image_gallery

Ofertes de feina: programador/a, agent cívic, dinamitzador/a, auxiliar sociosanitari, cuiner/a, recepcionista, tècnic/a, administració, gestor compres, electricista, operari…

 

ANALISTA PROGRAMADOR/A A MANLLEU OFERTA NÚM. 258506  Tasques específiques: Desenvolupar i realitzar el manteniment de les aplicacions de l’organització, satisfer les necessitats dels usuaris, participar en el desenvolupament de nous projectes… Les principals funcions consistiran en programar en C# i PHP, fer explotació de dades, anàlisi funcional, pressa de requeriments i reunions amb clients i proveïdors així com donar suport en el desenvolupament de nous projectes i proposar millores dels processos existents.   Capacitats requerides:   Imprescindible tenir coneixements sòlids de C#, PHP, SqlServer, MySQL, HTML i CSS. Cerquem a una persona metòdica, acostumada al tracte amb els clients i amb facilitat pel treball en equip. Es valoraran coneixements d’idiomes.   Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 36 mesos Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau
Titulació: Diplomatura / Enginyeria Tècnica – Enginyeria – Eng. Tèc. Informàtica  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Llenguatges de Programació. Nivell Usuari Avançat
Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits recomanables   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Incorporació:  01/03/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Indiferent de dilluns a divendres    Horari:  Jornada completa i horari flexible

RECEPCIONISTA PER CENTRE MÈDIC A VIC OFERTA NÚM. 260891  Tasques específiques: Es busca recepcionista per a centre mèdic. Atendre clients a la recepció, derivar, facturació i feines administratives en general.   Capacitats requerides: Persona ordenada, metòdica, proactiva, responsable i acostumada al treball en equip.   Requisits obligatoris
Experiència en l’ocupació – 36 mesos  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà.   Requisits molt importants    Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Requisits recomanables
Nivell acadèmic: Batxillerat  Incorporació:  03/04/2018    Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Horari:  40h/setm.

AGENT CÍVIC A VIC OFERTA NÚM. 261229  Tasques específiques: PLA D’OCUPACIÓ TREBALL ALS BARRIS Divulgació de l’Ordenança Municipal de bon govern, civisme, bons costums i convivència ciutadana. Seguiment de compliment de normatives. Treball per afavorir el diàleg, la convivència i la cohesió social. Coordinació amb els altres equips d’intervenció directa al territori. Aquestes tasques es desenvolupen bàsicament durant l’atenció directa a la ciutadania als espais públics. En casos puntuals es desenvoluparà la tasca a les comunitats de propietaris.  Capacitats requerides: Comunicació, empatia, iniciativa, pro activitat, disposició a l’aprenentatge. Coneixement del territori. Per participar en aquest procés s’ha d’estar inscrit a l’Oficina de Treball, no cobrar prestació per desocupació i ser resident de la zona del Pla de Barris de Vic. Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris.   Requisits obligatoris  Nivell acadèmic: ESO  Requisits importants   Permís de conduir tipus B   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig
Infraestructures de comunicació. Nivell Usuari Mig  Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Català. Nivell Experimentat C2   Castellà. Nivell Experimentat C2  Incorporació:  07/05/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Contracte prorrogable:   No      Jornada:  Indiferent
Horari:  flexible de tardes    Atenció al públic:   Sí

