Participació i Oci

ACTIVITATS FORMATIVES PER A JOVES JUNY I JULIOL

Per a joves de 16 – 29 anys beneficiaris de Garantia Juvenil.

Vine i t’informarem!

CURS OFICIAL DE MONITOR EDUCACIÓ EN EL LLEURE

Totalment subvencionat. T’ho vols perdre?

25ena. EDICIÓ DEL FESTUS

Durant la temporada, des del Teatre Cirvianum us obrim les portes de casa perquè podem gaudir junts de tota mena d’espectacles. Però un cap de setmana a l’any sortim a passejar amb el Festus, el festival d’arts al carrer de Torelló, per portar propostes de circ, dansa, teatre, música i arts visuals amb l’esperit inconformista, crític i contemporani que ens caracteritza. Dos dies per omplir d’arts i cultura, carrers, recintes, places i espais del nostre poble.

Us convidem a reservar-vos el 27 i 28 de maig, per sortir de casa i baixar al carrer, o venir-nos a visitar per gaudir de part de l’esperit del Cirvianum en un context i un entorn diferent, per conèixer o retrobar-se de nou amb el Festus, en la seva 25ena. edició. Us hi esperem!

Un quart de segle habitant el carrer i acostant l’art i la cultura a Torelló. Per això ens volem menjar el pastís, endrapar-lo amb ganes. El volem tot! Però aquest és un festival amb esperit inconformista, en que l’efemèride un cop consumida només té sentit si el motor del Festus segueixen sent, més que mai, les ganes de continuar sorprenent, fent pensar, cultivant esperit crític.
Per fer-ho ens ajudarà gent com els Bilbobasso, Los Galindos, Maite Guevara, la Cia. Moveo, Soon Circus Company, Eléctrico 28, i un llarg etcètera que us anirem desgranant perquè conegueu quins relats, particularitats i eixos temàtics s’amaguen darrera les vint propostes de les que constarà el festival.

Ja teniu també la nova web disponible per consultar la programació i artistes concrets d’aquesta edició del Festus.

MÉS INFORMACIÓ:

COLÒNIES LGTBI OASIS

Juntes som Bandada
Si has nascut entre 2004 i 2009 i vols volar més enllà de la cis(hetero)normativitat….
vine a les Colònies d’estiu per a joves amb gèneres i sexualitats diverses.

Del 5 al 10 de juliol, Baixa Cerdanya.
Preu: 320€
Inscripcions del 23 d’abril al 6 de maig*

*La inscripció no és automàtica, en cas d’acceptació rebreu un correu amb la confirmació i les pases a seguir

Espais per a joves amb gèneres i sexualitats diverses

INSCRIPCIONS;

GUIA ESTIU TORELLÓ

La Guia en format paper la trobaràs a la nostra oficina del Torelló Jove, a la Biblioteca Dos Rius i al Pavelló d’Esports.

Ja podeu consultar les activitats d’estiu per infants i joves a: http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/guiaestiudigital.pdf

L’ESTIU ÉS TEU 2022

Inscripcions: a partir del 19 d’abril a les 12h del migdia
L’estiu és teu, organitza colònies d’estiu per a nens, nenes i joves de 5 a 16 anys.
Es tracta de conviure amb amics, companyes i monitors durant uns dies i fomentar l’aprenentatge en diversos àmbits: música, tecnologia, idiomes, esports, dansa, cinema…
A més de promoure l’autonomia, dona pes als valors com l’empatia, l’amistat o l’autoaprenentatge.
Hi ha diferents activitats per poder triar:
Combinades d’anglès i multiesportives, combinades d’anglès i astronomia, Idiomes, esportives, excursionisme, multiesportives, ciència i esport, art i creativitat, circ, fotografia i imatge, cinema, música, dansa i emocions, natura.

Podeu trobar totes les activitats amb la informació de cadascuna, els torns i albergs on es faran, com fer la inscripció, etc. a https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu

ESTIU 2022 – CURS PREMONITOR EDUCACIÓ LLEURE

Vols conèixer quins Camps de treball es faran a Catalunya i a Europa, aquest estiu?


Els camps de treball són projectes de voluntariat transformador, de curta durada. En el portal https://workcamps.sci.ngo/icamps/ podràs veure els projectes disponibles, les dates de realització, els països on es duran a terme i les temàtiques.

PREMIS DONA TIC

s’hi poden presentar totes les dones vinculades professional o acadèmicament a l’àmbit de les TIC i també totes aquelles empreses o entitats que posin en valor el paper de la dona en l’àmbit tecnològic.

  • Per a optar a les categories Professional i Acadèmica/Investigadora, cal que les candidates tinguin una titulació universitària de l’àmbit de les TIC.
  • Per a les categories Estudiant, les candidates hauran de cursar en el moment de la convocatòria, una titulació universitària o de formació professional, en l’àmbit de les TIC.
  • Per a la resta de categories no cal disposar d’aquesta titulació.

El tràmit per presentar una sol·licitud als Premis DonaTIC només es pot fer per internet a través del web dels Tràmits de la Generalitat de Catalunya. El termini per presentar les candidatures ja està obert i finalitza el dilluns dia 23 de maig .

Consultar  les bases al portal https://politiquesdigitals.gencat.cat/ca/tic/premisdonatic/

BIORITME FESTIVAL 2022 – ENTRADES EXCLUSIVES PER PERSONES EMPADRONADES A TORELLÓ

Els dies 25, 26, 27 i 28 d’agost l’Associació Bioritme ofereix a totes les persones empadronades a Torelló un preu especial de l’abonament dels 4 dies de festival. Totes les entrades són nominatives, és a dir, el nom que aparegui a l’entrada ha de ser el de la persona que vulgui recollir la seva polsera per accedir al recinte.

Si estàs empadronat a Torelló i vols el descompte, vine al Torelló Jove i et facilitarem un codi per l’abonament. Els nostre horari és:

  • dilluns i dimecres ens trobareu de les 11 a les 13 hores i de 16 a les 19 h
  • dimarts, dijous i divendres de les 11 a les 14 hores

Els menors de 12 anys o menys podran entrar de forma gratuïta acompanyats del pare/mare/tutor legal, a més d’entregar el document d’autorització signat (el trobaràs a la web de l’organització).