image_gallery

Ofertes de feina: neteja, botiga roba, construcció, assegurances, peó obres, muntador, xòfer i cuina

PERSONAL DE NETEJA CASES DE COLÒNIES A CENTELLES OFERTA NÚM. 260996 Tasques a desenvolupar: Escombrar o netejar amb aspiradora, netejar i encerar terres, mobles i altres estris en edificis, autocars, autobusos, tramvies, trens i avions. Recollir escombraries, buidar contenidors d’escombraries i portar-ne el contingut als punts de recollida.  Tasques específiques: NETEJAR CASAS DE COLÒNIES NETEJAR TERRES HABITACIONS, LAVABOS, INSTAL.LACIONS, SALES COMUNS, PASSADISSOS DISPONIBILITAT EN FUNCIÓ OCUPACIÓ CASES DE COLÒNIES pot arribar a ser de dilluns a diumenge   Capacitats requerides: RESPONSABILITAT, COMPROMÍS A TREBALLAR AMB QUALITAT I ORIENTACIÓ A L’ASSOLIMENT PERSONA NO ES CANSI DE LA MONOTONIA  Requisits obligatoris   Vehicle propi Permís de conduir tipus B o A. Requisits molt importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Oficial/a de 3a. Català. Nivell Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2  Requisits importants   Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris Requisits recomanables   Experiència en l’ocupació – 12 mesos   Incorporació:  29/05/2018     Tipus de contracte:  Obra o servei    Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos    Contracte prorrogable:   Sí     Horari:  MATINS   Esforç físic:   Sí

OPERARI CONSTRUCCIÓ A VIC OFERTA NÚM. 261162 Tasques específiques:  Es busca un operari de la construcció: aplicador tècnic, per realitzar aplicacions de materials especialitzats de la construcció (resines, morters impermeabilitzants, poliuretans..) per paviments industrials i impermeabilitzacions. Es valora la formació en riscos laborals de la construcció. Valorable experiència en pintor i/o paleta. Capacitats requerides:  Bon treball en equip. Capacitats requerides: Bona imatge, puntualitat i responsabilitat, respecte, ganes d’aprendre i treballar. Incorporació immediata.   Requisits obligatoris Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Independent B1   Castellà.   Requisits importants  Vehicle propi
Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos Incorporació:  09/04/2018  Tipus de contracte:  Indefinit (convertits en)  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada:  Jornada completa, horari partit

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER ATENCIÓ AL CLIENT A TORELLÓ OFERTA NÚM. 261178 Tasques específiques:  Administratiu/va , per atenció al client -presencial i telefònica- gestió de tràmits, altes i baixes de socis/es, comptabilització de pressupostos, generació de rebuts i comercialització de productes. Valorable persona amb experiència sector telefonia mòbil i/o assegurances. Capacitats requerides:  Empatia, treball d’equip i iniciativa i capacitat de resolució   Requisits importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà
Requisits recomanables Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Català. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2  Castellà. Nivell Independent B2 / Certificat oficial Independent B2 Incorporació:  02/04/2018 Contracte:  Obra o servei Durada del contracte:  Més de 6 i menys de 12 mesos Contracte prorrogable:  Sí  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida Horari:  2/4 de 9 a 2/4 d’13 i de 2/4 de 17 a 20 h Atenció al públic:  Sí

AGENT D’ASSEGURANCES A VIC OFERTA NÚM. 261222 Tasques a desenvolupar:  Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l’assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l’abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d’aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents. Tasques específiques:  Agent d’assegurances. Incorporació immediata, formació a càrrec de l’empresa, possibilitats d’obrir la seva pròpia oficina i creixement dins de l’empresa. Interessats enviar directament currículum a la següent adreça electrònica:  GOMEZ@MAPFRE.COM
Capacitats requerides:  Persona emprenedora i resolutiva.   Requisits recomanables Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental Català.   Castellà. Incorporació:  23/04/2018
Contracte: Durada indeterminada per obra o servei  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  Flexible

