Formació

Captura

T’agrada el món del lleure?

CURS DE MONITOR D’ACTIVITATS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE INFANTIL I JUVENIL
T’agrada el món del lleure i et vols formar per treballar de monitor/a i/o director/a de forma voluntària o professional en esplais, colònies, casals, campaments, escoles, camps de treball,  etc. t’interessa aquesta informació. Són cursos que es poden fer al llarg de tot l’any de manera presencial  (intensius, de caps de setmana, feiners) i semipresencial.
Per fer aquests cursos cal tenir els 18 anys complerts.
El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil prepara a l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
El curs té una durada de 310 hores, d’aquestes  150 hores d’etapa teòrica i 160 hores de pràctiques.
El Curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i a representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització dels equips de monitors.
La durada mínima del curs és de 410 hores, repartides de la manera següent: 290 hores d’etapa teòrica i 120 hores de pràctiques.
Les escoles d’educadors/es en el lleure són les que ofereixen aquesta formació i estan regulades per la Direcció General de Joventut, que és qui expedeix el carnet de monitor/a i el de director/a.
+ INFO:  http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/educacio_i_formacio/formacio_educadors_lleure/

 

 

Speed Dating

Taller de recerca de feina

Taller de recerca de feina per joves. 3 sessions, una per treballar el currículum i autocandidatura (18 d’octubre), una per fer a preparació de l’entrevista (25 d’octubre) i una d’Speed Dating (28 d’octubre),
Inscripcions:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeClgYQcxwtjY9abeWFMxnQQ_uem-RzkNLfE_FAkwkTHnSsbw/viewform

set

Del 8 al 17 de novembre se celebrarà a Catalunya la 24a Setmana de la Ciència.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.
Els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, la taula periòdica, amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, i, de l’altra, diferents persones que han estat referents als respectius camps de coneixement Ramon Margalef, Narcís Monturiol,  Margaret Hamilton i Leonardo da Vinci
Per veure totes les activitats programades durant aquesta setmana, inscriure’t a les activitats, participar dels concursos a Instagram, les bases de participació als monòlegs, etc. trobaràs tota aquesta informació a    https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/

 

CARTELL_RECREA

Tens ganes d’aprendre un ofici artístic i creatiu? Tens iniciativa i ganes de CREAR?

 

RE-CREAR: Adelitar la vista, l’orella, l’ànim, etc., amb quelcom d’agradable. Descansar del treball amb algun entreteniment. Crear de nou. RE-CREACIÓ: Crear alguna cosa amb l’objectiu de provocar el gaudi dels altres. Crear un objecte o
instal·lació física amb materials provinents del reciclatge.

RE-CREA és una proposta de formació per dissenyar, construir i exhibir una instal·lació d’arts al carrer. Una instal·lació en les arts del carrer és un objecte o element efímer que fa una proposta participativa al públic. És artístic, és creatiu, és
lúdic, és tècnic i és social, així que si tens alguna d’aquestes inquietuds, apunta-t’hi!

Interessats/des: feu una preinscripció abans del 18 d’octubre a: www.gesbisaura.cat

Per a més informació, truqueu al 93 850 53 13 o escriviu-nos a martipm@ajtorello.cat

Tota la informació a www.gesbisaura.cat

Captura

No treballes ni estudies?

Vine i t’explicarem aquest projecte.

ea

Escola D’arts Plàstiques Torelló

Cursos, monogràfics i tallers 2019-2020

https://eapt.cat/wp-content/uploads/2019/08/Diptic-General-Curs-2019-2020.pdf

Format-a-Torello2Cartell-012

Forma’t a Torelló

Si estàs interessat/ada fes la teva preinscripció del 2 al 18 de setembre a l’edifici de la Cooperativa, C/ Enric Prat de la Riba, 17-19 de Torelló. Horari de 9 a 14 h.
Per a més informació, truca al 93 850 53 13 o escriu un correu a martipm@ajtorello.cat

FulletóFormacióXarcuteria2019

Formació carnisseria-xarcuteria

Si estàs interessat/ada fes la teva preinscripció del 2 al 18 de setembre a l’edifici de la Cooperativa, C/ Enric Prat de la Riba, 17-19 de Torelló. Horari de 9 a 14 h.
Per a més informació, truca al 93 850 53 13 o escriu un correu a martipm@ajtorello.cat

FulletóFormacióSoldadura2019

Formació soldadura

Si estàs interessat/ada fes la teva preinscripció del 2 al 18 de setembre a l’edifici de la Cooperativa, C/ Enric Prat de la Riba, 17-19 de Torelló. Horari de 9 a 14 h.
Per a més informació, truca al 93 850 53 13 o escriu un correu a martipm@ajtorello.cat

Beques curs 2019-2020

- Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris
termini presentació sol·licituds de l’1 d’agost a l’1 d’octubre de 2019
- Beques per a ensenyaments universitaris
termini presentació sol·licituds de l’1 d’agost a l’15 d’octubre de 2019
- Beca de caràcter general (GRAL) del Ministeri d’Educació i Formació Professional.
- Beca Equitat (EQUITAT).
La beca Equitat s’ha de sol·licitar a través del portal Tràmits de la Generalitat de Catalunya o des de la pàgina web de l’AGAUR  http://agaur.gencat.cat/