Salut

Captura

Activitats per infants i joves d’educació per a la salut 2019

Activitats d’educació per a la Salut any 2019

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, a través de la Unitat de Promoció de la Salut, té entre els seus objectius, proporcionar als ajuntaments recursos per desenvolupar accions dirigides a millorar la salut de l’alumnat a través de la promoció d’hàbits i estils de vida saludables.
Entre aquests recursos si troben les activitats d’educació per a la salut, que s’ofereix any rere any als ens locals de la demarcació de Barcelona. Activitats que  inclouen tallers i xerrades perquè els ajuntaments les puguem integrar en els programes de salut i l’entorn educatiu. Les activitats que s’ofereixen estan dirigides a enfortir les habilitats i capacitats de les persones, per tal que adoptin hàbits saludables, que permetin incrementar el seu control sobre la salut, i en conseqüència millorar-la. La metodologia es basa en mètodes d’aprenentatge dinàmics, que estimulen i motiven la participació, generant un espai d’intercanvi, reflexió, debat i aprenentatge
A la Regidoria de Salut Pública de l’ajuntament de Torelló,  se li han concedit 37 activitats que  es realitzaran al llarg d’aquest 2019 a l’escola Vall del Ges, escola Fortià Solà,  escola Sagrats Cors, escola Rocaprevera, IE Marta Mata i Institut Cirvianum, coordinades pel Torelló Jove . L’import de les activitats ascendeix a més de 4.700 Euros, cost que assumeix totalment la Diputació de Barcelona.

 

Captura

Què és el sexpreading? I el sexting?

Vivim la sexualitat a través de les pantalles d’una manera lliure? Com reaccionem sota la pressió de grup?

https://www.youtube.com/watch?v=boEGN39vSC4

 

c9fa82ac-b174-437b-a1bd-09677798e5ef

Per un estil de vida més saludable!

La manera com ens alimentem, l’activitat física que realitzem, com enfrontem les nostres relacions personals o el consum que fem de substàncies com el tabac o l’alcohol condicionen el nostre estat de salut. Aquest cartell, de manera gràfica, us dona un seguit de consells per mantenir i millorar la salut i alhora potenciar un estil de vida saludable.