MUNTADOR I PREPARADOR DE MAQUINÀRIA A TORELLÓ OFERTA NÚM. 261237  Tasques específiques:  Muntar i instal·lar conjunts, components, eines i comandaments de maquinària del sector metal·lúrgic. Capacitats requerides:  Disposició a l’aprenentatge, treball en equip, planificació i organització i flexibilitat.   Requisits obligatoris
Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Branca C.Formatiu Grau Mitja: Fabricació mecànica   O Branca C.Formatiu Grau Superior: Fabricació mecànica    Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits importants Permís de conduir tipus B. Incorporació:  16/04/2018  Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  horari a concretar

MANTENIDORS DE PLANTA INDÚSTRIAL:ELECTROMECÀNICS A TORELLÓ OFERTA NÚM. 261239  Tasques específiques:  Fer el manteniment general de la planta industrial: Ajustar, reparar i substituir peces i cables desgastats i defectuosos, i mantenir màquines, equips i instruments.  Capacitats requerides: Disposició a l’aprenentatge, treball en equip, planificació i organització i flexibilitat.  Requisits obligatoris  Català. Nivell Experimentat C1   Castellà. Nivell Experimentat C1   Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Cicle formatiu grau mitjà  Branca C. Formatiu Grau Mitja: Manteniment i Serveis a la producció o Branca C. Formatiu Grau Superior: Instal·lació i Manteniment  Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig  Requisits importants  Permís de conduir tipus B Incorporació:  16/04/2018  Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Horari:  horari a concretar

XÒFER PAQUETRIA – CARNETS C2 O C+E I COTXE PROPI A SEVA  OFERTA NÚM. 261249  Tasques específiques:  Conductor per a tràiler articulat en transport de paqueteria a Bages, Osona i Vallès. Ruta fixe de 2 viatges al dia: Un viatge al matí, i un altra viatge a la tarda. Al mig dia es torna a la central per a tornar a carregar (no més de 300Km diaris). Important tenir experiència en conducció de camions. Carnets C2 o C+E i cotxe propi. Capacitats requerides:  Ser operatiu amb les rutes preparades i prendre iniciatives davant les incidències durant els serveis. Controlar i gestionar tota la documentació administrativa. Bona capacitat d’atenció i concentració. Interessats en l’oferta envieu el vostre currículum vitae a isjaesl@gmail.com posant la Referència a l’assumpte: SDL Manco  Requisits obligatoris  Permís de conduir tipus C+E i B  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 6 mesos  Nivell acadèmic: Graduat escolar / Batxillerat elemental  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Llocs a cobrir:  2  Incorporació:  09/04/2018
Contracte: Obra o servei Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos  Contracte prorrogable:  Sí  Jornada: Indiferent de dilluns a divendres  Jornada 2:  Només jornada partida
Horari:  De les 10 del matí a les 11 nit. Parada per dinar  Esforç físic:  Sí  Atenció al públic:  No

DEPENDENT/A BOTIGA ROBA DE DONA A VIC OFERTA NÚM. 261268  Tasques específiques:  Botiga de roba de dona a Vic busca una persona per fer tasques de dependent/a: atenció al client, col·locar i ordenar la roba, etc. Lloc de treball estable. Horari de treball: dilluns de 16:30h a 20h i de dimarts a dissabte de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20h.
Capacitats requerides:  Responsabilitat, iniciativa, autonomia, habilitats comunicatives i capacitat numèrica. Es valorarà positivament que la persona tingui experiència en el sector.
Requisits obligatoris  Vehicle propi  Nivell acadèmic: ESO  Permís de conduir tipus B  Català. Nivell Experimentat C1  Castellà. Nivell Experimentat C1  Requisits recomanables Programari d’Ofimàtica. Nivell Usuari Mig Incorporació:  09/04/2018  Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  Sí
Jornada: Només jornada partida  Horari:  Jornada completa de dilluns a dissabte  Atenció al públic:  Sí