DINAMITZADOR/A COMUNITARI/A VIC  OFERTA NÚM. 261389  Tasques específiques: PLA OCUPACIÓ TREBALL ALS BARRIS Dinamització de les pistes esportives de barri que hi ha a diferents punts de la ciutat. Participar en l’organització i execució del projecte Tardes d’Estiu al Carrer, activitats de lleure i esportives a l’espai públic durant l’estiu. Elaboració i execució de projectes d’intervenció, amb el suport i seguiment dels tècnics municipals. Identificar i recollir les necessitats de l’entorn i potencialitats de les diferents entitats, grups, col·lectius i serveis dels barris. Suport en Pressupostos Participatius 2018, l’Oficina Municipal d’acollida i altres.   Capacitats requerides: Comunicació, empatia, iniciativa, pro activitat, disposició a l’aprenentatge. Coneixement del territori. Per participar en aquest procés s’ha d’estar inscrit a l’Oficina de Treball, no cobrar prestació per desocupació. Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte treball als barris.  Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Batxillerat  Requisits molt importants
Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  07/05/2018
Tipus de contracte:  Obra o servei     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   No     Horari:  Jornada completa, horari flexible
AUXILIAR SOCIOSANITÀRIA EN RESIDÈNCIA A BALENYÀ OFERTA NÚM. 261398  Tasques específiques: AUXILIAR SOCIOSANITARI EN RESIDÈNCIA Atenció a persones grans en residència fent totes les tasques: ajudant a donar sopars, acompanyar a dormir, realitzar higienes i administració de medicació. Torns de treball amb setmana curta 3 dies, (de divendres a diumenge de les 7.00 a les 18.00h) i setmana llarga de 4 dies (de dimarts a divendres de 11.00 a 22.00h). Dilluns festa. Contracte d’abril a mitjans de novembre.   Capacitats requerides: Imprescindible tenir formació reglada en Atenció Sociosanitària en institucions. Es valorarà experiència. Disponibilitat horària, capacitat de relació interpersonal, gestió de les emocions, treball col·laboratiu i habilitats comunicatives. Feu “clic” a APUNTAR-SE i envieu-nos el vostre CV a seleccio@mancoplana.cat i indiqueu el número d’oferta pel que esteu interessats/des.   Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits importants    Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Requisits recomanables
Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Auxiliar d’infermeria en geriatria   Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  23/04/2018    Salari mensual:  1000 €     Tipus de contracte:  Temps parcial: temporal    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Jornada:  Indiferent, jornada intensiva    Horari:  Setmana curta/ llarga     Esforç físic:   Sí     Atenció al públic:   Sí

CUINER/A PER A RESTAURANT A MALLA OFERTA NÚM. 261412  Tasques específiques: CUINER PER A RESTAURANT per a l’elaboració de plats de cuina tradicional. Ser el responsable de la cuina fent l’aprovisionament de la matèria prima, organitzar el magatzem, fer les pre-elaboracions, cuinar els menús de la carta i netejar la cuina. Organitzar la feina de l’auxiliar de cuina. Horari de setembre a maig: de les 10.00 a les 16.00h Horari de juny, juliol i agost: de les 10.00 a les 16.00h i de les 20 a les 22.30 Es treballa de dilluns a diumenge, menys el dimecres. Entre setmana treballarà sol, i el cap de setmana comptarà amb ajudants.  Capacitats requerides: Imprescindible experiència en lloc similar, persona organitzada, gestionar puntes de treball, capacitat de coordinar les feines dels ajudants. Disponibilitat de transport.   Requisits obligatoris   Vehicle propi  Permís de conduir tipus B   Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 5 mesos  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària
Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Hoteleria i Turisme – Cuina   Formació ocupacional/contínua/certificació de professionalitat: Cuina
Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Incorporació:  30/04/2018    Salari mensual:  2000 €     Tipus de contracte:  Indefinit: ordinari    Durada del contracte:  Indefinit    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada:  Indiferent    Horari:  A l’hivern matí, i a l’estiu matí i vespre    Esforç físic:   Sí    Atenció al públic:   No

TÈCNIC/A ECONOMIA CIRCULAR A MANLLEU  OFERTA NÚM. 261443  Tasques específiques: Realització d’estudis d’anàlisi de cicle de vida i càlcul de petjades de carboni de productes (elaboració d’inventaris, desenvolupament de model utilitzant software SimaPro i redacció de documents). Suport en el desenvolupament de declaracions ambientals de producte i d’eines de càlcul de petjada ambiental de productes i serveis. Imprescindible tenir nivell avançat d’Excel i nivell avançat d’anglès (C1)  Capacitats requerides: Habilitat en la redacció de d’informes i memòries tècniques, habilitat oral en l’exposició metódica i entenedora de la información, capacitat organitzativa, disposició i facilitat pel treball en equip.
Requisits obligatoris   Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Titulació: Grau – Ciències – Ciències Ambientals   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Anglès. Nivell Experimentat C1  Incorporació:  16/04/2018     Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Jornada: de dilluns a divendres, jornada partida    Horari:  Jornada 40h/setmanals. Horari partit de dl a div

