Oci i cultura

Captura

Guia estiu 2019

http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/Guia-Estiu-2019.pdf

Captura1

Vídeo final local Raid Ausetans 2019

Ja tenim el vídeo de la final local del Raid Ausetans Torelló.

WWW.facebook.com/torellojove o al twitter.

Captura

V colònies d’estiu LGTB – 8 – 13 de juliol del 2019 – Alberg Les Cases Altes de Posada

 

Si tens entre 13 i 17 anys i ets lesbiana, gai, Abisexual o trans… Vine a Oasis, les colònies d’estiu per a adolescents LGTB!!

Podràs passar una setmana amb altres joves com tu i amb educadors/res que també són LGBT. El programa d’activitats és molt variat: activitats creatives, de natura, esportives, lúdiques, de reflexió i de creixement. Una  experiència inoblidable, com la que vam tenir l’any passat! Pots veure el vídeo de la darrera edició a: Farem pinya, ens donarem suport per afrontar la discriminació, compartirem coneixements sobre la realitat LGBT, i sobre tot, farem noves amistats en un espai de confiança i seguretat on podràs ser tu mateix/a.

No ho dubtis, t’hi esperem!!! www.oasislgtb.org

http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/flyer_oasis2019_CATALA.pdf

cinema

Saló del cinema i les sèries

SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES, 17, 18 i 19 de Maig  a la Farga de L’Hospitalet. Una forma diferent d’apropar-se al cinema i a la ficció audiovisual. No és ni un festival ni una mostra de cinema.
Al Saló del Cinema i les Sèries el públic visitant podrà trobar tot l’univers cinematogràfic en un sol espai:

•  Trobades amb Youtubers  /  Tallers i Masterclass de cinema
•  Activitats de cinema /  Foleys, joc òptics i escenografies de cinema
•  Xerrades amb actors i directors /  Expocisions d’objectes originals
Més informació  a: http://www.lafargalhospitalet.com/events/iii-salo-del-cinema-i-les-series/

sona9

Convocatòria de la 19a edició SONA 9

-  Hi poden participar tots els grups i solistes de qualsevol estil musical que cantin en català i siguin nous valors de l’escena.
- El Sona9 valora especialment els artistes novells que encara no tenen una trajectòria o vinculació professional amb la música.
- Tots els grups o solistes que hi vulguin participar s’han de registrar al web del concurs <www.sona9.cat>, on cal introduir tota la informació que es demana per poder activar i validar la seva participació.
- La inscripció estarà activa del 5 de març al 14 d’abril del 2019.

- Més informació sobre les bases:  http://www.enderrock.cat/sona9/noticia/744

BCN WORLD

WORLD ROLLER GAMES

WORLD ROLLER GAMES agrupa els campionats del món de disciplines com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard amb més 4000 atletes d’esports de roda petita.
Es farà a Barcelona del 4 al 14 de juliol de 2019 .

Per tenir més informació podeu consultar el portal  https://www.wrg2019.com/ca/

itaca

ÍTACA, 2019

El festival es posa en marxa amb l’arribada de l’estiu, els mesos de maig, juny i juliol, i és una combinació de música, teatre i altres activitats lúdiques. Se celebra en una desena de municipis del Baix Empordà ( Port Bo o Calella, el Castell de Montgrí, el Museu Castell Gala Dalí de Púbol o en el nucli medieval de Pals, entre altres.
ÍTACA SANT JOAN
Un any més, ofereix una doble nit de concerts, els dies 22 i 23 de juny, per poder celebrar  l’arribada de l’estiu (Sant Joan).  En el portal web  hi podreu trobar la programació, la venda d’entrades i allotjaments.

https://www.itacacultura.cat/