camps_de_treball_informacio_general.jpg_1741664881

CAMPS DE TREBALL, adreçats a joves de 14 a 29 anys.

Camps de treball a Catalunya  per a joves catalans (joves menors d’edat residents a Catalunya) , d’intercanvi amb la resta de l’Estat ( joves menors i majors d’edat residents a Catalunya i també procedents de tot l’Estat espanyol), d’intercanvi internacionals ( joves majors d’edat residents a Catalunya i també estrangers procedents de tot Europa i en alguns casos també procedents de països de fora de la UE).
Inscripcions

Per a participar en el sorteig, els usuaris hauran de fer la preinscripció durant el període comprès del 9 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 17 d’abril (fins a les 12 h del migdia) per Internet. http://www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions/. les places s’atorgaran mitjançant sorteig davant notari.

Deixa el teu comentari