Formacio

1057992_51982010

Publicació 1a assignació de places, preinscripció universitària, convocatòria de juny 2018

 
Data: 11 de juliol al Portal d’Accés a la universitat  http://accesuniversitat.gencat.cat

 

JOVE-600x268

PAU. Matrícula. Convocatòria setembre 2018

Dates:  del 12 a l 24 de juliol al Portal d’Accés a la universitat http://accesuniversitat.gencat.cat

 

 

difusió 2

Noves oportunitats per a joves

Joves de 16 a 24 anys

Què busquen feina o fracàs escolar.

Empoderament individual, competències bàsiques si transversals

Joves poden tenir ESO, sense, a mitges un grau mitjà no finalitzat i el mateix batxillerat.

Vine i t’informarem!!!

Vine a informar-te i si cal t’ajudem!!!

c/ Enric Prat de la Riba, 17. Horari de dilluns a divendres, d’11 a 13 h i de 16 a 19h.

1057992_51982010

Nous graus universitaris curs 2018-2019

Les universitats públiques catalanes tenen previst iniciar el curs 2018-2019 amb més d’una vintena de graus nous*. D’aquets, n’hi ha de 180 crèdits (3 cursos de durada), de 240 crèdits (4 cursos) i alguna doble titulació.
En aquestes dates les persones joves que finalitzeu batxillerat o Cicles formatius i voleu continuar estudiant, algunes ja teniu clar quins estudis voleu fer però d’altres us esteu  qüestionant quin  estudis  podeu fer.
Conèixer bé l’oferta formativa és de gran ajuda a l’hora de fer la tria: titulacions existents, vies d’accés, competències necessàries, sortides professionals, etc.
És per això que us  convidem a que vingueu al Torelló jove i us informarem abans de que s’obrin les preinscripcions.
*La majoria estan en tràmit d’aprovació definitiva.

Torelló jove200x90

Al Torelló Jove t’oferim un servei d’informació i orientació més personalitzat.

Hi trobaràs informació actualitzada dels estudis de batxillerat, graus universitaris i cicles formatius ( formació professional, arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius) i podràs conèixer els diferents itineraris del sistema educatiu.
El sistema educatiu, amb l’ESO acabada i aprovada, t’ofereix la possibilitats de fer batxillerat o cicles formatius. Dependrà del que vulguis treballar més endavant i quins siguin els teus objectius, uns són més aconsellables que els altres, però mai uns millors que els altres.
Els cicles formatius acostumen a ser estudis molt més pràctics i específics d’una professió i el batxillerat són estudis molt més teòrics que no et formen per una professió concreta sinó que et preparen per accedir a estudis superiors, ja siguin estudis universitaris o cicles formatius i també per a l’accés al món laboral.
I les persones joves  que no heu obtingut el títol de l’ESO, podeu fer un PFI – Programes de Formació i Inserció- amb la possibilitat d’incorporar-vos de nou al sistema educatiu i fareu l’aprenentatge d´’una professió perquè us faciliti l’accés al mercat de treball.