Participació i Oci

Captura

Camps de Treball

Els camps de treball són activitats de voluntariat adreçades a joves de 14 a 29 anys que vulguin col·laborar fent tasques de protecció i conservació ambiental, de patrimoni, d’arqueologia, culturals, socials, etc. combinades amb activitats lúdiques i de lleure.
Podeu trobar més informació del què  són el camps de treball, quins hi ha a Catalunya i quins d’àmbit internacional, els requisits de participació, etc. al portal: http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/camps_de_treball/   i també podreu visualitzar els vídeos: “Camps de treball. Obre una nova finestra” i “Comparteix un estiu solidari”

 

Captura

Premis Extraordinaris de Batxillerat

Els premis extraordinaris de batxillerat  són un estímul per als alumnes i constitueixen el reconeixement oficial dels mèrits dels i les  alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Són també una mostra de la constància i el compromís pel treball compartit entre estudiant, professors i família
http://ensenyament.gencat.cat/ca/departament/premis-extra-btx/

escola voluntariat

Escola d’Estiu del Voluntariat

L’Escola d’estiu del voluntariat ofereix activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.
Atesa la situació actual, el format de l’Escola passa de ser presencial a ser en línia i es farà en horari de matí i tarda dels dies 28, 29 i 30 de juliol.
Enguany, hi haurà sis tallers formatius que s’emmarcaran en tres eixos temàtics:
• Canviar la manera de treballar. Canviar la manera de fer.
• Som el que comuniquem.
• Cuidem-nos i cuidem els altres.
Més informació a: https://voluntariat.gencat.cat/escola-destiu-del-voluntariat/eev-2020/

curs

11 JOVES PARTICIPEN EN EL CURS DE PREMONITOR D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE AQUEST ESTIU
Avui, dimecres 1 de juliol, ha començat el curs de premonitor/a adreçat a persones joves de 14 a 17 anys. El curs és una activitat d’estiu que organitza el Torelló Jove.
Es tracta d’una formació pràctica i divertida que per mitjà de dinàmiques, jocs  i activitats els  permetrà conèixer eines, recursos  i adquirir competències necessàries per poder introduir-se en l’àmbit de l’educació en el  lleure, on les habilitats socials i de comunicació, el respecte i la participació són claus.    El curs té una durada de  quaranta hores, vint de les qual es fan els dilluns, dimecres i divendres al matí de 10 a 2/4 d’1 a l’edifici de La Cooperativa i les vint restants es faran en format pràctiques.  La formació va a càrrec de formadors i formadores de Quiràlia.

 

 

 

 

per la igualtat, participa! (3)

Fins el diumenge 5 de juliol!

Aquesta és la última setmana per respondre el qüestionari per dir la teva en el disseny del IV Pla  Igualtat Ciutadania.
@AjTorello @settorello @radioonatorello
comic

Comic Barcelona

Comic Barcelona On Demand, una programació oferta a través del seu canal de YouTube Live per comiquejar des de casa.
Més informació a: https://www.comic-barcelona.com/