Archive for octubre, 2018

Captura

Programa d’informació i dinamització als centres de secundària

El Torelló Jove, des d’aquest mes d’octubre i fins a finals del curs 2018-2019, torna a ser present a l’Institut Cirvianum i a l’escola Rocaprevera  a l’hora del pati per oferir els serveis d’informació, prevenció de la salut i dinamització ( tallers, xerrades i  sessions informatives) activitats complementàries a la tasca educativa.
Aquest servei que forma part del Programa PIDCES  (Programa d’Informació i Dinamització als Centres de Secundària) ja fa anys que s’ofereix als centres de secundària que l’han sol·licitat  i  el coordina la Regidoria de Joventut de l’ajuntament  de Torelló,  facilitant informació que pugui ser d’interès per les persones joves dels centres, en especial educació i salut, àmbits que  tant els consulten l’alumnat com el professorat.
A l’Institut Cirvianum hi som present  els dimarts, dimecres i dijous de 10’10 a 10’30h i a l’Escola Rocaprevera els divendres de 10’30 a 11h.
Els altres centres de secundària on no s’hi va físicament cada setmana, també se’ls ofereix la possibilitat de fer xerrades i sessions informatives relacionades amb l’àmbit d’educació ( Càpsula, Després de l’ESO, què? Batxillerat o Cicles, xerrades per a famílies)  prevenció (consum)  i participació (Trobada delegats i delegades, Raid, etc.)