convocatòria de selecció per a la contractació urgent d’un TÈCNIC D’OCUPACIÓ atès que l’actual borsa per necessitats de contractació no permanent en relació a aquest perfil s’ha esgotat. Funcions: Facilitar la intersecció entre l’oferta i la demanda de treball; afavorir la col·laboració entre les empreses del territori en l’àmbit de la intermediació laboral; atenció individual i grupal als demandants d’ocupació; autorització de programes de millora de l’ocupabilitat.    Capacitats requerides: Presentació de sol·licituds fins el 10 de juliol de 2018 a les oficines de la Mancomunitat La Plana (Sector El Quadro s/n de Malla)   Consultar ‘anunci a : https://seu.mancoplana.cat/seuelectronica/ZonaPublica/Seu/TaulellAnuncis/TaulellAnuncis.aspx?idAccio=2&idMenu=367    Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B   Català. Nivell Experimentat C1 / Certificat oficial Experimentat C1   Requisits molt importants    Vehicle propi    Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Requisits importants   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  16/07/2018   Tipus de contracte:  Temporals bonificats     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   No     Jornada:  de dilluns a divendres, jornada intensiva    Horari:  Segons necessitats del servei    Atenció al públic:   Sí

CONSERGE PER RECEPCIÓ CÀMPING/VIGILÀNCIA/CONTROL ACCÈS AL CÀMPING A CENTELLES OFERTA NÚM. 267344 Tasques a desenvolupar: Vetllar perquè el comportament de llogaters i visitants s’ajusti a les normes aplicables en matèria de sorolls molests o ús autoritzat dels locals. Recórrer els edificis per vetllar per la seva seguretat.
Tasques específiques: vetllar per la seguretat del càmping i atenció a l’usuari, control d’accessos, tasques bàsiques de recepció (horari nocturn)  . Capacitats requerides:   Bon tracte, amabilitat, responsabilitat.   Requisits recomanables   Permís de conduir tipus B   Incorporació:  12/07/2018    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Horari:  de 22:00 a 03:00

GESTOR DE E-COMERÇ A TORELLÓ OFERTA NÚM.267356 Tasques específiques: Generant i publicar contingut (de text, vídeo, fotos, etc.) per a l’àmbit digital (xarxes, web, etc.) tenint en compte el pla d’acció i les coordenades de l’empresa. Implementar i gestionar el catàleg on-line dels productes a vendre, atenció als clients i recepció de comandes via xarxa, traspassar les comandes a magatzem, controlar el procés d’enviament als clients, gestionar i coordinar el transport, gestió base de dades i de la web,…   Capacitats requerides: Persona amb eines per a la gestió de les xarxes socials, aptituds comercials, autonomia i iniciativa, comunicació i organització. Coneixement i aplicació de tècniques i estratègies de màrqueting a l’àmbit digital. Iniciativa i autonomia   Requisits molt importants   Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2   Requisits recomanables   Titulació: FPII – Administratiu  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Programari de disseny. Nivell Usuari Mig   Incorporació:  16/07/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  de dilluns a divendres, jornada intensiva , matí     Horari:  Matins de 9 a 13 h    Atenció al públic:   Sí

PERSONAL DE NETEJA (TREBALLADORA DOMÈSTICA) A UNA FINCA DE EL BRULL OFERTA NÚM. 267371  Tasques específiques: Es busquen 2 persones: 1 pel torn de matí (8 a 13h) : Neteja de la casa (tasques encomanades) i preparar el dinar. Puntualment cuidar-se dels nens que estiguin malalts i portar-los al col·legi a Tona 1 pel torn de tarda (15 a 19h): Neteja de la casa (tasques encomandes) i planxar.    Capacitats requerides:   Personal de neteja (treballadora domèstica) a una finca aïllada a El Brull (a 6 Km de Seva, aprox.): Cal experiència. Imprescindible Carnet B1 i cotxe propi.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants
Castellà. Nivell Independent B2   Requisits importants    Català. Nivell Independent B2   Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Incorporació:  30/07/2018   Salari mensual:  600 €    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   No     Horari:  2 torns ( un de matins i l’altre de tardes)

WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari