image_gallery

Ofertes de feina: paleta, brigada, forn de pa, àmbit social, assegurances, neteja, cuidador/a, ferreteria, cures personal, a la llar, professor PFI, xofer, cuina, projectes…

 

 

OFICIAL DE 1A (PALETA) A VIC OFERTA NÚM. 266050  Tasques específiques: Tasques pròpies de paleteria a la via pública i en edificis municipals. Manteniment i reposició de paviments de pedra natural en voreres i calçades i peces de vorada i rigola, millora i manteniment de la xarxa de clavegueram, reformes de tancaments, divisòries, enrajolats, paviments…   Capacitats requerides: Curs de PRL (20h). Persona autònoma, compromesa amb l’organització i amb la feina, que sàpiga treballar en equip.   Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Català.    Castellà.   Incorporació:  20/06/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos    Contracte prorrogable:   No     Horari:  7:00-14:30h

PEÓ DE BRIGADA MUNICIPAL A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ OFERTA NÚM. 266055 Tasques específiques: Suport en el manteniment i reparació de les vies urbanes i del mobiliari urbà, muntatge i desmuntatge d’escenaris per a les festes del municipi, tasques de pintura (senyalització viaria, mobiliari urbà..), realitzar tasques de neteja, petites reparacions i tot allò que se li demani. Veure BOPB i / o pàgina ajuntament: santhipolitdevoltrega.cat a l’apartat d’avisos, i presentar instància i documentació fins el proper dia 25/06/2018 a les 14 h del migdia.     Capacitats requerides: Responsabilitat, capacitat per treballar en equip, bon ritme de treball i motivació per fer la feina ben feta.   Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Bàsic A1   Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 2a. Requisits recomanables
Permís de conduir tipus B   Castellà. Nivell Bàsic A1  Incorporació:  25/06/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos
Jornada: de dilluns a divendres, jornada partida    Esforç físic:   Sí     Atenció al públic:   Sí

ASSESSOR D’ASSEGURANCES A VIC  OFERTA NÚM. 266149  Tasques a desenvolupar:  Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l’assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l’abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d’aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.   Tasques específiques: Captació d’assessor comercials i gestió de l’equip. Assessorar i comercialitzar els productes de la companyia, captació de nous clients i atenció a l’assegurat. Ample oferta d’assegurances personals: Accident, Vida, Salut, Llar i Decessos
Capacitats requerides: Persona motivada a treballar per objectius, amb una clara aptitud y vocació comercial y habilitats socials per connectar amb possibles clients. No ha de ser un expert amb assegurances però sí disposar d’experiència comercial. Extravertit Capacitat de relacionar-se. Pacient, Organitzat Assertiu, Persuasiu, Proactiu, Ambiciós.
Requisits obligatoris    Vehicle propi  Català. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants    Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables
Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Permís de conduir tipus B  Incorporació:  18/07/2018     Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari     Durada del contracte:  Indefinit
Contracte prorrogable:   Sí      Jornada:  Indiferent     Horari:  Flexible

AGENTS D’ASSEGURANCES A VIC OFERTA NÚM. 266160  Tasques a desenvolupar: Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l’assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l’abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d’aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.   Tasques específiques: Captació d’assessor comercials. Assessorar i comercialitzar els productes de la companyia, captació de nous clients i atenció a l’assegurat.    Capacitats requerides: Ambició personal i professional. Clares aptituds comercials per a la professió, no necessària experiència. Persones interessades fer e-mail a: emilio.vicentepueyo@ocaso.es   Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B
Català.   Castellà.   Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Batxillerat  Incorporació:  18/07/2018    Tipus de contracte:  Mercantil    Durada del contracte:  Indefinit
Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  Flexible

RESPONSABLE DE PROJECTE EN SOSTENIBILITAT CORPORATIVA A MANLLEU  OFERTA NÚM. 266166  Tasques específiques: Empresa dedicada a oferir tot tipus de serveis per la sostenibilitat necessita incorporar a un/a responsable de projecte de sostenibilitat corporativa per formar part de la empresa. Les funcions a realitzar seran: exercir el control tècnic i econòmic dels projectes, mantenir contacte entre direcció i el client. Elaborar pressupostos i la gestió econòmica dels projectes. Assessorar a les empreses en matèria de responsabilitat social. Elaboració d’estudis i informes. Coordinar les tasques del personal de l’equip. Etc. Ubicació del lloc de treball: Manlleu, Barcelona o Madrid.   Capacitats requerides: Formació en ciències ambientals, empresarials, geografia, economia, geologia, química, enginyeria o similar. Nivell avançat d’Excel. Imprescindible nivell avançat de Català, Castellà i Anglès (mínim nivell C1). Coneixement de guies Global Reporting Iniciative. Carnet de conduir. Imprescindible experiència en un lloc de treball similar.   Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 36 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals  Permís de conduir tipus B
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Castellà. Nivell Experimentat C1   Català. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  02/07/2018
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  jornada partida    Horari:  Jornada completa 40h/set. De dl. a div

