Oci i cultura

colònies

Colònies de Setmana Santa per a nens, nenes i joves

Estades d’anglès i estades multiesportives en l’alberg de Coma-ruga  durant els dies de vacances de Setmana Santa per a nens, nenes i joves

http://xanascat.gencat.cat/sites/default/files/media/files/2019/VSS.pdf

sona9

Convocatòria de la 19a edició SONA 9

-  Hi poden participar tots els grups i solistes de qualsevol estil musical que cantin en català i siguin nous valors de l’escena.
- El Sona9 valora especialment els artistes novells que encara no tenen una trajectòria o vinculació professional amb la música.
- Tots els grups o solistes que hi vulguin participar s’han de registrar al web del concurs <www.sona9.cat>, on cal introduir tota la informació que es demana per poder activar i validar la seva participació.
- La inscripció estarà activa del 5 de març al 14 d’abril del 2019.

- Més informació sobre les bases:  http://www.enderrock.cat/sona9/noticia/744

BCN WORLD

WORLD ROLLER GAMES

WORLD ROLLER GAMES agrupa els campionats del món de disciplines com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard amb més 4000 atletes d’esports de roda petita.
Es farà a Barcelona del 4 al 14 de juliol de 2019 .

Per tenir més informació podeu consultar el portal  https://www.wrg2019.com/ca/

Captura

Fira del Còmic a Barcelona

Del 5 al 7 d’abril, a Fira Barcelona (Montjuic) de 10 a 20h.

https://www.comic-barcelona.com/ca/inici.cfm

Cartell Raid dels Ausetans Editable

Inscripcions obertes!

El Raid dels Ausetans és un circuit d’aventures format per un conjunt d’activitats i proves d’enginy, cooperació, esforç, destresa… que es juga en equip i on es compateix de forma positiva i divertida amb la resta d’equips, posant en joc totes les habilitats de les persones participats i suposant un repte per aquestes, posant de manifest valors tan importants com l’amistat, el respecte, la integració i la superació personal, entre altres.
El Raid es divideix en dues fases, una primera fase local on sortiran els equips guanyadors de cada municipi i una segona fase on els equips guanyadors de cada municipi hauran de treure totes les seves habilitats per guanyar el gran premi.
Edat: joves entre 13 i 17 anys
Equip: de 4 a 6 persones ( amb ganes de passar-ho bé)
Inscripcions al Torelló Jove: del 4 al 29 de març de 2019
Inici fase local: dimecres 3 d’abril de 2019 a les 6 (18h) Sala d’actes de La Cooperativa
Final local: 14 d’abril, tarda. Sala Polivalent i zona esportiva
Final comarcal: 27 i 28 d’abril. En cas d’haver-se de suspendre 11 i 12 de maig
Preu per persona participant: 6 euros

c/ Enric Prat de la Riba, 17  -08570 Torelló-  tel. 938594272   torellojove@ajtorello.cat

CARTELL postal prosa i pose

Premi relat breu i poesia per a joves

http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/bases-postal-prosa-i-poseia.pdf

Fulleto¦ü-8deMarc¦º2019-web1

Activitats entorn el Dia Internacional de les Dones

http://wwww.torellojove.cat/wp/wp-content/uploads/Fulleto¦ü-8deMarc¦º2019-impressio¦ü.pdf

imagina un amor instagram

Concurs literari de temàtica LGBTI en llengua catalana, “Imagina un amor”

Hi poden participar alumnes de secundària, batxillerat, cicles formatius i adults relacionats amb l’entorn escolar dividits en tres categories: de 12 a 15 anys, de 16 a 18 anys i adults. Les narracions han de ser individuals, originals i escrites en llengua catalana.

La temàtica de la narració ha de ser un amor no heteronormatiu (hi pot entrar qualsevol història d’amor entre dues o més persones de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona).

El termini d’admissió dels originals es tancarà el divendres 21 de juny del 2019 i el lliurament dels premis se celebrarà durant el QLIT (Festival de Literatura Queer), que es farà a mitjans del mes d’octubre.

Bases trobareu a  https://www.escriptors.cat/?q=node/16150

itaca

ÍTACA, 2019

El festival es posa en marxa amb l’arribada de l’estiu, els mesos de maig, juny i juliol, i és una combinació de música, teatre i altres activitats lúdiques. Se celebra en una desena de municipis del Baix Empordà ( Port Bo o Calella, el Castell de Montgrí, el Museu Castell Gala Dalí de Púbol o en el nucli medieval de Pals, entre altres.
ÍTACA SANT JOAN
Un any més, ofereix una doble nit de concerts, els dies 22 i 23 de juny, per poder celebrar  l’arribada de l’estiu (Sant Joan).  En el portal web  hi podreu trobar la programació, la venda d’entrades i allotjaments.

https://www.itacacultura.cat/