Participació i Oci

joguines_baner_cuineta300x300

#trenquem els esteriotips

L’Institut Català de les Dones (ICD) posa en marxa la campanya de sensibilització #TrenquemEstereotips per a impulsar la superació dels estereotips de gènere que es transmeten als infants a través del temps de joc i les joguines. L’objectiu és promoure l’educació en els valors i comportaments de la igualtat de gènere, per facilitar que els infants desenvolupin tot el seu potencial en qualsevol àmbit de la vida, respectin les diferències i no aprenguin a discriminar per raó de gènere.

Les imatges de la campanya juguen amb la combinació de joguines que fàcilment s’identifiquen amb estereotips de gènere i la seva deconstrucció per a superar els estereotips sexistes que condicionen les criatures a uns determinats jocs, ja que tothom ha de poder desenvolupar la tendresa, la valentia, la sensibilitat, la iniciativa o la fortalesa.

Captura

Activitats i tallers que organitza el casal cívic Torelló (gener-març 2021)

Els tallers que posa “Casal” son els gratuïts, perquè estan subvencionats per la Generalitat. La resta, que son de l’Ass. Gent Gran en Marxa, son de pagament (preu social); però a tots ells, s’hi pot inscriure tothom. És a dir, TOTS els tallers i activitats que es realitzen a aquest equipament, estan oberts a tothom i son per a totes les edats, ja siguin tallers subvencionats per la Generalitat, com de qualsevol altra entitat.

Les inscripcions dels tallers de la Generalitat seran exclusivament telefòniques, del 4 al 8 de gener, de 10h a 13h i de 16h a 19h, trucant al 93 859 54 97.

Les inscripcions dels tallers de l’Ass. Gent Gran en Marxa, requereixen demanar cita prèvia per telèfon, trucant també al 93 859 54 97, els dies 14 i 15 de gener, de 10h a 12h. Les dates i horaris que es donaran per fer les inscripcions presencials estaran compreses del 19 al 21 de gener, de 10h a 12h i de 16h a 18h.

Més informació dels tallers i activitats  http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/triptic-hivern-2021.pdf

Captura

#ésviolència

•Si vols saber on és, què fa i amb qui a cada instant #ÉSVIOLÈNCIA
•Si justifiques el masclisme amb “peròs” #ETSCÒMPLICE
•Si insisteixes en tenir sexe quan ella no vol #ÉSVIOLÈNCIA
•Si comparteixes continguts sexuals sense consentiment #ÉSVIOLÈNCIA
•Si el teu amic l’agredeix sexualment i tu te’n desentens #ETSCÒMPLICE