Oci i cultura

itaca

ÍTACA, 2019

El festival es posa en marxa amb l’arribada de l’estiu, els mesos de maig, juny i juliol, i és una combinació de música, teatre i altres activitats lúdiques. Se celebra en una desena de municipis del Baix Empordà ( Port Bo o Calella, el Castell de Montgrí, el Museu Castell Gala Dalí de Púbol o en el nucli medieval de Pals, entre altres.
ÍTACA SANT JOAN
Un any més, ofereix una doble nit de concerts, els dies 22 i 23 de juny, per poder celebrar  l’arribada de l’estiu (Sant Joan).  En el portal web  hi podreu trobar la programació, la venda d’entrades i allotjaments.

https://www.itacacultura.cat/

saund

Convocatòria oberta 16a edició del festival Barcelona Visual Sound 2019

El Festival Barcelona VisualSound és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual.  Aquesta nova edició el festival se celebrarà del 18 al 29 de març del 2019!
El Festival està destinat a joves creadors, entre 16 i 35 anys, del món audiovisual principalment de la ciutat, però que també arriba a joves creadors de tota Catalunya i d’arreu de l’Estat espanyol. Pretén vol donar entrada als joves que s’inicien en el món de la producció audiovisual
El període d’inscripció per presentar les teves propostes a la Secció Competició –Documental, Ficció i Videoclip– finalitzarà el 15 de febrer de 2019. I si et vols presentar al concurs 2 minuts en 1 dia tens temps per fer la teva inscripció fins el 20 de març de 2019.
+ Informació a: http://joves.bcn.cat/visualsound/