PEÓ D’OBRA PÚBLICA A SANT VICENÇ DE TORELLÓ  OFERTA NÚM. 261290 Tasques específiques:  Peó d’obres públiques. Cal presentar una instància a les oficines municipals de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló amb les dades del/la sol·licitant i manifestar que es vol participar en les proves de selecció per a la contractació temporal de peons per la brigada municipal (indicant en quina àrea) i que s’accepten les bases de la convocatòria. El requisit imprescindible per poder participar en el procés selectiu és trobar-se inscrit/a a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya com a demandant d’ocupació. http://www.santvicencdetorello.cat  Capacitats requerides:  Responsabilitat, capacitat de treballar en equip  Requisits recomanables  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Bàsic A2  Castellà. Nivell Bàsic A2 Incorporació:  02/05/2018 Contracte: Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos  Contracte prorrogable:  No  Jornada 1:  Jornada intensiva  matí de dilluns a divendres  Horari:  De 7 a 14.30 de dilluns a divendres
Esforç físic:  Sí

PEÓ MANTENIMENT PISCINES A SANT VICENÇ DE TORELLÓ OFERTA NÚM. 261293 Tasques específiques:  Peó per manteniment de piscines: control del clor, control del PH, anàlisi de l’aigua, control, vigilància i neteja de les instal·lacions. Tallar l’herba i mantenir en condicions l’arbrat. Fer tasques de reparacions, pintura i neteja,… És requisit imprescindible per poder participar en el procés selectiu trobar-se inscrit/a a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya com a demandant d’ocupació. Més informació: http://www.santvicencdetorello.cat Capacitats requerides:  Responsabilitat, organització i adaptabilitat. Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Peó no qualificat  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2 Incorporació:  02/05/2018  Contracte:  Obra o servei
Durada del contracte:  Més de 3 i menys de 6 mesos   Contracte prorrogable:  No  Jornada: Indiferent  Esforç físic:  Sí  Atenció al públic:  Sí

AJUDANT DE CUINA PER A CASES DE COLÒNIES A CENTELLES  OFERTA NÚM. 261312  Tasques a desenvolupar:  Netejar les cuines, zones de preparació d’aliments i zones de serveis. Ajudar els cuiners i xefs a preparar els aliments rentant, pelant, picant, tallant, mesurant i mesclant els ingredients. Muntar plats per servir-los.  Desembalar,  comprovar, traslladar, pesar i guardar els subministraments en frigorífics, armaris de rebost i altres zones d’emmagatzematge. Rentar els plats i els estris de cuina i posar-los a part .
Preparar, cuinar, torrar i escalfar aliments senzills.  Tasques específiques:   AJUDAR CUINA COL.LECTIVITATS CASA DE COLÒNIES PREPARAR ALIMENTS, PRIMERES COCCIONS, EMPLATAR ENDREÇAR I NETEJAR ESTRIS I CUINA Capacitats requerides:  RESPONSABILITAT, COMPROMÍS AMB ORGANITZACIÓ, TREBALL EQUIP. Requisits obligatoris
Formació de manipulació d’aliments i higiene alimentària  Requisits molt importants  Nivell acadèmic: Certificat d’estudis primaris  Català. Nivell Independent B2   Castellà. Nivell Independent B2  Requisits importants  Experiència en l’ocupació – Categoria professional: Auxiliar  Requisits recomanables  Experiència en l’ocupació – 12 mesos Llocs a cobrir:  4
Incorporació:  09/04/2018  Contracte: Obra o servei  Durada del contracte:  Entre 1 i 3 mesos C ontracte prorrogable:  Sí Jornada: Només jornada partida Horari:  MATINS I TARDES
Esforç físic:  Sí

Per accedir ofertes: WWW.diba.cat/slo

Deixa el teu comentari