Formacio

A5-singulars joves tecnologies

Ets jove i t’interessen les tecnologies?

cartell petit

Formació + pràtiques per a joves

Captura

Continuem amb la campanya d’orientació acadèmica i professional. Aquesta setmana: Confecció i moda, i Patronatge i moda Cicles formatius de Grau Mitja i de Grau superior

 

Família: Textil, Confecció i pell

Durada: tots dos tenen una durada de 2000 de les quals 1650 hores es realitzen en un centre educatiu i 350 hores de pràctiques en centres de treball.

El CF GM són estudis que capaciten per confeccionar peces de vestir, complements i articles amb materials tèxtils i pell a mida o industrialment i el CF GS, són estudis que capaciten per elaborar patrons , organitzar i gestionar processos de producció dins l’àrea de la confecció industrial.

https://www.facebook.com/torellojove  si t’interessa mira’t el vídeo i si necessiteu més informació veniu pel Torelló Jove!!!


 

Captura

Convocatòria ordinària: PAU de juny de 2019

- Prematrícula, del 26 de febrer al 14 de març
- Matrícula lliure per alumnes que NO cursin actualment 2n de batxillerat a Catalunya ni tinguin un CF GS del 2 al 14 de maig (tots dos inclosos)
- Matrícula a la prova, per alumnes que cursin actualment 2n de batxillerat a Catalunya o tinguin un CFGS del 16 al 30 de maig (tots dos inclosos)
- PROVA, dies 12, 13 i 14 de juny.
- Resultats de la prova, 26 de juny.

Informació: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/calendari_pau/

 

Captura

Informació de la preinscripció del curs 2019-2020

Calendari per a la presentació de sol·licituds de preinscripció (previsió)
o Educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria: del 29 de març al 9 d’abril de 2019
o Batxillerat: primera quinzena de maig de 2019
o Formació professional, i arts plàstiques i disseny: segona quinzena de maig de 2019
+ informació a :http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/

Captura

Nova convocatòria d’acreditació de competències professionals

Seguretat (teleoperadors d’emergències) / Gestió ambiental (biocides)
Durant l’any 2019 als Centres d’Innovació i Formació Ocupacional del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya es porta a terme un nou procés d’avaluació i acreditació de les competències professionals.  S’hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d’experiència professional en algun dels àmbits que es convoquen: Seguretat (teleoperadors d’emergències: 100 places) i Gestió ambiental (biocides: 200 places).

Preinscripció: segon període de preinscripció des del 8 al 17 de gener de 2019

+ informació a: http://acreditat.gencat.cat/ca/teleoperadors-emergencies-biocides/

Captura

Orientació acadèmica: Projectes mecànics

Des del Torelló Jove contribuint a la promoció de la formació professional com una bona opció de futur, des d’aquest mes de novembre i fins el mes de maig de 2019.

Desenvolupament de projectes mecànics
Família: Fabricació Mecànica,  Grau Superior
Durada: Dos cursos acadèmics. 2000 hores, de les quals 1600 hores lectives aprox. en un centre educatiu i 400 hores pràctiques en centres de treball.
Estudis que capaciten per dissenyar, definir projectes o prototipus mecànics, a partir d’un avantprojecte, d’acord amb les normes establertes, garantint la viabilitat de fabricació, qualitat i seguretat del producte definit.

Consulta vídeo a les xarxes socials de facebook i twitter del Torelló Jove.

Curs sociosanitari (1)

Una bona oportunitat per formar-te!