TÈCNIC/A ACCIÓ SOCIAL A VIC  OFERTA NÚM. 266187  Tasques específiques: Coordinació del projecte d’acompanyament i d’acollida d’infants/adolescents en situacions de vulnerabilitat. Preparar i dinamitzar activitats, tallers, reforç educatiu. Treballar en xarxa amb els diferents agents socials i educatius. Coordinar i acompanyar al voluntariat. Fer el seguiment i orientar als participants i a les famílies.   Capacitats requerides: Persona dinàmica i motivadora, amb habilitats comunicatives (assertivitat, proximitat, escolta activa…), capacitat de resolució de conflictes, capacitat de treball en equip.  Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català.
Requisits importants   Vehicle propi Incorporació:  01/09/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 12 mesos    Contracte prorrogable:   No
Horari:  Flexibilitat horària (30-37h/set)

DEPENDENT DE FORN DE PA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 266227 Tasques específiques: Organització de la botiga, atenció al client, cobrament i tancament de caixa i neteja de l’establiment.    Capacitats requerides: Responsable, empatia, organització i habilitats comunicatives.   Requisits importants   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Bàsic
Català. Nivell Independent B1  Castellà. Nivell Independent B1  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Sense categoria laboral determinada
Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: ESO Incorporació:  25/06/2018    Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit
Jornada:  Indiferent, jornada parcial, tarda    Horari:  Tardes de dl. a div 4:30 a 8:30 i ds. matí   Atenció al públic:   Sí

PERSONAL DE NETEJA DE LA LLAR A VIC  OFERTA NÚM. 266233 Tasques específiques: Tasques de neteja a 2 vivendes de la mateixa família. Es requereix cotxe.   Capacitats requerides:  4 hores a la setmana   Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 6 mesos Incorporació:  02/07/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí

CUIDADOR/A SOCIOSANITARIA A TORELLÓ  OFERTA NÚM. 266294  Tasques específiques: Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l’instrumental quirúrgic o d’altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l’obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l’administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral.    Capacitats requerides: Treball en equip i responsabilitat
Requisits recomanables   Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials  Incorporació:  25/06/2018    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos

VENEDOR DE FERRETERIA A VIC  OFERTA NÚM. 266378  Tasques específiques: Venedor de ferreteria. Atenció al client, mantenir ferreteria en ordre, revisar stockli , manteniment del material prestatges, revisió de productes Es busca venedor de ferreteria i ajudant de taller, recepció de comandes, preparació de comandes per clients.
Capacitats requerides: Persona extravertida, amb orientació al client, dinàmica i proactiva. Capacitat de treball en equip
Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Vehicle propi  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Permís de conduir tipus B   Català.
Castellà.    Incorporació:  27/06/2018    Tipus de contracte:  Temporals bonificats    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí
Horari:  de 10 a 13 i de 16 a 20   Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   Sí

INTERNA CAPS DE SETMANA A VIC  OFERTA NÚM. 266398 Tasques a desenvolupar: Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d’embenats, generalment d’acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure’s en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l’entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l’habitatge.   Tasques específiques: Ajudar en la higiene personal, vestit, alimentació i mobilització. Administrar i controlar la medicació, preparar els àpats i tasques generals de la llar.    Capacitats requerides: Persona amb experiència en la cura de persones grans, dependents i malats. Tracte amable, esponsabilitat i que tingui disponibilitat per treballar d’interna els caps de setmana  Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Català.    Castellà.   Incorporació:  14/07/2018     Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Jornada:  Només cap de setmana / festius, jornada parcial
Horari:  Divendres de 21 hores fins diumenge 21 hores   Esforç físic:   Sí

EMPLEAT/ADA DOMÈSTICA A VIC OFERTA NÚM. 266406 Tasques específiques: Fer la neteja de la llar, preparar el menjar, planxar…   Capacitats requerides: Persona de confiança i autònoma, amb saber estar i vocació de servei.   Requisits obligatoris   Català.   Castellà.   Requisits recomanables   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Incorporació:  02/07/2018
Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  8:30-11:30 i de 15:30 a 17:30h

