Oci i cultura

llibre

Convocada la 4a Beca de l’Associacionisme Cultural Català

• La presentació de les propostes està oberta del dia 15 d’abril al 15 de maig de 2018
• El veredicte del jurat es farà públic el 15 de juny de 2018
• El projecte guanyador serà compensat amb 6.000€
• Es valoraran especialment aquells treballs orientats a dues qüestions de l’associacionisme cultural català: el paper de les dones i el factor general

Consultar bases a: https://drive.google.com/file/d/1gcIR6TsXGwkUa-1YigYLKcG5SQYQY7Gi/view

CARTELL COLÒNIES OASIES

Inscripcions del 9 d’abril i es tanquen el 25 de maig del 2018. Per fer-ho cal omplir el Formulari de Inscripció http://oasislgtb.org/ca/inscripcions_2/.   El preu de les colònies és de 250 euros
Adreçades a joves nascuts entre l’any 2000 i 2005 que s’identifiquin  com a gais, lesbianes, bisexuals, trans o que estiguin en un procés de qüestionament i recerca de la seva sexualitat o gènere.

trasto

Mercat del Trasto – Diumenge 13 de maig

Ja es poden fer les inscripcions per al Mercat del Trasto 2018. La data límit per fer les inscripcions és el 10 de maig i  s’han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal http://www.torello.cat/consultespopulars. Emplenat el formulari, les persones participants rebran el número d’ordre per escollir parada.

Des de l’organització s’han establert les normes de participació i funcionament del Mercat del Trasto. Podeu consultar-les a la web www.ajtorello.cat

 

Captura

Vídeo “canvia el conte”

Vídeo “Canvia el conte” realitzat per tres emprenedores gironines i que ha tingut repercussió a nivell mundial:

https://www.social.cat/noticia/8099/un-video-feminista-de-tres-emprenedores-gironines-rep-mes-de-deu-milions-de-visites-a-inte?id_butlleti_enviar=329&utm_source=butlleti_article&utm_medium=butlleti&utm_campaign=un-video-feminista-de-tres-emprenedores-gironines-rep-mes-de-deu-milions-de-visites-a-inte

 

Captura

Quatre grups de Torelló passaran a la final comarcal del Raid dels Ausetans

Els grups que passaran a la final comarcal són: Why Not, Rac Gan, Six Heroïnes i Watermelon Team.

reserva-directe-home

L’estiu és teu! activitats per a infant si joves de 5 a 16 anys

Joves entre 5 i 16 anys durant les vacances d’estiu amb l’objectiu  de divertir-se , tot aprenent   en entorns diferents als habituals: en els albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT)

Hi ha 14 modalitats diferents  d’activitats , algunes d’elles combinades,  classificades en 5 temàtiques: Idiomes, Esportives, Artístiques, Noves tecnologies i Natura. Més de 140 torns repartits en 20 albergs.
Inscripcions a partir del 10 d’abril a les 12 del migdia.
Més informació a : http://www.estiuesteu.cat/

camps_de_treball_informacio_general.jpg_1741664881

CAMPS DE TREBALL, adreçats a joves de 14 a 29 anys.

Camps de treball a Catalunya  per a joves catalans (joves menors d’edat residents a Catalunya) , d’intercanvi amb la resta de l’Estat ( joves menors i majors d’edat residents a Catalunya i també procedents de tot l’Estat espanyol), d’intercanvi internacionals ( joves majors d’edat residents a Catalunya i també estrangers procedents de tot Europa i en alguns casos també procedents de països de fora de la UE).
Inscripcions

Per a participar en el sorteig, els usuaris hauran de fer la preinscripció durant el període comprès del 9 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 17 d’abril (fins a les 12 h del migdia) per Internet. http://www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions/. les places s’atorgaran mitjançant sorteig davant notari.

REMUN CONCURS 2018

VII Concurs cartells vinculats al 25 de novembre dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones

 

Bases del concurs:

http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/BASES-CONCURS-DE-CARTELLS-2018.pdf

CANETROCK

 

CANETROCK és una nit màgica d’estiu, plena de festa i emocions, capaç d’engrescar i connectar en un mateix escenari diverses generacions, des de les primeres que van assistir al festival dels anys 70, fins les més actuals, desitjoses de participar i fer-se seu el mític festival.

Programa, entrades i més a : http://www.canetrock.cat/

PRIMAVERA

PRIMAVERA SOUND 2018

Del 30 de maig al 3 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona. Músiques  Pop, Rock, Hip-hop, Electrònica i més!
+ informació a:  www.primaverasound.com