Formacio

cartell

Curs: habilitats de la comunicació

Curs molt interessant pel proper mes, dirigit prioritàriament per a persones que treballin però amb places per persones en situació d’atur.

Es treballarà amb una metodologia molt innovadora amb tècniques teatrals!!!

Captura

Beca per a ensenyaments postobligatoris no universitaris

El Pas 1 correspon a la sol·licitud de la beca ( inscripció tancada)

Com consultar l’estat de tramitació de la beca (Pas 2)
Per poder consultar l’estat de la beca heu d’haver rebut un correu electrònic informant-vos del vostre localitzador, necessari per a poder-hi  accedir. El correu electrònic on s’ha enviat aquesta informació és el que vàreu donar a la sol·licitud de beca o ajut. Per a més informació, cal que us poseu en contacte amb el Servei Territorial d’Ensenyament que us correspongui.

Rebre resposta de l’Administració (Pas 3)

Les persones sol·licitants reben un missatge de correu electrònic que informa de la proposta de concessió o de denegació de la beca sol·licitada.
Durant els quinze dies següents es poden presentar als Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament les al·legacions contra la proposta i/o els documents justificatius que es consideri convenient.
Les credencials de concessió de les beques a les persones sol·licitants beneficiàries, així com les notificacions de denegació a les persones que no compleixen els requisits exigibles, es podran descarregar des de la pàgina web del Departament d’Ensenyament.

 

Captura

Proves d’accés a formació professional, arts plàstiques i disseny, i ensenyaments esportius (prova general)

 

Termini d’inscripció: del 13 al 22 de març
Informació calendari, requisits participació, mostres…

http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/

investi

Nova edició del concurs Treballs d’Investigació 2018

Fins al 28 de febrer (a les 14h) es poden presentar els originals dels treballs en les categories A, B i C, i en català, castellà o anglès.
Ajuntament de Santa Coloma de Farners :

http://www.scf.cat/ca/noticies/5%C3%A8-concurs-de-treballs-dinvestigaci%C3%B3

gj

Programa integral de qualificació i ocupació

El programa s’adreça a joves de 16 a 29 anys beneficiaris de la Garantia Juvenil.  La formació d’aquests cursos que s’iniciaran el mes de gener es faran al centre estudiimatge de Granollers conjuntament amb la Cambra de Comerç. Són cursos entre les 180 i 215 hores i estan relacionats en l’àmbit de la sanitat, l’estètica i l’art corporal, el vestir i la moda, tanatoestètica, etc.

www.estudiimatge.com

Revista colors, LGTB

La Revista Colors està editada pensant en divulgar la realitat del col·lectiu LGTB al públic en general.

En aquest enllaç us podreu descarregar l’últim numero en PDF: http://www.h2o.cat/portal/wp-content/uploads/2016/05/10_COLORS.pdf