TUTOR/A PROFESSOR/A DE PFI  A MANLLEU OFERTA NÚM. 266439 Tasques a desenvolupar: Projectar i modificar plans d’estudi i preparar els cursos de conformitat amb les directrius establertes sobre aquest tema. Preparar i fer classes, dirigir debats i realitzar demostracions en una o més matèries. Establir objectius clars per a totes les classes, unitats i projectes, i comunicar-los als alumnes. Preparar els materials i les aules per a les activitats de la classe. Adaptar els mètodes docents i els materials d’ensenyament a les diferents necessitats i interessos dels alumnes. Observar i avaluar el rendiment i el comportament dels alumnes. Preparar informes sobre la tasca dels alumnes i consultar altres professors i els pares.   Tasques específiques: – Formador/a i tutor/a de PFI – Tutorització i seguiment dels/les joves – Preparar i impartir activitats docents en clau competencial – Gestió tècnica i administrativa – Coordinació amb agents externs referents dels joves – Coordinació dels docents de formació professional     Capacitats requerides: – Flexibilitat – Autonomia – Disposició a l’aprenentatge – Valorable coneixements en gestió administrativa del departament d’Ensenyament – Valorable experiència en joves – Valorable experiència docent – Capacitat de treball en equip – Capacitat de gestió de l’estrès i gestió de conflictes   Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Programari de gestió. Nivell Usuari Avançat
Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat     Incorporació:  03/09/2018    Tipus de contracte:  Treballador autònom    Durada del contracte:  Durada indeterminada per obra o servei    Horari:  de 8-15h + 1 tarda

XÒFER DE CAMIÓ A TARADELL  OFERTA NÚM. 266450  Tasques a desenvolupar: Calcular la ruta més convenient. Assegurar que les mercaderies es guardin i cobreixin de forma segura, per evitar pèrdues i danys. Realitzar el manteniment menor dels vehicles, i subcontractar el manteniment i les reparacions de major importància.   Tasques específiques: Repartiment de materials de la construcció amb un camió de 18 tones per l’àrea metropolitana de Barcelona. Horari estable de dilluns a divendres i algun dissabte ocasional per portar el camió al taller. S’ofereix estabilitat laboral.    Capacitats requerides: Persona amb iniciativa, responsabilitat i compromís vers la feina.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Vehicle propi  Carnets especials: CAP de transport de mercaderies   Permís de conduir tipus C i C1  Català.    Castellà.    Incorporació:  16/07/2018
Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Contracte prorrogable:   Sí      Jornada:  de dilluns a divendres, jornada partida
Horari:  07:00 – 19:00

TELEFONISTA A VIC   OFERTA NÚM. 266467  Tasques a desenvolupar: Ocupar-se de les preguntes telefòniques i de registrar missatges. Transmetre missatges a empleats o clients.  Tasques específiques: Realitzar trucades telefòniques per concertar visites i vendes creuades, actualitzar les dades dels clients.    Capacitats requerides: Dots comercials, proactivitat i capacitat de treball en equip.   Requisits obligatoris    Programari d’Ofimàtica  Català.    Castellà.    Requisits recomanables   Nivell acadèmic: Batxillerat  Incorporació:  09/07/2018  Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Jornada :  Exclusivament matí    Horari:  6 hores setmanals repartides en 3 dies.

AJUDANT/A DE CUINA A TAVERTET  OFERTA NÚM. 266496   Tasques específiques: Ajudar al/a la cuiner/a a fer amanides, preparar plats concrets i postres. També caldrà netejar l’espai. Feina estable.   Capacitats requerides: Responsabilitat, disponibilitat d’aprenentatge, iniciativa i treball en equip.   Requisits importants   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits recomanables    Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1  Incorporació:  02/07/2018
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Només jornada parcial    Horari:  Dj, div i dissbte de 9h a 16h (Pot ser flexible)

RESPONSABLE DE PROJECTE (ÀREA ENERGIA) A MANLLEU OFERTA NÚM. 266507 Tasques específiques: Contractació energètica, anàlisis energètics i sistemes de gestió de l’energia (ISO 50001).Realització de visites tècniques. Elaboració d’informes. Anàlisi de sistemes de monitorització de consums energètics. Assistència tècnica amb funcions de gestor energètic als responsables dels edificis. Seguiment i coordinació de serveis prestats per l’empresa. Detectar i dotar els projectes dels recursos humans necessaris i garantir la seva correcta gestió. Coordinar les tasques dels tècnics sota la seva responsabilitat i assegurar la qualitat i els terminis de lliurament.   Capacitats requerides: Capacitat organitzativa i habilitat en la redacció d’informes i memòries tècniques. Disposició i facilitat pel treball en equip. Persona resolutiva i acostumada al tracte amb els clients. Es valorarà experiència i formació en l’ISO 50001 i tenir un màster relacionat amb l’energia. Així com experiencia en la coordinació d’equips de treball i dominar la llengua anglesa.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals   Requisits molt importants    Anglès. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables    Vehicle propi   Permís de conduir tipus B  Incorporació:  02/07/2018    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí
Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres    Horari:  40h/setmanals de dilluns a divendres

Per accedir ofertes de feina: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari