Participació i Oci

Captura

Jocs i joguines en català

Totes les botigues de Torelló que venen jocs i joguines en català (Cucut, Llibreria Punt Font i Llibreria Colors) s’han adherit un any més a la campanya impulsada per la Direcció General de Política Lingüística de Catalunya i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a través de les oficines de català dels municipis. L’objectiu és promoure el consum dels jocs i joguines en català.

També podeu trobar les cartes al Casal Cívic i les biblioteques o bé us la podeu descarregar aquí http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/carta-reis-20019-1.pdf

 

Histories 25N 2019-5

1a accció Dia Internacional contra la violència de gènere

T’esperem pas zebra de la plaça Sant Fortià, a les 18,30 hores

Organitza:  Escola Arts de Torelló

 

 

Histories 25N 2019-9

Conferència: “`L’home que no hauríem de ser”

reserveu dia i hora a la vostra agenda!!!!

L’escriptor, Catedràtic de Dret C. a la Universitat de Còrdova, va començar a tenyir de color  la seva muntura a molt primerenca edat, però va ser el naixement del seu fill el que li va fer reajustar les lents des de les quals es mirava el món.
Quin tipus d’home volia que fos ell? Ha recorregut diferents instituts i s’ha trobat davant dels desconcert masculí general i ha publicat, #WETOO, un llibre per conscienciar els més joves que això és una qüestió de “nosaltres” no només “elles”.

Després de l’èxit de L’Home que no hauríem de ser, Octavio Salazar torna a demostrar-nos que la lluita per la igualtat no és només una qüestió de gènere.

Captura

T’esperem!!!

Captura

Ja està en marxa la 12a edició del concurs literari Ficcions

Des de l’octubre i fins el 3 de febrer Ficcions ha tornat a posar en marxa una nova edició del concurs literari. Hi poden participar tots i totes  els/les  estudiants interessats/des de segon cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.
S’haurà de crear una història de tres capítols. La participació pot ser individual o en grups de fins a tres persones.
+ INFO a: https://www.ficcions.cat/ficcions/

prova

Concurs booktrailer

Si teniu entre 12 i 18 anys podeu participar en una nova edició d’aquest concurs, organitzat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). S’entén per bibliotràiler (booktrailer) un vídeo curt que té com a objectiu presentar de manera breu i visual l’argument d’un llibre, sense mostrar-ne la trama completa ni el desenllaç, de manera que suggereixi i generi interès del lector per llegir-lo. Haureu de crear grups d’entre 2 i 5 persones, triar un llibre de qualsevol gènere, perfilar un guió i fer-ne la producció i crear un vídeo a partir del text del llibre. Es podrà presentar en qualsevol idioma.
+ INFO: https://www.booktrailers.cat/

fira

22a Fira Mediterrània de Manresa

Programació, venda d’entrades, espais … https://firamediterrania.cat/ca/

manga

Manga Barcelona

Informació lloc i horari, programació, venda d’entrades, com arribar-hi… a https://www.manga-barcelona.com