Formacio

formació

Una oportunitat!!!

Format-a-TorelloCartell-12

Et vols formar?

PROPOSTA CARTELL TALLER DRAG KING 5

Taller de dragking

Taller de dragking, Campanya del 17 de maig, Dia Internacional contra homofòbia, bifòbia i transfòbia. Els dies 23, 24 i 25 de maig de les 17 a 21 hores al Centre Cívic Can Pau Raba,  Vic.
Places limitades. Taller gratuït.

Inscripcions a: vicdones-siadosona@vic.cat

PREINSCRIPCIÓ CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FF

NOVETAT

Enguany s’incorpora, com a novetat, la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d’FP, amb la qual s’elimina la preinscripció en paper, com a primer pas en el repte de l’Administració electrònica i l’entrada necessària en el procés de preinscripció.
Els tècnics de formació professional que vulguin accedir a un cicle de grau superior de formació professional, participen en la preinscripció per la via d’accés 2. Els tècnics de formació professional que a més acreditin formació relacionada amb l’accés a cicles de grau superior podran accedir també per la via 2, amb prioritat respecte els anteriors.

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/info-general/

1057992_51982010

Educació: dates de la preinscripció


- Del 4 al 16 d’abril, per als ensenyaments professionals de música i dansa.
- Del 13 al 24 d’abril, per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.
- Del 15 d’abril al 4 de juny, per als cicles d’animació en circ i de tècniques d’actuació teatral.
- Del 30 d’abril a l’11 de maig, per a les llars d’infants. Els ajuntaments que tenen delegades les competències en relació a les llars d’infants poden establir un calendari propi; per tant, en aquests casos, caldrà consultar-los.
- Del 8 de maig al 6 de juny, per als ensenyaments esportius (primer període).
- Del 14 al 24 de maig, per al batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny.
- Del 14 al 25 de maig, per als programes de formació i inserció PFI.
- Del 29 de maig al 7 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny.
- Del 18 al 26 de juny, per als ensenyaments d’educació d’adults.
- Del 2 al 6 de juliol, per al curs de formació específic per a l’accés a cicles de grau mitjà, excepte els que s’imparteixen en centres de formació d’adults que segueixen el seu calendari.
- Del 3 al 6 de setembre, per als cursos extensius i per al primer període de cursos intensius i flexibilitzats de les escoles oficials d’idiomes.
*La resolució per a la preinscripció del curs 2018-2019 està en tràmit de publicació al DOGC.

Captura

Cursos Garantia Juvenil

Fa unes setmanes us vam informar que la cambra de comerç en col·laboració amb Estudi Imatge realitzaria uns cursos per joves inscrits a Garantia Juvenil (perruqueria, maquillatge, disseny, fotografia..).

Us adjunto l’enllaç. Si tens dubtes, preguntes… vine!!!

http://www.garantiajuvenilcambra.org//?s&post_type=formacio&delegacio=osona

Cursos GARANTIA JUVENIL

Cursos formació Garantia Juvenil

Si t’interessa algun d’aquests cursos vine pel Torelló Jove i t’informarem!

publicitat Ofimàtica abril

Formació subvencionada

1057992_51982010

Nous graus universitaris curs 2018-2019

Les universitats públiques catalanes tenen previst iniciar el curs 2018-2019 amb més d’una vintena de graus nous*. D’aquets, n’hi ha de 180 crèdits (3 cursos de durada), de 240 crèdits (4 cursos) i alguna doble titulació.
En aquestes dates les persones joves que finalitzeu batxillerat o Cicles formatius i voleu continuar estudiant, algunes ja teniu clar quins estudis voleu fer però d’altres us esteu  qüestionant quin  estudis  podeu fer.
Conèixer bé l’oferta formativa és de gran ajuda a l’hora de fer la tria: titulacions existents, vies d’accés, competències necessàries, sortides professionals, etc.
És per això que us  convidem a que vingueu al Torelló jove i us informarem abans de que s’obrin les preinscripcions.
*La majoria estan en tràmit d’aprovació definitiva.

Torelló jove200x90

Al Torelló Jove t’oferim un servei d’informació i orientació més personalitzat.

Hi trobaràs informació actualitzada dels estudis de batxillerat, graus universitaris i cicles formatius ( formació professional, arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius) i podràs conèixer els diferents itineraris del sistema educatiu.
El sistema educatiu, amb l’ESO acabada i aprovada, t’ofereix la possibilitats de fer batxillerat o cicles formatius. Dependrà del que vulguis treballar més endavant i quins siguin els teus objectius, uns són més aconsellables que els altres, però mai uns millors que els altres.
Els cicles formatius acostumen a ser estudis molt més pràctics i específics d’una professió i el batxillerat són estudis molt més teòrics que no et formen per una professió concreta sinó que et preparen per accedir a estudis superiors, ja siguin estudis universitaris o cicles formatius i també per a l’accés al món laboral.
I les persones joves  que no heu obtingut el títol de l’ESO, podeu fer un PFI – Programes de Formació i Inserció- amb la possibilitat d’incorporar-vos de nou al sistema educatiu i fareu l’aprenentatge d´’una professió perquè us faciliti l’accés al mercat de treball.