ADMINISTRATIU/VA A PRATS DE LLUÇANÈS OFERTA NÚM. 261473  Tasques específiques: Control d’estocs. Control d’entregues de productes. Reclamacions de dates d’entrega. Tasques administratives en general.   Capacitats requerides: Bona comunicació, negociadora, ordenada, flexible, orientada a resultats.    Incorporació:  16/04/2018
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  de dl a dv a concretar amb l’empresa

ADMINISTRATIU COMPTABLE – FACTURACIÓ A VIC  OFERTA NÚM. 261527 Tasques específiques: Es busca persona per realitzar tasques de comptabilitat i facturació en un centre mèdic. Control del compliment normatiu. Contacte amb gestories.   Capacitats requerides: Polivalència, agilitat, treball en equip.   Requisits obligatoris   Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Avançat  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà.     Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 24 mesos  Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica     Requisits recomanables   Titulació: Grau – Ciències socials i jurídiques – Comptabilitat i Finances  Programari de gestió. Nivell Usuari Mig Incorporació:  16/04/2018    Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)    Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  40h/setm. Adaptable

GESTOR DE COMPRES  SÈNIOR A VIC  OFERTA NÚM. 261536 Tasques específiques: Seleccionem un GESTOR DE COMPRES de matèries primeres sènior per important empresa de l’alimentació de la comarca d’Osona. En dependència de la Direcció de Compres i formant part d’un equip de 4 persones, portarà a terme les següents funcions: 1. Aprovisionament de matèries primeres assignades, 2. Desenvolupament de proveïdors, 3. Desenvolupament de producte, 4. Negociació, tancament i seguiment de preus, condicions i contractes, etc.   Capacitats requerides: Sènior amb dots comercials.   Requisits obligatoris   Permís de conduir tipus B  Anglès. Nivell Experimentat C1  Requisits molt importants   Experiència en l’ocupació – 36 mesos Nivell acadèmic: Diplomatura / Enginyeria tècnica  Programari d’Ofimàtica  Requisits recomanables   Vehicle propi  Francès.    Italià.   Incorporació:  07/05/2018    Durada del contracte:  Indefinit     Horari:  09:00 – 17:00

COORDINADOR/A PROGRAMES TREBALL ALS BARRIS A MANLLEU OFERTA NÚM. 261542 Tasques específiques: Coordinador/a: Realitzar el seguiment i el suport tècnic de les tasques de les persones contractades, conjuntament amb professionals de referència de cadascun dels espais a treballar i els tècnics municipals implicats. Vetllar per tal que cada lloc de treball tingui la seva planificació diària. Coordinar les diferents tasques de manteniment dels diferents espais. Supervisar els llocs de treball i les feines. Realitzar horaris de treball i organització de vacances. Vetllar per l’òptima racionalització dels contractats. Simplificar les coordinacions amb altres agents, àrees, etc.   Capacitats requerides: Coordinador/a: la formació demanada es la de Graus, diplomats: Enginyer, Arquitectes tècnics o assimilats. Les persones interessades han d’estar a l’Atur i donats  d’alta al SOC com aturats en recerca de feina i no rebre prestacions per l’atur    Requisits obligatoris   Nivell acadèmic: Llicenciatura / Enginyeria / Grau  Requisits recomanables    Permís de conduir tipus B   Maquinari. Nivell Usuari Mig   Català.    Castellà.   Incorporació:  01/06/2018     Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos     Horari:  intensiu matins i una tarda de dilluns a divendres

TÈCNIC ELECTRICISTA OFERTA NÚM. 261581 A GURB   Tasques a desenvolupar:  Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat.  Tasques específiques:   Instal·lació i manteniment elèctric industrial a diferents empreses de la Comarca d’Osona. Oficials de 1ª. 2ª, 3ª amb experiència i ajudant. Es valorarà curs de PRL 20 hores.  Capacitats requerides:   Coneixements tècnics i capacitat de treball en equip. Disponibilitat pels desplaçaments. Incorporació immediata   Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus B i C1  Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 1a.  Experiència en l’ocupació – 12 mesos  Requisits recomanables  Vehicle propi  Català.   Castellà.   Incorporació:  23/04/2018  Contracte: Durada indeterminada per obra o servei
Jornada:  40 hores setmanals

RESPONSABLE SERRA TALLAR PERFILS ALUMINI OFERTA NÚM. 251566 A MASIES DE VOLTREGÀ  Tasques específiques:  Responsable de la serra: tallar perfils d’alumini segons ordres de fabricació Capacitats requerides:  Habilitats manuals, responsabilitat i actitud   Requisits molt importants  Vehicle propi  Permís de conduir tipus B o A1
Requisits recomanables   Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1 Incorporació:  03/05/2018  Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos
Contracte prorrogable:  No  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres Jornada 2:  Només jornada intensiva Jornada 3:  Exclusivament tarda  Horari:  15:00 a 23:00  Atenció al públic:  Sí

OPERARI/A MUNTATGE DE RIELLS OFERTA NÚM. 261568 A MASIES DE VOLTREGÀ  Tasques específiques:  Peó per a muntatge de riells: aprendre diferents tipus de muntatge, tallar barres, passar cordons, cargolar peces,…  Capacitats requerides:   Capacitat per aprendre, organització, habilitats manuals i responsabilitat   Requisits recomanables
Vehicle propi  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B1   Castellà. Nivell Independent B1   Incorporació:  03/05/2018  Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  No  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada intensiva  Jornada 3:  Exclusivament matí  Horari:  8:00 a 13:00 h
Esforç físic:  Sí  Atenció al públic:  No

CUINER/A PER A COL·LECTIVITAT OFERTA NÚM. 261570 A TORELLÓ  Tasques específiques:  Cuiner/a per a col·lectivitat. Substitució d’auxiliar de cuina pels mesos d’estiu (de maig a octubre). S’encarregarà de confeccionar els plats, organitzar la cuina i els estris de treball, o la sol·licitud, recepció i emmagatzemament de les mercaderies necessàries per a l’elaboració d’aliments. Prepararà la conservació en cru de tota mena d’aliments, la preparació i presentació de plats culinaris, etc. Capacitats requerides: Flexibilitat horària, capacitat per a treballar en equip   Requisits importants  Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Titulació: Cicle formatiu grau mitjà – Hoteleria i Turisme – Cuina   Requisits recomanables  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  21/05/2018  Contracte:  Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  No  Jornada: Indiferent  Esforç físic:  Sí  Atenció al públic:  Sí

AJUDANT DE CUINA OFERTA NÚM. 261591 A MONTESQUIU Tasques específiques:  Ajudar el cuiner/a en la preparació de berenars i sopars per grups en una casa de colònies: rentar, pelar, picar, tallar verdura i fruita i guardar el material en frigorífics, armaris i altres zones d’emmagatzematge. Rentar els plats i els estris de cuina i netejar la cuina i el menjador.
Capacitats requerides:  Capacitat tècniques: Nocions bàsiques de cuina. Capacitat d’aprenentatge, treball en equip, orientació al client i flexibilitat .   Requisits obligatoris
Vehicle propi Permís de conduir  Requisits importants  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Experimentat C1
Castellà. Nivell Experimentat C1 Incorporació:  16/04/2018   Contracte: Obra o servei   Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Horari:  De 14 a 22 hores

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

 

Deixa el teu comentari